Idézet
Idézet
Idézet
Választanom kellett:
SW:TFU vagy BiA:HH
Utóbbit válaszottam.... remélem nem bánom meg. Vélemények?

Elküldve: 2008. 09. 29. 20:23
Idézet
Idézet
Idézet
Választanom kellett:
Elküldve: 2008. 09. 29. 23:43
Idézet
Választanom kellett:
Elküldve: 2008. 09. 30. 05:01
Elküldve: 2008. 09. 30. 07:55
Elküldve: 2008. 11. 09. 19:02
Elküldve: 2009. 03. 20. 23:27
Elküldve: 2009. 03. 20. 23:43
Idézet
Szerintem a grafika bőven jó amit csináltak hozzá. A játék pedig maga a totális középkori RPG. ennél jobbat nem látott még a világ. Teljesen egyedi amivel előálltak ezek a török srácok. Az irányítás az elején kicsit barátságtalan, de hamar megszokja az ember 1-2 csata után. Azért a trainingeket mindenképpen ajánlom. Az tetszik leginkább benne, hogy nem az az elnagyzolt grafikai motor van benne. A mozgások szépen kivannak dolgozva (kivéve az ugrást, de a középkorban ki a tököm ugrált a 20-40 kilós páncélokban?!). Teljesen egymásra hangolták a karakterek mozgásait is csata közben. A védekezés rendszere igen egyszerű ám briliáns módon lett megoldva. Ha valami oknál nincs nálad pajzs csak egy fegyver, akkor is tudsz védekezni viszont kicsit nehezebben. Meg kell várni amíg az ellen elkezdi a támadást és csak akkor megnyomni a védekezés gombot (ami egyébként a jobb egér gomb) és akkor a támadás irányába fog védekeznia karakter a fegyverével. Az RPGsített rendszer miatt minden "hős" jellegű katonát is te fejlesztesz és szerelsz fel ruhákkal és cuccokkal. Kezdőknek ajánlanám, hogy a pénzüket ne herdálják el, hanem menjenek be kis falukba és toborozzanak parasztokat, majd képezzék ki őket a 'Training Field'-eken. A zsoldosokat meg nem érdemes megvenni mert nagyon drágák és a zsoldjuk is sokkal magasabb mintha kiképeznél egy parasztot lovagnak.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az igencsak élvezhető játékot. Engem nagyon le tud kötni, néha az egész délutánomat ezzel töltöm.
Nálam 10/10.
Elküldve: 2009. 03. 21. 08:10
Elküldve: 2009. 04. 21. 18:21
Elküldve: 2009. 04. 21. 18:22
Idézet
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 04. 21. 18:23
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 04. 21. 18:25
Idézet
Idézet
Idézet
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 04. 21. 18:44
Idézet
Elküldve: 2009. 04. 21. 18:48
Elküldve: 2009. 04. 21. 19:04
Ajánlom kedves figyelmetekbe a következő RTS-eket:
:::: Medieval 2 Total War
:::: Rome Total War
:::: Stronghold Crusader
:::: Stronghold 2
:::: Stronghold Legends
:::: World in Conflict
:::: Warcraft III
:::: The Lord of the Rings Battle for Middle-Earth
:::: Cossacks European War
Tudom, többségében régi játékok, de egy igazi gamernek ezeket bűn kihagyni, sok szempontból képesek felülmúlni számos "friss" alkotást... Ennyit az öregekről de a nagy nevek nem szoktak megtöpörödni... (Ha a Starcraftot hiányolnátok: nekem sajna nem jött be:( )
És most következzék a reklám helye:
Új Hamachi szerver stratégáknak:
Stronghold.and.Medi2.hs
Jelszó: TotalWar!
Mint a névből is kitaláltátok, a Stronghold Crusader és Medieval 2 Total War játékokkal foglalkozunk, szeretettel várunk mindenkit, aki úgy érzi, szeretné megmérni a tudását egy magyar közösséggel (és Velem XDXDXDXD)! Tehát mégegyszer elismétlem csak és kizárólag a reklám kedvéért: régi jó gémeket fel, gyertek csatázni!
Elküldve: 2009. 04. 21. 19:08
Idézet
Tudom, többségében régi játékok, de egy igazi gamernek ezeket bűn kihagyni, sok szempontból képesek felülmúlni számos "friss" alkotást... Ennyit az öregekről de a nagy nevek nem szoktak megtöpörödni... (Ha a Starcraftot hiányolnátok: nekem sajna nem jött be:( )
És most következzék a reklám helye:
Új Hamachi szerver stratégáknak:
Stronghold.and.Medi2.hs
Jelszó: TotalWar!
Mint a névből is kitaláltátok, a Stronghold Crusader és Medieval 2 Total War játékokkal foglalkozunk, szeretettel várunk mindenkit, aki úgy érzi, szeretné megmérni a tudását egy magyar közösséggel (és Velem XDXDXDXD)! Tehát mégegyszer elismétlem csak és kizárólag a reklám kedvéért: régi jó gémeket fel, gyertek csatázni!
Elküldve: 2009. 04. 21. 19:12
Idézet
Elküldve: 2009. 04. 21. 19:16
Idézet
Elküldve: 2009. 04. 21. 19:17
Elküldve: 2009. 04. 21. 19:36
Idézet
Idézet