Idézet
Idézet
A probléma pedig akkor szokott felmerűlni mikor hc gamerek teszteleik a játékot és egyszerre tolják végig a 6-8 órás játékidőt. Nekik az ég egy adta világon nem nyújt semmit, ami játékot meg felértékelnek (ez ált. RPG, vagy kaland, vagy Blizzard os

Természetesen vannak olyan játékok amik minden félt kielégítenek, de ezek a fejlesztőcégek ált. nem állnak nagy média mögött sokkal inkább 15-20 éves játék-kisiparosok (na még egy Blizzard említés).
A PC hajnalán azok készítették a játékokat akik játszani is akartak majd vele, nem szorongatták a tökeiket az EA főnökök, kicsit nyálas leírni de sokkal inkább szívből írták a gammákat.
A mostanai játékos felállás nagyon hasonlít egy torlódott társadalomra; mikor egy régi tendencia, életmód, stb. ütközik az újjal. Egy 14 éves gyerek sokkal jobbnak fogja a találni a NSF: MW-t mint egy "öreg" róka. A fiatalabb korosztájnak pedig semmi értelme odadni a régi játékokat amik a hc-k szerint jók voltak még, a grafikai színvonal miatt röhögnek egyet és eldobják.
Végezetül szerintem egy a lényeg; hogy senki sem hibás ilyen téren és szerencsére ott vannak a demók amiket mindenki maga szerint tesztelhet, tovább a net elég teret ad az emberek magánvéleményének megnyílvánítására.
ui.: nem vagyok Blizzard fan
...szóval sok a probléma egy cikk írásakor.
-korosztálykülönbség
-személyes benyomás
-tapasztalat
-elfogultság
-idegállapot.......satöbbi.
Továbbá ott van az a dolog is hogy a mostani nfseket nem kell mindig a régi nfsekhez asonlítani, hiszen egy összehasonlítás alapját a mai autós játékok is képezhetik, és így viszont megint oda jutunk, hogy van az undergroundnál és a most wantednél jobb is, nem csak játékélményben hanem grafikában és fizikában is. Itt felmerül a kérdés hogy a többi kitűnő játékot a gamer orra alá dörgölve milyen véleményt alkot! Nem kell a régi nfs játékokkal játszani a ahhoz hogy belássa, hogy az underground frankó , de van jobb is.
És akkor még ott van az is hogy nem biztos hogy a PC biztosítja a legnagyobb autós játékélményt...
...a választék hatalmas
Megoldást nem mondtam , de szerintem jó az ötleted, hogy akár 2 korosztály is tesztelhetné. Persze ez sem lenne ilyen egyszerű, mert a fiatal korosztály gyakran szól le játékokat pusztán az okból, hogy hc-nak lásson, amolyan sokat élt rókának aki mindenben talál valami hibát.
De szerencsére azért a tesztelők akik régóta tapossák a szakmát tisztában vannak ezekkel a dolgokkal és figyelembe is veszik őket. Legalábbis Remélem.