HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 609
  • 610
  • 611
  • 612
  • 613
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#12201 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 11. 04:37

Idézet

A DJ HERO súlya mekkora lehet? Mert most 10-12 ezerért lehet kapni angoloknál. A Call of Duty World at War PS3ra 4000 HUF most UK-ban. Azt lehet megrendelem majd.
Linkeld be azt az oldalt kérlek! én is kéne valami rendeljek ha van a fogamra valóKép
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#12202 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 11. 05:52

Idézet

Idézet

A DJ HERO súlya mekkora lehet? Mert most 10-12 ezerért lehet kapni angoloknál. A Call of Duty World at War PS3ra 4000 HUF most UK-ban. Azt lehet megrendelem majd.
Linkeld be azt az oldalt kérlek! én is kéne valami rendeljek ha van a fogamra valóKép
gameplay.co.uk, shopto.net
Ezeket ajánlom! De megnézheted a game.co.uk-t

#12203 Felhasználó inaktív   Krekk 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 11. 08:56

Idézet

Üdv! Mi a különbség a PS3 Slim és a 80 GB-os verzió között?
Annyit tudok hogy a Slim az vékonyabb és hogy 250 GB-os merevlemeze van.
Egyéb említésre méltó dolog...?
Ha a 80-as alatt a Fat típusa gondolsz, akkor azért van különbéség. A kisebb tárhely az egyértelmű (ez persze bővíthető). Állítólag valamivel hangosabb a fat, mint a slim. Viszont a fatban még érintéses (szerintem) nagyon hi-tech "gombok" (inkább csak jelek amiket tapizni kell) vannak a ki/be kapcsolásra, és az eject-álásra. Továbbá mivel vastagabb állvány nélkül sokkal stabilabban áll függőlegesen mint a slim. A bevonata lakkos ami nagyon elegánssá teszi, ugyanakkor a por és a karcok meglátszódnak rajta jobban mint a slim egyszerű műanyag burkolatán. Még egy különbség (bár ezt csak pletyka szinten hallottam), hogy a slimben már modernebb blu-ray meghajtó van.

#12204 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 11. 13:19

Idézet

Idézet

Idézet

Köszi,és hogy vásárolod meg?milyen kártyával?kell legyen 1 bankszámlád vagy valami olyasmi?

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#12205 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 11. 13:42

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Köszi,és hogy vásárolod meg?milyen kártyával?kell legyen 1 bankszámlád vagy valami olyasmi?
Sima bankkártyám van, de csak netes vásárlásra való. Arra teszek pénzt és azt vonják le.

#12206 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 11. 18:47

na ma megjött a COD5 WaW ! Single nagyon jó eddig , a multi nem jön be ! Remélem meg lesz a platina ! Most néztem hogy 70 %-nál van már platina mert van hozzá vagy 3-4 map pack (mind egyik q*rva drága) és azok is adnak trophyt.
+ gta4-ben csak 39 galamb van hátra , jó lenne rajta túl lenni ! Kép

#12207 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 11. 19:02

Meg szeretném venni a God of War 3-at, valaki tudja, hogy lehet-e itthon kapni azt a packot amelyikben mind a 3 rész megtalálható? Kép

#12208 Felhasználó inaktív   Gyurez 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 11. 19:12

Idézet

Meg szeretném venni a God of War 3-at, valaki tudja, hogy lehet-e itthon kapni azt a packot amelyikben mind a 3 rész megtalálható? Kép
576-ban lehet már 23 körül van ha jól tudom

#12209 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 11. 19:13

Idézet

amennyire tudom, a collection-ba csak az első 2 rész van benne, a 3.-at külön kell megvenned.legalábbis itt nálunk így van.ha tévedtem bocsi.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#12210 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 11. 19:13

Idézet

576-on lehet még azt hiszem 22 ezerért.

