HWSW Informatikai Kerekasztal: Heroes of Might and Magic V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Heroes of Might and Magic V

#321 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 01. 06:07

Nem jelent meg hozzá magyarítás, mivel a játék itthon eleve magyarul jelent meg.

PS: Mivel tényleg szeretem a Heroes-t, ezért megvettem, tehát a kép is abból van.
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#322 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 08. 01. 07:18

Csak szólok, hogy mr hónapokkal ezelőtt jelent meg magyaritás!! Én azon tolom mivel...

Jah, és Innen tudod letölteni másold be a Data mappába!

#323 Felhasználó inaktív   Petike_001 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 09:38

Ah jó tudni én sajna csak anyira szeretem a heroest hogy letöltötem de nem baj amugy a magyaritast kössz hozzá

#324 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 08. 12. 15:10

Emberek! HELP! Nem tudná valaki megmondani, hogy hogyan lehet online játszani a Heroes V-tel? Nekem erdeti magyar változat van, és miután rányomtam az "ubi.com"-ra, valami online kódot kér tőlem, amit sehonnan sem tudok megszerezni, pedig regiszráltam magam náluk! HELP! Kép
Kép

#325 Felhasználó inaktív   Griff 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 15:19

Nekem másolva adták dvd-n a heroest, de ha feltelepítem és el akarom indítani nem indulel:( már megpróbáltam démonnal is de nem jó... segítene valaki??? lehet h no dvd patch kell hozzá???KépKép
www.gportal.hu/griff

#326 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 08. 12. 15:31

Idézet

Nekem másolva adták dvd-n a heroest, de ha feltelepítem és el akarom indítani nem indulel:( már megpróbáltam démonnal is de nem jó... segítene valaki??? lehet h no dvd patch kell hozzá???KépKép
Másolt játékokhoz nem adunk itt tanácsot, ajánlom neked a fórum szabályzatot! Kép

Emberek! HELP! Nem tudná valaki megmondani, hogy hogyan lehet online játszani a Heroes V-tel? Nekem erdeti magyar változat van, és miután rányomtam az "ubi.com"-ra, valami online kódot kér tőlem, amit sehonnan sem tudok megszerezni, pedig regiszráltam magam náluk! HELP! Kép
Kép

#327 Felhasználó inaktív   Griff 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 16:06

ok.. bocsánatKépKépKép
www.gportal.hu/griff

#328 Guest__*

Elküldve: 2006. 08. 13. 16:26

Hello! Nekem a Collector van meg, rátettem a magyarosítást és jól ment addig míg rá nem tettem a patcheket Kép. A játék angol lett. Nem tudom miért? Rátettem még egyszer de angolKép. Nem az a hiba hogy a Patchekhez is külön magyarosítást kell letólteni? Egyébként az 1.2-es van rajta.

#329 Guest__*

Elküldve: 2006. 08. 13. 17:37

Más: A patch miatt nem tudok belépni a hadjárat pályáiba, mert azt írja ki hogy normál mód és párbaj mód (ezek közül kell választanom). Valamelyikre rákattintok nem történik semmi nem indul. ilyen nincsKépKép

#330 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 08. 14. 16:27

Ezzel én is szívtam, de nekem a magyar változat van meg és ahhoz hogy tudjak a neten nyomulni fel kellett raknom a két patchet hozzá, de eleinte mindenhol csak angolt találtam. Nem volt egyszeru magyar patcheket találni hozzá. De ha azt akarod, hogy magyar maradjon a játék, a magyar patchek kellenek hozzá ezeket itt találod meg:

http://www.sevenm.hu/downloads.php
Kép

#331 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 19:55

Az a gáz,hogy ugyáber megjelenés után pl valaki megveszi a játékot/jelen esetben Heroes V/és közben kijön magyarul,akkor mi a fa.. van.Mivel a magyaritások oldalon nincs magyaritás és nem is lessz mivel kijött magyarul akkor olyankorKép.Vegye meg az ember magyarul is??????????Persze ez nem vonatkozik rám,ezért nem dühöngök/megjelenés elött pár nappal már megvolt,innen onnan,mint sokunknak,gondolom/de mégis,a példa él.Akkor mi van,hogy lassz magyar????

"egy biztos az életben, a változás"

#332 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 20:45

Általában ha visszaviszed a játékot blokkal együtt, akkor be szokták cserélni a magyar verzióra. Egyébként pedig, ha jól tudom a Heroes V pedig csak magyarul jelent meg itthon, ezért késett is valamennyit.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#333 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 21:04

Idézet

Általában ha visszaviszed a játékot blokkal együtt, akkor be szokták cserélni a magyar verzióra. Egyébként pedig, ha jól tudom a Heroes V pedig csak magyarul jelent meg itthon, ezért késett is valamennyit.
Értem,kösz akkor kár volt idö elött letöltenem az angolt,most tölthetem a magyart.Ez van.

