HWSW Informatikai Kerekasztal: Heroes of Might and Magic V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Heroes of Might and Magic V

#161 Felhasználó inaktív   Tom_2004 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 04. 18:40

Sziasztok !
Infernon 2 kampánynál mi a teendőm , és mi a jó taktika ?
Köszi az infót :Đ

#162 Felhasználó inaktív   Tom_2004 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 04. 18:49

Idézet

ahoj! elakadtam 1. kampány legvége. tears of asha vagy mit kéne digelni.
de mivel hol hogyan? plz hekp vki!

Az előbb saját kérdésemre válaszoltam, de Neked akartam.

1. Meg kell védened a várad, erre legjobb Godric
2. Meg kell találni az obeliszkeket, hogy a Puzzle térképen lásd az ereklye helyét. Ha látod az ereklye helyét, ott kell áss egy hőssel, ereklyét vidd be a váradba. Hagyd, hogy épitse fel a különleges épületet amit az ereklye tesz lehetővé.
3. Ekkor Godriccal menj le a jobb alsó sarokba a kapun keresztül, ezt védi egy kisebb sereg.
4. Godric el fog tünni, előjön pár kör múlva Nicolai. Még lehet lesz egy utolsó erőteljes támadás a várad ellen, ezt védd ki, utána Isabellel menj oda ahol Nicolai van, és KÉSZ.

#163 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 04. 19:07

Most próbáltam ki, és meglepő az eredményKép.
Valahogy többet vártam..., a grafika szép, a várak jók, de 3 után már rég nem játszottam ey kiadósat.Kép

#164 Felhasználó inaktív   Tom_2004 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 04. 19:35

Infernon 2 kampánjy közben megoldódott

#165 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 06. 06. 19:42

Nem tudja valaki, hogy a Haven kampány utolsó pályáján a harmadik obeliszk hol van? Ahol be lehet szerezni a térkép harmadik részét?

#166 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 06. 19:53

egy a bal alsó sarokban, egy a jobb felső sarokban, és egy középen, a kihalt fás részen
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#167 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 06. 19:55

Idézet

egy a bal alsó sarokban, egy a jobb felső sarokban, és egy középen, a kihalt fás részen
kössz. én meg a föld alatt kutattam

#168 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 06. 20:22

előre szólok hogy ez SPOILER! és ha valaki még nem vitte végig akkor inkább ne olvassa el, a sztorit lövöm le

tegnap végigvittem a Academy-t is és mit nem mondjak, hiába lett a vége itt is befejezetlen (mi történ a hősökkel, mert scak Isabell-ről tudunk meg valamit), a rituáléról is alig tudni valamit hogy mi lett az eredménye,(bár az outro kicsit bizonytalanít hogy ért-e valamit)
az utolsó 2 pálya, de főleg az utolsó amikor nagyon nagy harcokat kellet vívni, és csak a hőseim varászlatai mentettek meg, főleg a Word of Light (ami minden Inferno és élőholtat sebez).
nagyon jól meg lett odlava az a régi hiba is hogy a statégiákban a fő boss-ok mindig ugyanúgy kell legyőzni csak épp nehezebb lett a pálya. itt bezzeg nagyon jól meg lett oldva az egész, külön harcstílust is raktak bele (a varázs fal elleni), az ellenség is új mágiát használ ami eddig nem volt elérhető (ez mindig is hülyeség volt hogy a főboss is ugyanazt használ ami te, hibába lehet egy félisten te meg egy egyszerű varázsló)
közben folyamatosan idézett lénykeket, ami hiába teszi jóal nehezebbé a harcot, de legalább (ha lehet ilyet mondani) élethűbb lett, hogyha már a pokolban harcolsz akkor kívülről is jönnek ellened ördögök meg minden.
tehát nagyon jó votl a befejezésKép főleg Agrael-nél estem pofára amikor leleplezi magátKép

House MD

#169 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 06. 21:02

Idézet

előre szólok hogy ez SPOILER! és ha valaki még nem vitte végig akkor inkább ne olvassa el, a sztorit lövöm le

tegnap végigvittem a Academy-t is és mit nem mondjak, hiába lett a vége itt is befejezetlen (mi történ a hősökkel, mert scak Isabell-ről tudunk meg valamit), a rituáléról is alig tudni valamit hogy mi lett az eredménye,(bár az outro kicsit bizonytalanít hogy ért-e valamit)
az utolsó 2 pálya, de főleg az utolsó amikor nagyon nagy harcokat kellet vívni, és csak a hőseim varászlatai mentettek meg, főleg a Word of Light (ami minden Inferno és élőholtat sebez).
nagyon jól meg lett odlava az a régi hiba is hogy a statégiákban a fő boss-ok mindig ugyanúgy kell legyőzni csak épp nehezebb lett a pálya. itt bezzeg nagyon jól meg lett oldva az egész, külön harcstílust is raktak bele (a varázs fal elleni), az ellenség is új mágiát használ ami eddig nem volt elérhető (ez mindig is hülyeség volt hogy a főboss is ugyanazt használ ami te, hibába lehet egy félisten te meg egy egyszerű varázsló)
közben folyamatosan idézett lénykeket, ami hiába teszi jóal nehezebbé a harcot, de legalább (ha lehet ilyet mondani) élethűbb lett, hogyha már a pokolban harcolsz akkor kívülről is jönnek ellened ördögök meg minden.
tehát nagyon jó votl a befejezésKép főleg Agrael-nél estem pofára amikor leleplezi magátKép
Én épp most vittem végig a Haven-t. Elég jó volt az utolsó pálya, azért egy kicsit furcsa, hogy Nicloai legyőzött több ezer démont. Na mindegy, aztán persze Agrael legyőzi. Mindenesetre ütős volt a pálya, megizzadtam vele. Most pedig jöhet az Inferno kampány, ami szerintem még durvább, szóval még csak most jön a java.Kép

