HWSW Informatikai Kerekasztal: Firefox vs. Explorer vs. Opera vs. Chrome - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Firefox vs. Explorer vs. Opera vs. Chrome

#101 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 19. 16:07

Nem ismerem a legújabb IE-t, ha azt mondod az már megbízható akkor elhiszem neked. :Đ Én nem bánom, hogy váltottam még nagyon régen. Azóta alig kallódik egy-két vírus a gépemen. Mikor kiadták az új IE-t, ki akartam próbálni, csak szétesett rajta a grafikus téma, meg nem is úgy működött, ahogy kéne, szal menekültem vissza Operára. Kép Firefox-ban tetszenek ezek a pluginok! Kép

#102 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 11:05

Jeah! Tudok írni Opera-val is. KépKépKépKép Írtam nekik aztán gondolom megcsinálták. Milyen rendik. Kép Igaz még mindíg nem tökéletes, mert ha egymás után nyomkodom a szmájlikat, akkor egymás alá rakja őket. Bár ez csak idegesítő, mint komolyabb probléma. :Đ

#103 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 06. 21. 11:08

Msot akarok egy hírt írni és, láttam mrá több helyen, hogy rögtön bejön a videó képe gametrailersről, hoyg lehet úgy belinkelni, hyogy rögötn a Videó jelenjen meg?

#104 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 11:44

Idézet

Msot akarok egy hírt írni és, láttam mrá több helyen, hogy rögtön bejön a videó képe gametrailersről, hoyg lehet úgy belinkelni, hyogy rögötn a Videó jelenjen meg?

Ott van a videó alatt a link. Asszem azzal kell, de nem biztos. Mondjuk sztem ne ide írd, hanem a Sűrgős segítség topicba.

#105 Felhasználó inaktív   ObiOne 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 21. 13:05

Nekem eddig ötször fagyott le az új Firefox, szóval nem vagyok pozitív véleménnyel róla.

#106 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 13:17

Fura,szerintem biztonságosabb és gyorsabb az IE-nél.JóKép

#107 Felhasználó inaktív   Hablaty 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 14:19

A legkirályabb az avant, mindenki próbálja ki.
www.avantbrowser.com
amúgy magyar, csak az oldal nem

#108 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 06. 21. 17:44

Idézet

www.avantbrowser.com
nézőpont kérdése, nekem nem volt fent vlmi sokáig :Đ amúgy lényegében ez is IE
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#109 Guest__*

Elküldve: 2008. 06. 21. 18:37

Nekem 1* se fagyott le az FF

#110 Felhasználó inaktív   Hablaty 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 22. 18:01

Idézet

Idézet

www.avantbrowser.com
nézőpont kérdése, nekem nem volt fent vlmi sokáig :Đ amúgy lényegében ez is IE
Lehet, hogy tök ugyanaz a felépítése, de 1000x gyorsabb.Elméletileg ez a leggyorsabb böngésző a világon.Van egy pár extra is benne, egyetlen baja, hogy nagyon nem szereti a más, internetet használó programokat.

#111 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 19:10

Nekem a FF-ban csak az a baj hogy ugye alapba nem enged másolni és beilleszteni.Persze van leirás de az valami k**va jól elmagyarázza profi módon hogy direkt,azért se tudom megcsinálni :Đ) Tud valaki röviditett verziót mit hova kell másolni hogy engedélyezze a másolást,illesztést a progi?Előre is kösz

#112 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 07. 02. 19:21

Idézet

Nekem a FF-ban csak az a baj hogy ugye alapba nem enged másolni és beilleszteni.Persze van leirás de az valami k**va jól elmagyarázza profi módon hogy direkt,azért se tudom megcsinálni :Đ) Tud valaki röviditett verziót mit hova kell másolni hogy engedélyezze a másolást,illesztést a progi?Előre is kösz
jah vágom. enged copy/paste-et, nekem csak itt nem engedi, a java script tiltja (jó kérdés, hogy miért, ez már akartam is kérdezni).
máshol mindenhol tudok copy/paste-et nyomni.
itt azt szoktam, hogy mikor be akarok vlmit másolni, akkor html szerkesztő ablak kikapcs, oszt már engedi is :-D ha formázni kell, akkor vissza.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#113 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 19:24

Idézet

Idézet

jah vágom. enged copy/paste-et, nekem csak itt nem engedi, a java script tiltja (jó kérdés, hogy miért, ez már akartam is kérdezni).
itt azt szoktam, hogy mikor be akarok vlmit másolni, akkor html szerkesztő ablak kikapcs, oszt már engedi is :-D ha formázni kell, akkor vissza.
Köszi.nekem a Java NAGYON beszokott kavarni mindenhova.Évente tán 2 szer vagyok fenn chat-en akkor is 10 perc után nem látom mit ir a másikKépJava....a javából...jah...

