HWSW Informatikai Kerekasztal: A megújult Gamekapocs-ról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A megújult Gamekapocs-ról

#121 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 05. 13:14

hadd érdeklődjek, mikor lesz kész az új design??? bocs, ha sürgetem az "illetékeseket", de szeretnék képet beszúrni a hsz-eimbe és zavar hogy a képeket nem nézegethetem sorban, mert 1el elcsúszik. sorry ...

#122 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 07. 14:22

Idézet

Idézet

Na, gyerekek a szemeitek elott valtozik at a Gamekapocs, ha meg fent vagytok ezen kesei orakban. Mi a velemenyetek a megujult oldalrol? :Đ
Itt is szeretném elmondani, hogy technikai okokból kellett élesítenem az oldalt, volt pár feature, amit muszáj volt élesben letesztelnem...

A hibákért és hiányosságokért elnézést kérek, de rajta vagyok az ügyön, tényleg :-D

Tervezett roadmap:
- holnap: galéria, cikklista, cooltúra
- hétfő: szavazás, hibajavítás
- kedd: fórum redesign+tuning

Remélem tartani tudom a határidőket! :-D
ennek a 2005.12.25-os hozzaszolasnak a tartalma lassan kezdhetne aktualissa valni...

#123 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 21:52

tud valaki valamit a Gamekapocs fejlesztéséről? amit eddig tudok:
- nem lehet avatart választani
- nem lehet képet felrakni ide
- egyre többször amikor kinyitnál egy topicot kiírja ,hogy "Hiba! ilyen topic nem létezik" (a vicc az egészeben az ,hogy amikor ezt írtam elsőnek és küldeném el az üzit és a mit látok: "ilyen topic nincs" akkor mibe írtam? mindegy elírdogálok itt de a ctrl+c jó barát lettKép)
- néha nem lehet belépni a gk-ra
-elvileg a közeljövőben lesz valami szerverváltás
több nem jut eszembe
Írtam valamit hülyeséget vagy kihagytam valamit?
mind1, tudja valaki ,hogy áll a fejlesztés?

Ja és még egy dolog: a keresőbe ha beírunk valamit (egyszer beírtam a max payne 3-mat és erre kijött mindenféle cikk mellé pl. diablo II.) hogy is működik ez?
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#124 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 22:13

Idézet

Idézet

Idézet

Na, gyerekek a szemeitek elott valtozik at a Gamekapocs, ha meg fent vagytok ezen kesei orakban. Mi a velemenyetek a megujult oldalrol? :Đ
Itt is szeretném elmondani, hogy technikai okokból kellett élesítenem az oldalt, volt pár feature, amit muszáj volt élesben letesztelnem...

A hibákért és hiányosságokért elnézést kérek, de rajta vagyok az ügyön, tényleg :-D

Tervezett roadmap:
- holnap: galéria, cikklista, cooltúra
- hétfő: szavazás, hibajavítás
- kedd: fórum redesign+tuning

Remélem tartani tudom a határidőket! :-D
ennek a 2005.12.25-os hozzaszolasnak a tartalma lassan kezdhetne aktualissa valni...
Sztem felejtsuk el az uj design-t, es igy amikor nem szamitunk ra majd meglepeteskent er. (az eletben gyakran lehet tapasztalni, hogy amig varunk vmit, addig sehol, es amikor nem is erdekel, akkor hopp ott terem az orunk elott)
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#125 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 12:36

Idézet

Sztem felejtsuk el az uj design-t, es igy amikor nem szamitunk ra majd meglepeteskent er. (az eletben gyakran lehet tapasztalni, hogy amig varunk vmit, addig sehol, es amikor nem is erdekel, akkor hopp ott terem az orunk elott)
Sajna ilyenkor meg már hiába van ott, ha aktualitását vesztette, vagy más lépett a helyébe ... Kép Persze ezt nem a GK csúszó dizájnváltására mondom, hanem a saját életem problémáira. :Đ
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#126 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 02. 09. 16:16

