HWSW Informatikai Kerekasztal: A megújult Gamekapocs-ról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A megújult Gamekapocs-ról

#81 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 01. 01. 18:29

Idézet

ez mekkora mar, hogy a top10 keresesnel ott van Paris Hilton Kép
Láttad volna mi ment ott alul eleinte... minden második keresés a csajokhoz és a szexhez kapcsolódott... Kép

#82 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 01. 01. 18:32

Idézet

A paris hilton csak a jéghegy csucsa, én azt nem értem hogy egyáltalán mit keres ott az a keresés! Abszolutte funkciónélküli statisztikaiadat halmozás. Értelmetlen.

#83 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 01. 18:36

szerintem jo az. en most ma pl volt, hogy neztem mire kerestek ra az emberek, es volt olyan, amire en is kivancsi voltam, de e nelkul nem jutott volna eszembe, hogy kivancsi vagyok ra, szoval lehet, hogy nem is voltam ra kivancsi, de az lettem.Kép es rakattintottam, igy kikereste nekem is.

#84 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 01. 18:42

Az oldal alján lévő adathalmaz szerintm igenis kell oda és remek kis funkciója van! Én maximálisan támoagtom helloszabit ebben, mert gombolom azt, hogy igenis vannak olyanok, akik szeretik az ilyen statokat és érdekességeket! Kép Ahogy Reflex emlitette mással kapcsoaltban ugyan, ez még csak a jéghegy csúcsa! KépKép Igaz helloszabi? KépKépKépKépKép

#85 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 01. 18:48

Idézet

Idézet

Láttad volna mi ment ott alul eleinte... minden második keresés a csajokhoz és a szexhez kapcsolódott... Kép
Újabb bizonyítéka annak, hogy a látogatók legalább 95%-a hímnemű. Helyeeeeees ... !!! Kép Kép

Amúgy MikeReem, a Te példád is ékes bizonysága annak, hogy a mások véleménye határoz meg bennünket. Vagyis Te sem tudtad, hogy érdekel az a vmi, ami a stat. szt másokat igen. Azaz enélkül nem érdekelt vna. Most olvasok egy könyvet arról, hogy nem mi formáljuk magunkról a véleményünket, hanem mások formálják rólunk, és azt fogadjuk el hitelesnek - ettől vagyok ennyire okos már megint ... Kép

Bocsi az offért ismét, és sztem sem baj a statisztika, jó kis szociológiai "sáv"! Kép

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#86 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 01. 01. 18:51

Nagy valószínűséggel hímnemű, de nem zárható ki, hogy netalántán egy-két leszboszorka is rákeresett Paris Hilton nénire.KépKép

#87 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 01. 18:55

Idézet

Nagy valószínűséggel hímnemű, de nem zárható ki, hogy netalántán egy-két leszboszorka is rákeresett Paris Hilton nénire.KépKép
Ebben én most biztosan ártatlan vagyok. Legutoljára Jessica Simpson weboldalára csavarodtam rá, a képeket nézegetve. Uakkor Delta Goodremnek sincs szégyellnivalója! Kép Kép
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#88 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 01. 18:57

Idézet

csak azt nem ertem, hogy mit vart egy gamekapocs nevu oldalon majd biztos videokat talal rola.

#89 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 01. 01. 19:24

Idézet

csak azt nem ertem, hogy mit vart egy gamekapocs nevu oldalon majd biztos videokat talal rola.
Nahallod, nézd meg a tárhelyen Emi könyvtárát, a múltkor pl. én töltöttem fel neki némi babaolajos papás-mamás video-t. Kép

Majd a saját szerverükön minden megtalálható lesz, mi szem-szájnak és más testrésznek ingere.Kép

#90 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 01. 01. 19:56

Idézet

A paris hilton csak a jéghegy csucsa, én azt nem értem hogy egyáltalán mit keres ott az a keresés! Abszolutte funkciónélküli statisztikaiadat halmozás. Értelmetlen.
Nehogy azt hidd, nem véletlenül tolják ezt a nagyobb siteok is, ugyanis a keresőknék igen csak frankó dolog ez. PLusz látogatottságot hoz ezerrel.

