PSP
Elküldve: 2006. 01. 13. 11:36
Sziasztok! Tudom, hogy van mar egy olyan topic, ahol osszesitve van az osszes handheldes masina, de aki valamennyire is othhon van ebben a vilagban az tudja, hogy a PSP-t nem szabad es nem is lehet egy fedel ala venni a tobbi kategoria beli gepecskevel. Egyszeruen fogalmazva a PSP-hez kepest a tobbi egy rakat fos egy nulla. Persze csak hozza kepest es elore is szeretnek elnezest kerni minden kedves other csoporthoz tartozo emberketol.
NU! Szoval arra gondoltam, hogy jo lenne ha osszegyulne itt egy kis csoport, es megbeszelnenk mindent errol a csodamasinarol. Elojaroban annyit, hogy hetfon leadok egy kis cikket, amiben roviden ismertetni fogom az alapgepet, a kiegeszitoket es az elso jatekomat a Burnout Legends-et. Szoval minden velemenyt hozzaszolast szeretettel varok!
NU! Szoval arra gondoltam, hogy jo lenne ha osszegyulne itt egy kis csoport, es megbeszelnenk mindent errol a csodamasinarol. Elojaroban annyit, hogy hetfon leadok egy kis cikket, amiben roviden ismertetni fogom az alapgepet, a kiegeszitoket es az elso jatekomat a Burnout Legends-et. Szoval minden velemenyt hozzaszolast szeretettel varok!
#2 Guest__*
Elküldve: 2006. 01. 13. 15:01
Sziasztok!
Egyetértek a témaindítóval. Most lettem tulajdonosa egy ilyen kütyünek. Jelenleg még ámulok bámulok csak. Idáig nem voltam konzol párti, de a PSP-t mindenkinek csak ajánlani tudom. Főként azoknak akik helytől függetlenül szeretnek játszani, filmet nézni, zenét hallgatni, netezni.
Hozzáteszem, hogy jó lenne ha ez a topic nem a "hogyan kell megtörni a gépet" típusú lenne. Ilyen már van bőven más helyen.
Én azon játékosok közé tartozom (lehet, hogy a korom miatt) akik megvásárolják az eredeti játékokat. Persze a csere-bere mehet.
Ha bárkinek infóra lenne szüksége, szívesen megosztom a tapasztalataimat.
Egyetértek a témaindítóval. Most lettem tulajdonosa egy ilyen kütyünek. Jelenleg még ámulok bámulok csak. Idáig nem voltam konzol párti, de a PSP-t mindenkinek csak ajánlani tudom. Főként azoknak akik helytől függetlenül szeretnek játszani, filmet nézni, zenét hallgatni, netezni.

Hozzáteszem, hogy jó lenne ha ez a topic nem a "hogyan kell megtörni a gépet" típusú lenne. Ilyen már van bőven más helyen.
Én azon játékosok közé tartozom (lehet, hogy a korom miatt) akik megvásárolják az eredeti játékokat. Persze a csere-bere mehet.
Elküldve: 2006. 01. 13. 15:22
Idézet
Sziasztok!

Elküldve: 2006. 01. 13. 19:54
Gratulálok mindkettőtöknek a PSPhez! 
Én is szeretnék egyet nagyon, s el is határoztam, hogy valahogy összeszedem rá a pénzt - hogy miként senki ne kérdezze. De egyszer lesz ilyenem nékem is. :)Igazság szerint minden tetszik benne, leginkább a dizájnja tetszik, no meg persze a képernyő és annak minősége! Volt szerencsém filmet is nézni rajta, nagyon klassz volt!
Két kérdésem lenne: sztetek a Giga Pack-ot érdemes megvenni vagy a Value Pack-ot. Én személy szerint az elsőhöz vonzódom inkább, mégpedig az 1 gigás memory stick miatt. A másik: van rá mód, hogy külföldről, plö Ausztriából olcsóbban behozassam a gépet? Mert nagyon érdekelne és örülnék ha minél előbb meglenne már. (Persze a zsebpénzből még gyűjthetek jó pár hónapot, de minusz pár ezer forint is már valami.)

