HWSW Informatikai Kerekasztal: Firefox vs. Explorer vs. Opera vs. Chrome - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Firefox vs. Explorer vs. Opera vs. Chrome

#61 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 08. 08:43

Én elég sokáid Explorer-t használtam de pár éve Firefox van, és jobban tetszik, stabilabbnak tűnik, és jobb a használhatósága
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#62 Felhasználó inaktív   Theodor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 08. 11:02

Firefox

ez nem kérdés

Ahol a szavak elhagynak bennünket, ott kezdődik a zene.

#63 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 12. 08. 11:09

egyik sem, konqueror rulz.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#64 Felhasználó inaktív   erossa91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 08. 11:40

Firefox a nyero KépKépKép

#65 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 18. 16:22

Firefox-ban nincs vmi ikon, hogy új fület hozzak létre? Meg jöhetnek a hasznos pluginok ha tud vki olyat. :Đ

#66 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 18. 16:36

Nemrossz de azért megtartom a régi explorert isKépBiztos ami biztosKép

#67 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 06. 18. 16:48

Idézet

Firefox-ban nincs vmi ikon, hogy új fület hozzak létre? Meg jöhetnek a hasznos pluginok ha tud vki olyat. :Đ
abban a sávban, ahol a fülek jelennek meg, kattins 2x egy üres területre és már meg is nyitotta az új fület :-D
van hozzá plugin is, neve most passz. talán a legjobb fülek beállítására szolgáló plugin a tab mix plus. a kiadott változata sajnos nem megy ffox3-al, csak a fejlesztői változat (mármint a tab mix plus fejlesztői változata megy ffox3 alatt, a többi nem).

pluginek miatt itt érdemes kezdeni
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#68 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 18. 16:54

És hol lehet ezeket böngészni? Csak mert a honlapján max 10 van felsorolva, de a speed dialosat megtaláltam a keresőjében. :Đ Az bejövős. Még érdekelne vmi jelszókitöltő gyorsító bizbasz, csak mert Operában szerettem, hogy csak rákattintottam mindkét egérgombal és már ki is töltötte. :-D
Meg majd mingyár szedek vmi témát, mert idegesít, hogy Opera ezerszer jobban néz ki. Kép

Nah az már jó kis oldal. Én nem a recommendeknél néztem. :)Kép

#69 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 06. 18. 17:00

Idézet

És hol lehet ezeket böngészni? Csak mert a honlapján max 10 van felsorolva, de a speed dialosat megtaláltam a keresőjében. :Đ Az bejövős. Még érdekelne vmi jelszókitöltő gyorsító bizbasz, csak mert Operában szerettem, hogy csak rákattintottam mindkét egérgombal és már ki is töltötte. :-D
Meg majd mingyár szedek vmi témát, mert idegesít, hogy Opera ezerszer jobban néz ki. Kép
alapból a leginkább letöltött stuffokat jeleníti meg, de minden kategória alján, jobb oldalt van egy olyan, hogy "show all kategória_neve". arra ráböksz, oszt nézheted az összeset (csak az elején, az oldal bal oldali menüjében bökj rá egy általad kívánt kategóriára).

asszem, hogy vlmi ilyesmit kerestél

#70 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 18. 17:37

Köszi a segítséged Dareal! Mi lenne velünk nélküled. KépKépKép
Szedtem egy tök jót! PicLens a neve. Ilyen digitális album szerűség. Nagyon állat, csak gondolom nagyrészt külföldi oldalakkal működik. A GK-t is megcsinálhatnátok ilyenre, mert tényleg nagyon állat! Kép
https://addons.mozil...efox/addon/5579
Itt van infó róla.

#71 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 06. 18. 17:44

Idézet

Köszi a segítséged Dareal! Mi lenne velünk nélküled. KépKépKép
Szedtem egy tök jót! PicLens a neve. Ilyen digitális album szerűség. Nagyon állat, csak gondolom nagyrészt külföldi oldalakkal működik. A GK-t is megcsinálhatnátok ilyenre, mert tényleg nagyon állat! Kép
https://addons.mozil...efox/addon/5579
Itt van infó róla.
ja, a piclens nem rossz, de van még mit csiszolniuk :Đ (bár windowsra ennél jobb nincs, asszem)
ha szoktál rapidshare-ről töltögetni, akkor van egy igen hasznos plugin. tor klienst épít a firefoxba. 1 gombnyomás és máris ilyen-olyan tor proxykról látszol, szal nincs az, hogy lekapsz vlmit majd várhatsz másfél órát :-D ahogy indul a letöltés, kérsz egy új ip-t oszt jöhet a köv file :) (linuxon ez is jobb egy picit, mert ott külön szűrhetek, hogy csak gyors szervereken keresztűl kapcsolódjak, fullon tudok tölteni :))
hogy mi lenne nélkülem? egy picivel, de csak egy picivel több google keresés :D (meg nagyobb nyugi ésatöbbi :D)

edit:

jah, piclens-ben merülj el picit, az nem egy fotó album. lényege, inkább az online képkeresés. ellenben igen, van egy olyan funkciója, hogy ha az oldal támogatja, akkor az oldalba ágyazott képen megjelenő play gombra kattintva behozza az oldalon található képeket, ilyem wall expo stílusban. de, a felső részén van egy külön kialakított képkereső. beírod amit keresel, az meg elkezdi töltögetni a szerinte megfelelő képeket. túlképp egy google képkereső grafikailag megbolondítva némi grafikai elemmel :D

