HWSW Informatikai Kerekasztal: Melyik a legjobb Need for Speed - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Melyik a legjobb Need for Speed

#101 Felhasználó inaktív   Lamborghini 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 18. 09:23

Üdv!
Én egy nagyon régi NFS rajongó vagyok, emlékszem már 1995-ben, 11 évesen kiadásakor megszereztem az NFS1-et. Akkoron annyira megtetszett, hogy örök életre rajongóvá tett és minden egyes részt azon nyomban megszereztem mihelyt kiadták. Bár az elmúlt újabb 11 év során sokat változtam (az élethűbb szimulátorokat jobban kedvelem vezetésélményileg mint a jó öreg szórakoztató Arcade-okat, valamint már évek óta az igazi autómmal foglalkozok-száguldozok az utakon ahol ez biztonságosan is megtehető), az NFS része maradt az életemnek.
Végigolvasgattam a topic-ot és igen-igen, elmondható hogy az NFS 1, 2 és 3 hajdanán -és még most is- egy nagyon speciális élménnyel szolgált, egyfajta autósjáték forradalmat robbantott ki.
Nekem élményben mindig is személyes kedvencem marad a Hot Pursuit, vezetésélményileg pedig a Porsche 2000 nyújtotta azóta is a legjobbat, nagyon szimulátoros "íze" volt. A mostani csilli-villi lázasan fejlesztett részek is szórakoztatóak, de valahogy már kiveszett a régi gén, nem ugyanaz az élmény (vagy csak felnőttem és más szemmel látom a dolgot) és valahogy egyre jobban az újabb generáció Halálos Iramban tuningőrül fanjait próbálja kiszolgálni az Electronic Arts marketingstratégiája, természetesen elsöprő bevételi sikerrel -azóta is évek óta ebben az irányban fejlődik a szoftver. Én úgy gondolom, hogy akkor lehetne igazán nagyot dobni, ha mindegyik rész egyfajta összekovácsolásával több évig fejlesztenék a játékot mindegyik rész hangulatát felölellő befejezőepizódban, melyben a tuning fan-okis megtalálnák a való életben népszerű tuningolható alepizódokat (szupersportkocsit radikálisan átalakítani szentségtörés személyes véleményem szerint) és a szupersportkocsi rajongók és megtalálhatnák (újra felfedezhetnék) a régi NFS élményt, ezen felül a Motor City Online fan-ok is a régi, eszemi értékű száguldást külön-különálló fizikai-vezetéstechnikai modellezésekkel és epizódokba illő pályarészekkel.
Na, egyenlőre ennyi a meglátásom. Kép

#102 Felhasználó inaktív   Lamborghini 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 18. 09:27

Egy kis módosítás:

a való életben népszerű tuningolható alepizódokat -->a való életben is népszerű tuningolható autókat alepizódokban

#103 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 09. 18. 11:21

Az ilyen hozzászólások miatt érdemes a fórumot olvasni! Grat!
egy élmény volt
Kép
Kép
Kép

#104 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 18. 13:29

ez meg milyen topik ? Kép
hát ez költöi kérdés akart lenen hogy melyik a legjobb nfs ?
hát persze hogy az mw volt a legjobb,most meg a carbon,ez természetes dolog :Đ

#105 Felhasználó inaktív   majoros25 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 16:53

Idézet

Üdv!
Én egy nagyon régi NFS rajongó vagyok, emlékszem már 1995-ben, 11 évesen kiadásakor megszereztem az NFS1-et. Akkoron annyira megtetszett, hogy örök életre rajongóvá tett és minden egyes részt azon nyomban megszereztem mihelyt kiadták. Bár az elmúlt újabb 11 év során sokat változtam (az élethűbb szimulátorokat jobban kedvelem vezetésélményileg mint a jó öreg szórakoztató Arcade-okat, valamint már évek óta az igazi autómmal foglalkozok-száguldozok az utakon ahol ez biztonságosan is megtehető), az NFS része maradt az életemnek.
Végigolvasgattam a topic-ot és igen-igen, elmondható hogy az NFS 1, 2 és 3 hajdanán -és még most is- egy nagyon speciális élménnyel szolgált, egyfajta autósjáték forradalmat robbantott ki.
Nekem élményben mindig is személyes kedvencem marad a Hot Pursuit, vezetésélményileg pedig a Porsche 2000 nyújtotta azóta is a legjobbat, nagyon szimulátoros "íze" volt. A mostani csilli-villi lázasan fejlesztett részek is szórakoztatóak, de valahogy már kiveszett a régi gén, nem ugyanaz az élmény (vagy csak felnőttem és más szemmel látom a dolgot) és valahogy egyre jobban az újabb generáció Halálos Iramban tuningőrül fanjait próbálja kiszolgálni az Electronic Arts marketingstratégiája, természetesen elsöprő bevételi sikerrel -azóta is évek óta ebben az irányban fejlődik a szoftver. Én úgy gondolom, hogy akkor lehetne igazán nagyot dobni, ha mindegyik rész egyfajta összekovácsolásával több évig fejlesztenék a játékot mindegyik rész hangulatát felölellő befejezőepizódban, melyben a tuning fan-okis megtalálnák a való életben népszerű tuningolható alepizódokat (szupersportkocsit radikálisan átalakítani szentségtörés személyes véleményem szerint) és a szupersportkocsi rajongók és megtalálhatnák (újra felfedezhetnék) a régi NFS élményt, ezen felül a Motor City Online fan-ok is a régi, eszemi értékű száguldást külön-különálló fizikai-vezetéstechnikai modellezésekkel és epizódokba illő pályarészekkel.
Na, egyenlőre ennyi a meglátásom. Kép
hé hello milyen fajta autód van és hol tuningolod hm??? fontos volna amit üzenet képpen kérek az légyszives küld már el a majoros25@citromail.hu-ra ok kösz és azt is hogy hól vannak ilyen helyek ahól lehet igazából autókat tuninkolni NAGYON FONTOS KÖSZ CSÁ KÁNYKépKépKép:Đ:)

