Bazi Nagy Évértékelés 2005
Elküldve: 2005. 12. 11. 17:22
hmm akkor bezony komoly problemak vannak nalad...
)) gamekapocs.hu/szavazas

Elküldve: 2005. 12. 11. 20:46
mozillaban nagyon szet van esve a szavazas. eloszor azt mondta, hogy nem szavaztam akciojatekra, holott igen. aztan meg amikor ujrakezdtem az egeszet, akkor meg az odal aljan a ps2-es jatekok nem latszottak vegig, es nem lehetett lentebb gorgetni. ja es az egesz 1 oszlopban volt, baloldalt, mindenfele tordeles nelkul.
szoval kenytelen voltam engedni a tuzfalamon az internet explorert, es azzal szavazni.
szoval kenytelen voltam engedni a tuzfalamon az internet explorert, es azzal szavazni.
Elküldve: 2005. 12. 23. 00:32
a szavazas lezarult, még ma este (vagy holnap delelott) eredmenyhirdetes lesz!

Elküldve: 2005. 12. 23. 00:38
Idézet
a szavazas lezarult, még ma este (vagy holnap delelott) eredmenyhirdetes lesz!
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
House MD
#29 Guest__*
Elküldve: 2005. 12. 23. 06:18
na...ez egész jó,álltalában pont arra szavaztam amelyik befutó lett!
Elküldve: 2005. 12. 23. 07:42
Huh, az új Prince elég sok helyen vitte a pálmát. Ennek örülök!
A vas szerinti szavazás elég durva... sejtettem, hogy a PC fog győzni, de 86%-al?

Elküldve: 2005. 12. 23. 09:17
A legjobb PS2-es játék a Most Wanted? Elég szar kínálat lehetett, nem mondom...

Gaming is beliving...
Elküldve: 2005. 12. 23. 09:26
Meglepő de a GTA San Andreas nem is tarolt annyira. A többi (Fahrenheit,Pop) nem volt meglepő:tényleg a legjobbak.

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
House MD
House MD
Elküldve: 2005. 12. 23. 10:04
péeskettőn a Most Wanted egy kicsit gázzzul megy (LORD RULEZ
) 1ik haveromnak... Ez csak nála van így vagy esetleg más is találkozott ezzel a problémával(lassú betöltés játék közben=videocard prob.)???

Aki Academy-zik, az cójjon! :D
Elküldve: 2005. 12. 23. 10:45
Idézet
A legjobb PS2-es játék a Most Wanted? Elég szar kínálat lehetett, nem mondom...

Elküldve: 2005. 12. 23. 11:18
Speciel PS2nél én a God of Warra voksoltam, szerintem ő megérdemelte volna simán a díjat (többek között az IGN PS2-es év játéka is lett...).
Elküldve: 2005. 12. 23. 11:33
Idézet
Speciel PS2nél én a God of Warra voksoltam, szerintem ő megérdemelte volna simán a díjat (többek között az IGN PS2-es év játéka is lett...).
#37 Guest__*
Elküldve: 2005. 12. 23. 11:45
ójeee a prince of persia vitte a pálmát szinte mindenhol ő volt a numberone.Ez nagyon király ajándék a GK-tól.Jut eszembe boldog karácsonyt mindenkinek.
Elküldve: 2005. 12. 23. 17:41
Idézet
Idézet

Egyébként a PS2-es legjobb játék terén még 1x felhívnám a T. Egybegyűltek figyelmét arra, hogy a POP: T2T nem szerepelt a listán.

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 12. 23. 18:19
Idézet
Idézet
Idézet

Egyébként a PS2-es legjobb játék terén még 1x felhívnám a T. Egybegyűltek figyelmét arra, hogy a POP: T2T nem szerepelt a listán.

Elküldve: 2005. 12. 23. 20:47
A nyertesek nem meglepőek, csak kár, hogy néhány iszonyat nagy játék felett elsiklott a publikum a megjelenésük alatt. Itt van pl. a Psychonauts - eredetiség szempontjából az egész felhozatalt veri. A kiadók mókusvakításai sorban hipnozitálták az egyszeri játékosokat, nemtom, hogy a MW hogy lett a legjobb autóverseny? Tömegcikk, pfff. Oké, hogy a Fable vitte az RPG-s trófeát, de ott voltaképpen kevesebb lehetőség van tápolásra, mit a DS 2-ben, utóbbi hosszúsága, küldetései is verik a Fable kínálatát. Legjobb akciójátéknál a King Kong nyerő nálam.