#72 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 06. 18. 18:01

egy tanács, jó előre mindenkinek :Đ

jó dolog, hogy ennyi okos dolog elérhető a firefox-hoz (és egyéb böngészőkhöz), de minél több ilyen kiegészítő fut, annál nagyobb az esélye, hogy valami hibába futunk, vagy el sem indul a böngésző (valamint, ezen apró programok szintén eszik a memóriát). sőt, olyan helyről amiben nem bíztok, ne szedjetek le plugineket, mert akár vlmi csúnya dolog is lehet (mozilla oldaláról persze lehet töltögetni, de azért ott is ésszel :-D)

ha már beütött a krach, akkor sincs semmi gond (célszerű a pluginokat egyesével próbálni, ha baj van így egyből tudhatjuk, hogy mi okozta. ha a 2352353245324. plugin telepítése után indítjuk a böngészőt és baj van, no akkor lehet egyesével keresgélni azt az átkozott plugint :))

ha a böngésző nem indul, akkor a firefox könyvtárába lépve, a "firefox -safe-mode" parancsot kiadva, pluginek nélkül indíthatjuk a böngészőt (emlékeim szerint windowson a start menü/programok/firefox menü pontban van egy "firefox (safe mode)" opció, ezzel ugyan úgy pluginek nélkül indítható a tűzróka)

#73 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 18. 18:03

Jaja, meg mindenféle videókat lehet letölteni. Nagyon huncut kis eszköz. Kép De nekem a fotóalbumos lehetősége tetszett a legjobban, mert elég korrekt és nem kell bénázni a különféle oldalak galériái között. Ezért írtam, hogy jó lenne, ha a GK is támogatná. Nagyon leegyszerűsítené a dolgunkat. Kép

#74 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 06. 18. 18:12

Idézet

Jaja, meg mindenféle videókat lehet letölteni. Nagyon huncut kis eszköz. Kép De nekem a fotóalbumos lehetősége tetszett a legjobban, mert elég korrekt és nem kell bénázni a különféle oldalak galériái között. Ezért írtam, hogy jó lenne, ha a GK is támogatná. Nagyon leegyszerűsítené a dolgunkat. Kép
még 2 plugin :Đ
download helper. én csak 1 dolog miatt használom, videók letöltése. mindenféle netes videó nyenyenyunyát le tudsz vele menteni, legyen az swf, youtube vid, stb (konvertálja őket, amire akarod :-D) asszem sima letöltésre is lehet használni, de azon része nálam off (ha van neki :)), mert én erre a célra a downloadthemall plugint használom :) (nagyon faint)

#75 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 18. 18:17

Idézet

Idézet

még 2 plugin :Đ
download helper. én csak 1 dolog miatt használom, videók letöltése. mindenféle netes videó nyenyenyunyát le tudsz vele menteni, legyen az swf, youtube vid, stb (konvertálja őket, amire akarod :-D) asszem sima letöltésre is lehet használni, de azon része nálam off (ha van neki :)), mert én erre a célra a downloadthemall plugint használom :) (nagyon faint)
Azanyja ezeket tudja a FF???Hogyan lehet letölteni tube-os vidiket?És nagyon rossz lesz a minősége amiért olyan kicsi a kép?(tudom hogy van tube-os leszedő-progi de nemtudom jonnan lehet beszerezni)

#76 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 06. 18. 20:21

Alap, hogy Tűzróka

#77 Guest__*

Elküldve: 2008. 06. 18. 20:40

Mindenképpen csakis Firefox !!!!!!

#78 Guest__*

Elküldve: 2008. 06. 18. 20:57

Firefox az isten!!!!!

#79 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 18. 20:59

Eddig Internet Explorer volt, de mostmár GodzillaFirefox!!!

"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#80 Felhasználó inaktív   MetalLord 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 18. 21:04

mindenképpen firefox! Amióta van netem azóta firefox-ot használok és eddig csak jót tudok mondani rólaKép
Az a különbség a hülye és az okos ember között, hogy a hülyék sosem tudják magukról hogy azok...

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

Téma megosztása:

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.