#106 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 19:11

nekem az mw jöttt be a legjobban.Kép
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#107 Felhasználó inaktív   Roni 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 14:20

Nekem az Underground 2 jött be a legjobban!Kép
De majd jön a Carbon az lesz majd a királyKép

#108 Felhasználó inaktív   div 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 03. 14:28

Idézet

Nekem az Underground 2 jött be a legjobban!Kép
De majd jön a Carbon az lesz majd a királyKép
nem tudod valahonnan leszedni?
má nem bírok várniKép
de biztos hogy tuti lesz
de addig is Underground 2 4ever!!!!!!!!!!!!!!Kép

#109 Felhasználó inaktív   fpeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 03. 14:44

az un 1 is jó volt , de a legjobb az un 2 sztem Kép
az mw nem volt olyan jó mint ezek
a Carbon-ra kiváncs vagyok .. nemtudom elképzelni Kép

#110 Felhasználó inaktív   Codcool 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 03. 17:59

Most wanted
nekem eddig ez jött be legjobban
Kép

Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!

#111 Felhasználó inaktív   PhoeniX18 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 06. 09:23

Az miért van hogy a most wanted nem akad a gépemen az underground 2 pedig igen?Kép
Nekem eddig a most wanted jött be de hiányolom belölle a részleges tuningot(Neon,hangfalak,stb.)Kép

#112 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 06. 13:03

Idézet

Az miért van hogy a most wanted nem akad a gépemen az underground 2 pedig igen?Kép
Nekem eddig a most wanted jött be de hiányolom belölle a részleges tuningot(Neon,hangfalak,stb.)Kép
Mert valamit elkurtál....Kép

#113 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 06. 14:21

Lehet hogy a MW kisebb beálításokon van mint az Undergorund 2, ezzel lehet sokat javítani rajta, egy két beállításon állítgatni.
Egyébként nem tudom mi lehet a baj, elvileg a MW nagyobb a gépigénye...
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#114 Felhasználó inaktív   adi300 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 06:02

Need for Speed CarbonKép

#115 Felhasználó inaktív   petike6 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 08:36

ez egyértelmű
Carbon
ha végre kijön
Az élet egy szar játék ,de végig kell vinni!

#116 Felhasználó inaktív   dakotaman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 10:57

Sztem is a Carbon lesz a legjobb de az eddig megjelentek közül a Underground 2 volt a legjobb !
World Of Warcraft FAN ! Bubble Boy Foreveror !!!:D

#117 Felhasználó inaktív   szchrys 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 11:46

Nekem eddig a Most Wanted jött be legjobban, de gyanítom, h csak a Carbon megjelenéséig! (És ráadásul benne lesz a kedvenc autóm: Alfa Brera!) Kép

#118 Felhasználó inaktív   petike6 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 11:27

Idézet

Sztem is a Carbon lesz a legjobb de az eddig megjelentek közül a Underground 2 volt a legjobb !
Igaz a Most Wanted nekem se jött be annyira mint az Underground 2
Az élet egy szar játék ,de végig kell vinni!

#119 Felhasználó inaktív   Henryy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 13:08

Sztem is a Most Wanted, de kezd már pöttyet unalmas lenni...
Az Underground ota pofozgatták bőven, mire idáig jutott, de most már kéne valami komolyabb újítás is...
Végignyomom persze ezt a karbondolgot is, de nem lesz itt nagy meglepetés az tuti!

#120 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 13:54

A legújabb Need for Speed-ok lesznek a legjobbak mert most a MW majd a Carbon és igy tovább.

M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.