Heroes of Might and Magic V
Elküldve: 2006. 08. 01. 06:07
Nem jelent meg hozzá magyarítás, mivel a játék itthon eleve magyarul jelent meg.
PS: Mivel tényleg szeretem a Heroes-t, ezért megvettem, tehát a kép is abból van.
PS: Mivel tényleg szeretem a Heroes-t, ezért megvettem, tehát a kép is abból van.
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit
Elküldve: 2006. 08. 12. 09:38
Ah jó tudni én sajna csak anyira szeretem a heroest hogy letöltötem de nem baj amugy a magyaritast kössz hozzá
Elküldve: 2006. 08. 12. 15:10
Emberek! HELP! Nem tudná valaki megmondani, hogy hogyan lehet online játszani a Heroes V-tel? Nekem erdeti magyar változat van, és miután rányomtam az "ubi.com"-ra, valami online kódot kér tőlem, amit sehonnan sem tudok megszerezni, pedig regiszráltam magam náluk! HELP!

Elküldve: 2006. 08. 12. 15:19
Nekem másolva adták dvd-n a heroest, de ha feltelepítem és el akarom indítani nem indulel:( már megpróbáltam démonnal is de nem jó... segítene valaki??? lehet h no dvd patch kell hozzá???

www.gportal.hu/griff
Elküldve: 2006. 08. 12. 15:31
Idézet
Nekem másolva adták dvd-n a heroest, de ha feltelepítem és el akarom indítani nem indulel:( már megpróbáltam démonnal is de nem jó... segítene valaki??? lehet h no dvd patch kell hozzá???

Emberek! HELP! Nem tudná valaki megmondani, hogy hogyan lehet online játszani a Heroes V-tel? Nekem erdeti magyar változat van, és miután rányomtam az "ubi.com"-ra, valami online kódot kér tőlem, amit sehonnan sem tudok megszerezni, pedig regiszráltam magam náluk! HELP!

#328 Guest__*
Elküldve: 2006. 08. 13. 16:26
Hello! Nekem a Collector van meg, rátettem a magyarosítást és jól ment addig míg rá nem tettem a patcheket
. A játék angol lett. Nem tudom miért? Rátettem még egyszer de angol
. Nem az a hiba hogy a Patchekhez is külön magyarosítást kell letólteni? Egyébként az 1.2-es van rajta.

#329 Guest__*
Elküldve: 2006. 08. 13. 17:37
Más: A patch miatt nem tudok belépni a hadjárat pályáiba, mert azt írja ki hogy normál mód és párbaj mód (ezek közül kell választanom). Valamelyikre rákattintok nem történik semmi nem indul. ilyen nincs

Elküldve: 2006. 08. 14. 16:27
Ezzel én is szívtam, de nekem a magyar változat van meg és ahhoz hogy tudjak a neten nyomulni fel kellett raknom a két patchet hozzá, de eleinte mindenhol csak angolt találtam. Nem volt egyszeru magyar patcheket találni hozzá. De ha azt akarod, hogy magyar maradjon a játék, a magyar patchek kellenek hozzá ezeket itt találod meg:
http://www.sevenm.hu/downloads.php
http://www.sevenm.hu/downloads.php
Elküldve: 2006. 08. 14. 19:55
Az a gáz,hogy ugyáber megjelenés után pl valaki megveszi a játékot/jelen esetben Heroes V/és közben kijön magyarul,akkor mi a fa.. van.Mivel a magyaritások oldalon nincs magyaritás és nem is lessz mivel kijött magyarul akkor olyankor
.Vegye meg az ember magyarul is??????????Persze ez nem vonatkozik rám,ezért nem dühöngök/megjelenés elött pár nappal már megvolt,innen onnan,mint sokunknak,gondolom/de mégis,a példa él.Akkor mi van,hogy lassz magyar????

"egy biztos az életben, a változás"
Elküldve: 2006. 08. 14. 20:45
Általában ha visszaviszed a játékot blokkal együtt, akkor be szokták cserélni a magyar verzióra. Egyébként pedig, ha jól tudom a Heroes V pedig csak magyarul jelent meg itthon, ezért késett is valamennyit.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

Elküldve: 2006. 08. 14. 21:04
Idézet
Általában ha visszaviszed a játékot blokkal együtt, akkor be szokták cserélni a magyar verzióra. Egyébként pedig, ha jól tudom a Heroes V pedig csak magyarul jelent meg itthon, ezért késett is valamennyit.
Elküldve: 2006. 08. 14. 21:06
Idézet
Értem,kösz akkor kár volt idö elött letöltenem az angolt,most tölthetem a magyart.Ez van.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

Elküldve: 2006. 08. 15. 14:29
Idézet
Idézet
Értem,kösz akkor kár volt idö elött letöltenem az angolt,most tölthetem a magyart.Ez van.
Elküldve: 2006. 08. 15. 14:43
Idézet
Ezt remélem te nem gondoltad komolyan... Bármenyire fanatista is lennék melette szegény vagyok így nincs az eredetire több ezer Ft-om,és a neten mindent meglehet találni,nemdebár.Elvileg amit a netröl tölt az ember azt otthon használhatja/legális gép,xp.és net kell/-<ez mind legális szoval amit letöltök az is legális,igy tiszta a lelkiismeretem,a játék is megvan és szegényen is élvezhetem. Vagy nem?
Internetről filmet, játékot letölteni (akár továbbadod, akár nem) jogszabályt sértő cselekedet. Ezáltal illegális is.

Elküldve: 2006. 08. 15. 19:53
Filmek letöltése nem minősül büncselekménynek, amennyiben saját használatra töltöd le. Az ebből adódó veszteséget úgy oldották meg, hogy minden egyes boltban vásárolt dvd, cd, vagy tok után eljuttatnak egy bizonyos százalékot a filmkészítő cégeknek. Vicces de tényleg így van. Játékok letöltése, használata, de főleg birtoklása sújos következményekkel járhat!!! DE!
EZ NEM AZ AZ OLDAL, AHOL ILYEN TÉMÁKAT TOLERÁLNAK. MEGKÉREK MINDENKIT, HOGY MELLŐZZE EZEKET A TÉMÁKAT, HA CSAK NEM AKAR VÉGLEG BANNOLÓDNI INNEN!
KÖSZÖNJÜK!
GK TEAM
EZ NEM AZ AZ OLDAL, AHOL ILYEN TÉMÁKAT TOLERÁLNAK. MEGKÉREK MINDENKIT, HOGY MELLŐZZE EZEKET A TÉMÁKAT, HA CSAK NEM AKAR VÉGLEG BANNOLÓDNI INNEN!
KÖSZÖNJÜK!

GK TEAM
Elküldve: 2006. 08. 16. 17:36
Idézet
Filmek letöltése nem minősül büncselekménynek, amennyiben saját használatra töltöd le. Az ebből adódó veszteséget úgy oldották meg, hogy minden egyes boltban vásárolt dvd, cd, vagy tok után eljuttatnak egy bizonyos százalékot a filmkészítő cégeknek. Vicces de tényleg így van. Játékok letöltése, használata, de főleg birtoklása sújos következményekkel járhat!!! DE!
KÖSZÖNJÜK!
GK TEAM
KÖSZÖNJÜK!

GK TEAM
Elküldve: 2006. 08. 18. 10:48
Hi!Lenne egy problémám!A démoni küldetés 3 részén vagyok(2.3).A cél meg kell semmisíteni az összes várat meg egy hőst a nevét most nem toom!é egyszerűen nem toom megölni mert olyan erős hogy hihetetlen a jobb fenti sarokból jön 1egyszer elfoglaltam a várát és kiderült hogy neki az első naptól megvan minden épülete!De miután elfoglaltam sajnos nem lett vége a küldetésnek hiszen az összes vár kell meg az a bizonyos hős amit egyszerüen nem tudok megölni olyan rohadt erős!!Valaki tudna tanácsot adni a küldetés végigjátszásában mert már 1-2 hónapja levagyok itt ragadva!THX!
Elküldve: 2006. 08. 19. 17:30
HI! Csak egy kérdés. Ki lehet kerülni a démonsereget a barlang kijáratánál? (Inferno hadjárat 1. küldetés)