Én is szeretnék egyet nagyon, s el is határoztam, hogy valahogy összeszedem rá a pénzt - hogy miként senki ne kérdezze. De egyszer lesz ilyenem nékem is. :)Igazság szerint minden tetszik benne, leginkább a dizájnja tetszik, no meg persze a képernyő és annak minősége! Volt szerencsém filmet is nézni rajta, nagyon klassz volt!
Két kérdésem lenne: sztetek a Giga Pack-ot érdemes megvenni vagy a Value Pack-ot. Én személy szerint az elsőhöz vonzódom inkább, mégpedig az 1 gigás memory stick miatt. A másik: van rá mód, hogy külföldről, plö Ausztriából olcsóbban behozassam a gépet? Mert nagyon érdekelne és örülnék ha minél előbb meglenne már. (Persze a zsebpénzből még gyűjthetek jó pár hónapot, de minusz pár ezer forint is már valami.)
#5 Guest__*
Elküldve: 2006. 01. 14. 20:10
fojesz: szerintem akkor éri meg giga, ha saját cuccokat akarsz felpakolni rá. (film, mp3). A legtöbben akik a gigát vették a tört játékok futtatása miatt választották. De ez teljesen rád van bízva. Hogy mennyire éri meg kintről hozatni azt nem tudom. Nekem a garanciával van problémám. Ha itthon veszed akkor, ha nem is magyar beszerzés de van egy hely ahova leadhatod ha szervizelni kell.
#6 Guest__*
Elküldve: 2006. 01. 14. 20:32
Most pedig ahogy ígértem néhány gondolatom megosztanám veletek.
Sokáig tétováztam a vásárlás előtt. Nem tudtam eldönteni, hogy milyen élmény lesz a PC után egy kézikonzollal játszani. Szinte minden lehetséges fórumot és oldalt megnéztem a döntés előtt. Majd belevágtam. Megérte!
Kibontás után az első gondolatom az volt, hogy nem lesz ez egy kicsit nagy? Egészen addig tartott ez az érzés ameddig a demo UMD-t el nem indítottam. Utána már én is beláttam, hogy ezt a vizuális élményt pont ezzel a mérettel lehetett megvalósítani. Csak néztem sorban az anyagokat és éreztem, hogy megérte a pénzét.
Az első játék amit megvásároltam a NFS Most Wanted. A korábbi NFS epizódokat szintén PC-n volt szerencsém megtapasztalni. Ez is jó vételnek bizonyult. A játék magával ragad. Érdemes fülest használni a játékok alatt így az audió élmény is perfekt. Ha belegondolok, hogy a szaklapok szerint az NFS nem is a legszebb grafikával rendelkező PSP game. Mi vár még rám! Órákon keresztül toltam a gamet. Az ujjaiam már görcsben álltak
A játékon kívül természetesen végigpróbáltam az eszköz összes funkcióját. A WLAN internet konfigurálása pofon egyszerű. A beépített böngésző nagyon jól használható. Érdekes, hogy a szövegbevitel PSP-ben megvalósított módja nekem nagyon bejött. Rögtön az első netezés alkalmával letöltöttem egy-két PSP háttérképet. A rendszer frissítését is megcsináltam, ami szintén flottul ment.
Az RSS funkció is elég hasznos (már akinek)
.
Most nem írok többet, mert nem lesz aki végigolvassa
A nagy kérdés, hogy melyik legyen a következő gama amit megveszek?
Folyt. köv....
Sokáig tétováztam a vásárlás előtt. Nem tudtam eldönteni, hogy milyen élmény lesz a PC után egy kézikonzollal játszani. Szinte minden lehetséges fórumot és oldalt megnéztem a döntés előtt. Majd belevágtam. Megérte!
Kibontás után az első gondolatom az volt, hogy nem lesz ez egy kicsit nagy? Egészen addig tartott ez az érzés ameddig a demo UMD-t el nem indítottam. Utána már én is beláttam, hogy ezt a vizuális élményt pont ezzel a mérettel lehetett megvalósítani. Csak néztem sorban az anyagokat és éreztem, hogy megérte a pénzét.
Az első játék amit megvásároltam a NFS Most Wanted. A korábbi NFS epizódokat szintén PC-n volt szerencsém megtapasztalni. Ez is jó vételnek bizonyult. A játék magával ragad. Érdemes fülest használni a játékok alatt így az audió élmény is perfekt. Ha belegondolok, hogy a szaklapok szerint az NFS nem is a legszebb grafikával rendelkező PSP game. Mi vár még rám! Órákon keresztül toltam a gamet. Az ujjaiam már görcsben álltak

