HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#241 Felhasználó inaktív   Sebestyen 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 20. 11:51

helló! van nekem most egy kis pénzem és gondolkodom rajta mit vegyek seguissetek pls! vagy x360 vagy ps3 vagy 8800 gtx vagy HD 2900 Xt?
pls segítsetek!

#242 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 20. 12:15

Jó neked, hogy a kis spórolt pénzedből ilyeneket tudsz venni :Đ Igazából szerintem mindenkinek más a véleménye erről, de én ezer százalék, hogy PS3-at vennék. Egy dolog szólna az XBox-360 mellett, ez pedig a Gears of war. (Remélem jól írtam le) De az tuti, hogy én a PS3-ra szavazok.

biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#243 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 12:22

Idézet

helló! van nekem most egy kis pénzem és gondolkodom rajta mit vegyek seguissetek pls! vagy x360 vagy ps3 vagy 8800 gtx vagy HD 2900 Xt?
pls segítsetek!
Hát attól függ te mit szeretnél... Ha nem bírod a kontrollereket, és van némi pénzed még pluszba, és nem fontos a jó grafika (mert ugyebár egy idő után elavul még ez a csúcs kártya is és akkor már csak mediumon fogsz tudni játszani... konzolon meg szebb lesz mert arra optimizálják). De ha nincs bajod a kontrollerekkel, és mondjuk akad egy HD TV a közelben akkor egyértelműen konzol! Hidd el nem fogod megbánni... Kép Főleg mert mostanság jóval több játék jön ki konzolra. :Đ

#244 Felhasználó inaktív   Sebestyen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 12:31

Idézet

Idézet

pls segítsetek!
Hát attól függ te mit szeretnél... Ha nem bírod a kontrollereket, és van némi pénzed még pluszba, és nem fontos a jó grafika (mert ugyebár egy idő után elavul még ez a csúcs kártya is és akkor már csak mediumon fogsz tudni játszani... konzolon meg szebb lesz mert arra optimizálják). De ha nincs bajod a kontrollerekkel, és mondjuk akad egy HD TV a közelben akkor egyértelműen konzol! Hidd el nem fogod megbánni... Kép Főleg mert mostanság jóval több játék jön ki konzolra. :Đ
igen igy gondolkodnék én is ha nemlenne egy hatalmas bökkenő! CRYSIS! na igen! csak emiatt költenék gépre még egyszer! amugy akad hdtv de most iszonyat jó ajánlatom van! 90 ropiért ps3 csak nekem:D és ami nszép 2 hetet ment! egyik ismerősom eladja mert ő gépre költi inkább a crysis miatt! de én nemtudom mit tegyek

#245 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 20. 12:33

Nekem nagyon bejön a PS3. A múltkor kipróbáltam az egyik műszaki cikkeket árusító szuperlétesítményben(remélem tudjátok miről van szó) Jó a vezeték nélküli controller, de nekem nagyon hiányzik belőle a rezgő funkció. De hát ez van. A szépségért meg kell szenvedni. Ez talán kicsit átvitt értemeben fordítható át erre az ér...na hagyjuk ebbe már én is belekavarodtam. Lényeg hogy értitek miről beszélek. Kép
biolencse
Get your Portable ID!

#246 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 20. 12:38

Ne haragudj meg, mert tényleg nem akarlak megbántani, de szerintem hülye vagy, ha 90ezerért nem veszed meg a PS3-at, mikor a boltban 170.000 Ft. Ez azért tetemes összeg. Mondjuk én nem tudom mi az a Crysis, de elhiszem, hogy nagyon jó. De ki tudja lehet kijön PS-re is. Ennek majd nézz utána. 90ezerért PS3. Én már ugrálnék örömömben!!!KépKép:ĐKépKépKép
biolencse
Get your Portable ID!

