Idézet
A megújult Gamekapocs-ról
Elküldve: 2006. 01. 01. 18:29
ez mekkora mar, hogy a top10 keresesnel ott van Paris Hilton 
#82 Guest__*
Elküldve: 2006. 01. 01. 18:32
Idézet
Elküldve: 2006. 01. 01. 18:36
szerintem jo az. en most ma pl volt, hogy neztem mire kerestek ra az emberek, es volt olyan, amire en is kivancsi voltam, de e nelkul nem jutott volna eszembe, hogy kivancsi vagyok ra, szoval lehet, hogy nem is voltam ra kivancsi, de az lettem.
es rakattintottam, igy kikereste nekem is.
Elküldve: 2006. 01. 01. 18:42
Az oldal alján lévő adathalmaz szerintm igenis kell oda és remek kis funkciója van! Én maximálisan támoagtom helloszabit ebben, mert gombolom azt, hogy igenis vannak olyanok, akik szeretik az ilyen statokat és érdekességeket!
Ahogy Reflex emlitette mással kapcsoaltban ugyan, ez még csak a jéghegy csúcsa! 
Igaz helloszabi? 

Elküldve: 2006. 01. 01. 18:48
Idézet
Idézet
Amúgy MikeReem, a Te példád is ékes bizonysága annak, hogy a mások véleménye határoz meg bennünket. Vagyis Te sem tudtad, hogy érdekel az a vmi, ami a stat. szt másokat igen. Azaz enélkül nem érdekelt vna. Most olvasok egy könyvet arról, hogy nem mi formáljuk magunkról a véleményünket, hanem mások formálják rólunk, és azt fogadjuk el hitelesnek - ettől vagyok ennyire okos már megint ...
Bocsi az offért ismét, és sztem sem baj a statisztika, jó kis szociológiai "sáv"!
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2006. 01. 01. 18:51
Nagy valószínűséggel hímnemű, de nem zárható ki, hogy netalántán egy-két leszboszorka is rákeresett Paris Hilton nénire.
Elküldve: 2006. 01. 01. 18:55
Idézet
Nagy valószínűséggel hímnemű, de nem zárható ki, hogy netalántán egy-két leszboszorka is rákeresett Paris Hilton nénire.

Aztán zajok jönnek.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2006. 01. 01. 18:57
Idézet

Elküldve: 2006. 01. 01. 19:24
Idézet
csak azt nem ertem, hogy mit vart egy gamekapocs nevu oldalon majd biztos videokat talal rola.
Majd a saját szerverükön minden megtalálható lesz, mi szem-szájnak és más testrésznek ingere.
Elküldve: 2006. 01. 01. 19:56
Idézet
A paris hilton csak a jéghegy csucsa, én azt nem értem hogy egyáltalán mit keres ott az a keresés! Abszolutte funkciónélküli statisztikaiadat halmozás. Értelmetlen.
#91 Guest__*
Elküldve: 2006. 01. 01. 20:47
Idézet
Idézet
A paris hilton csak a jéghegy csucsa, én azt nem értem hogy egyáltalán mit keres ott az a keresés! Abszolutte funkciónélküli statisztikaiadat halmozás. Értelmetlen.
...szerintem
Elküldve: 2006. 01. 01. 21:29
Értelmes funkcióval bír, de nem olyan szintü fontossággal bír, mint mondjuk a többi box...
Elküldve: 2006. 01. 01. 22:34
Ez a "Ezeket a játékokat szeretitek " mi?
ha rákattintok semmi se lesz
a sims-et le kéne szedni mielőtt Reflexufó meglátja ,hogy ezt is szeretjük
Tűzoltós gyorsklikkelős?
ha rákattintok semmi se lesz
a sims-et le kéne szedni mielőtt Reflexufó meglátja ,hogy ezt is szeretjük
Tűzoltós gyorsklikkelős?
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
House MD
Elküldve: 2006. 01. 02. 01:59
Idézet
+ Megváltoztattam születési dátumon, egy híres személy születésnapjára. Mielőtt valaki bemondja, hogy Hitler, hát nem ő annyit elárulhatok, bár ugyan arról a napról van szó (tényleg nehéz feladvány).
Elküldve: 2006. 01. 02. 11:34
Idézet
Idézet
+ Megváltoztattam születési dátumon, egy híres személy születésnapjára. Mielőtt valaki bemondja, hogy Hitler, hát nem ő annyit elárulhatok, bár ugyan arról a napról van szó (tényleg nehéz feladvány).
.
Elküldve: 2006. 01. 02. 13:47
Idézet
Idézet
John Nichczynski 1889.04.20 Detroit, egy amerikai politikus
Aztán zajok jönnek.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2006. 01. 02. 16:02
Azt nem lehetne valahogy beállítni, hogy a cikkekhez is lehessen kommentelni esetleg?
Egyébként egy nagyon idegesítő dolog, hogy itt a fórum hozzászólásoknál ez a kis mini szövegszerkesztő ablak vagy fél percig nyílik, 512K-s dsl mellett. Vagy ez már szőrszálhasogatás?
Egyébként egy nagyon idegesítő dolog, hogy itt a fórum hozzászólásoknál ez a kis mini szövegszerkesztő ablak vagy fél percig nyílik, 512K-s dsl mellett. Vagy ez már szőrszálhasogatás?
.
Elküldve: 2006. 01. 02. 16:12
mar akkor is lehet irni, amikor meg nem toltott be a keret. en legalabbis mar elszoktam kezdeni, es mikor betolt, akkor kicsit megakad, de megmarad minden beirt szoveg.
Elküldve: 2006. 01. 02. 18:55
Alul a főlapon az a RSS Feed vagy mi (hírek?) mit csinál és mi ez? hírek küld el nekünk aki feliratkozik rá?
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
House MD
House MD

Súgó
A téma zárva.