HWSW Informatikai Kerekasztal: Bazi Nagy Évértékelés 2005 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bazi Nagy Évértékelés 2005

#21 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 12. 11. 17:22

hmm akkor bezony komoly problemak vannak nalad... :Đ)) gamekapocs.hu/szavazas
Kép
Kép

#22 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 12. 11. 19:30

Mintha a banner nem szúrná ki a szemed, Avi! KépKépKép

#23 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 11. 20:46

mozillaban nagyon szet van esve a szavazas. eloszor azt mondta, hogy nem szavaztam akciojatekra, holott igen. aztan meg amikor ujrakezdtem az egeszet, akkor meg az odal aljan a ps2-es jatekok nem latszottak vegig, es nem lehetett lentebb gorgetni. ja es az egesz 1 oszlopban volt, baloldalt, mindenfele tordeles nelkul.
szoval kenytelen voltam engedni a tuzfalamon az internet explorert, es azzal szavazni.

#24 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 12. 23. 00:32

a szavazas lezarult, még ma este (vagy holnap delelott) eredmenyhirdetes lesz!
Kép
Kép

#25 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 23. 00:38

Idézet

a szavazas lezarult, még ma este (vagy holnap delelott) eredmenyhirdetes lesz!
Mivel éjfél után írtad nemtom melyik éjszaka?
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#26 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 12. 23. 00:44

még Ma éjszaka! :Đ
Kép
Kép

#27 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 23. 02:41

meg mindig csak folyamatban?

#28 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 12. 23. 03:36

perceken belul kesz :Đ
Kép
Kép

#29 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 12. 23. 06:18

na...ez egész jó,álltalában pont arra szavaztam amelyik befutó lett!

#30 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 12. 23. 07:42

Huh, az új Prince elég sok helyen vitte a pálmát. Ennek örülök! Kép A vas szerinti szavazás elég durva... sejtettem, hogy a PC fog győzni, de 86%-al?Kép

#31 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 23. 09:17

A legjobb PS2-es játék a Most Wanted? Elég szar kínálat lehetett, nem mondom...Kép
Gaming is beliving...

#32 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 23. 09:26

Meglepő de a GTA San Andreas nem is tarolt annyira. A többi (Fahrenheit,Pop) nem volt meglepő:tényleg a legjobbak.Kép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#33 Felhasználó inaktív   T 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 23. 10:04

péeskettőn a Most Wanted egy kicsit gázzzul megy (LORD RULEZKép) 1ik haveromnak... Ez csak nála van így vagy esetleg más is találkozott ezzel a problémával(lassú betöltés játék közben=videocard prob.)???
Aki Academy-zik, az cójjon! :D

#34 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 12. 23. 10:45

Idézet

A legjobb PS2-es játék a Most Wanted? Elég szar kínálat lehetett, nem mondom...Kép
KépKép Dehát ez az olvasók véleménye (az Age 3-nál akasztottam fel magam Kép így amikor megláttam hogy a legjobb PS2 játék annyi remekmű közül pont ez, azt már csak a hullamerevség állapotából figyeltem :Đ)

#35 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 12. 23. 11:18

Speciel PS2nél én a God of Warra voksoltam, szerintem ő megérdemelte volna simán a díjat (többek között az IGN PS2-es év játéka is lett...).

#36 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 12. 23. 11:33

Idézet

Speciel PS2nél én a God of Warra voksoltam, szerintem ő megérdemelte volna simán a díjat (többek között az IGN PS2-es év játéka is lett...).
Az utána lévő összes játék simán megérdemelte volna a díjat, a PS2-re iszonyat nagy felhozatal van iszonyat jó játékokból ezért nem értem ezt az MW dolgot, dehát ezvan.

#37 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 12. 23. 11:45

ójeee a prince of persia vitte a pálmát szinte mindenhol ő volt a numberone.Ez nagyon király ajándék a GK-tól.Jut eszembe boldog karácsonyt mindenkinek.

#38 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 23. 17:41

Idézet

Idézet

Az utána lévő összes játék simán megérdemelte volna a díjat, a PS2-re iszonyat nagy felhozatal van iszonyat jó játékokból ezért nem értem ezt az MW dolgot, dehát ezvan.
Egyetértek. Nevetséges egy olyan gémer közösségtől szavazatot kérni a legjobb PS2-es játékra, amely 80%-ában PC-én játszik. Nyilvánvaló, hogy a 80% legnagyobb része MW-lázban ég, és a PS2-es kategóriában is azt jelölték. Egyébként az aránytalanság az uccsó' tételben is előre borítékolható eredményt hozott ... Kép

Egyébként a PS2-es legjobb játék terén még 1x felhívnám a T. Egybegyűltek figyelmét arra, hogy a POP: T2T nem szerepelt a listán. Kép Na mindegy, sztem igazságosan a GOW lett vna a legjobb és legforradalmibb, 2005-ös győztes ebben a kategóriában. :Đ

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#39 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 12. 23. 18:19

Idézet

Idézet

Idézet

Egyetértek. Nevetséges egy olyan gémer közösségtől szavazatot kérni a legjobb PS2-es játékra, amely 80%-ában PC-én játszik. Nyilvánvaló, hogy a 80% legnagyobb része MW-lázban ég, és a PS2-es kategóriában is azt jelölték. Egyébként az aránytalanság az uccsó' tételben is előre borítékolható eredményt hozott ... Kép

Egyébként a PS2-es legjobb játék terén még 1x felhívnám a T. Egybegyűltek figyelmét arra, hogy a POP: T2T nem szerepelt a listán. Kép Na mindegy, sztem igazságosan a GOW lett vna a legjobb és legforradalmibb, 2005-ös győztes ebben a kategóriában. :Đ
Nos teljesen igazad van és nagyon megértelek. Igazság szerint hasonló szavazás kellett volna mint az IGN-n, hogy platformokra felbontott minden kategóriát, stb,stb. Csak hát az jövőre se lett volna kész. Majd legközelebb! Fel a fejjel! Kép

#40 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 12. 23. 20:47

A nyertesek nem meglepőek, csak kár, hogy néhány iszonyat nagy játék felett elsiklott a publikum a megjelenésük alatt. Itt van pl. a Psychonauts - eredetiség szempontjából az egész felhozatalt veri. A kiadók mókusvakításai sorban hipnozitálták az egyszeri játékosokat, nemtom, hogy a MW hogy lett a legjobb autóverseny? Tömegcikk, pfff. Oké, hogy a Fable vitte az RPG-s trófeát, de ott voltaképpen kevesebb lehetőség van tápolásra, mit a DS 2-ben, utóbbi hosszúsága, küldetései is verik a Fable kínálatát. Legjobb akciójátéknál a King Kong nyerő nálam.

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó