HWSW Informatikai Kerekasztal: Heroes of Might and Magic V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Heroes of Might and Magic V

#341 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 19. 20:08

nem mindenkeppen harcolni kell ellene, ha megvan vege is lesz a kuldetesnek.
ajanlom a cerberusokat, azok itt sokat dobnak az eselyeken

happy ender: olvas vissza, mer leirtam ketszer, es mar nem emlekszem pontosan mi volt, de mar masd is ott akadtaw el. szopatos egy kuldi az biztos
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#342 Felhasználó inaktív   kornel79 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 24. 17:52

Sziasztok

Ha valaki tudna segiteni a HEROES OF MIGHT AND MAGIC V -ben azt nagyon megköszöném.
Na a probléma: Most jejenleg a VÁNDOR HADJÁRAT-ban A VÉDELEM KÜLDETÉSBEN járok,az a feladat hogy :1.:szabaditsak ki 2 hőst és fejleszem fel őket.
2.:gyüjtsek össze 50 druida mestert,30 egyszarvut,10 sárkányt.
ez minden oké mert már mindenböl összegyüjtöttem vagy a 10* -ét.
Na az a probléma hogy nincs már elenfelem mégse enged tovább.ha valaki már ott jár kérem mielöbb válaszoljon nekem mit kell csinálni
előre is köszönöm.Kép

#343 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 24. 18:01

elsőnek is, ne más topicba írd, hanem oda ahova való az üzeneted, ne nekem vayg másnak kelljene átraknia...

másodszor pedig: meg kell lennie az össes egységnek amit kér a fő várban, és ki kell szabadítani a 2 hőst madj őket barakni a várakba (az erősebbet a fő várba mivel oda megy az ellen)

House MD

#344 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 19:27

Az a problémám,hogy nem igazán tudom az utolsó hadjárat 3-dik küldetését megoldani.Ha lemegyek Godrikért akkor is 20-22 fekete sárkánnyal vagy 40-50 lovaggal törnek rám amint elfoglalom a kastélyt.Ha nem megyek le Godrikért kevés az egység akkár milyen frankon varázsolok is,kicsinál az alap sereg.Szoval,hogy a francba csináljam????Volt már szivatos map,de megoldottam.A cél elött szopok?.!KépValaki valami tippet...../Ja és első probára áttáltak a kapunál lévö emberek,gondolom Godrik jelenléte miatt,de amikor újra kezdtem akkor nem,pedig ott volt Godrik. ??????????/

"egy biztos az életben, a változás"

#345 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 31. 23:48

????? Az elözöre? Valaki? Senki? LÉGYSZI!

"egy biztos az életben, a változás"

#346 Felhasználó inaktív   Rookie 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 15:25

sziasztok! elakadtam a heroes5-ben!ott jarok hogy a hidon kell valahogy atmenni de nem tom hogy!!Azt irja Csatlakozzak Alaron Army-jahoz..De hogy? légyszi segitsetek mert nagyon tetszk a jatek

#347 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 17:05

Meg kell szerezned a Levitáció cipőját vagy mit, fel veszed és a híd helyett a vízen repülsz át vele (a híd alatti parton keresztül).

House MD

#348 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 19:15

ha a patchet letöltöttem de nem teccik(vagy valami más):Đ akkor újra kell raknom ajátékot?
Választ köszi
Dragon forever Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.

#349 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 23:08

A legtöbb játéknál igen. gondolom itt is.
"Vagy valami más..."Kép

House MD

#350 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 07. 14:11

Idézet

A legtöbb játéknál igen. gondolom itt is.
"Vagy valami más..."Kép
kössz akkor újra kell instalálnomKépna nem baj megériKép
Dragon forever Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.

#351 Felhasználó inaktív   Yani 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 20:21

Sziasztok!