A játékon kívül természetesen végigpróbáltam az eszköz összes funkcióját. A WLAN internet konfigurálása pofon egyszerű. A beépített böngésző nagyon jól használható. Érdekes, hogy a szövegbevitel PSP-ben megvalósított módja nekem nagyon bejött. Rögtön az első netezés alkalmával letöltöttem egy-két PSP háttérképet. A rendszer frissítését is megcsináltam, ami szintén flottul ment.
Az RSS funkció is elég hasznos (már akinek)

Most nem írok többet, mert nem lesz aki végigolvassa

A nagy kérdés, hogy melyik legyen a következő gama amit megveszek?
Folyt. köv....
Elküldve: 2006. 01. 16. 13:00
Fojesz: Nem tudom pontosan, hogy kinnt mennyibe kerul egy psp, de azt tudom, hogy a jatekok kinnt is ugyanennyibe kerulnek, tehat azokert nem erdemes kimenni. En mindenkeppen a Gigapacket ajanlom neked, mert csak 10e-rel dragabb ha jol tudom es egy 1gigas memory stick kulon 34-35e-be kerul, szoval elegge borsos ara van, ezenkivul a gigapackhez adnak USB kabelt is, ami ugyancsak belekerul par ezresbe. Ha feltort jatekokkal szeretnel jatszani, elore is jo ha tudod, hogy jelenleg nagyon bonyolult a dolog, 1.5-os firmware kell hozza, amihez downgrade-elni kell a gep oprendszeret, ami miatt konnyen tonkre is mehet szegeny, mielott meg komolyabban hasznalhattad volna. Ha filmeket, kepeket, zeneket, videoklippeket, trailereket akarsz rajta nezni, akkor mindenkeppen a gigapacket ajanlom. De ha megfogadsz egy jo tanacsot, akkor csak akkor vegyel psp-t, ha vallalod azt hogy eredeti jatekokat fogsz venni ra. Nem eri meg ez a szarakodas, ami a feltort jatekokkal jar, szertintem nagyon nem eri meg. Tulsagosan a szivedhez fog noni ez a kis gepecske, tulsagosan szeretni fogod ahhoz, hogy kockara tedd a biztonsagat...
Vandor: Nekem is hasonlo erzeseim voltak a geppel kapcsolatban, leirhatatlan elmeny volt bekapcsolni, mint ahogy meg most is az. Az ember nem hiszi el, hogy a technika ordoge mar itt tart. Nemsokara kijon a PSP-s Burnout Legends cikkem., olvassd el, hatha megkedveled a stuffot. Szerintem ha igazan jo jatekot akarsz a kis psp-hez, akkor azt vedd meg!!!
Neked nem volt egy ido utan idegesito a Most Wantedben a rendorok viselkedese? Mert en jatszottam vele PC-n, Boxon es X360-on is, es azt kell hogy mondjam a rendorok psp-n egy ido utan mar lehetetlen ellenfelnek bizonyulnak, foleg, hogy nincsenek eszkozok amikkel le lehetne oket razni... Vegig sikerult jatszanod?

