HWSW Informatikai Kerekasztal: Melyik a legjobb Need for Speed - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Melyik a legjobb Need for Speed

#141 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 15. 22:37

Idézet

Idézet

:Đ ez nem a Carbon, hanem a való életben. De Koenigsegg van benne, azt az Exotic Cars-ban keresd. Mehet annyival a Carrera Gt, de az nem gyári, hanem valami Tuningolt. Mi az újság neve?
Ja az életben... az más
Ez az újság kéremszépen az az Autó motor amit akkor kaptam amikor kiadták a carrera gt-t.
De én nem tudok koenigsegget sem vanni meg az audit sem tudom megvenni. Vajon miért? Az lehet a baj, hogy l*töl*ött game?
A porcshe unleshead-ben is tört a car.
Autó Motor? húha... utánanézek. előfizető vagyok rá 5éve. Rákeresek neten.
PC-n tolom :)

#142 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 22:38

Az audi és a koenigsegg megvásárlása tenkitetében is ez a baj?

ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#143 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 22:40

Idézet

Igen, az meglehetősen baj hogy letöltött. Minden tekintetben.
ó mind1 az. nekem fekete Black editionom volt Mw-ból, és soha nem hibázott. Igen károsítjuk a gazdaságot. Tudod ukrajnából legálisan vámmentesen behozhatom a játékokat, eredeti Cd-boltból, ott a körülményekhez mérten árazzák. Top game: 2000Ft, top Cd-k 800Ft. ha nálunk így lenne, kaszálnának a kiadók. És hidd el azon is sok haszna van. megvenném ha olcsóbb lenne

#144 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 22:41

Idézet

Az audi és a koenigsegg megvásárlása tenkitetében is ez a baj?

tuti nem. de nem tok segíteni, még nem játszottam vele. 1 hete itt áll a dvd az asztalon, a gép meg szervízben van, hétfő estére kapom meg.

#145 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 22:42

IRL nem nagyon lehet őket warezolni max valami ügyes gyerek gyárt egy olyan kasznit. Kép (ha nem esett volna le: nem igazán szép dolog letölteni játékot, legalábbis a itt a fórumon emlegetni mert a modok jól seggbe rúgnak érte Kép. Egyébként nem tudom mi lehet a baj.)

Jaja. Porscheban is törtek a verdák. Szép is volt. Jó kis LAN móka.

#146 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 22:44

ezer bocs Autó magazin 2000. december
most nézem, hogy az egyik helyen 330km/h van írva neki mellette meg 390km/h
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#147 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 22:45

Idézet

IRL nem nagyon lehet őket warezolni max valami ügyes gyerek gyárt egy olyan kasznit. Kép (ha nem esett volna le: nem igazán szép dolog letölteni játékot, legalábbis a itt a fórumon emlegetni mert a modok jól seggbe rúgnak érte Kép. Egyébként nem tudom mi lehet a baj.)

Jaja. Porscheban is törtek a verdák. Szép is volt. Jó kis LAN móka.
én kérésre a múltkor közzétettem egy X360-as Cod3 warez linket. de írtam h. ha nem szabad ne bántsanak, csak vágják ki, mert nem tudtam szabad e. Ki lett vágva, nem is emlegetem... :Đ

#148 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 22:48

Szénszálas karosszéria, kerámia fékek és 330 km/h végsebesség – a Carrera GT nem evilági jármű. A Porsche három éve halogatja az utcai versenyautó gyártását ...
googleba beírod h. porsche carrera gt gyári végsebesség, ott kijön. nem baszakodni akarok, csak kíváncsi voltam.

#149 Felhasználó inaktív   olisoma 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 16:07

Sziasztok nekem a NFS Carbon a kedvencem!!!!!!!Kép

#150 Felhasználó inaktív   Left Behind 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 20:32

Need for Speed: Carbon Collector's Edition
A legjobb most

#151 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 20:54

Idézet

Need for Speed: Carbon Collector's Edition
A legjobb most
Má bocs az a legújabb most
Meg XBOX360

#152 Felhasználó inaktív   Brady 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 10:47

Nekem mindenki azt mondja, h a Most Wanted jobb, mint a Carbon, Nekem az utóbbi mégis jobban tetszikKép

#153 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 12. 27. 11:30

Idézet

Nekem mindenki azt mondja, h a Most Wanted jobb, mint a Carbon, Nekem az utóbbi mégis jobban tetszikKép
A Most Wanted a jobb.

