A megújult Gamekapocs-ról
Elküldve: 2010. 11. 04. 20:20
Sziasztok!!!Nekem az lenne msot a kérdésem hogy az most mittől lehet, hogy a fő oldalra nem birok belépni,de a fórum résznél meg igen!!Vagy én csinálok valamit rosszul?Mert a fórumnál simán beléptem azzal a jelszóval és felhasználónévvel amit szoktam használni,de a fő oldalon nem bírok belépni vele...Mi lehet a baj?Köszönöm a segítséget!!Amúgy jó az új olda!

Elküldve: 2010. 11. 04. 20:24
Idézet: shelby gt 500E - Dátum: 2010. 11. 04. 21:20
Sziasztok!!!Nekem az lenne msot a kérdésem hogy az most mittől lehet, hogy a fő oldalra nem birok belépni,de a fórum résznél meg igen!!Vagy én csinálok valamit rosszul?Mert a fórumnál simán beléptem azzal a jelszóval és felhasználónévvel amit szoktam használni,de a fő oldalon nem bírok belépni vele...Mi lehet a baj?Köszönöm a segítséget!!Amúgy jó az új olda!

Itt próbáltál már jelszót cserélni?
"I like pleasure spiked with pain / And music is my aeroplane"
Elküldve: 2010. 11. 04. 20:31
Idézet: Urahara - Dátum: 2010. 11. 04. 19:24
Igen!!!És gondolom ugyanazzal a felhasználó nével bekéne tudnom lépni a fő oldalra is nem?

Elküldve: 2010. 11. 08. 22:40
Szabi tesóm...valami nem klappol...Ha valakinek a Profiljából írom a PM-et, akkor nem küldi el...Nemtudom miért, de nincs a kimenő PM-ek listájában, pedig szép mennyiséget írtam...
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Elküldve: 2010. 11. 08. 23:46
Idézet: K2 The Highest - Dátum: 2010. 11. 08. 22:40
Szabi tesóm...valami nem klappol...Ha valakinek a Profiljából írom a PM-et, akkor nem küldi el...Nemtudom miért, de nincs a kimenő PM-ek listájában, pedig szép mennyiséget írtam...
bocs, javítva
hwsw staff
Elküldve: 2010. 11. 09. 06:21
RiG:

Elküldve: 2010. 11. 12. 23:28
ha már kikönyörögtük a bloghoz a képbeszúrást (amiért egyébként ezer köszi) akkor gondoltam kipróbálom. a dolog nálam kicsit problémás...
például új sorra állítom a kurzort, hogy odaszeretném beszúrni a képet, megcsinálom a beillesztést ám nem oda kerül a kép hanem kicsit följebb pár sorral a szöveg elejére. ahányszor próbáltam sosem oda rakta ahova én szerettem volna. ez másnak is így van?
ezzel esetleg mit lehet kezdeni?
a másik meg ez a képméretezés...kicsit bonyolult, hogy minden paramétert nekem kéne kiszámolni. pl a régi fórumon tök jó volt hogy elég volt csak az egyik oldalt megadni és ahhoz igazította, de így meg eltorzul. nem szőrszálhasogatás, csak úgy jó lenne, ha működne ha már van ilyen opció.
inkább ez a beillesztési hiba lenne a fontos, már ha tényleg hiba.
köszi
például új sorra állítom a kurzort, hogy odaszeretném beszúrni a képet, megcsinálom a beillesztést ám nem oda kerül a kép hanem kicsit följebb pár sorral a szöveg elejére. ahányszor próbáltam sosem oda rakta ahova én szerettem volna. ez másnak is így van?
ezzel esetleg mit lehet kezdeni?
a másik meg ez a képméretezés...kicsit bonyolult, hogy minden paramétert nekem kéne kiszámolni. pl a régi fórumon tök jó volt hogy elég volt csak az egyik oldalt megadni és ahhoz igazította, de így meg eltorzul. nem szőrszálhasogatás, csak úgy jó lenne, ha működne ha már van ilyen opció.
inkább ez a beillesztési hiba lenne a fontos, már ha tényleg hiba.
köszi
a.k.a. moloj
Elküldve: 2010. 11. 13. 08:41
Nekem is az lenne a problémám,hogy miért nem lehet berakni 1 értelmes trofeakártyát? mint más forumokon,csak valami kicsi fos méretüt lehet.Ezt nem lehetne orvosolni?
Elküldve: 2010. 11. 13. 17:35
A korábban említettekkel szemben én a hírbeküldésért most sem kaptam egy K pontot sem... 
Molojnak igaza a van a képbeszúrással...nemtom miért olyan titokzatos/félő dolog hogy képet tehessünk be... ha valaki elkanászodna lehet moderálni, de a funkciót jó lenne foltozni.