#8 Guest__*
Elküldve: 2006. 01. 16. 13:19
Idézet
Fojesz: Nem tudom pontosan, hogy kinnt mennyibe kerul egy psp, de azt tudom, hogy a jatekok kinnt is ugyanennyibe kerulnek, tehat azokert nem erdemes kimenni. En mindenkeppen a Gigapacket ajanlom neked, mert csak 10e-rel dragabb ha jol tudom es egy 1gigas memory stick kulon 34-35e-be kerul, szoval elegge borsos ara van. Ha feltort jatekokkal szeretnel jatszani, elore is jo ha tudod, hogy jelenleg nagyon bonyolult a dolog, 1.5-os firmware kell hozza, amihez downgrade-elni kell a gep oprendszeret, ami miatt konnyen tonkre is mehet szegeny, mielott meg komolyabban hasznalhattad volna. Ha filmeket, kepeket, zeneket, videoklippeket, trailereket akarsz rajta nezni, akkor mindenkeppen a gigapacket ajanlom. De ha megfogadsz egy jo tanacsot, akkor csak akkor vegyel psp-t, ha vallalod azt hogy eredeti jatekokat fogsz venni ra. Nem eri meg ez a szarakodas, ami a feltor jatekokkal jar, szertintem nagyon nem eri meg. Tulsagosan a szivedhez fog noni ez a kis gepecske, tulsagosan szeretni fogod ahhoz, hogy kockara tedd a biztonsagat...
Vandor: Nekem is hasonlo erzeseim voltak a geppel kapcsolatban, lirhatatlan elmeny volt bekapcsolni, mint ahogy meg most is az. Az ember ne hiszi el, hogy a technika ordoge mar itt tart. Nemsokara kijon a PSP-s Burnotu Legends cikkem. Szerintem ha igazan jo jatekot akarsz a kis psp-hez, akkor azt vedd meg!!!
Neked nem volt egy ido utan idegesito a Most Wantedben a rendorok viselkedese? Mert en jatszottam vele PC-n, Boxon es X360-on is, es azt kell hogy mondjam a rendorok psp-n egy ido utan mar lehetetlen ellenfelnek bizonyulnak, foleg, hogy nincsenek eszkozok amikkel le lehetne oket razni... Vegig sikerult jatszanod?

Elküldve: 2006. 01. 16. 14:24
Fojesz: Nem tudom pontosan, hogy kinnt mennyibe kerul egy psp, de azt tudom, hogy a jatekok kinnt is ugyanennyibe kerulnek, tehat azokert nem erdemes kimenni. En mindenkeppen a Gigapacket ajanlom neked, mert csak 10e-rel dragabb ha jol tudom es egy 1gigas memory stick kulon 34-35e-be kerul, szoval elegge borsos ara van. Ha feltort jatekokkal szeretnel jatszani, elore is jo ha tudod, hogy jelenleg nagyon bonyolult a dolog, 1.5-os firmware kell hozza, amihez downgrade-elni kell a gep oprendszeret, ami miatt konnyen tonkre is mehet szegeny, mielott meg komolyabban hasznalhattad volna. Ha filmeket, kepeket, zeneket, videoklippeket, trailereket akarsz rajta nezni, akkor mindenkeppen a gigapacket ajanlom. De ha megfogadsz egy jo tanacsot, akkor csak akkor vegyel psp-t, ha vallalod azt hogy eredeti jatekokat fogsz venni ra. Nem eri meg ez a szarakodas, ami a feltor jatekokkal jar, szertintem nagyon nem eri meg. Tulsagosan a szivedhez fog noni ez a kis gepecske, tulsagosan szeretni fogod ahhoz, hogy kockara tedd a biztonsagat...
Vandor: Nekem is hasonlo erzeseim voltak a geppel kapcsolatban, lirhatatlan elmeny volt bekapcsolni, mint ahogy meg most is az. Az ember ne hiszi el, hogy a technika ordoge mar itt tart. Nemsokara kijon a PSP-s Burnotu Legends cikkem. Szerintem ha igazan jo jatekot akarsz a kis psp-hez, akkor azt vedd meg!!![/quote]Még nem toltam végig a NFS-t. 8. vagyok a listán. Még nem idegesítő a rendőrök agresszivitásaNeked nem volt egy ido utan idegesito a Most Wantedben a rendorok viselkedese? Mert en jatszottam vele PC-n, Boxon es X360-on is, es azt kell hogy mondjam a rendorok psp-n egy ido utan mar lehetetlen ellenfelnek bizonyulnak, foleg, hogy nincsenek eszkozok amikkel le lehetne oket razni... Vegig sikerult jatszanod?
. Én kifejezetten élvezem a közeg elleni harcot
. A következő játékot valamilyen más műfajból szeretném választani. Pl.: SW, Splinter Cell. De majd meglátom[/quote] Nekem szemely szerint a Wipeout Pure lesz a kovetkezo a listamon, utana meg a Prince Revela tions jon, barki barmi rosszat is mondott rola en el fogom viselni, akkora rajongo vagyok!
:)
![]()
#10 Guest__*
Elküldve: 2006. 01. 17. 17:49
Na most én is ide tévedtem!Annyi sok jót hallani erről a kis mütyüröl meg hogy mijen klassz pici jó játékok stb.!!
Gondolkodom én is a beszerzésén...
Tudom multkor rossz véleményen voltam rólla,de most valamilyen oknál fogva teljesen megváltozott!!
Lenne egy pár kérdésem rólla:Pár képet láttam rólluk és láttam rajtuk a windows-ot meg pár ikont,/sajátgép..stb./hátakkor ez most egy számítógép is vagy mi?*És mennyibe kerül?Érveljetek mi ennek az elönye!/Köszike!
Hoppá eggyet kihagytam!:Ez akumulátorral működik?
Gondolkodom én is a beszerzésén...