#170 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 06. 21:09

Idézet

Én épp most vittem végig a Haven-t. Elég jó volt az utolsó pálya, azért egy kicsit furcsa, hogy Nicloai legyőzött több ezer démont. Na mindegy, aztán persze Agrael legyőzi. Mindenesetre ütős volt a pálya, megizzadtam vele. Most pedig jöhet az Inferno kampány, ami szerintem még durvább, szóval még csak most jön a java.Kép
a Griffin Szívével tudott ennyit megölni (Heart of tht Griffin, de madj kiderül hogy hogy is öli meg őket, ebben a kampányban Agrael majd megtudja hogy ez nem is megöli őket hanem....Kép)
és Nicolai amellet hogy a király és egy magas szintű hős, nála van a Griffin Birodalom főserege is ami azért elég durva erős.

House MD

#171 Felhasználó inaktív   Djudit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 15:51

A második kampány harmadik részében elakadtam.
elfoglaltam a 3 várat kinyírtam a zöldeket nincs ellen.
mit kell ebbe a küldetésben csinálni? Kép
Köszi a segítséget előre is. Kép

#172 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 16:12

ezket már az előző oldalon is leírtam de itt van még1xKép.
-le kell győzni a zöldet (ez 2 küldi is mert elsőnek Gilraent kell legyőzni mégegyszer és utána a 3 várat elfoglalni)
-középen a Druidákat (Druid Elder) is le kell győzni (egy nagy fánál vannak, az első Sylvan-i vár előtti Seer's Hut-ban si ezt látod, ha ott vayg egy videó lesz majd harc.

House MD

#173 Felhasználó inaktív   wektorr0093 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 16:24

A seregeket hogy lehet benne szétosztani? Mer hiába próbáltam nem sikerültKép

#174 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 16:32

Idézet

Shift+nyomva tartva hogy hova akarod majd az ablakban a csíkon beállítod hogy mennyit akarsz átrakni

House MD

#175 Felhasználó inaktív   wektorr0093 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 16:35

Idézet

Idézet

Shift+nyomva tartva hogy hova akarod majd az ablakban a csíkon beállítod hogy mennyit akarsz átrakni
Sejthettem volna...köszKépKép

#176 Felhasználó inaktív   Djudit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 17:14

Idézet

ezket már az előző oldalon is leírtam de itt van még1xKép.
-le kell győzni a zöldet (ez 2 küldi is mert elsőnek Gilraent kell legyőzni mégegyszer és utána a 3 várat elfoglalni)
-középen a Druidákat (Druid Elder) is le kell győzni (egy nagy fánál vannak, az első Sylvan-i vár előtti Seer's Hut-ban si ezt látod, ha ott vayg egy videó lesz majd harc.

Köszi szépen Kép Kép Kép

#177 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 07. 19:17

Elakadtam az Inferno kampány első pályáján. Ugye lementem a föld alá. Végigmentem a járaton, felmegyek a felszínre, és ott megtámad egy másik Inferno hős. Mivel sokkal erősebb serege van, mint nekem, persze legyőz, és akkor elveszítem a küldetést. Godric pedig a nyomomban van, tehát még sereget gyűjteni sincs időm.

#178 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 19:32

itt viszont kelleni fog a kampányban Logistics "tudománya", és annak is a lehető legjobb változata (basic,advanced,expert) mert nélküle nem tudsz megállni lént venni, és itt a cerberus lesz a fő erőd, főleg a végén levő inferno hős ellen. igyekzz vigyázzni rájuk és vegyél is lényt amennyit tudsz, bár a Horned Demon nem sokat ér, csak felfogni az ütéseket. Agraelnek is érdemes berakni a (ha ninsc benne alapból, nem tudom) a Destruction varászfajtát mert az inferno várakóban főkent ezek vannak és erősek is (meteor shower:)).
tehát fuss, madj rejtőzz el középen a templomban amíg nincs egy napnyi előnyöd majd fuss lefele és szeddj fle midnent amit tudsz, és közben a Cerberusok legyenek sokan (vagy a Hell hound) mert nélkülük lehetetlen nyerni, másként nekem nem ment.

House MD

#179 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 08. 17:56

Idézet

itt viszont kelleni fog a kampányban Logistics "tudománya", és annak is a lehető legjobb változata (basic,advanced,expert) mert nélküle nem tudsz megállni lént venni, és itt a cerberus lesz a fő erőd, főleg a végén levő inferno hős ellen. igyekzz vigyázzni rájuk és vegyél is lényt amennyit tudsz, bár a Horned Demon nem sokat ér, csak felfogni az ütéseket. Agraelnek is érdemes berakni a (ha ninsc benne alapból, nem tudom) a Destruction varászfajtát mert az inferno várakóban főkent ezek vannak és erősek is (meteor shower:)).
tehát fuss, madj rejtőzz el középen a templomban amíg nincs egy napnyi előnyöd majd fuss lefele és szeddj fle midnent amit tudsz, és közben a Cerberusok legyenek sokan (vagy a Hell hound) mert nélkülük lehetetlen nyerni, másként nekem nem ment.
Megfogadom.

#180 Felhasználó inaktív   szpiiit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 12:21

nem igaz ez a hülye játék!!!KépKép nem tud mondani vki egy jo taktikát hogy a faszomba lehet megcsin a inferno 3. küldit?(tom hogy már soxor le van írva de az nekem kínaiKép) mert amikor jön az a fasz gildir vagy hogy hívjár annyi katonája van hogy nem lehet rá felkészülni. szal vki segitsen már léci

Téma megosztása:

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.