HWSW Informatikai Kerekasztal: Heroes of Might and Magic V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Heroes of Might and Magic V

#201 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 19. 15:09

De ténylegKép
Dragon forever Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.

#202 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 15:14

Idézet

De ténylegKép
küldjek képet?
egyébként melyik seregre gondolsz? akit ki kell szabadítani egy héten belül?
scak mert tényleg nem tudom hogy gúnyolódsz-e a smiley miattKép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#203 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 15:19

Idézet

Idézet

De ténylegKép
küldjek képet?
egyébként melyik seregre gondolsz? akit ki kell szabadítani egy héten belül?
scak mert tényleg nem tudom hogy gúnyolódsz-e a smiley miattKép
jah a kép jó lenne de 1ébként tényleg köszi!Kép
Dragon forever Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.

#204 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 15:25

Te egyébként Heroes fun vagy vagy csak épp itt jártál?

#205 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 15:34

hupsz, rájöttem hogy év voltam a hülyeKép
én az 5. pályára míg te a 4. re gondoltálKép
ide kell eljutnod, ahova mennék a hőssömmel
/write/forum/uploaded-pictures/200606/tn_heroesv.jpg amit mutat is a térkép de ahoz át kell jutnod a lerombolt híd mellet, amihehz viszont kell a "boots of levitation" hogy "átlebegj" a híd mellet, majd tovább nyugatra

House MD

#206 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 15:42

Idézet

hupsz, rájöttem hogy év voltam a hülyeKép
én az 5. pályára míg te a 4. re gondoltálKép
ide kell eljutnod, ahova mennék a hőssömmel
/write/forum/uploaded-pictures/200606/tn_heroesv.jpg amit mutat is a térkép de ahoz át kell jutnod a lerombolt híd mellet, amihehz viszont kell a "boots of levitation" hogy "átlebegj" a híd mellet, majd tovább nyugatra
ja kössz már megvan a csuka csak nem tudtam hogy repülni is lehet veleKépkössz még 1x

#207 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 15:46

Na megyek is megcsinálom:D

#208 Felhasználó inaktív   Morgrum 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 07:04

Hi!Vkinek meg van másoltan a gém?Mert most akarom megszerezni csak nehogy olyan másolásvédeleme legyen mint pl. Sacred vagy Battle For Middle Earth -nek mert azokat nem lehet végig vinni mert nem eredetiek.

#209 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 08:00

Idézet

Hi!Vkinek meg van másoltan a gém?Mert most akarom megszerezni csak nehogy olyan másolásvédeleme legyen mint pl. Sacred vagy Battle For Middle Earth -nek mert azokat nem lehet végig vinni mert nem eredetiek.
hat erre itt nem fogsz valaszt kapni mivel mi nem engedjuk a warezolast az oldalon. legyszives legkozelebb mellozd az ilyen jellegu kerdeseket.
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#210 Felhasználó inaktív   Morgrum 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 08:05

Idézet

Idézet

hat erre itt nem fogsz valaszt kapni mivel mi nem engedjuk a warezolast az oldalon. legyszives legkozelebb mellozd az ilyen jellegu kerdeseket.
rendem, elnézést kérek.igazából ez a másolt dolog csak egy "B" tev hogy ha a szüleim nem engedik hogy megvegyem eredetiben.tehát még1x bocs

#211 Felhasználó inaktív   Morgrum 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 08:07

igazából én eredeti játék párti vagyok csak azok elég drágák néha Kép

#212 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 06. 23. 08:19

Idézet

Ha letöltöttem a Heroes 5 1.01-es patchét és azt írja hogy nem installáltam(a heroes 5öt) akkor mit csináljak?
Kép

Valószínüleg az a játék ami néked van kitelepített vagy is nem instaláltad csak átmásoltad valakitől a cdédre a heroes mappáját és ez aztán magdnak felnyomtad és ezért nem találja a jtékot mért nem veszed meg????