#12211 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 11. 19:28

Idézet

na ma megjött a COD5 WaW ! Single nagyon jó eddig , a multi nem jön be ! Remélem meg lesz a platina ! Most néztem hogy 70 %-nál van már platina mert van hozzá vagy 3-4 map pack (mind egyik q*rva drága) és azok is adnak trophyt.
Én is azon gondolkodok, hogy beruházok egyre!

#12212 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 11. 19:29

Idézet

Idézet

Én is azon gondolkodok, hogy beruházok egyre!
Én is egyszer megakarom venni, de csak mert love II. VHKép

#12213 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 12. 04:33

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Sima bankkártyám van, de csak netes vásárlásra való. Arra teszek pénzt és azt vonják le.
De a mi a neve vagy milyen márkáju a bankkártyád?ha fogalmazhatok igyKép

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#12214 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 12. 04:36

Eyepet PLATINA lenne ha...működne az a SHOPAHOLIC trofea(amit csak angol userrel tudsz megcsinálni mert régió védetKépKép)igy csak 98% vagyokKépde az is megtesziKép

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#12215 Felhasználó inaktív   Krekk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 12. 07:36

Idézet

Eyepet PLATINA lenne ha...működne az a SHOPAHOLIC trofea(amit csak angol userrel tudsz megcsinálni mert régió védetKépKép)igy csak 98% vagyokKépde az is megtesziKép
Nekem is ez a gondom. Nem sikerült a Shopaholic trófea megszerzése és ez el is vette kicsit a kedvem. Pedig úgy gondoltam, hogy simán platina lesz. Ilyen esetek miatt (is) nagyon bánom, hogy a fő profilom US. Remélem egyszer lehet majd régiót változtatni, még ha csak pénzért is.
Egyben egyébként még reménykedem, hogy ha kijön az Eyepet Us-ben akkor ott is lesz eyepet store és onnan tudunk majd tölteni és meglesz a trofi.

#12216 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 12. 09:16

az aláírásomból, eltűnt a trophycard-om, és a ps3trophycard.com-ot se tudom megnyitni.más is észlelt ilyen problémát?valaki tudja, hogy miért lehet ez?oldal karbantartás van, vagy valami más a gond?
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#12217 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 12. 12:43

Idézet

az aláírásomból, eltűnt a trophycard-om, és a ps3trophycard.com-ot se tudom megnyitni.más is észlelt ilyen problémát?valaki tudja, hogy miért lehet ez?oldal karbantartás van, vagy valami más a gond?
Nem tom nekem régebben gondjaimvolt a PS3troph....com-al, ezért is álltam ált a PlayFire-ösre. Az auto Update dolog nekem bejön, és még személyre is szabhatom a hátteret ami plusz pont + az oldalon is vannak jó dolgok, én csak ajánlanám azoknak akik nem tudnak dönteni.

#12218 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 12. 13:12

Idézet

Idézet

Nem tom nekem régebben gondjaimvolt a PS3troph....com-al, ezért is álltam ált a PlayFire-ösre. Az auto Update dolog nekem bejön, és még személyre is szabhatom a hátteret ami plusz pont + az oldalon is vannak jó dolgok, én csak ajánlanám azoknak akik nem tudnak dönteni.
pedig a ps3tro....com-os a legjobb ! Ott legalább mutatja a kártyán hogy mi voltak az elöző trófeáid ! Kép

#12219 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 12. 13:41

Idézet

Idézet

amennyire tudom, a collection-ba csak az első 2 rész van benne, a 3.-at külön kell megvenned.legalábbis itt nálunk így van.ha tévedtem bocsi.
Igen, az a Collection, de ő nem arról beszél.

#12220 Felhasználó inaktív   roli33 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 12. 13:53

Idézet

576-ban lehet kapni a God of War Trilogy-t, de ha az Ultimate Trilogy Edition-re gondolsz, ami tartalmaz egy Pandora Szelencét, azt nem lehet kapni nállunk.

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 609
  • 610
  • 611
  • 612
  • 613
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.