HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 607
  • 608
  • 609
  • 610
  • 611
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#12161 Felhasználó inaktív   bajor 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 07. 20:55

Sárga led az szomorú. Gondolom régebbi gép. Mert a slimeknél már ez a hiba nem jön elő. (mondják a fejlesztők)
A javitás már nem olyan drága mint réggen volt. Igy került hozzám egy gép a tulaj 16ért adta hibásan. De a boltba nekem 35ért beszámolták . Így lett egy originál 250gigás slim Gépem. Szóval, ha nekik így megérte akkor nem lehet olyan veszélyes a szervíz ár. Ja és a lemezt is meg kaptam ami benne maradt. Bár valami olyan játék volt amivel értelmes ember nem játszik.

#12162 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 07. 21:43

Idézet

Sárga led az szomorú. Gondolom régebbi gép. Mert a slimeknél már ez a hiba nem jön elő. (mondják a fejlesztők)
A javitás már nem olyan drága mint réggen volt. Igy került hozzám egy gép a tulaj 16ért adta hibásan. De a boltba nekem 35ért beszámolták . Így lett egy originál 250gigás slim Gépem. Szóval, ha nekik így megérte akkor nem lehet olyan veszélyes a szervíz ár. Ja és a lemezt is meg kaptam ami benne maradt. Bár valami olyan játék volt amivel értelmes ember nem játszik.
35 az nagyon jó. Itt közelbe van egy elég drága bolt, gondolom a PS-ek még 85 körül mozognak, lehet beszámítanák nekem még 45-be is.

#12163 Felhasználó inaktív   michnam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 08. 06:37

Sziasztok

Lenne egy olyan problémám hogy 1 héttel ezelött vettem egy Splitfish FragFx és csak avval játszottam a Sixaxis controllert hanyagoltam és amikor ma be akartam kapcsolni a kontrollert akkor nem ismerte fel a Ps3.
Mi lehet a probléma?

#12164 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 08. 07:34

na ezt a nyári szünetben megveszem ! http://media.multipl...per-ps3.img.jpg hát nem szép ?Kép

#12165 Felhasználó inaktív   lebron james 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 08. 08:47

Idézet

na ezt a nyári szünetben megveszem ! http://media.multipl...per-ps3.img.jpg hát nem szép ?Kép
Oszt mennyi egy ilyen?

#12166 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 08. 09:01

Idézet

Idézet

Oszt mennyi egy ilyen?
576-ban 14ezer ! De 1 hétig 10 ezer voltKép és nem használtam ki ! De van olcsóban is valahol biztos.......... de jól néz ki.Kép

#12167 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 08. 09:08

Idézet

Idézet

Idézet

Oszt mennyi egy ilyen?
576-ban 14ezer ! De 1 hétig 10 ezer voltKép és nem használtam ki ! De van olcsóban is valahol biztos.......... de jól néz ki.Kép
Külsőre tényleg nagyon szép, de magát a játékot sehol sem magasztalták túlzottan, sajnos nekem még nem volt alkalmam kipróbálni..? Gondolod nem bánod meg?

#12168 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 08. 09:14

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Oszt mennyi egy ilyen?
Külsőre tényleg nagyon szép, de magát a játékot sehol sem magasztalták túlzottan, sajnos nekem még nem volt alkalmam kipróbálni..? Gondolod nem bánod meg?
mindenki lehúza mert hasonlit a GoW-ra ! Nekem meg van a god of war : szép, jó , de túl istenitik !
Dantét kiprobáltam és van olyan jó ! Szerintem nem fogom megbáni ! Kép

#12169 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 08. 09:16

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Oszt mennyi egy ilyen?
mindenki lehúza mert hasonlit a GoW-ra ! Nekem meg van a god of war : szép, jó , de túl istenitik !
Dantét kiprobáltam és van olyan jó ! Szerintem nem fogom megbáni ! Kép
Én meg inkább a GOW felé hajlok Kép bár azzal se volt alkalmam még játszani, nembaj igyekszek beszerezni egy collection-t majd belőlle...
Visszatérve Dante barátunkra épp ma jött ki egy cikk az index-en ami kicsit talán pozitívabban áll hozzá.