#154 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 11:35

Idézet

Idézet

A Most Wanted a jobb.
Ja szerintem is a Most Wanted kicsivel jobb, mert könnyen lehet benne pénzt szerezni.Kép ( de kár hogy nincs benne olyan tuningolási mód mint a Carbonban.Kép
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E

#155 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 12:30

Nekem a Most Wanted. hosszú, meg jó is. Pl itt van a Carbonban, az autók szintezése, mert egyesek sírtak, hog yPuntótól kapnak ki, miközben az imádott Ford Gt-jükkel mennek, megoldotta az EA... szarul! és ha én most Alfabuzi lennék, és azzal akarnám végigvinni? a Caymannal szerettem volna repeszteni, de csak 2-es szintű... pedig a Mw-ban állítom, az egyik legjobb fullos kocsi volt, jobban ment mint az SLR Merci. na jó, tuning... a Most Wantednak legalább volt valami valóságérzete, hogy nem 6000 alkatrész gyártottak a szerencsétlen autómhoz, hanem 5 karosszériát, ami kitűnően passzol az autóhoz. most meg a Carbon tiszta U2, felrakok egy lökháreítót, ami ugyanolyan a Skyline-on, mint az Evo 9-en. akkor mi érdekes van benne? a saját alkatrészeidet látod megint az ellenfelek autóján, ezt próbálták kiküszöbölni az autosculpttal. De valahogy megint csilli-villi meseszaga van a játéknak. A Most Wanted olyan európaibb volt a BMW-vel, a Fiattal, a sok Porschéval, meg Mercivel, mint ahogy eredetileg az NFS-ek indultak. az U1 átcsapott szar japán zümmzümm autóversenyekbe, utána U2, és most megint ezt érzem. Na és a fények? az alagútból kijövet szart se látsz feeling, a kocsi is msódik, mint a táj, eső után csillog az aszfalt, és volt h. spontán szembesütött a nap, és csak nagy fehérség, 35a-nel mentem a vakvilágba, adrenalinnal fűtve, h. az uccsó méteren neki megyek e valaminek, és a nyomomban loholó csíra megelőz a célvonalon... ez meg a másik. ennyire gyengített ellenfeleket, mint a Carbonban.... 10másodperces előnyeim voltak. a MW mindig verseny volt. Jó volt a MW, nagyon jó.....

#156 Felhasználó inaktív   velcso3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 12:43

Idézet

Nekem a Most Wanted. hosszú, meg jó is. Pl itt van a Carbonban, az autók szintezése, mert egyesek sírtak, hog yPuntótól kapnak ki, miközben az imádott Ford Gt-jükkel mennek, megoldotta az EA... szarul! és ha én most Alfabuzi lennék, és azzal akarnám végigvinni? a Caymannal szerettem volna repeszteni, de csak 2-es szintű... pedig a Mw-ban állítom, az egyik legjobb fullos kocsi volt, jobban ment mint az SLR Merci. na jó, tuning... a Most Wantednak legalább volt valami valóságérzete, hogy nem 6000 alkatrész gyártottak a szerencsétlen autómhoz, hanem 5 karosszériát, ami kitűnően passzol az autóhoz. most meg a Carbon tiszta U2, felrakok egy lökháreítót, ami ugyanolyan a Skyline-on, mint az Evo 9-en. akkor mi érdekes van benne? a saját alkatrészeidet látod megint az ellenfelek autóján, ezt próbálták kiküszöbölni az autosculpttal. De valahogy megint csilli-villi meseszaga van a játéknak. A Most Wanted olyan európaibb volt a BMW-vel, a Fiattal, a sok Porschéval, meg Mercivel, mint ahogy eredetileg az NFS-ek indultak. az U1 átcsapott szar japán zümmzümm autóversenyekbe, utána U2, és most megint ezt érzem. Na és a fények? az alagútból kijövet szart se látsz feeling, a kocsi is msódik, mint a táj, eső után csillog az aszfalt, és volt h. spontán szembesütött a nap, és csak nagy fehérség, 35a-nel mentem a vakvilágba, adrenalinnal fűtve, h. az uccsó méteren neki megyek e valaminek, és a nyomomban loholó csíra megelőz a célvonalon... ez meg a másik. ennyire gyengített ellenfeleket, mint a Carbonban.... 10másodperces előnyeim voltak. a MW mindig verseny volt. Jó volt a MW, nagyon jó.....
Igazad Van a Carbon egy egyhangú,könnyen végigjátszható sz..!A Most Wanted legalább izgalmas és sokkal nagyobb és továbbtartó játékélményt ad!Szerintem a Most Wanted a legjobb a Need for Speed-ek közül!

#157 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 27. 14:23

Nem ezt mondtam én is?Kép

#158 Felhasználó inaktív   gazokhaza 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 14:29

mit kell csinálni a most wanted-ban amikor visszakapom a bmw m3-at?

#159 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 27. 14:42

Idézet

mit kell csinálni a most wanted-ban amikor visszakapom a bmw m3-at?
Menekülni a zsaruk elől ezerrel, vagy ha az már meg van akkor semmit, végigvitted és kész max a kimaradt versenyeket tudod megcsinálni meg az ilyen egyebeket.

#160 Felhasználó inaktív   Codcool 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 18:33

nálam a carbon tette le legjobban a bélyegét... de csak addig emddig nem lesz folytatáésKépKép

Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.