HWSW Informatikai Kerekasztal: Heroes of Might and Magic V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Heroes of Might and Magic V

#81 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 27. 08:16

Idézet

Idézet

Csunyan elakadtam azon a palyan ahol az osszes elf(?) varat el kell foglalnom. Egyszeruen mindig nagyobb a serege az ellenfelemnek. Mi a taktika? Mire kell menni? :-D
ez lenne a 3. pálya az Inferno kampánybanKép. már leírtam hogy nekem hogyan sikerült, de itt a gyorsaság nagyon fontos tud lenni, az expert logistic miatt tudtam csak nyerni.
de, egyszerű ennek a pályának a nehézsége:
minden eltelt héttel neki lesz nagyobb serege mivel neki több vára can, ráadásul a druidák miatt dupla akkora az előny. én pl. nem vártam meg míg nagy-erős seregem lesz (mondjuk gyenge az ellenséghez képest, de a sima neutralokat le tudtam csapni könnnyen) akkor rögtön mentem is a várának.
ah koszi a lerohanasos dolog mukodott :-D most a kovetkezo palyan vagyok, nem tunik tul neheznek de infernal hos vagyok elf varakkal, es fogynak az egysegeim koronkent :Đ az mitol? lehet nem olvastam at figyelmesen valamit?
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#82 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 27. 13:58

meg is jegyzi a hős hogy dezertálnak az egységek mert nem akarnak a saját fajtájuk ellen harcolni
3 mód van hogy mt tehetsz:
1: lent van egy inferno vár, ha elég gyorsan leérsz oda akkor le tudod győzni
2: középen van egy tavern és ott toborzol egy hőst (nem tudom hogy archernek kell lenni-e, nem próbáltam)
3: elméletben így is nyerni lehet a sylvian egységekkel hogy fogyatkoznak, de ez lehetetlen, én az infernóval mentem és úgy győztem
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#83 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 05. 27. 17:17

Én még csak a Haven kampány negyedik pályáján járok. Nekem eddig a harmadik pálya tetszett e legjobban, ahol le kellett győzni egy Inferno hőst.

#84 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 28. 00:06

Idézet

meg is jegyzi a hős hogy dezertálnak az egységek mert nem akarnak a saját fajtájuk ellen harcolni
3 mód van hogy mt tehetsz:
1: lent van egy inferno vár, ha elég gyorsan leérsz oda akkor le tudod győzni
2: középen van egy tavern és ott toborzol egy hőst (nem tudom hogy archernek kell lenni-e, nem próbáltam)
3: elméletben így is nyerni lehet a sylvian egységekkel hogy fogyatkoznak, de ez lehetetlen, én az infernóval mentem és úgy győztem
megincsak igazad volt :Đ most kezdem inferno 5. majd meglassuk
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#85 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 28. 08:49

valaki végigvitte már?
Time fades even legend...
War, war never changes...

#86 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 28. 12:22

Nem Tudtok mondani valami net címet ahonnan ingyen le lehet tölteni?

#87 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 28. 12:44

Idézet

Nem Tudtok mondani valami net címet ahonnan ingyen le lehet tölteni?
NEM! ez itt nem warez forum! mindent ingyen? a sult galamb ne repuljon a szajacskadba?

mai fiatalsag... Kép

#88 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 28. 15:26

Egyébként a Heroes IV-hez hasonlóan hogyan kell a várban egységeket termelni?

#89 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 28. 19:15

Idézet

Egyébként a Heroes IV-hez hasonlóan hogyan kell a várban egységeket termelni?
megveszed az épületet amiből "jönnek az egységek" és van egy pénzeszsák ikon ott tudod venni meg az egységeket.
hetente termelődnek újra, nem úgy mint a IV.-ben, ahol naponta volt nézve a "termelése"

House MD

#90 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 28. 19:38

A Haven kampányban, a 4. pályán mit kell csinálni? Én úgy tudom, valami ember seregével kell találkozni, de a híd le van szakadva. Ilyenkor mi a teendő?Kép

#91 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 28. 19:39

Na meg a főlények nagyon durvák. Én pl. találkoztam az intróból ismerős ördöggel, és entekkel is. De a tüzes unikornisok is nagyon durvák.:Đ

#92 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 28. 21:12

Azért most éreztem rá igazán a játékra. Először egy kicsit átláthatalannak éreztem a térképet, de most már nagyon állat. Próbáljátok ki: kipihenten, tiszta fejjel üljetek le a gáma elé. Meglátjátok, nagyot üt.Kép

#93 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 06:43

szerintem ugyanolyan a game mint a többi csak 3d-s és jobb a grafikája de a lényege ugyanaz
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#94 Felhasználó inaktív   Tom_2004 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 19:46

HI all! AZ első champing-ban az utolsó pályán vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy mit kell csinálnii? Előre is köszi!
A tényállás: már felszínen földalatt minden az enyém, mindkét vár, mindkát kapu, nem volt egyszerű de megvan.
Ellenség sehol, még sincs meg a pálya.
lementem Godrical a jobb alsó sarokba kapun keresztül ahogy ajánlotta Absolute, de nincs kész.
Van valakinek tippje ?

