Ajánlj játékot másoknak
Elküldve: 2009. 08. 05. 21:38
A BioShock nevű játékot mindenkinek ajánlom, ha FPS-ről van szó, aki nem bírja a horrort annak mindenféle képpen Call of Duty részek kihagyhatatlanok. Esetleg TPS... Hitman részek, legfőképpen a 4. rész...és persze a Splinter Cell-ek sem maradhatnak el.

Elküldve: 2009. 08. 05. 22:06
FPS: Call Of Duty Modern Warfare (és novembertől a 2 is )
TPS: Grand Theft Auto IV,később a Splinter Cell Conviction,jövőre a Mafia II.
RTS: Age of Empires 3
Körökre osztott stratégia: Heroes of Might and Magic 3, és 5
Kaland: Syberia sorozat,Runaway sorozat.
Autó szimulátor: Forza Motorsport 2 (X360)
Autó arcade: Colin McRae DiRT, FlatOut 2, Need for Speed U2 v. MW
Ez csak pár tipp pár műfajból,amit ajánlok,mert jónak találom,vag jónak ígérkezik.
"Kevesebbre viszem,mint Shrek,mert a dumáim nem olyan élesek.Nem ogre vagyok,hanem ombre,ezért a nevem sem lehet Shrek mellesleg..."
#243 Guest__*
Elküldve: 2009. 08. 27. 13:40
Sim city 4-hez hasonló városépitös stratégiai játékot keresek.
Elküldve: 2009. 08. 27. 14:23
Végre lesz új Mech Warrior játék. Íme egy kis előzetes. Aki ismeri a könyvek és a korábi játékok (Mech Warrior-ok és Mech Commander-ek) universumát annak kötelező darab lesz
http://www.youtube.c...h?v=sl4eI3htAuA
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.
Elküldve: 2009. 09. 22. 21:26
Hali!
Ajánlom ezt az oldalt, melyen böngészőben játszható egyszerűbb játékok vannak:
Java games
Van itt néhány Marió klón, ürhajós-lövöldözős, Amőba, meg hasonlók. Több játékban van "örökélet mód" ami biztosítja a végigjátszást.
Ajánlom ezt az oldalt, melyen böngészőben játszható egyszerűbb játékok vannak:
Java games
Van itt néhány Marió klón, ürhajós-lövöldözős, Amőba, meg hasonlók. Több játékban van "örökélet mód" ami biztosítja a végigjátszást.
#247 Guest__*
Elküldve: 2009. 09. 22. 21:49
Idézet
Természetesen gondoskodnod kell a LEGOemberek nemlétező szükségleteinek ellátásáról is.
Arra vigyázz, hogy kutya-macska ne egye meg szeretett lakosaid, vagy épp az építkezés nyersanyagát.
#248 Guest__*
Elküldve: 2009. 09. 22. 21:55
Idézet
Idézet
Természetesen gondoskodnod kell a LEGOemberek nemlétező szükségleteinek ellátásáról is.
Arra vigyázz, hogy kutya-macska ne egye meg szeretett lakosaid, vagy épp az építkezés nyersanyagát.
Elküldve: 2009. 09. 22. 21:56
Idézet
Idézet
Idézet

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
Elküldve: 2009. 12. 11. 21:31
Mass Effect
Kötelező!!! De szigórúan csak a főstory, a mellékküldetéseknek a bolgyói egy sémára épülnek. Mékó - Anomália - Debris stb.
Ilyen ütős storyt, meg ilyenfajta fajokat, kreatívitást a StarWars óta nem pipáltam. Kötelező darab!
aztán,
I wanna be the guy
P3-as gépre épült csoda, rengeteg szenvedtem vele, és nagyon jó emlékeim fűzödnek hozzá.
Kötelező!!! De szigórúan csak a főstory, a mellékküldetéseknek a bolgyói egy sémára épülnek. Mékó - Anomália - Debris stb.
Ilyen ütős storyt, meg ilyenfajta fajokat, kreatívitást a StarWars óta nem pipáltam. Kötelező darab!
aztán,
I wanna be the guy
P3-as gépre épült csoda, rengeteg szenvedtem vele, és nagyon jó emlékeim fűzödnek hozzá.

Elküldve: 2009. 12. 12. 02:33
Idézet
Mass Effect
aztán,
I wanna be the guy
aztán,
I wanna be the guy

Dragon Age: Origins - szinte függővé tett a játék (vérgőzös dark fantasy Nagybetűs RPG) már hatodjára viszem, pedig nem olyan a játék hogy 1 nap alatt kiviszed

"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2009. 12. 21. 13:03
Címmel ellentétben nekem kéne ajánlani, mégpedig: sci-fi-horrort.
Ilyenekre gondolok:
Quake, Prey, Dead Space, Doom
Ilyenekre gondolok:
Quake, Prey, Dead Space, Doom
Elküldve: 2009. 12. 21. 13:14
Akik szeretik a várépítős stratégiai játékokat azoknak ajánlom a Stronghold Crusader játékot!Szerintem nagyon jó!

Elküldve: 2009. 12. 21. 13:52
Idézet
Akik szeretik a várépítős stratégiai játékokat azoknak ajánlom a Stronghold Crusader játékot!Szerintem nagyon jó!

eladó psp slim and lite
Autóstöltő
- 4 gb memoria ctick duo
- 3-4 db UMD
- Tok
-PSP Slim and Lite piano black
- + 4 GB kártya tele játékkal + 1 CD-nyi játék rendelés szerint
+Fülhalgató ingyen
külön is meglehet őket kivéva a füllhalgatót
Autóstöltő
- 4 gb memoria ctick duo
- 3-4 db UMD
- Tok
-PSP Slim and Lite piano black
- + 4 GB kártya tele játékkal + 1 CD-nyi játék rendelés szerint
+Fülhalgató ingyen
külön is meglehet őket kivéva a füllhalgatót
Elküldve: 2009. 12. 31. 22:15
BioShock(PC,PS+,Xbox)mindegy melyiken,zsír kis véres gém,főleg SURVIVOR módon!!!!!!!!!!
Elküldve: 2009. 12. 31. 22:51
Idézet
BioShock(PC,PS+,Xbox)mindegy melyiken,zsír kis véres gém,főleg SURVIVOR módon!!!!!!!!!!
"There's room at the top they're telling you still
Elküldve: 2009. 12. 31. 23:18
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 01. 01. 01:21
Hali.Nekem tudna vki ajánlani vmi pörgős,akciódús játékot,amit coop-ban végig lehet vinni?Kösz
Elküldve: 2010. 01. 01. 01:22
Idézet
Hali.Nekem tudna vki ajánlani vmi pörgős,akciódús játékot,amit coop-ban végig lehet vinni? Kösz