Molojnak igaza a van a képbeszúrással...nemtom miért olyan titokzatos/félő dolog hogy képet tehessünk be... ha valaki elkanászodna lehet moderálni, de a funkciót jó lenne foltozni.
Elküldve: 2010. 11. 13. 18:28
Idézet: tjames - Dátum: 2010. 11. 13. 18:35
A korábban említettekkel szemben én a hírbeküldésért most sem kaptam egy K pontot sem... 

Nem szimpla elkanászodásról van szó, bár Szabi jobban ért ehhez, és nyilván jobban el tudná magyarázni, de ahogy nekem múltkor elmondta, az oldalt technikai értelemben érintő biztonsági okok állnak a háttérben. Azt pedig nehéz moderálni.

Elküldve: 2010. 11. 13. 18:35
Elküldve: 2010. 12. 16. 16:08
Idézet: Scoo - Dátum: 2010. 12. 16. 08:06
Mifene! Oldalról begördülő cikk ajánló? Mióta van ez? Jól lett.
tegnap óta. a következő hetekben lesz még pár kisebb-nagyobb fejlesztés, ezekről írni is fogok egy blogpostot
hwsw staff
Elküldve: 2010. 12. 23. 20:50
Egy kereső mező nagyon jó lenne szerintem. illetve én személy szerint örülnék annak is, ha az xfire profilt is be lehetne állítani, mert szerintem egy pár ember azért használja.
Játékteszt blogom - www.jatekblog.blog.hu
Elküldve: 2010. 12. 24. 09:22
Azt elmeséli vki, hogy miért van ilyen kevés klub? illetve az egész oldal olyan kihaltnak tünik
) igaz csak tegnap éjjel s ma reggel jártam itt...
+ lenne egy kérdésem is.
A
Bemutatkozás szerkesztése menüben, eddig lehetett képet beilleszteni, bizonyára most is lehet, csak nem tudom h milyen html kódot használjak, hogy megjelenítse. esetleg tud valaki segíteni ?

+ lenne egy kérdésem is.
A
Bemutatkozás szerkesztése menüben, eddig lehetett képet beilleszteni, bizonyára most is lehet, csak nem tudom h milyen html kódot használjak, hogy megjelenítse. esetleg tud valaki segíteni ?
Szerkesztette: trialboj 2010. 12. 24. 09:34 -kor
"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni!"
Forza Köridő Bajnokság
Forza Köridő Bajnokság
Elküldve: 2010. 12. 24. 11:31
Idézet: trialboj - Dátum: 2010. 12. 24. 10:22
Azt elmeséli vki, hogy miért van ilyen kevés klub? illetve az egész oldal olyan kihaltnak tünik
) igaz csak tegnap éjjel s ma reggel jártam itt...
+ lenne egy kérdésem is.
A

+ lenne egy kérdésem is.
A
Ez azota van amiota megváltozot a Gamekapocs és a forumot ideköltöztette a HWSW-re ami nekem sincs inyemre.Nekem a régi volt az igazi.Azt a filinget nem potolja 1sem.Ide még egy normális képet vagy Trophycard-ot vagy Xbox-os achievementeskártyát sem lehet beileszteni.Az aktivitás is gyérebb mint régebb volt.
Ja a bemutatkozáshoz a képet probáld meg a Directlink-et beilleszteni.
Tu szerkesztőségnek=Ha lehetne orvosloni 1 olyan problémát,hogy az aláírásba 1 kicsivel nagyobb képet lehetne beilleszteni,az nagyon jó lenne.Biztos ezzel nemcsak én vagyok igy 1edül.
Szerkesztette: NECROSMOKE 2010. 12. 24. 11:35 -kor
Elküldve: 2010. 12. 24. 11:38
Idézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 11. 02. 15:13
aham köszi, és egyben vicc hogy te futsz utána! igazán adhatnának néha valami közleményt hogy na pöcsök itt tart az oldal...
remélem az is kiderül majd mit lehet kezdeni a pontokkal.
remélem az is kiderül majd mit lehet kezdeni a pontokkal.
Azok engemet is érdekelnének,mert már kérdeztem vagy 3 ízben is de még nemleges választ sem kaptam.Szal. valaki bökje má ki!