Még új vagyok itt ezért üdvözlök mindenkit. Egy kérdésem lenne mégpedig a Heroes V gépigényével kapcsolatban. Nekem szaggat a gépemen ha feltolom a grafikát 1024-768-ra és ráengedek egy kis élsimítást. A gépem a következő: ASUS AN8-E alaplap, AMD64 3000+, 512 DDR400 (dual módban 2db 256-os), Geforce 6600GT 128MB pci-e, 200 GB sata vinyó, XP prof. op.rendszer. A 1,5 GB fix méretű swap fájl külön partíción van a vinyó elején. A játéknak külön fiókvan a rendszerben, minden csicsa levéve az xp-ről. Sztem egy stratégiai játéknak ezen a rendszeren simán futni kellene. Ha nem bírja el az élsimítást meg ekkora felbontást, akkor egy akció játékkal mi lenne? Szerintetek ezen a rendszeren simán kellene futni?

Üdv: Yani

#352 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 22:56

elvileg a minimum követelménye a játéknaK ez:
System Requirements: Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
Processor: Pentium® 4 or AMD AthlonTM 1.5 GHz (Pentium® 4 2.4 GHz recommended)
RAM: 512 MB (1 GB recommended)
Video Card: DirectX® 9 compliant w/ 64MB RAM (128 MB recommended)
Sound Card: DirectX® 9 compliant
DirectX Version: DirectX® 9 or higher (included on disc)
CD-ROM: 12X CD-Rom or better
Hard Drive Space: 2+ GB
Multiplay: Broadband internet connection

elvileg menni kellene rendesen a te gépeden, ha nem is maxon mindig (volt hogy egy sok fás erdőnél távoli nézetben már szaggatott érezhetően). próbálj meg mindent maxra rakni, majd szépen le-le szedni a szépítésket, és amikor már jó akkor maradjon. Én egy órányit mindig elszöszmötölök ezzelKép

House MD

#353 Felhasználó inaktív   kazi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 10. 09:31

Idézet

Sziasztok!

Még új vagyok itt ezért üdvözlök mindenkit. Egy kérdésem lenne mégpedig a Heroes V gépigényével kapcsolatban. Nekem szaggat a gépemen ha feltolom a grafikát 1024-768-ra és ráengedek egy kis élsimítást. A gépem a következő: ASUS AN8-E alaplap, AMD64 3000+, 512 DDR400 (dual módban 2db 256-os), Geforce 6600GT 128MB pci-e, 200 GB sata vinyó, XP prof. op.rendszer. A 1,5 GB fix méretű swap fájl külön partíción van a vinyó elején. A játéknak külön fiókvan a rendszerben, minden csicsa levéve az xp-ről. Sztem egy stratégiai játéknak ezen a rendszeren simán futni kellene. Ha nem bírja el az élsimítást meg ekkora felbontást, akkor egy akció játékkal mi lenne? Szerintetek ezen a rendszeren simán kellene futni?

Üdv: Yani
Üdv! Itt én is új vagyok,de a Heroes teljes sorozatát végigjátszottam már(ezt még nem teljesen),és a legnagyobb problémám minden résznél a memóriaigény volt.neked is inkább ez lehet a gond,nekem majdnem ugyanez a konfigom,
csak nem 6600 hanem egy x700 van benne,xp lebutitva szintén viszont 768 MB DDR400,igaz így nem duálba megy,de
stratégia lévén a heroesnak időnként még ez is kevés lehet! Probálgasd ahogy az elöttem írták,ha nem koser akkor az 512 memóriád lesz karcsú(de ez szinte biztosra veszem hogy kevés)Kép
"Ha van megoldás nincs miért aggódnunk,ha nincs megoldás az aggódás sem segít!" Én (1975-?)