Hoppá eggyet kihagytam!:Ez akumulátorral működik?
Elküldve: 2006. 01. 17. 19:37
Lehet rajta, windowst is futtatni valahogy, de nem ez a jellemzo ra, nem sok ertelmet latom a dolognak. Ez nem egy mini szamitogep, hanem egy mini konzol, de sokkal inkabb egy mini mediacenter. Hogy mi az elonye? Az az elonye, hogy kicsi, mindenhova magaddal tudod vinni, megis nagy a kepernyoje, 480*272, lehet rajta filmet (dvd minosegben), trailereket, videclippeket, kepeket nezni, jatszani, zenet hallgatni. Mindezt olyan minosegben, hogy nem hiszel a szemednek. Az ara 70.000 ez a value pack, es van egy gigapack, amihez van egy 1gigas memkartya, ami 80.000. Igen van egy sajat 1800-as aksija, de lehet hozza kapni 2400-ast is. Jah! Ne feledkezzunk meg a regeteg multiplayer opciorol sem, ami az ember rendelkezesere all, ha vannak ugyancsak psp-s ismerosei.
1. Game Share, amivel at tudsz tolteni egy kis jatszhato demot a baratodnak, anelkul, hogy neki meglenne a jatek.
2. Wireless Compatible, ami altalaban 2-6 jatekosig szokott mukodni, de azt hiszem akar 12-ot is elvisz. Nem kell hozza semmi, csak a beepitett infraport (WLAN) bekapcsolasa a psp-n.
3. Wireless Networ, ami a legdurvabb. Ezzel egy beepitett kis navigalorendszeren keresztul egy wifi segitsegevel fel tudsz menni a netre es mindent meg tudsz tenni, amit az ember a neten tenni szokott. Letolteni, pachelni, jatszani, mindent.
Szoval komoly kis gep, a jovo a kezedben van!!!
1. Game Share, amivel at tudsz tolteni egy kis jatszhato demot a baratodnak, anelkul, hogy neki meglenne a jatek.
2. Wireless Compatible, ami altalaban 2-6 jatekosig szokott mukodni, de azt hiszem akar 12-ot is elvisz. Nem kell hozza semmi, csak a beepitett infraport (WLAN) bekapcsolasa a psp-n.
3. Wireless Networ, ami a legdurvabb. Ezzel egy beepitett kis navigalorendszeren keresztul egy wifi segitsegevel fel tudsz menni a netre es mindent meg tudsz tenni, amit az ember a neten tenni szokott. Letolteni, pachelni, jatszani, mindent.

Elküldve: 2006. 01. 17. 20:00
Idézet
Lehet rajta, windowst is futtatni valahogy, de nem ez a jellemzo ra, nem sok ertelmet latom a dolognak. Ez nem egy mini szamitogep, hanem egy mini konzol, de sokkal inkabb egy mini mediacenter. Hogy mi az elonye? Az az elonye, hogy kicsi, mindenhova magaddal tudod vinni, megis nagy a kepernyoje, 480*272, lehet rajta filmet (dvd minosegben), trailereket, videclippeket, kepeket nezni, jatszani, zenet hallgatni. Mindezt olyan minosegben, hogy nem hiszel a szemednek. Az ara 70.000 ez a value pack, es van egy gigapack, amihez van egy 1gigas memkartya, ami 80.000. Igen van egy sajat 1800-as aksija, de lehet hozza kapni 2400-ast is. Jah! Ne feledkezzunk meg a regeteg multiplayer opciorol sem, ami az ember rendelkezesere all, ha vannak ugyancsak psp-s ismerosei.

