HWSW Informatikai Kerekasztal: Foci VB 2010 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Foci VB 2010

#801 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 24. 17:23

Idézet

nyugi, a spanyolok is menni fognak!!!
még jó hogy a Hollandoknak és Németeknem drukkolok ! De Mexicó és ghána is egyre szimpibb !

#802 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 24. 17:33

Ahoz képest hogy az Újzélandod hogy lebecsülték meg hogy a legesélytelenebb a vb-n senki se tudta megverni:)

#803 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 24. 17:36

ACDC 4 Ever, zoli12i, az ilyen habzó szájú, ocsmány megnyilatkozásokat fejezzétek be, de nagyon gyorsan. Az üziket moderáltam.
Kép
Kép

#804 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 18:10

megnéztem az olasz - szlovák meccset.különösebben egyik csapat se volt szimpi.de mutatott játék alapján, abszolút megérdemelten léptek tovább a szlovákok.nem is értem, hogy egy címvédő, hogy tud ennyire gyalázatosan játszani, sőőőt tovább megyek, asszem meccset se nyertek.megérdemelten utaznak haza.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#805 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 18:40

Idézet

megnéztem az olasz - szlovák meccset.különösebben egyik csapat se volt szimpi.de mutatott játék alapján, abszolút megérdemelten léptek tovább a szlovákok.nem is értem, hogy egy címvédő, hogy tud ennyire gyalázatosan játszani, sőőőt tovább megyek, asszem meccset se nyertek.megérdemelten utaznak haza.
Hát kb.mint a Franciák....Ők se nyertek,és vesztesen mentek haza.

#806 Felhasználó inaktív   altF4 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 18:47

Hát ilyen nincs!!!!Megnéztem ma az olasz-szlovák mérkőzést és azt hittem kiugrok az ablakon!
Fogadást is tettem (természetesen az olaszokra....)Még szerencse hogy csak egy ezresem úszott el de akkor is! Mondjuk jó azért egy-két helyen a bíró kicsit kitolt az olaszokkal de ennek ellenére is gyalázat amit csináltak! El se hinné az ember hogy az olaszok ilyen gyatrán játszanak....Kép

#807 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 19:45

Aki mérges vezesse le egy kis játékkal a dühét Kép

#808 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 06. 24. 19:56

érdekes helyzet, amikor két remek interes (Eto'o és Sneijder) játszik egymás ellen. : ))

#809 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 20:35

Idézet

Hát ilyen nincs!!!!Megnéztem ma az olasz-szlovák mérkőzést és azt hittem kiugrok az ablakon!
Fogadást is tettem (természetesen az olaszokra....)Még szerencse hogy csak egy ezresem úszott el de akkor is! Mondjuk jó azért egy-két helyen a bíró kicsit kitolt az olaszokkal de ennek ellenére is gyalázat amit csináltak! El se hinné az ember hogy az olaszok ilyen gyatrán játszanak....Kép
mi volt am ez a probléma a kapuban? az olaszok a gól után sietni akartak, ezért akarták elvenni a labdát és emiatt volt a balhé? mert nem értettem, hogy mi volt...előre köszi a válaszokat! :Đ
Am igen, gyalázat, amit az olaszok és a franciák műveltek...az idei vb nagyon a gyengébb csapatoknak kedvez...de legalább 1 afrikai csapat bent van a 8ad döntőbe :-D

#810 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 06. 24. 20:52

ETO'O EGYENLÍT!!!

#811 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 24. 21:11

Az olaszok focija borzalmas volt...simän lefociztäk öket! Jeeeeee a Hollandok vezetnek!!Kép

#812 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 21:18

omg milyen no look gólpaszt adott hondaKép
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#813 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 22:20

Idézet

mi volt am ez a probléma a kapuban? az olaszok a gól után sietni akartak, ezért akarták elvenni a labdát és emiatt volt a balhé? mert nem értettem, hogy mi volt...előre köszi a válaszokat! :Đ
Ugye a gól után a kapus elindult a labdáért, hogy kiszedje a hálóból. Két olasz pedig rárontott, hogy gyorsan el tudják tőle venne, de mint az állatok, kézzel lábbal nekimentek, hogy elválasszák a labdától. A kapus a földre került, fogta még a labdát, és fektében behúzott egyet...húha...Quagliarellának (gúgli powa). Ezután ő is földre került, majd jött a bíró.
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#814 Felhasználó inaktív   latyaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 22:21

Én nem szeretem a focit de néha néha nézem és haverok imádják de monták hogy eza mostani vb naon s**r de aza vuvuzene kelll :Đ beszrzek egyet

#815 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 06:28

Idézet

Ugye a gól után a kapus elindult a labdáért, hogy kiszedje a hálóból. Két olasz pedig rárontott, hogy gyorsan el tudják tőle venne, de mint az állatok, kézzel lábbal nekimentek, hogy elválasszák a labdától. A kapus a földre került, fogta még a labdát, és fektében behúzott egyet...húha...Quagliarellának (gúgli powa). Ezután ő is földre került, majd jött a bíró.
kis pontositás: a kapus nem támadott, ő ott ült a sarokban és védte magát+vissza orditott az olaszoknak. Ekkor jött egy másik szlovák, aki megfogta Quaglia vállát és visszarántotta, ezáltal a földre esett. Az, hogy fogta az arcát, csak megjátszás volt, 11-est akart kiharcolni...

#816 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 06:51

Idézet

Idézet

kis pontositás: a kapus nem támadott, ő ott ült a sarokban és védte magát+vissza orditott az olaszoknak. Ekkor jött egy másik szlovák, aki megfogta Quaglia vállát és visszarántotta, ezáltal a földre esett. Az, hogy fogta az arcát, csak megjátszás volt, 11-est akart kiharcolni...
azért mentek oda az olaszok, hogy elvegyék a kapustól a labdát, mert ő húzni akarta az időt, így már egészen pontos:) de volt ott minden...Kép
Free userbars

#817 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 08:35

Idézet

Akkor nézd meg ezt . Ha így se ütött vissza szerinted Mucha, akkor nincs értelme erről beszélnünk.
Ha meg szerinted 11-est akart kiharcolni, az mégnagyobb butaság. Gól után 10000%, hogy nem kapták volna meg. Inkább arra ment, hogy kiállítsák a kapust, de ugye ez meg Quagliarella részéről volt butaság, mert a Bíró nem fog így belenyúlni a meccsbe.
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#818 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 09:20

Érdekes eset volt, de a sárga jogos volt mindkettő játékosnak. Olaszoknak nem az utolsó percekben kellett volna felébredniük.

#819 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 15:05

Pepe-t láttátok?KépMillyen fura így hajjal Kép.Remélem nyernek a Brazilok,és remélem nem kerülnek össze a SpanyolokkalKép.

#820 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 15:50

Idézet

Pepe-t láttátok?KépMillyen fura így hajjal Kép.Remélem nyernek a Brazilok,és remélem nem kerülnek össze a SpanyolokkalKép.
szerintem 0:0 lesz :Đ

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.