#354 Felhasználó inaktív   kazi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 10. 09:52

Idézet

Az a problémám,hogy nem igazán tudom az utolsó hadjárat 3-dik küldetését megoldani.Ha lemegyek Godrikért akkor is 20-22 fekete sárkánnyal vagy 40-50 lovaggal törnek rám amint elfoglalom a kastélyt.Ha nem megyek le Godrikért kevés az egység akkár milyen frankon varázsolok is,kicsinál az alap sereg.Szoval,hogy a francba csináljam????Volt már szivatos map,de megoldottam.A cél elött szopok?.!KépValaki valami tippet...../Ja és első probára áttáltak a kapunál lévö emberek,gondolom Godrik jelenléte miatt,de amikor újra kezdtem akkor nem,pedig ott volt Godrik. ??????????/
Kép ha még nem késő:Đ egy "hivatalos végigjátszása az általad említett küldetésnek:
A pálya beillene a Haven kampány hatodik pályájának is. Nem csak azért, mert Godric visszatér, hanem azért is, mivel a négy vár közül amit szerezhetsz, 3 vár Haven, és mindegyik teljesen fejleszthető. Emiatt valószínűleg Haven egységekkel fogsz szaladgálni a pályán, ami valljuk be, elég fura dolog az Academy hadjárat közepén. A pálya nem könnyű, úgyhogy javaslom, hogy ne nagyon térj el a végigjátszástól!

Kezdésként indulj el a helyőrség felé (1). Útközben vedd fel a 66 Parasztot. A térkép egyik elsődleges célja, hogy kiszabadítsd Godricot. A helyőrség úgy lett megcsinálva, hogy legyőzhetetlennek tűnjön a kezdőcsapatod számára, de Főnix Idézése (Conjure Phoenix) és a Rögtön utazás (Instant Travel) varázslattal megoldható a dolog.

Miután leértél a föld alá, egyenesen menj keletnek és közbe foglald el a bányákat. A 2-es pontnál találsz egy jelzést, ami Godric börtönére utal. Északra találod a börtönt (3). Szabadítsd ki és add neki a parasztokat, küld nyugatra, hogy elfoglalja a Haven lénytermelőket (4). Zehirrel szedd össze az alvilágban található összes cuccot. A ládákból pénzt válassz, tapasztalati pontot majd máshonnan is szerezhetsz. Godric-kal menj a felszínre, vegyél fel parasztokat, és menj be a Helyőrségbe (Garrison). Itt (utoljára) még minden Haven egység csatlakozik hozzád. Most kezdődik csak igazán a pálya.
Godric-kal foglald el a várat az 5-ös pontnál, ezalatt Zehir még jön fölfelé az alvilágból. Mostantól nem kell kapkodni, lehetőséged van teljesíteni a dolgokat a saját tempódban. Arra figyelmeztetnélek, hogy erős hiányt tapasztalsz majd nyersanyagok terén, ezért ne építsd fel nagyon a 5-ös és 9-es várakat. Találsz egy Kereskedőhelyet (Trading Post) az 5-ös vár mellett, ahol cserélgetheted a fölösleges nyersanyagokat.

Ezután én azt csináltam, hogy elküldtem Godricot a 7-es pont felé, míg Zehirt a 10-eshez. Útközben látogasd meg Sylanna Vénjét (Tree of Knowledge). Godric utána a 9-es pont felé vette az irányt, közben áthaladt a 8-as területen, ahol nincs semmi. Ezalatt Zehirrel elfoglaltam a 10-es várat, és meglátogattam a Vörösfa obszervatóriumot (11), ezért megkapod Findan jelenetét. Lesz egy harmadik hősöd, Findan személyében, aki sajnos nem tud érdemlegesen hozzászólni a pályához. Később egy meglehetősen kemény csatában kell majd részt vennie, ezért helyezd el őt egy várban (10-es vár a legalkalmasabb erre a célra), és lásd el megfelelő mennyiségű sereggel.

Erre a pontra valószínűleg az idézett Főnix lesz a legkedvesebb társad, nem is alaptalanul.
Egy jó felállás a csatákra: az Inkvizítorokkal (Inquisitor) állj a sarokba és vedd körbe Parasztokkal és Fegyvernökökkel (Squire), egy Tűzfal (Firewall) eléjük plusz egy Főnix és semmi sem halad át a falon.