#114 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 07. 02. 19:35

Idézet

Idézet

Idézet

Köszi.nekem a Java NAGYON beszokott kavarni mindenhova.Évente tán 2 szer vagyok fenn chat-en akkor is 10 perc után nem látom mit ir a másikKépJava....a javából...jah...
próbálj meg egy java frissítést, hátha segít

#115 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 19:36

Ezt nem értem. Hol nem engedi a másolás/beillesztést? Én eddig mindenhol tudtam használni Firefox-al. :Đ

#116 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 02. 20:05

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

próbálj meg egy java frissítést, hátha segít
Először is tedd újra az FF-t vegyél le minden toolbart és ha így se megy engedéjezd az előugró ablakokat

#117 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 07. 02. 20:06

Idézet

Ezt nem értem. Hol nem engedi a másolás/beillesztést? Én eddig mindenhol tudtam használni Firefox-al. :Đ
itt gk fórum hozzászólásoknál. ha a html wysiwyg szerkesztő be van kapcsolva, akkor nem engedi.
hupsz, izé. régen nekem sem ment, de most próbáltam és megy :-D

egy régi firefox-hoz kapcsolódó vicces szitu:
egy kissrácnak crashelt a firefox, bejött a bug report ablak (ahol a hibajelentést lehet írni)
srác beírta: "lefagyott ez a szar"
mivel a firefox fejlesztésében magyarok is részt vesznek, megkapta a választ: "mégis, hogy fagyott le az a szar?" :)

#118 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 02. 20:08

Idézet

Idézet

itt gk fórum hozzászólásoknál. ha a html wysiwyg szerkesztő be van kapcsolva, akkor nem engedi.
hupsz, izé. régen nekem sem ment, de most próbáltam és megy :-D

egy kissrácnak crashelt a firefox, bejött a bug report ablak (ahol a hibajelentést lehet írni)
mivel a firefox fejlesztésében magyarok is részt vesznek, megkapta a választ: "mégis, hogy fagyott le az a szar?" :)
Jah ezt már én is hallotam és ez 100% igaz majd kipróbálom én isKép

#119 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 20:10

Idézet

Idézet

hupsz, izé. régen nekem sem ment, de most próbáltam és megy :Đ

mivel a firefox fejlesztésében magyarok is részt vesznek, megkapta a választ: "mégis, hogy fagyott le az a szar?" :-D
Jah ezt már én is hallotam és ez 100% igaz majd kipróbálom én isKép
Akkor már nemcsak a GK-ról hanem a FF-ról is bannolni akarnak majdKépMár látom."A FF magyar fejlesztőcsapata beperelte a 13 éves zaklatóját"Kép

#120 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 07. 03. 07:48

igazából nekem a konqueror a kedvencem, bár az nem csak böngésző. azért szeretem, mert 1 alkalmazásban kezelhetek le mindent, iszonyat rugalmas. ha akarom, 1 klikk és a konqueror átalakul total commander szerű file kezelőre, vagy explorer szerű fájlkezelőre (csak nem gyengén tud többett :Đ), ftp kliens, a drag and drop úgy müxik, ahogy annak mindenhol kéne.
pl imageshack, vagy kepfeltoltes.hu-n így fest a képek feltöltése: behozom az adott image hosting oldalt, nyomok egy ctrl-shift-w kombinációt, erre az ablak tartalmát megfelezi, az ablak felében mondjuk a kepfeltoltes.hu, a másik részben a dokumentumok könyvtáram. kiválasztom a kívánt képet, áthúzom a bal oldali dokumentumok részről a kívánt képet a jobb oldali ablakrészre, ahol ugye a kepfeltoltes.hu van, oszt ennyi. kérdezi, hogy feltöltse-e. picit sem kényelmes :-D
más böngészőn egy ugye úgy fest, hogy behozod az adott oldalt, majd tallóz gomb. ekkor ugye a megnyitás ablakban oda kell kolbászolnod, majd minden egyes új feltöltésnél ue. lépések. itt meg egy huszárvágással áthúzom oszt kész :)
ráadásul ez csak 1 a számtalan jó megoldások közül (a safari böngésző is a konqueror motorját használja, nevezetesen a khtml engine-t)
sajna windowsra (még!) nincs, de a kde4 idővel teljes portolásra kerül win platformra is (akkor majd megtudjátok, hogy 2008-ban egy desktop-nak hogyan kéne működnie, mi is az a valós drag&drop (pl van hogy billt nem is használok, mert a leg lényegesebb funciókra belőttem az egér gesztusokat, pl az úgymond start menü: kis körkörös mozgás az egérrel, balról jobbra, home könyvtáram megnyitása körkörös mozgás, csak jobbról balra, stb. imádom, ha ilyen szinten testre szabhatom a saját környezetem, utálom, ha valakik a saját, begyöpösödött megoldásait akarják rám erőltetni (ok, legyen egy default, ami a titkárnőknek elegendő, de kérem, had szabjam már totál egyedivé az egészet, úgy, ahogy nekem kézre áll))

hupsz, ez már picit off topic volt, sorry :)

Téma megosztása:

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.