Elküldve: 2006. 12. 27. 12:30
Nekem a Most Wanted. hosszú, meg jó is. Pl itt van a Carbonban, az autók szintezése, mert egyesek sírtak, hog yPuntótól kapnak ki, miközben az imádott Ford Gt-jükkel mennek, megoldotta az EA... szarul! és ha én most Alfabuzi lennék, és azzal akarnám végigvinni? a Caymannal szerettem volna repeszteni, de csak 2-es szintű... pedig a Mw-ban állítom, az egyik legjobb fullos kocsi volt, jobban ment mint az SLR Merci. na jó, tuning... a Most Wantednak legalább volt valami valóságérzete, hogy nem 6000 alkatrész gyártottak a szerencsétlen autómhoz, hanem 5 karosszériát, ami kitűnően passzol az autóhoz. most meg a Carbon tiszta U2, felrakok egy lökháreítót, ami ugyanolyan a Skyline-on, mint az Evo 9-en. akkor mi érdekes van benne? a saját alkatrészeidet látod megint az ellenfelek autóján, ezt próbálták kiküszöbölni az autosculpttal. De valahogy megint csilli-villi meseszaga van a játéknak. A Most Wanted olyan európaibb volt a BMW-vel, a Fiattal, a sok Porschéval, meg Mercivel, mint ahogy eredetileg az NFS-ek indultak. az U1 átcsapott szar japán zümmzümm autóversenyekbe, utána U2, és most megint ezt érzem. Na és a fények? az alagútból kijövet szart se látsz feeling, a kocsi is msódik, mint a táj, eső után csillog az aszfalt, és volt h. spontán szembesütött a nap, és csak nagy fehérség, 35a-nel mentem a vakvilágba, adrenalinnal fűtve, h. az uccsó méteren neki megyek e valaminek, és a nyomomban loholó csíra megelőz a célvonalon... ez meg a másik. ennyire gyengített ellenfeleket, mint a Carbonban.... 10másodperces előnyeim voltak. a MW mindig verseny volt. Jó volt a MW, nagyon jó.....
PC-n tolom :)