Idézet

tud valaki valamit a Gamekapocs fejlesztéséről? amit eddig tudok:
- nem lehet avatart választani
- nem lehet képet felrakni ide
- egyre többször amikor kinyitnál egy topicot kiírja ,hogy "Hiba! ilyen topic nem létezik" (a vicc az egészeben az ,hogy amikor ezt írtam elsőnek és küldeném el az üzit és a mit látok: "ilyen topic nincs" akkor mibe írtam? mindegy elírdogálok itt de a ctrl+c jó barát lettKép)
- néha nem lehet belépni a gk-ra
-elvileg a közeljövőben lesz valami szerverváltás
több nem jut eszembe
Írtam valamit hülyeséget vagy kihagytam valamit?
mind1, tudja valaki ,hogy áll a fejlesztés?

Ja és még egy dolog: a keresőbe ha beírunk valamit (egyszer beírtam a max payne 3-mat és erre kijött mindenféle cikk mellé pl. diablo II.) hogy is működik ez?
A felsorolt hibák közül az első kettő a mi sarunk, a többi mind szerverhiba, én úgy tudom. A keresős dolgot szerintem elnézted, mert az tökéletesen működik.

#127 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 17:24

Keresés: Max Payne 3
-Játékok: Max payne 3 (eddig taps)
-cikkek:Total Overdose,Sniper Elite,NFS Undergound 2,the punisher,Halo és a Max Payne 2
végülis megvan amir keres az ember, de sok más egyéb is bejön. Hogy jön ide a NFS?(ami konzol tehát még csak nem is pc az összefüggésKép).

House MD

#128 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 02. 09. 17:51

Idézet

Keresés: Max Payne 3
-Játékok: Max payne 3 (eddig taps)
-cikkek:Total Overdose,Sniper Elite,NFS Undergound 2,the punisher,Halo és a Max Payne 2
végülis megvan amir keres az ember, de sok más egyéb is bejön. Hogy jön ide a NFS?(ami konzol tehát még csak nem is pc az összefüggésKép).

Nos, a keresők többsége (!) a következő elven működik: beírsz egy kulcsszót, az pedig kikeresi azokat a dolgokat, melyben a szó szerepel. Akár a Google. Tehát beírtad, hogy Max Payne 3. A felsorolt cikkek, hírek között nagy valószínűség szerint megtalálható a Max Payne 3, a Max Payne, a Max, a Payne vagy akár 3 szócska is! Ennyi az egész, nem bonyolult... :Đ

#129 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 21:57

Idézet

Idézet

Sajna ilyenkor meg már hiába van ott, ha aktualitását vesztette, vagy más lépett a helyébe ... Kép Persze ezt nem a GK csúszó dizájnváltására mondom, hanem a saját életem problémáira. :Đ
igen, sajnos ilyen is elofordulKép.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#130 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 04:22

Erm sracok :-D EZ AZ uj design :-D A szurke es minden mas helyett egy kicsit atalakitott GKt kaptunk :Đ Ne varjatok uj designra most megint egy ideig! (talan a forum atdesignolodik de a kezdolapnak EZ AZ uj designja)
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#131 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 02. 10. 06:45

Szerintem a fórumnak kéne új arculat!Kép

#132 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 08:33

Szerintem nem kell a fórum designját megváltoztatni, jó ez ígyKép.
De azért a hibákat ki lehetne javítani

House MD

#133 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 02. 11. 12:58

Mint latjatok, kisebb problemak adodtak az oldalon, egyes funkciok nem mukodnek, sot a tegnap delutani hozzaszolasok is elvesztek. Ennek oka, hogy tegnap athuztuk a teljes oldalt egy uj, gyorsabb jobb szuperebb szerverre. Termeszetesen a problemak ki lesznek javítva hamarosan, ha valami megsem oldodna meg a mai nap folyaman akkor azt kerlek jelezzetek ebben a topicban!Szerk.
Kép
Kép