#91 Guest__*

Elküldve: 2006. 01. 01. 20:47

Idézet

Idézet

Nehogy azt hidd, nem véletlenül tolják ezt a nagyobb siteok is, ugyanis a keresőknék igen csak frankó dolog ez. PLusz látogatottságot hoz ezerrel
Akkor viszont ha valami értelmes funkcióval bír, nem értem miért került annyira le. Az átlagpolgár el sem jut a lap aljára, nem hogy még ott alul tulkáljon. Valahogyan össze kellett volna kapcsolni jobban a kereséssel, szóval legyenek jobban egy helyen, vagy ezek az adatok legyenek valami előugró biszbaszok.

...szerintem

#92 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 01. 21:29

Értelmes funkcióval bír, de nem olyan szintü fontossággal bír, mint mondjuk a többi box...

#93 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 01. 22:34

Ez a "Ezeket a játékokat szeretitek " mi?
ha rákattintok semmi se lesz
a sims-et le kéne szedni mielőtt Reflexufó meglátja ,hogy ezt is szeretjükKép
Tűzoltós gyorsklikkelős?Kép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#94 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 01:59

Idézet

+ Megváltoztattam születési dátumon, egy híres személy születésnapjára. Mielőtt valaki bemondja, hogy Hitler, hát nem ő annyit elárulhatok, bár ugyan arról a napról van szó (tényleg nehéz feladvány).
John Nichczynski 1889.04.20 Detroit, egy amerikai politikus

#95 Guest__*

Elküldve: 2006. 01. 02. 09:20

ok! megvan! Köszönöm!

#96 Felhasználó inaktív   Megmondom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 11:34

Idézet

Idézet

+ Megváltoztattam születési dátumon, egy híres személy születésnapjára. Mielőtt valaki bemondja, hogy Hitler, hát nem ő annyit elárulhatok, bár ugyan arról a napról van szó (tényleg nehéz feladvány).
Nemtudom, hogy jó-e a válasz, de hiszek neked. Viszont nem rá gondoltam. Charlie Chaplin született egy napon Hitlerrel, ez volt élete nagy tragédiája, ezért többször is meghamisította születési dátumát így van ahol ápr. 16., 18., 22. stb. van feltüntetve születési dátumnak. OFF vége.
.

#97 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 13:47

Idézet

Idézet

Nemtudom, hogy jó-e a válasz, de hiszek neked. Viszont nem rá gondoltam. Charlie Chaplin született egy napon Hitlerrel, ez volt élete nagy tragédiája, ezért többször is meghamisította születési dátumát így van ahol ápr. 16., 18., 22. stb. van feltüntetve születési dátumnak. OFF vége.
Nos, ezt sem tudtam, de érdekes. Mindig tanul az ember, hiába! :Đ

#98 Felhasználó inaktív   Megmondom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 16:02

Azt nem lehetne valahogy beállítni, hogy a cikkekhez is lehessen kommentelni esetleg?

Egyébként egy nagyon idegesítő dolog, hogy itt a fórum hozzászólásoknál ez a kis mini szövegszerkesztő ablak vagy fél percig nyílik, 512K-s dsl mellett. Vagy ez már szőrszálhasogatás?

.

#99 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 16:12

mar akkor is lehet irni, amikor meg nem toltott be a keret. en legalabbis mar elszoktam kezdeni, es mikor betolt, akkor kicsit megakad, de megmarad minden beirt szoveg.

#100 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 18:55

Alul a főlapon az a RSS Feed vagy mi (hírek?) mit csinál és mi ez? hírek küld el nekünk aki feliratkozik rá?
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6