HWSW Informatikai Kerekasztal: Heroes of Might and Magic V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (20 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Heroes of Might and Magic V

#41 Felhasználó inaktív   kismonguz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 18. 12:32

Hali! Nem kérem a segítségeteket, mert szerintem, erre nincs jó tanács, hogy mit lehet csinálni, de viszont érdekelne, hogy csak én jártam ilyen szerencsétlenül, vagy vannak még sorstársaim. Szóval a problémám az, hogy a démoni küldetések harmadik pályáján járok, és egyszer csak megáltt a kitermelés semmilyen nyersanyagból nem kapok, csak ha szedk fel. Építkezni nem tudok, mert két vár, meg két aranybányából egy vasat se kapok. Alovag köldetésben is volt már velem ilyen, amikor felépítettem a Szent Grált, elő nap nem kaptam semmi pénzt, de utána már naggyából rendben mentek a dolgok, legalábbis azt hiszem, mert nem ellenőrizgettem. Ha véletlenül van már valami patch, vagy bármi amiről nem tudok, légyszi írjátok meg!Előre is köszi!

#42 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 18. 12:41

tenyleg nagyon szep lett ez a game de valahogy ez se tudja megszerettetni velem a korokre osztottsagot :Đ neha van kattanasom amikor heroes-ozni szeretnek es akkor tolom egy hetig aztan el is vagjak ahogy jott. talan multiban jobban lekotne
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#43 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 18. 16:40

az infernonál lévő succubus mistress (upgradelt succubus) több embert is tud sebezni. de van egy kis bajom: ha van másfajta lény is nálam (ami nem az infernoból való), akkor azt is sebzi. Ez hiba vagy így kell lennie?(szerintem nagy hülyeség lenne ha így lenne)
Time fades even legend...
War, war never changes...

#44 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 18. 17:33

Idézet

az infernonál lévő succubus mistress (upgradelt succubus) több embert is tud sebezni. de van egy kis bajom: ha van másfajta lény is nálam (ami nem az infernoból való), akkor azt is sebzi. Ez hiba vagy így kell lennie?(szerintem nagy hülyeség lenne ha így lenne)
igen, mert a leírása szerint "minden nem inferno egységet sebez a lángja" vayg valami hasonló, tehát ami nálad van azt is, elég nagy szívás néha főleg ha már sok van belőle és sokat tud sebezniKép.
nem baj, ettől függetlenül az egyik kedvenc egységem isKép. de a legjobb a scout/assasin kinézetre és támadásraKép bár elég gyengék, és a lövésük meg a mérgek miatt jók csak de akkor isKép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#45 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 19. 14:27

inferno kampány harmadik pályáján mit érdemes fejleszteni jobban? az inferno várat vagy az elfogott druidos (sylvan asszem) vár valamelyikét? már 4-edjére futok neki, de mindig legyőznek :Đ
Time fades even legend...
War, war never changes...

#46 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 16:30

én is ott tartok és a Sylvian (az elfogott vár) építem mert az inferno ugyan jobb lenne, de:
1: le van korlátozva erősen és Pit Fiend/Lord és Devil/Arch Devilt nem lehet építeni
2: minden héten a druidák miatt a Sylvian várok dupla annyi egységet "termelnek"
3: 3 db Sylvian vár van a pályán és ezek kötelező is elfoglalni

azonban mivel te egy inferno hős vagy ezért ha van inferno egységed a csapatban a Sylvianok mellet akkor azoknak -2 a moráljuk ami nagyon szívás tud lenni (ez tapasztalatKép)

egyébként én is itt tartok egy ideje de már sokkal jobban állok, de még mindig erősebbek nálam viszont mivel és 2x többet tudok menni mint ők (és van Town Portalom is) ezért meg tudok lógni előlük a MI hiábit kihasználva (nem fair tudom, de külömben már rég veszítettem, volnaKép)

House MD

#47 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 13:21

na most vittem ki az Inferno kampányt, és most jön a Necropolis (hogy utáltam eddig a csontikatKép) de a vége az előtő kampánynak sem volt semmi, főleg amikor kiderül hogy a Griffin dzíve mégse annyira jó...Kép

House MD

#48 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 05. 23. 08:48

Sracok sracok... még meg sem jelent a játék! Kép
Kép

#49 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 05. 23. 11:35

Idézet

na most vittem ki az Inferno kampányt, és most jön a Necropolis (hogy utáltam eddig a csontikatKép) de a vége az előtő kampánynak sem volt semmi, főleg amikor kiderül hogy a Griffin dzíve mégse annyira jó...Kép

hali nekem igazabol segitségre lenne szükségem..az inferno kampányt csinaálom, és a 3.pályán ároik..lehet béna vagyok de egyszeruen nemtudom végigcsinálni, pedig már 3 szor probáltam, z elf ficko mindig akkora sereggel jön hogy egyszerüen nem lehet megölni....

ti hogy csináltátok végig? vagy mi volt a taktika?

en ugy probáltam h gyorsan elore mentem es 4elfoglatam a legközelebbi elf várat, és azt fejlesztettem meg ugye a sajátoma..elfoglaltam a bányákat stb..meg 1-2 egyseg utközben megadta magát...

a másik h a druidákhoz merre lehet eljutni?

ennyi lenne...

sokat segitenetek, mert már nagyon ideges vagyok miattaKép

kosziKép

#50 Felhasználó inaktív   szpiiit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 14:10

nem tud vki vmi jo kis torrentes oldalt ahonan le lehet szedni a gamét nagyon megköszönném!!!
előre is THX

#51 Felhasználó inaktív   Gekko 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 15:50

HI all!AZ első champing-ban az utolsó pályán vagyok.Az lenne a kérdésem, hogy ugye nem kell elfoglalni az ellenség várát, mert azt egy kapu védi amit lehetetlen elfoglalni. Ha pedig nem akkor mit kell csinálni?Előre is köszi!javascript:void(0);

#52 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 23. 20:15

Én tegnap kezdtem a gámát, de máris elakadtam. Az első kampány második pályáján járok, amikor meg kell mentenem valakit. Egy idő után azonban kiírja a játék, hogy vesztettem. Nem tudna valaki segíteni?