#334 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 21:06

Idézet

Értem,kösz akkor kár volt idö elött letöltenem az angolt,most tölthetem a magyart.Ez van.
Remélem ezt most nem gondoltad komolyan... Magyart boltban kaphatsz.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#335 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 14:29

Idézet

Idézet

Remélem ezt most nem gondoltad komolyan... Magyart boltban kaphatsz.
Ezt remélem te nem gondoltad komolyan... Bármenyire fanatista is lennék melette szegény vagyok így nincs az eredetire több ezer Ft-om,és a neten mindent meglehet találni,nemdebár.Elvileg amit a netröl tölt az ember azt otthon használhatja/legális gép,xp.és net kell/-<ez mind legális szoval amit letöltök az is legális,igy tiszta a lelkiismeretem,a játék is megvan és szegényen is élvezhetem. Vagy nem?

#336 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 14:43

Idézet

Ezt remélem te nem gondoltad komolyan... Bármenyire fanatista is lennék melette szegény vagyok így nincs az eredetire több ezer Ft-om,és a neten mindent meglehet találni,nemdebár.Elvileg amit a netröl tölt az ember azt otthon használhatja/legális gép,xp.és net kell/-<ez mind legális szoval amit letöltök az is legális,igy tiszta a lelkiismeretem,a játék is megvan és szegényen is élvezhetem. Vagy nem?
És a szövegemet újra kezdhetném a mondattal.
Internetről filmet, játékot letölteni (akár továbbadod, akár nem) jogszabályt sértő cselekedet. Ezáltal illegális is.

#337 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 08. 15. 19:53

Filmek letöltése nem minősül büncselekménynek, amennyiben saját használatra töltöd le. Az ebből adódó veszteséget úgy oldották meg, hogy minden egyes boltban vásárolt dvd, cd, vagy tok után eljuttatnak egy bizonyos százalékot a filmkészítő cégeknek. Vicces de tényleg így van. Játékok letöltése, használata, de főleg birtoklása sújos következményekkel járhat!!! DE!

EZ NEM AZ AZ OLDAL, AHOL ILYEN TÉMÁKAT TOLERÁLNAK. MEGKÉREK MINDENKIT, HOGY MELLŐZZE EZEKET A TÉMÁKAT, HA CSAK NEM AKAR VÉGLEG BANNOLÓDNI INNEN!
KÖSZÖNJÜK! Kép

GK TEAM

Kép

#338 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 17:36

Idézet

Filmek letöltése nem minősül büncselekménynek, amennyiben saját használatra töltöd le. Az ebből adódó veszteséget úgy oldották meg, hogy minden egyes boltban vásárolt dvd, cd, vagy tok után eljuttatnak egy bizonyos százalékot a filmkészítő cégeknek. Vicces de tényleg így van. Játékok letöltése, használata, de főleg birtoklása sújos következményekkel járhat!!! DE!

EZ NEM AZ AZ OLDAL, AHOL ILYEN TÉMÁKAT TOLERÁLNAK. MEGKÉREK MINDENKIT, HOGY MELLŐZZE EZEKET A TÉMÁKAT, HA CSAK NEM AKAR VÉGLEG BANNOLÓDNI INNEN!
KÖSZÖNJÜK! Kép

GK TEAM

O.K.

#339 Felhasználó inaktív   happy-end3r 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 18. 10:48

Hi!Lenne egy problémám!A démoni küldetés 3 részén vagyok(2.3).A cél meg kell semmisíteni az összes várat meg egy hőst a nevét most nem toom!é egyszerűen nem toom megölni mert olyan erős hogy hihetetlen a jobb fenti sarokból jön 1egyszer elfoglaltam a várát és kiderült hogy neki az első naptól megvan minden épülete!De miután elfoglaltam sajnos nem lett vége a küldetésnek hiszen az összes vár kell meg az a bizonyos hős amit egyszerüen nem tudok megölni olyan rohadt erős!!Valaki tudna tanácsot adni a küldetés végigjátszásában mert már 1-2 hónapja levagyok itt ragadva!THX!

#340 Felhasználó inaktív   Black Dragon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 17:30

HI! Csak egy kérdés. Ki lehet kerülni a démonsereget a barlang kijáratánál? (Inferno hadjárat 1. küldetés)
X-Box (360) ver mindenkit! A PC meg az X-Box (360)-t veri!! :D

Téma megosztása:

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.