#95 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 29. 20:11

Idézet

HI all! AZ első champing-ban az utolsó pályán vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy mit kell csinálnii? Előre is köszi!
A tényállás: már felszínen földalatt minden az enyém, mindkét vár, mindkát kapu, nem volt egyszerű de megvan.
Ellenség sehol, még sincs meg a pálya.
lementem Godrical a jobb alsó sarokba kapun keresztül ahogy ajánlotta Absolute, de nincs kész.
Van valakinek tippje ?
Én még csak a negyedik pályán járok, tehát nem tudok segíteni, de van egy tippem. Ha angolul van meg a játék - szerintem úgy van meg -, akkor vegyél elő egy szótárat, és fordítsd le a meglévő feladatokat. Aztán majd tudod, mit kell csinálni. Én is így ezzel a módszerrel jöttem rá, hogy valami cipőt kell megszereznem.Kép

#96 Felhasználó inaktív   gucho 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 20:55

Kész!!!!Hihetetlen, de végre végigjátszottam!! Van benne egy jópár álmatlan éjjelem, de megérte!! A végjáték eszméletlen kegyetlen!! Nagyon üt!!! Mindenkinek sok sikert hozzá!!!

#97 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 22:00

ha megvan a Tear of Asha (a grál amit a Puzzle Map-okból olvashatsz ki) és beraktad a városba akkor el kell menned Godric-al a térkép jobb alsó sarkába a kapun át, a másik hagyjad az nem a te doglog lesz majdKép. egy kis időn belül jön Nicolai és beáll harcolni a démon serege ellen. neked Isabel-el majd oda kell menned a harchoz és meg is vagy:)

House MD

#98 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 30. 08:17

Pár napja játszogatok vele és van pár meglepő fordulat. Szerencsére a nagy lények nagyon erőssek, de nem lehet csupán pár sárkánnyal végigtarolni a pályát. Sajna a 4-ben jól alkalmazott teknika, mely szerint a lények külön is tudnak mászkálni, nem működik. Ezt főleg akkor zavaró, ha csatlakozna hozzád egy szép adag lény, és nincs hely számukra acsapatodban. Továbbá a lények napi termelődése is jobb volt, had ne részletezzem. Nagyon hiányzik a karaván is, mely a 4-ben nagyon jól működött. Az alapkoncepció persze ugyanaz az összes Heoesban, de itt végre a lények nagyon jól meg vannak csinálva! Az AKadémia vár lényei eszméletlen jó varázslók, és a sok képesség is nagyon dobja a játékot. Talán még egy dolog hiányzik, miszerint ha még magasabbról lehetne a térképet nézni, sokkal átláthatóbb lenne, így néha nehezen kezelhető, és pl .a heti lények begyüjtése külső helyekről eléggé hosszadalmas, fölöslegessen rabolja a játékidőt. Mindenesetre talán a legjobb grafikájú és lénykidolgozottságú rész. A Custom Game viszont kevés beállítási lehetőséget tartalmaz, ezen sokat lehetne javítani.

#99 Felhasználó inaktív   Tom_2004 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 16:26

Idézet

ha megvan a Tear of Asha (a grál amit a Puzzle Map-okból olvashatsz ki) és beraktad a városba akkor el kell menned Godric-al a térkép jobb alsó sarkába a kapun át, a másik hagyjad az nem a te doglog lesz majdKép. egy kis időn belül jön Nicolai és beáll harcolni a démon serege ellen. neked Isabel-el majd oda kell menned a harchoz és meg is vagy:)
Tudom nagyon rosszúl hangzik, de nem egészen értem a grált, hogy kell bevinni a várba, ill. mi a gráll. Nem tudok angolul, csak tapogatózik.
Ha nem uncsi ilyen kezdőt segíteni, írd le kicsit részletesebben
Köszi :Đ

#100 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 16:48

nah, akkor elmondom mi a grál és mire való:
a neve Tear of Asha (Ahsa Könnye) és ez egy nagy becsben tartott tárgy amiből (?) csinálnak egy nagy erejű épületet ami 5000 aranyat ad pluszba naponta, dupla annyi egységet kapsz a hét elején és váranként eltérő extra tulajdonságot is ad (pl. + morál (morale), szerencse(luck), stb...)
a páylán max 1 van de nem mindig szokott lenni (főleg kampányban, ott csak ha a szotrihoz kötődik akkor, mitn például itt,de a scenaro-ban ált. mindig van.
ahoz hogy megtaláld meg kell találnod a pályán az összes obelisket amik megmutatják a pontos helyét a grálnak (az obeliskek száma változó, de mindig az összes kell hogy kijöjjön a kép, bár meg lehet találni ha egy-két nincs meg de ez már nagyon sok ideig eltert és ne méri meg, emrt vakon tapogatózás az egész)
ha megvan az összes obelsik akkor a Puzzle Map-en ott lesz hogy hol a grál és ott kell madj ásni.
ásni csak a nap elején lehet ha még nem mozogtál és elveszi az összes "mozgáspontot".
bal oldalt ott lesz egy ikon amin egy ásó van (ha nincs kijelöve hogy hova menne a hős, mert a helyén lesz)
és azzal ás a hős.
ha nem találod el a grál helyét de a közelben vagy kiírja hogy pl. északnyugatra van tőled a grál(persze angolul, itt egy kis segítség: north=észak,south=dél,west=nyugat,east=kelet)
ha megvan vidd be a várba grált és ott majd felajánlja hogy meg akarod-e itt építne a "grál-épületet"
ok, rá és meg is van.
ennyi:)
ha kell még valami nyugodtan szóljKép

House MD

Téma megosztása:

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3