#53 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 20:19

Idézet

Én tegnap kezdtem a gámát, de máris elakadtam. Az első kampány második pályáján járok, amikor meg kell mentenem valakit. Egy idő után azonban kiírja a játék, hogy vesztettem. Nem tudna valaki segíteni?
el kell foglalnod a közeli várat eg yhéten belül különben kampecKép

House MD

#54 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 23. 20:42

ugy bírom mindenki képes válaszolni mindenkinek:)

de az én 8ill meg ahogy olvastam legalabb 3 ember kerdesere az inferno kampany harmadik kuldetesevel kapcsolatban senki sem mond semmit...legyzsives segitsen valaki mert tenyleg nemtudom h csinaljam meg, es nincs kedvem, 5 szor is ujrakezdeni ugy h nemtudom mit kene csinalnom...

#55 Felhasználó inaktív   Skywolf2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 20:45

Idézet

HI all! AZ első champing-ban az utolsó pályán vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy ugye nem kell elfoglalni az ellenség várát, mert azt egy kapu védi amit lehetetlen elfoglalni. Ha pedig nem akkor mit kell csinálni? Előre is köszi!javascript:void(0);
Godric-kal menj át azon a kapun, ami ez alatt van kicsivel. Akkor ő eltűnik, de 1-2 kör után visszajön helyette Nikolai, akit egy Démon sereg vár és persze legyőzi. Én szétvertem a sereget a csajjal, de a demó így is bejött, és vége lett az első kampánynak.
Athlon 64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512MB HYNIX memória, Geforce 6600GT 128MB, 160GB SATA Seagate, és egy CHIEFTEC ház a végére, na meg persze a kellékek.

#56 Felhasználó inaktív   Skywolf2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 20:49

Valaki meg nekem segítsen pls...
Én is elakladtam az Inferno kampányban 3. pályán, de nekem az a bajom, hogy már leöltem mindent ami az utamba került, de nincs vége. Mi is lenne ott pontosan a cél, mert az rendben, hogy haladjak át az elfek földjén, és csapjak szét mindenkit, de hova is kell eljutni?
Aki túljutot rajta pls mi a megoldás???
Athlon 64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512MB HYNIX memória, Geforce 6600GT 128MB, 160GB SATA Seagate, és egy CHIEFTEC ház a végére, na meg persze a kellékek.

#57 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 20:57

Skywolf és YLvain:

na ezt fejből is tudom addig szenvedtem vele, mert cseszettül nehéz pálya, mondom a célokat:
-foglald el a 3 Sylvian várat és tartsad is meg
-öld meg a druidákat akik miatt hetente a Sylvian hete van (középen ami meg is mutat a Seer's hut, egy fánál ahol sok druid elder van)
-győzd le megint azt a Sylvian hőst akit a kapunál legyőztél 8nem jut eszembe a neveKép)
de vigyázzatok vele mert cseszettül erős serege van, én is csak az Expert Logistic miatt tudtam nyeni valahogy mert mindig előtt jártam, és ha elkapott valami én kerülővel visszafoglaltam és lassan így meggyengíttem a gazdaságát miközben én erősődtem (de ez jó sokáig tartott)

lejebb vagy a 2. oldalon leírtam egyszer a pályán levő szenvedéseimetKép

House MD

#58 Felhasználó inaktív   Skywolf2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 21:11

Idézet

Skywolf és YLvain:

na ezt fejből is tudom addig szenvedtem vele, mert cseszettül nehéz pálya, mondom a célokat:
-öld meg a druidákat akik miatt hetente a Sylvian hete van (középen ami meg is mutat a Seer's hut, egy fánál ahol sok druid elder van)
-győzd le megint azt a Sylvian hőst akit a kapunál legyőztél 8nem jut eszembe a neveKép)
de vigyázzatok vele mert cseszettül erős serege van, én is csak az Expert Logistic miatt tudtam nyeni valahogy mert mindig előtt jártam, és ha elkapott valami én kerülővel visszafoglaltam és lassan így meggyengíttem a gazdaságát miközben én erősődtem (de ez jó sokáig tartott)

Ujjuj, akkor nálam valami gáz van.....

A druidák megvannak a térkép közepe felé (kör alakban kb 5 csapat) de nekem nincsenek várak a térképen!!!!
1 db sem.
Akkor most mi is van?

#59 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 21:15

Kép
ez furcsa, van 4 vár a térképen: 1 Inferno ahol kezdesz és 3 Sylvian elszórva (jobb felső sarok,bal felső sarok és egy a kapu után szinte rögtön a Seer's Hut mellet)
ha nincsenek bennt valamiért akkor kezd előlről mert mindenképpen el kell foglalni őket

House MD

#60 Felhasználó inaktív   Skywolf2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 21:21

Idézet

Idézet

Skywolf és YLvain:

Ujjuj, akkor nálam valami gáz van.....

A druidák megvannak a térkép közepe felé (kör alakban kb 5 csapat) de nekem nincsenek várak a térképen!!!!
1 db sem.
Akkor most mi is van?

Hogy ne nézzeten teljesen hülyének, belinkelek egy képet, ahol szerintem várnak kellene lennie, de nincs.
Kép

Téma megosztása:

• (20 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.