HWSW Informatikai Kerekasztal: Ajánlj játékot másoknak - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ajánlj játékot másoknak

#201 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 29. 20:23

Idézet

Idézet

Idézet

Választanom kellett:

SW:TFU vagy BiA:HH

Utóbbit válaszottam.... remélem nem bánom meg. Vélemények?

hát nemsok jót hallottam róla...aztmondják, hogy néhol elég csúnyácska a játék éshogy nincs benne annyi újitás mint amennyit igértek
Ez igaz. És ami az ilyen játékoknál a legrosszabb az itt bekövetkezik, magyarán az hogy néhol a csapatod hót hülye. De a történet vezetés fantasztikus. Tényleg.Kép De szerintem még igy is jobban jártál mint a Csillagok Háborújával...Kép
Sztem nagyon jó játék mind a kettő, megvannak. A BiA:HH néhol tényleg csúnyácska, de a játékélmény sztem nagyon ott van, és a kis taktikázás is jó nehezebb fokozaton, sőt, szinte muszáj, mert anélkül majdhogynek lehetetlen. Jól jártál vele sztem.

#202 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 09. 29. 23:43

Idézet

Választanom kellett:

SW:TFU vagy BiA:HH

Utóbbit válaszottam.... remélem nem bánom meg. Vélemények?

Addig sztem jó vmire,amíg ki nem jön az új CoD...Kép Én egyébként ahogy elnézegettem a videókat erről a játékról,leginkább az jött le,h a hangulat király,viszont a grafika,és a fizikai dolgok benne elég érdekesre sikerültek. A töltény hüvelyek,ahogy repkednek ki a pityóból,vagy az emberek testtartása,ahogy lőnek. De ezek nem gameplay videók voltak,úgyh ezektől eltekintve lehetséges,h a teljes verzió nagyon jóra sikeredett.

#203 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 09. 30. 05:01

Eddig nagyon jókat hallottam a BiA-ról, azért is döntöttem mellette. Most itt kicsit elbizonytalanítottatok....előző részekhez nem volt szerencsém, de remélem elkap majd a fíling. Mindenesetre annak örülök hogy legalább ti is azt mondtátok, inkább BiA mint SW. Köszi a véleményeket
Kép
Kép
Kép

#204 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 09. 30. 07:55

ajánlanám a mount and blade nevű remeket mindenkinek, akinek a grafika kevésbbé számít, viszont egy jó tartalommal, komoly belbeccsel rendelkező játékkal szeretne játszani.
ez egy középkori kaland/rpg/stratégia leginkább. kezdésnél van a kreált karakterünk, aki idővel több és több csapattagot vonultathat fel maga mellett. a bolygón amin játszódik, van pár királyság, a hozzá tartozó nemesi birtokokkal, falvakkal stb.
az már a játékosra van bízva, hogy mit szeretne. hódítani, kereskedni, kalózkodni ésatöbbi. a játék nagyon sokrétű, nagyon sok mindent lehet benne csinálni. én a hódítás felé vettem az utam (bár szerintem szinte mindenki), a karakterem a Nord királyság hű vazallusa. a csatajelenetek fenomenálisak (főleg a több száz egységet felvonultató balhék :-D), a lovak hátáról folytatott harc kialakítása remek, ennél feelingesebb csatajeleneteket még nem igen tapasztaltam.
igazából a játékot játszani kell, úgy érzi meg az ember a remek játékmenetet, elmesélni nagyon nehéz lenne.

ami nagyon tetszik még benne, az a játék hivatalosan is támogatott moddolhatósága.
a játék launcherén van egy "download new modules" gomb, mely a játék hivatalos mod adatbázisához vezet.
rengeteg van. grafikát tunningoló (ge 2.5 a legszebb, szerintem), új harcrendszert tartalmazó, nehezítő modok, egyéb érában és világban játszódó modok (star wars, battlestar galactica ésatöbbi) tömkelege tölthető le.