#213 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 08:30

Idézet

nem kotekedesbol irom a kovetkezot hanem azert h beleszokj az itteni rendbe: ha valami kozlendod van azt lehetoleg egy uzenetben fogalmazd meg es ne kulonallokban, mert az ilyeneket itt mi csak hozzaszolas vadaszatnak tartjuk es nem nezzuk jo szemmel. tovabbi kellemes GK hasznalatot. Kép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#214 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 08:36

Idézet

Idézet

nem kotekedesbol irom a kovetkezot hanem azert h beleszokj az itteni rendbe: ha valami kozlendod van azt lehetoleg egy uzenetben fogalmazd meg es ne kulonallokban, mert az ilyeneket itt mi csak hozzaszolas vadaszatnak tartjuk es nem nezzuk jo szemmel. tovabbi kellemes GK hasznalatot. Kép
ezután még sok kedvet hagytál neki, de a rend az rend...
(off lezárva)

amúgy jó játék az újheroes, szerintem jó lett ez az újítás a IV-hez képest, de a legjobbak a várak kidolgozásai!Kép

#215 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 08:57

Idézet

Idézet

Idézet

ezután még sok kedvet hagytál neki, de a rend az rend...
(off lezárva)

amúgy jó játék az újheroes, szerintem jó lett ez az újítás a IV-hez képest, de a legjobbak a várak kidolgozásai!Kép
igazabol engem rovid tavon kiborit a korokre osztottsag :Đ valahogy egy ora jatek utan mar rohatt unalmasnak talalom

#216 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 09:04

Idézet

Idézet

igazabol engem rovid tavon kiborit a korokre osztottsag :Đ valahogy egy ora jatek utan mar rohatt unalmasnak talalom
jah velem is ez a helyzet, csak akkor kezdem el élvezni, ha már van 4 váram és 6 seregem, de azt meg legalább 2 óra alatt érem el...Kép

#217 Felhasználó inaktív   Morgrum 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 09:33

Idézet

Idézet

ok megfogadom a tanácsot mint kezdő GK fórumozó Kép egyéként én még csak a demóval játszom ahol a haeven kampány 5ös pályáján nem tok tovább jutni.Kép kiszabadítottam a csajt, elfoglaltam a várat, legyőztem Agrealt, meg van a Tear of Asha, de jön még két Inferno hős, az egyik nem támad meg csak felderít a másik viszont már a váramat akarja és mindig le is győz Kép tanácsokat várok

ui: ez így jó hozzászólás, ugye? Kép Kép Kép Kép Kép

#218 Felhasználó inaktív   kris dogg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 13:53

CS mindenkinek! Én a Nekro kampány uccsó pályájánál járok. Főleg a 3. pálya után (ahol, ha nem jövünk rá h mit is akar tőlünk a gép, mit csináljunk, akkor **ezhatjük az egészet) a 4. pálya felüdülés volt! Az 5. pályát meglátva örültem, mint majom a farkának :Hehe, ezta kis pályát megcsinálom fél óra alatt" Aztán jött a fekete leves. Először is nagyon gáz sereggel kell, hogy kezdjek, amit még a "maxira gyúrt hős" sem elllensúlyoz igazán. 2. Folyamatosan szivárognak az emberek Godrickhoz, ezért a gyengébbik nekro sereget ésszerű jobban fejleszteni. 3. A narancs fenyegetettség:D, na jó, elég könnyen el lehat takarítani.

3. újrakezdésre (Kép) végre rájöttem mit is kell csinálni! A Csajjal elfoglaltam néhány bányát míg volt serege:), Markall seregét meg 1 hét alatt felfejlesztettem arra a szintre h át tudjam törni az aranyos kék oroszlánok (vmi Rakasra Raja) táborát és végre kiszabadíthassa Godrick lányát. A narancs két seregét legyőztem (Hál' Istennek ezzel meg is szüntettem ezt a "játékost"), és már 100%kal koncentrálhattam az Amulettre. Miközben a Godrick húgát vittem volna a Nekro váramba megtámodott vagy 15 angyal, leskalpoltam a szárnyukat:D és végre be tudtam(volna) repülni Godrickhoz egy kis "beszélgetésre". A probléma itt kezdődött. Objectivbe már csak a 2 elem maradt: szerezzem meg az Amulettet, és foglaljam egy Godrick Mage(Kép) várát. Godrick várába berepültem, és sajnos csúnyán kikaptam. Akkor jó, először megtaláljuk az amulettet. Az egész mapot átkutattam, az amulett sehol. Ekkor erősebb sereggel szintén berepültem Godrickhoz, az eredmény ugyanaz {Sajnos "vár ostromló" skillem nincs, a Lich-bitchek nem egy nagy tűz erőt képviselnek, a csonti íjászok úgy ahogy el mentek volna, dehát ez nem sok távolsági haderő, repülő lények a folyamatos (nálam) célpont szellemek(szintén nem erős zászlóalj). És kavés Csont Sárkány. A seregem gerincét adó Wraithok sajnos a látszat ellenére nem tudnak "repülni", így hát kifingattak minket 2.szorra is} Az egy hónap lejárt, amulett sehol, Godrick él és virul, én meg kezdhetem előlröl az egész pályát 4.szer isKép