#134 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 17:53

kipróbáltam az avatar feltöltést és ezt írta ki:Warning: main(../admin/hft_image.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/resellers/webs/www.gamekapocs.hu/web/forum/avatarupload.php on line 13Fatal error: main(): Failed opening required '../admin/hft_image.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/resellers/webs/www.gamekapocs.hu/web/forum/avatarupload.php on line 13gondolom még nincs megcsinálva az avatar változtatás csak gondoltam beírom ide.ui. mitől van az ha nem tudok smile-t berakni: "mielőtt használja ezt a funkciót, ki kell jelölnie a szerkeszteni kivánt területet" hiába kattintok oda ahova akarnám a smile-t ezt írja ki (és ez már régóta van de csak néha-néha jön be)

House MD

#135 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 02. 11. 18:34

Nekem csak az a bajom,hogy az online usereknél csak az én avataromat látom!/operával nézem/...Ha meg mozzilláva,akkor minden tök szuper!(csak akkor meg a topicok meg a cikkek ugrálnak el...

#136 Felhasználó inaktív   Man 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 18:52

Idézet

Mint latjatok, kisebb problemak adodtak az oldalon, egyes funkciok nem mukodnek, sot a tegnap delutani hozzaszolasok is elvesztek. Ennek oka, hogy tegnap athuztuk a teljes oldalt egy uj, gyorsabb jobb szuperebb szerverre. Termeszetesen a problemak ki lesznek javítva hamarosan, ha valami megsem oldodna meg a mai nap folyaman akkor azt kerlek jelezzetek ebben a topicban!Szerk.
légyszi majd csináljátok meg ezt az avatart!General Thomas: a smiley-kat csak akkor tudod berakni ha az oldal "teljesen betöltődott", mert azt nem vetted észre h nincs ott fölül az ahol ott van h pl.:kép beszúrása, ezrt nem lehet smiley-t berakni!:Đ

#137 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 19:57

igazad lehet mert nincs ott a lép beszúrása meg a többi de attól alul még kiírja az Explorer ,hogy "kész"

House MD

#138 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 01:01

hát ez eléggé el lett szúrva a szerverváltás vagy valami más mert:egyszerűen nem lehet rendes szöveget beírni és egybefolyik az egész (legjobb példa amit a dalszövegekbe írtam de ez máshol is előfordult nálam, talán ez is olyan lesz)Mindig és ismétlem Mindig ezt írja ki ha megnyitod a Gk bármelyik oldalát: Error: Couéd not find the template_gkforum_geteditortemplate (vagy valami hasonlót)még mindig nem bírok képet felraknia smile okat már egyáltalán nem bírom berakni (amit Man mondott se jön be mert 5 perc után se volt ott a "kép beszúrása" stb. és a smile is a szokásos "jelöld ki ahova akarod, te marha!" felszólalással jönmondhatnám a szokásos avatart bár engem nem nagyon izgat csak mindenki ezt kérdezgetilegrosszabb a smile és a összeolvadás (9:2-hoz ,hogy itt is az lesz)

House MD

#139 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 02. 12. 01:16

sajnos vannak ennel komolyabb problemak is, ugyanis az admin-ba nem tudok bejelentkezni, igy hirezni sem lehet, sőőőt a GK-s email sem mukodik! :-D helloszabit holnap eloasom es minden franko lesz, stay cool! :Đ)))
Kép
Kép

#140 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 01:41

közben rájöttem valamire: az error amit írtam magára a Toolbarra vonatkozik és tudod ha idézünk valakit akkor van valami előtte és utána tehát ,hogy mit kell bekeretezni és a lassú internetnél (aka. nálam) ezt írja ki majd azt írja át a keretbe de most az se műxik nálam. (De hülyén hangzik ez de remélem érted) Minden frankó lesz..... hát te mondtad :Đ)) ui. ilyen nincs! betöltötte az oldalt, majd amikor elkattintottam innen (egy másik oldalt is nézegettem) és visszajöttem az avatar helyén levő képek helyett csak egy piros X volt ott (mint a "leállítás" jelző ikon explorernél)

House MD

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8