röviden ennyi, aki szeret kalandozni, az mindenképp nézze meg (a játék gyengébb gépen is jól fut).
október 10-15 között jön a magyar nyelvű változata is, ami igen sokat segíthet az angolul nem tudó játékosoknak.
a fejlesztő honlapjáról a teljes játék letölthető (kapaszkodjatok, 380 mega a telepítő, 500 mega az install :)), mely lvl 7-ig trial üzemmódban üzemel (lvl 7 után kidob, vagy indíthasz új karit, szintén lvl 7-ig)

egy videó:

http://www.youtube.c...h?v=-Dd73hrU-_8

download link:
http://taleworlds.net/mb_download.html

nálam eddig ez az év játéka (bár még most jön sok-sok komoly várományos :Đ), jóval jobban élvezem, mint a spore-t! (ami azért igen komoly teljesítmény :))
ékes példája annak, hogy nem minden a grafika és hogy egy jó játékhoz nem kell 243253214 dvd lemez, elég egy cd, abból is a 8 centis kis cd :)
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#205 Felhasználó inaktív   DigitalEye 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 09. 19:02

Én a Hitman-sorozatot és a The Devil Inside - Ördögűzés című műremeket ajánlanám mindenkinek.

#206 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 20. 23:27

NEXUIZ ! INGYEN !

F.E.A.R 2
Enemy Territory: Wolfenstein
KOTOR 1-2

#207 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 20. 23:43

Idézet

ajánlanám a mount and blade nevű remeket mindenkinek, akinek a grafika kevésbbé számít

Szerintem a grafika bőven jó amit csináltak hozzá. A játék pedig maga a totális középkori RPG. ennél jobbat nem látott még a világ. Teljesen egyedi amivel előálltak ezek a török srácok. Az irányítás az elején kicsit barátságtalan, de hamar megszokja az ember 1-2 csata után. Azért a trainingeket mindenképpen ajánlom. Az tetszik leginkább benne, hogy nem az az elnagyzolt grafikai motor van benne. A mozgások szépen kivannak dolgozva (kivéve az ugrást, de a középkorban ki a tököm ugrált a 20-40 kilós páncélokban?!). Teljesen egymásra hangolták a karakterek mozgásait is csata közben. A védekezés rendszere igen egyszerű ám briliáns módon lett megoldva. Ha valami oknál nincs nálad pajzs csak egy fegyver, akkor is tudsz védekezni viszont kicsit nehezebben. Meg kell várni amíg az ellen elkezdi a támadást és csak akkor megnyomni a védekezés gombot (ami egyébként a jobb egér gomb) és akkor a támadás irányába fog védekeznia karakter a fegyverével. Az RPGsített rendszer miatt minden "hős" jellegű katonát is te fejlesztesz és szerelsz fel ruhákkal és cuccokkal. Kezdőknek ajánlanám, hogy a pénzüket ne herdálják el, hanem menjenek be kis falukba és toborozzanak parasztokat, majd képezzék ki őket a 'Training Field'-eken. A zsoldosokat meg nem érdemes megvenni mert nagyon drágák és a zsoldjuk is sokkal magasabb mintha kiképeznél egy parasztot lovagnak.

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az igencsak élvezhető játékot. Engem nagyon le tud kötni, néha az egész délutánomat ezzel töltöm.Kép

Nálam 10/10.

#208 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 08:10

Dark Sector
Star Wars Force Unleashed
Mirror's Edge
Ezek a kedven játékaim közé tartoznak én nagyon szeretem őket ajálani tudomm mindenkinekKépKép

#209 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 21. 18:21

Ajánljonj valaki jó FPS-t, (imádom a régi játékokat Kép) ami jó hosszú Kép ilyenre gondolok mint Far Cry v Half-LIfe 2 csak más címmel, mert ezeket vagy 6x lepörgettem Kép

#210 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 21. 18:22

Idézet

Ajánljonj valaki jó FPS-t, (imádom a régi játékokat Kép) ami jó hosszú Kép ilyenre gondolok mint Far Cry v Half-LIfe 2 csak más címmel, mert ezeket vagy 6x lepörgettem Kép
Soldier of Fortune 1-2.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#211 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 21. 18:23