Így utólag, - plussz beleolvastam néhány angol fórumba is - azt hiszem nincs más megoldás:Le kell gyözni Godrickot. A másik megoldás talán, h az angyalok támadása ellenére, és hogy az objectivben nem szerepel, talán mégis a nekro várba kellene vinni Godrick fattyát.

Remélem aki már eleget játszott a Heroes V-el annak érthető volt (úgy is nagyrészt nekik szól Kép) És tőlük kérnék segítséget ennek a kampány befejezéséhez, mert már nagyon fúrja az oldalamat a köv.. Tehát aki tud vmit is segíteni plz írja le. nagyon köszönöm előre is!

#219 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 14:11

szép hosszú lett, látszik hogy játszottál vele egy jó idegig ez szépKép.
az amulettet ne keresd mivell Godricknál van nem emlékszel?
amikor megszerzed az amulettet akkor (egy korábbi pályán) a záró animációban Godrick mondja is hogy nem bízik Markallban és meggyőzi a királnyőt hogy kapja meg az amuletet, ha megigéri hogy visszadja. hát nem fogjaKép, és ezért (is) kell legfőképp harcolni ellene.
igazi taktikát godric ellen nem tudok mondani, de mivel ő nem moccan meg a várából (ha jól tudom) ezért nyugodtan menj el felderíteni, erősödni. és egy dolgo ajánlok ami itt életmnető de más nekróknak is ajánlom:): Curse Of The NetherWorld. minden nem inferno és nekromata egységet sebez, és elég durván (persze ez függ a Spellpowertől, de alapból lég erős).
a Wraith meg nem tud repülni? ez furcsa, de lehet, nem emlékszem rá pontosan, de szeritnem tud, de ez emlékezetből megy.
a hősöd mire képes? mármint milyenek a "tudásai"?

egyébként a rendes neve Rakshasha Rani vagy Raja (fejleszetett)

ja és madj elfelejtettem: nem kell bevinni Godric lányát a saját váradba, mert MArkall mást akar látva hogy megszerezte az angyal szárnyakat.

House MD

#220 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 14:32

hmm... ez furcsa, hogy képes lassan minden 2. heroesező megakadni a Haven 5. pályáján? szerintem az volt a legkönnyeb bfejező pálya a játékbanKép.
mindig legyőz... erre hogy is lehetne mondani valamit? harcolj jobban?Kép.
akkro egy kis útmutató: ha megvan a tear os asha, godricot majd el kell küldened a térkép jobb alsó sarkába, a kapun át.
mindig legyőzi a várad? akkor elmindom én hoigy csináltam: (immár legalább 3x...)
én SOHASEM megyek kettéosztott sregellel, mindig az van hogy van 2 hősöm, abből az egyiknél van az összes seregem, (természetesen ez a főhős a kampányban) és van nekia "tudásban" expert logistic hogy nagyjából mindhova odaérjek ahova kell időben. godriccal meg felszdem a nyersanyagokat, de a végén már csak kapálok, vele, azaz semmi értelmeset nem csinálok vele.
elsőnek a páylán elfoglaom az aranybányát, majd szépen mindent ami létfontosságú (fa és érc bánya) madj elmegyek lefele az úton!
ez a legfontiosabb, mert mindig csak onnan jön az ellenség! (a 10 hősből 9 erre jön, 1 csak teleportálKép) menj végig a hídon, majd fordulj vissza! ez elég nagy időt ad neked hogy visszatérj a váradba mivel korán észreveszed ha jön a hős és lesz időd visszajönni a hősöddel a várba miközben felderítesz, erősödöl stb...
és természuetesen csak a váradban harcolj vele ott jóval nagyobb az esély arra hogy nyersz, és mivel mindenképpen nekimegy a várnak, ezért elég ha megvárod ott ha már látod hogy jön.

House MD

Téma megosztása:

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12