Melyik a legjobb Need for Speed
Elküldve: 2009. 01. 18. 12:48
hát biztos nem az undercover.. ez a játék életem legrosszabb döntése volt... a hot pursuit 2 nálam az etalon meg a mostwanted.
Mindíg van két lehetőség.........Vagy nincs.
Elküldve: 2009. 01. 18. 14:54
nekem legjobban a : Most Wanted tetszett
(\_/)
(O.o) <--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba |^^^^^^^^^^^^^^| ||
|...BEER TRUCK..........| ||'|";, ___.
|_..._..._______===|=||_|__|..., ] -
"(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*** **''(@)
Tedd be a profilodba a BEER TRUCK-ot, hogy világuralomra törhessen!
(O.o) <--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba |^^^^^^^^^^^^^^| ||
|...BEER TRUCK..........| ||'|";, ___.
|_..._..._______===|=||_|__|..., ] -
"(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*** **''(@)
Tedd be a profilodba a BEER TRUCK-ot, hogy világuralomra törhessen!
Elküldve: 2009. 01. 18. 15:42
Nálam a Pro Street meg Most Wanted vannak az első helyen. Ezek a legjobban sikerült gamék.(szerintem)

Elküldve: 2009. 01. 29. 19:10
Idézet
nekem legjobban a : Most Wanted tetszett

Elküldve: 2009. 01. 29. 19:13
a legjobb az underground volt, az underground 2 is jó volt csak egy kicsit elkurvult szerintem

Elküldve: 2009. 01. 29. 19:51
Idézet
Idézet
Underground2 meg az UC is nagyon karaj...

RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

#387 Guest__*
Elküldve: 2009. 01. 29. 20:03
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 01. 29. 20:21
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 01. 29. 20:24
Undercover miért szar nektek mondanátok véleményeket?
Nekem a NFS 2 tetszik legjoban:) Emléxem menyit eljátszotam vele a gépemen:) Meg ot jók voltak azok a pályák mik a hegyekben mentek, és jegesek voltak:)
Igaz több nfs el nem is játszotam, csak most a Undercoverel, de ez is már felbasz. Iktas ki 7 zsarut, a hegyekben, azal még nincs is gondom hogy 7 zsarut ki iktatok, csak utána hogy a faszba meneküljek el? Akár merre megyek egy blokád ottvan, helikopter és végig rajtam van, legyorsulni nemtudom őket, még ha 300 al megyek se. És mikor tán ép felmegy a kék csík egy tuti pont velem sembe jön.
Nekem a NFS 2 tetszik legjoban:) Emléxem menyit eljátszotam vele a gépemen:) Meg ot jók voltak azok a pályák mik a hegyekben mentek, és jegesek voltak:)
Igaz több nfs el nem is játszotam, csak most a Undercoverel, de ez is már felbasz. Iktas ki 7 zsarut, a hegyekben, azal még nincs is gondom hogy 7 zsarut ki iktatok, csak utána hogy a faszba meneküljek el? Akár merre megyek egy blokád ottvan, helikopter és végig rajtam van, legyorsulni nemtudom őket, még ha 300 al megyek se. És mikor tán ép felmegy a kék csík egy tuti pont velem sembe jön.
#390 Guest__*
Elküldve: 2009. 01. 29. 20:27
Idézet
Undercover miért szar nektek mondanátok véleményeket?

Elküldve: 2009. 03. 21. 16:32
nekem az need for speed underground2ő de a most wanted is otvan a közelbe ezek a játékok nagyon nehezek de nagyon élvezhető jól irányítható jó a text a grafika minden majdnemhogy tökéletes!!dekem tetszik és nektek??a többi is jó de ezek a leg életképesebbek
Elküldve: 2009. 03. 21. 18:08
Nekem is az UG2 ami legjobban tetszett,mondjuk a MW-nel rezeg a lec,de azert nem az a z elso,mert a zsaruk hamar feltudjak baszni az agyam.a Carbon befer a 3. helyre,de csak a kanyon versenyek miatt.
Elküldve: 2009. 03. 21. 18:12
Idézet
nekem az need for speed underground2ő de a most wanted is otvan a közelbe ezek a játékok nagyon nehezek de nagyon élvezhető jól irányítható jó a text a grafika minden majdnemhogy tökéletes!!dekem tetszik és nektek?? a többi is jó de ezek a leg életképesebbek
Elküldve: 2009. 07. 02. 11:49
nálam az örök kedvenc a most wanted. a többi is tetszik de sztem ez a legjobb
Elküldve: 2009. 07. 02. 13:02
Furcsa, hogy a MW mindenkinek ennyire tetszett, én nem bírtam végigjátszani sem. A Carbon nevetséges volt, a 12-éveseké...
A legjobb a sima Underground volt, de most a sok hülyesége ellenére az Undercover jól tartja magát nálam. (mellesleg a régi nfs II volt a legjobb!
)
A legjobb a sima Underground volt, de most a sok hülyesége ellenére az Undercover jól tartja magát nálam. (mellesleg a régi nfs II volt a legjobb!

Elküldve: 2009. 07. 02. 13:06
annak ellenére hogy sz@r volt a játék (olyan értelemben hogy lefagyott) a MW a legobb NFS (nekem nem engedte hogy legyőzzem Razort... mikor lenyomtam lefagyott és nem mentette el de én így is vagy 10szer kivittem)
Elküldve: 2009. 07. 02. 13:06
Idézet
Furcsa, hogy a MW mindenkinek ennyire tetszett, én nem bírtam végigjátszani sem. A Carbon nevetséges volt, a 12-éveseké...
)

#399 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 02. 14:29
2, 3, Underground 2 - Carbon is tetszett, de csak a Drag kocsikkal (kanyarban mindig vissza 2-esbe, kis kézifék, hátsó csúszik, fel három-négy-öt wááááááh mindenki lehagyva...)
Elküldve: 2009. 07. 02. 14:50
Idézet
2, 3, Underground 2 - Carbon is tetszett, de csak a Drag kocsikkal (kanyarban mindig vissza 2-esbe, kis kézifék, hátsó csúszik, fel három-négy-öt wááááááh mindenki lehagyva...)