#12170 Felhasználó inaktív   bajor 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 08. 17:18

Idézet

Idézet

35 az nagyon jó. Itt közelbe van egy elég drága bolt, gondolom a PS-ek még 85 körül mozognak, lehet beszámítanák nekem még 45-be is.
Persze nekik azért éri meg mert csinálnnak rajta egy kokler javitást. Semmi alaplap csere. Ilyen javitás mellett birja egy pár hónapot. Szegény tulaj meg aki megveszi:( Hát így járt. De tanulság Kép Számitógépbe és konzoba ne vegyél használt cuccost

#12171 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 08. 17:47

Idézet

Idézet

Idézet

Oszt mennyi egy ilyen?
Ha megakarod venni akkor ajánlom: Dante Inferno

#12172 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 09. 11:39

A Fat-ben meg a Slim-ben ugyan olyan HDD kell? És ha igen a Slim-ben ugyan olyan egyszerű kivenni?

#12173 Felhasználó inaktív   roli33 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 09. 18:55

Üdv! Mi a különbség a PS3 Slim és a 80 GB-os verzió között?
Annyit tudok, hogy vékonyabb. Valami egyéb fontos dolog...?

#12174 Felhasználó inaktív   sgabo09 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 09. 19:08

Idézet

A Fat-ben meg a Slim-ben ugyan olyan HDD kell? És ha igen a Slim-ben ugyan olyan egyszerű kivenni?
A Slimből sokkal könyebb kivenni
"Az élet szar játék, de odabasz a grafikája" 
sgabo09 

#12175 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 10. 13:38

Idézet

Idézet

A Slimből sokkal könyebb kivenni
Néztem vidijót és kb. ugyan úgy. Azért kösz, szerintem maradok a Fatnál. 21e megcsinálják 4 hó garival.

#12176 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 10. 15:25

Abban segítsetek nekem hogy most van egy kis spórolt pénzem és nem tudom hogy megvegyem-e a God of War III-at vagy hogy a Metal Gear Solid 4-et ( 2 év után érdemes-e még? ) vagy megvárjam a Demon's Souls-t?
A Demon's Souls milyen hosszú?
,,A halálod még nem bizonyítja, hogy éltél.''

#12177 Felhasználó inaktív   lebron james 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 10. 15:31

Idézet

Abban segítsetek nekem hogy most van egy kis spórolt pénzem és nem tudom hogy megvegyem-e a God of War III-at vagy hogy a Metal Gear Solid 4-et ( 2 év után érdemes-e még? ) vagy megvárjam a Demon's Souls-t?
Szerintem god of war, a kedvenc játékom. A többivel még nem játszottam. De az MGS ből nem tom játszottál e az előző részekkel

#12178 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 10. 15:35

Idézet

ha játszottál az előző részekkel, akkor egyértelműen MGS 4. Egy mestermű, szavakkal nem lehet leirni, messze a generáció legjobbja.
Demon's Souls-t pedig csak akkor ajánlom, ha nem vagy ideges tipus. Több tucatszor is neki kell futni 1-1 résznek mire sikerül. Ki kell ismerni az ellenfeleket, és kihasználni a gyengepontjukat.

#12179 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 10. 15:55

Idézet

Ha MGS játszottál már valaha akkor azt,ha GoW-t akkor azt,de a Demon's Souls-al vigyáz mert nem könnyű gém
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#12180 Felhasználó inaktív   Gyurez 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 10. 16:38

Idézet

Szerintem az MGS-t mindig érdemes lesz megvenni, és ha nem játszottál a korábbi részekkel (teszem hozzá én sem), akkor kell a jó angol tudás (értsd középfokú nyelvvizsga), hogy összetud rakni a sztorit. Mert minden el hangzik, amit tudnod kell csak megérteni, és összerakni az eseményeket az a nem könnyű!

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 607
  • 608
  • 609
  • 610
  • 611
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.