Miután Godric megszerezte a 9-es várat, küld a 12-es hajóba, a parton egy Sylanna Vénje, egy Magaslati erőd (Hill fort) és egy Aranybánya vár. Zehirrel foglald el a Nekropolisz várat (13), ami teljesen használhatatlan, de pénz és a varázslatok szempontjából jelenthet valamit. A 14-es pontnál egy újabb Sylanna Vénje van, ha esetleg még nem érted volna el a szintkorlátot. Látogass meg minden képzettség növelő helyet és gondoskodj róla, hogy minden hősöd elérje a max szintet. Ezután készülj fel a végső csatára a 15-ös pontnál, ami egy három felvonásos támadás. Zehir és Godric a nyílt terepen harcol Markallal, míg Findan a várban veszi fel vele a harcot. A harcokhoz nem kell mást tenned, mint elindulni a 15-ös vár felé. Azonban ha nem rendelkezel mind a három, hőssel akkor nem tudod megcsinálni a pályát!

A főcsata nem annyira nehéz, ha figyelsz pár dologra. Markal előszeretettel használ Bábjátékos (Puppet Master) varázslatot, ajánlott felvértezned magad mágiavédelmi tárgyakkal. Godricnak add át a teljes Haven sereged, az Ellencsapás (Training) képesség hasznos lehet. Findannak elég lesz pár Arkangyal és Paplovag, meg a kezdeti Sylvan serege. Zehirnek meg nem lehet gond a főnixnek köszönhetően a végső csata. Minden csatában az a lényeg, hogy a kezdeti sereget leverd, ne törődj az idézett szellemekkel. Ha esetleg nem sikerülne elsőre, csak várjál egy-két hetet és nem lehet gond.

a számok egy térképen való elhelyezkedésre utalnak,de nekem nincs meg a leíráshoz tartozó térkép!
"Ha van megoldás nincs miért aggódnunk,ha nincs megoldás az aggódás sem segít!" Én (1975-?)

#355 Felhasználó inaktív   zoltown 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 18. 01:10

hello, eltudná vki regélni hol találok egy normális nocd crackot a homm 5 hammers of fatehez?

előre is kösz

#356 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 18. 01:23

Itt nem támogatjuk a warezt!

House MD

#357 Felhasználó inaktív   Dragna 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 20:58

Sziasztok!Lenne egy "kis" problémám, nagyon remélem, hogy tud vki segíteni. A necro kampány 4-ik (Királygyilkosság) pályájánál tartok. Szerintem könnyű pálya, de... Legyőzöm Cryust és semmi. Ugyanis nincs a drágámnál a Dac gyűrűje!!! Kép Többször végigvittem a pályát ugyanaz, a nagy semmi. Ezért még egyszer nekiálltam a 3-ik kampánynak, megszereztem a köppenyt meg a botot, Cyrius meg szokás szerint elmenekült a gyűrűvel, én meg utánna. Megint végigvittem a 4-es pályát és megint semmi. Reménykedem, hogy van valamelyikőtöknek ötlete, ugyanis egy pöpetnyit kezdek ideges lenni.KépBármilyen ötletnek nagyon örülnék. Előre is köszi

#358 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 14. 22:32

Érdekes, elvileg elmenekül a gyűrű világába (azaz a portálba), ott le kell győzni, majd átmész a portálon ami mögötte van (nekem ott volt). A gyűrű meg nála van a ha jól tudom.

House MD

#359 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 15. 12:03

Megtudnátok mondani hogy a Heroes V nekme miért lép ki a játék betöltése után?
Előre is kösszKép

"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#360 Felhasználó inaktív   Dragna 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 15. 21:52

Idézet

Érdekes, elvileg elmenekül a gyűrű világába (azaz a portálba), ott le kell győzni, majd átmész a portálon ami mögötte van (nekem ott volt). A gyűrű meg nála van a ha jól tudom.

Hát igen. Így kéne lennie, a hivatalos végigjátszás szerint és tessék... Na igen amúgy a játék elején lennie kéne vhol titánoknak is, nah nálam az sincs. Kezdek beletörődni a dologba. De azért még nem adtam fel teljesen, végszükség estén pedig ki tudom nyitni a kampányokat ... Kép

Köszi szépen, hogy reagáltál a siránkozásomra. Kép

Téma megosztása:

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.