Idézet

Idézet

Soldier of Fortune 1-2.
és a 3? Kép de köszii ezeket úgy is terveztem Kép

#212 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 21. 18:25

Idézet

Idézet

Idézet

Soldier of Fortune 1-2.
és a 3? Kép de köszii ezeket úgy is terveztem Kép
3 is van??? huhh bazz meg kell szereznem Kép kösz! xD

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#213 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 21. 18:44

Idézet

Halo 1-2. A 3 még nem jött PC-re, de ha jön akkor az is. Jó játék, csak nem szabad easyn vagy normalon játszani.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#214 Felhasználó inaktív   Dentis 360 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 21. 18:48

.Warhammer 40 000 Dawn of War II-akár a demo,nagyooon fasza,minden RTS fan próbálja ki egyszer!
.Gears of War-2006-07-es de imáádooom.Alig várom a kettőt PC-re.
.
Kane and Lynch-profi akció,kőkemény hangulat,brutális székbe szegező sztori.Ha nem a külcsín miatt játszasz,ezt látnod kell!
.Burnout Paradise és Flatout Ultimate Carnage-legjobb zuzzos autós játékok amik valaha készültek!

http://card.mygamercard.net/nxe/HUN%20Doki.pngSteamCard

#215 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 04. 21. 19:04

Ajánlom kedves figyelmetekbe a következő RTS-eket:

:::: Medieval 2 Total War

:::: Rome Total War

:::: Stronghold Crusader

:::: Stronghold 2

:::: Stronghold Legends

:::: World in Conflict

:::: Warcraft III

:::: The Lord of the Rings Battle for Middle-Earth

:::: Cossacks European War

Tudom, többségében régi játékok, de egy igazi gamernek ezeket bűn kihagyni, sok szempontból képesek felülmúlni számos "friss" alkotást... Ennyit az öregekről de a nagy nevek nem szoktak megtöpörödni... (Ha a Starcraftot hiányolnátok: nekem sajna nem jött be:( )

És most következzék a reklám helye:

Új Hamachi szerver stratégáknak:

Stronghold.and.Medi2.hs

Jelszó: TotalWar!

Mint a névből is kitaláltátok, a Stronghold Crusader és Medieval 2 Total War játékokkal foglalkozunk, szeretettel várunk mindenkit, aki úgy érzi, szeretné megmérni a tudását egy magyar közösséggel (és Velem XDXDXDXD)! Tehát mégegyszer elismétlem csak és kizárólag a reklám kedvéért: régi jó gémeket fel, gyertek csatázni!

#216 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 21. 19:08

Idézet

Tudom, többségében régi játékok, de egy igazi gamernek ezeket bűn kihagyni, sok szempontból képesek felülmúlni számos "friss" alkotást... Ennyit az öregekről de a nagy nevek nem szoktak megtöpörödni... (Ha a Starcraftot hiányolnátok: nekem sajna nem jött be:( )

És most következzék a reklám helye:

Új Hamachi szerver stratégáknak:

Stronghold.and.Medi2.hs

Jelszó: TotalWar!

Mint a névből is kitaláltátok, a Stronghold Crusader és Medieval 2 Total War játékokkal foglalkozunk, szeretettel várunk mindenkit, aki úgy érzi, szeretné megmérni a tudását egy magyar közösséggel (és Velem XDXDXDXD)! Tehát mégegyszer elismétlem csak és kizárólag a reklám kedvéért: régi jó gémeket fel, gyertek csatázni!

Warcraft 3 Kép

#217 Felhasználó inaktív   Dranzer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 21. 19:12

Idézet

Jó kis lista, persze a többséget nem próbálltam, de néhányat igen, és azok a kedvenceim is lettek.Kép

#218 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 21. 19:16

Idézet

Én ajánlom a Stronghold Crusader Extreme-et mindenkinek! Hatalmas seregek és mégnagyobb csaták mint az eredetiben. Kép

#219 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 21. 19:17

Hat ha mar igy ittvan.Killzone 2!
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#220 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 21. 19:36

Idézet

Idézet

Halo 1-2. A 3 még nem jött PC-re, de ha jön akkor az is. Jó játék, csak nem szabad easyn vagy normalon játszani.
oké, majd kipróbálom a demóját Kép

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.