#13 Guest__*
Elküldve: 2006. 01. 17. 20:03
Húú...kössz!Máris meggyőztél!
´Hivatalosan´ ehhez a PSP táborhoz (még csak remélhetőleg) nyár elején csatlakozom,mivel hogy akkor lesz csak ijen kütyüm! 

Elküldve: 2006. 01. 18. 11:42
Ca$h:
Most olvasom, hogy Neked már van ilyen handhelded? Akkor gratulálok hozzá!
A POP: Revelation amúgy engem is érdekelne, de azt hallottam róla, hogy egy az egyben a Warrior Within, csak szétszabdalva PSP szegmensekre. De hát a nagy fanoknak ez is must have anyag, az biztos!
Tamás:
Neked pedig előre gratula!
Amúgy én is agyaltam ezen, de továbbra is a NEM pártján állok, mivel sokkal inkább előnyben részesítem a nagyképernyős tévét, mint a pici PSP képernyőt.
Pénzt meg bőven lehet költeni máshova is.
Most olvasom, hogy Neked már van ilyen handhelded? Akkor gratulálok hozzá!

A POP: Revelation amúgy engem is érdekelne, de azt hallottam róla, hogy egy az egyben a Warrior Within, csak szétszabdalva PSP szegmensekre. De hát a nagy fanoknak ez is must have anyag, az biztos!

Tamás:
Neked pedig előre gratula!

Amúgy én is agyaltam ezen, de továbbra is a NEM pártján állok, mivel sokkal inkább előnyben részesítem a nagyképernyős tévét, mint a pici PSP képernyőt.

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
#15 Guest__*
Elküldve: 2006. 01. 18. 14:13
Köszi Syb!
Nagyon elszánt vagyok most ebben a dologban,anyám nem nagyon díjazza,de füzögetem!!
A lét megtom rá szerezni/zsebpénz/de időbe telik!!!DE MEGSZERZEM!!

Elküldve: 2006. 01. 18. 14:55
Bali: Sok sikert neked a netes vasarlashoz, hogy ne legyen selejtes, hogy ne legyen hasznalt csak ujra becsomagolt, hogy ne legyen lopott vagy kamionrol leesett, hogy legyen ra granacia, ne csak kamugarancia, hogy ne kulfoldrol behozott legyen ami miatt itthon keptelenseg javittatni, mindehhez es minden mas neten valo vasarlashoz, sok sikert kivanok neked. 
Tamas: Remelem mihamarabb tagja leszel ennek a kis hazai "kulbbnak", igerem nem fogod megbanni...
Syb: A PSP senkinek sem egyeduli konzolkent szerepel a tulajdonaban, hiszen minimum egy PC-re szuksege van annak, aki igazan ki akarja hasznalni a kepessegeit. Nekem a PC mellett van egy XBoxom is, megis mindig jut idom jatszani vele, mert vannak olyan helyek, ahol csak vele lehet nyomulni, pl. a WCben, a buszon, vonaton, utazas kozben valahiva, a munkahelyen pihenoidoben, vagy esetlegesen nyaralas kozben, ha nem akarod egy kulon kocsiban cipelni a koznolodat tv-vel egyutt...
A PSP az igazan igenyes es fanatikus jatekosoknak valo, es ha egyszer megvetted vagy a kezedben tartottad, mar tobbe keptelen vagy menekulni tole...

Tamas: Remelem mihamarabb tagja leszel ennek a kis hazai "kulbbnak", igerem nem fogod megbanni...

Syb: A PSP senkinek sem egyeduli konzolkent szerepel a tulajdonaban, hiszen minimum egy PC-re szuksege van annak, aki igazan ki akarja hasznalni a kepessegeit. Nekem a PC mellett van egy XBoxom is, megis mindig jut idom jatszani vele, mert vannak olyan helyek, ahol csak vele lehet nyomulni, pl. a WCben, a buszon, vonaton, utazas kozben valahiva, a munkahelyen pihenoidoben, vagy esetlegesen nyaralas kozben, ha nem akarod egy kulon kocsiban cipelni a koznolodat tv-vel egyutt...

Elküldve: 2006. 01. 18. 15:47
Tamás:
Ha a pénzt becsületes úton megszerzed a PSP-re, remélhetőleg anyukád sem fogja ellenezni. Ami mindenképpen tiszteletre méltó dolog lesz, hiszen 80 rugót nem olyan könnyű egy diáknak összeszedni, amennyiben a családja nem milliomos.
Ca$h:
Hát igen, abban igazad van, hogy pl. nyaralás vagy hosszú utazás alatt jó (a vécében én ugyan nem használnám, még olvasni sem szoktam, inkább férfiszokás ott ülni 20 percig-fél óráig
), és annyit magam is láttam, igen szép a képernyője.
De hát sajna nekem sincs most felesleges pénzem, no és a PSP-és játékok sem 10 Ft-ba kerülnek ugye, sz'al inkább egy ápdételt telefont kéne már vennem a lassan 5 éves, kis Nokia 3310-as helyett ... 
Bali:
Neked is grat, ha beszerzed, és sok sikert a vásárláshoz!
Ha a pénzt becsületes úton megszerzed a PSP-re, remélhetőleg anyukád sem fogja ellenezni. Ami mindenképpen tiszteletre méltó dolog lesz, hiszen 80 rugót nem olyan könnyű egy diáknak összeszedni, amennyiben a családja nem milliomos.

Ca$h:
Hát igen, abban igazad van, hogy pl. nyaralás vagy hosszú utazás alatt jó (a vécében én ugyan nem használnám, még olvasni sem szoktam, inkább férfiszokás ott ülni 20 percig-fél óráig

Bali:
Neked is grat, ha beszerzed, és sok sikert a vásárláshoz!

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2006. 01. 18. 15:50
jomagamnak még anno majusban volt szerencsém probalgatni, azota ahogy latom nagyon elterjedt a masina. szép meg jo, ám engem sem köt le annyira. hétvégén kiprobálhattam a burnoutot hármas multiban, az remek móka volt, de kb 2 perc után már nagyon zsibbadt a kezem, a turbo ravaszt nyomni ugy hogy kozben jkormányozzak is, nos nem kis erolkodés. másrészt a D pad nagyon lomhán reagált, az analog kar meg használhatatlan volt. vagy csak meg kell szokni, fogalmam sincs, egy biztos hogy nem nagyon hasonlit az asztali konzolok irányitásához. mindenesetre jo, csak nekem nem kényelmes, ezért meghagyom másnak az élvezetet!

Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2006. 01. 18. 17:08
Syb: A kis draga 3310-esem birta a letovabb a telefonjaim kozul. Addig megtartottam, mig ki nem rohadt a kezeim kozul. Imadtam, ugyancsak kozel 5 evig szolgalt engem. Azota mar, tobb mint ket eve ugyanugy imadom a kis telcsimet a 6610-i-met. 
Callisto: Eleinte tenyleg elkezelhetetlennek tunik, hogy hogyan fogja az ember megszokni ezt a fajta iranyitast, de a dolognak ket titka van, az egyik hogy mindent meg lehet szokni, a masik meg az hogy maximum fel vagy egy orat szoktam hasznalni a kis dragat!

Callisto: Eleinte tenyleg elkezelhetetlennek tunik, hogy hogyan fogja az ember megszokni ezt a fajta iranyitast, de a dolognak ket titka van, az egyik hogy mindent meg lehet szokni, a masik meg az hogy maximum fel vagy egy orat szoktam hasznalni a kis dragat!

#20 Guest__*
Elküldve: 2006. 01. 18. 17:14
Sybilla:
Még nem jutott eszembe,hogy elmenjek rabolni!

Számolgatok,tervezgetek,hogy tudnám megszerezni a pénzt!
-zsebpénz
-husvéti nyúl/tavaj megfogattam nem kérek több pénzt,de most kellene!
- 8.év vége
-és még van nállam amit eddig gyüjtögettem
Nem vagyok reménytelen hejzetben
Még nem jutott eszembe,hogy elmenjek rabolni!

Számolgatok,tervezgetek,hogy tudnám megszerezni a pénzt!
-zsebpénz
-husvéti nyúl/tavaj megfogattam nem kérek több pénzt,de most kellene!

- 8.év vége
-és még van nállam amit eddig gyüjtögettem