#247 Felhasználó inaktív   Sebestyen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 12:47

Idézet

Ne haragudj meg, mert tényleg nem akarlak megbántani, de szerintem hülye vagy, ha 90ezerért nem veszed meg a PS3-at, mikor a boltban 170.000 Ft. Ez azért tetemes összeg. Mondjuk én nem tudom mi az a Crysis, de elhiszem, hogy nagyon jó. De ki tudja lehet kijön PS-re is. Ennek majd nézz utána. 90ezerért PS3. Én már ugrálnék örömömben!!!KépKép:ĐKépKépKép
Crysis a Crytek úkj alkotása annak idején ők csinálták a far cry-t is! nem fog kijönni söha konzolra sajnos ezt maguk a crytek emberei mondták ez a cím pc exkluzív:( de itt egy link videóról hogy lásd miről beszélek! http://media.pc.ign....id_2056838.html amugy a másik bajom nem tudok angolul igy aztán ha nincs a gamekhez magyarítés egy kukkot sem értek belőle! Bye

#248 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 12:52

Idézet

Idézet

Idézet

pls segítsetek!
igen igy gondolkodnék én is ha nemlenne egy hatalmas bökkenő! CRYSIS! na igen! csak emiatt költenék gépre még egyszer! amugy akad hdtv de most iszonyat jó ajánlatom van! 90 ropiért ps3 csak nekem:D és ami nszép 2 hetet ment! egyik ismerősom eladja mert ő gépre költi inkább a crysis miatt! de én nemtudom mit tegyek
Nem olyan nagy cucc az a Crysis... Nézd a múltat: hány játékra emlékszel amiért megérte volna dönteni? Pedig nem egyedi dolog ez a Crysis-effekt... FEAR, Oblivion... mikor bejelentették őket alázták a többi játkot grafikailag... ma meg ki emlékszik rájuk... :-D Egyet mondok neked... a grafika múlandó, a játékmenet nem... Kép És az hogy egy izomgrafikás agyon hypeolt gamma, az még nem azt jelenti hogy olyan jó játék... lehet 1 év múlva asse tudjuk mi az a Crysis, mert játékmenete tök átlagos volt, grafika meg addigra elavult lesz, mert jön az új ID motor (ugye ők a Doomos fiúk... Kép). Szal érted miről karattyolok Kép Ha szereted az ilyen japán stílusú gammákat, akkor kötelező a PS3, de ha mondjuk az ilyen normális (nemtom hogy nevezik ezeket Kép) gammákat szereted akkor Xbox 360! Nekem azom van és egyszerűen imádom. Az eddigi legjobb karácsonyi ajándékom! KépKépKép

#249 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 14:06

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

pls segítsetek!
Nem olyan nagy cucc az a Crysis... Nézd a múltat: hány játékra emlékszel amiért megérte volna dönteni? Pedig nem egyedi dolog ez a Crysis-effekt... FEAR, Oblivion... mikor bejelentették őket alázták a többi játkot grafikailag... ma meg ki emlékszik rájuk... :-D Egyet mondok neked... a grafika múlandó, a játékmenet nem... Kép És az hogy egy izomgrafikás agyon hypeolt gamma, az még nem azt jelenti hogy olyan jó játék... lehet 1 év múlva asse tudjuk mi az a Crysis, mert játékmenete tök átlagos volt, grafika meg addigra elavult lesz, mert jön az új ID motor (ugye ők a Doomos fiúk... Kép). Szal érted miről karattyolok Kép Ha szereted az ilyen japán stílusú gammákat, akkor kötelező a PS3, de ha mondjuk az ilyen normális (nemtom hogy nevezik ezeket Kép) gammákat szereted akkor Xbox 360! Nekem azom van és egyszerűen imádom. Az eddigi legjobb karácsonyi ajándékom! KépKépKép
Én sztem egyértelműen Xbxo360!PS3... minek?Kijön rá a Halo 3?No!Kijön rá a Gears of War?No!Egy csomó gamma Xbox360-on lesz!Szinte nincs olyan játék ami nem lenne Boxon!Ha PS3-at veszel,barátkozz meg a tudattal hogy nem lesz vmi sok gammád rá!Amiket kiadna PS3-ra azok előbb utóbb jönnek Xboxra is,mivel kevés embernek van PS3-ja,és így a játékok sem fogynak,tehát a cégeknek muszály lesz 360-ra kiadni a gammákat!Ennyi!Kép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#250 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 14:15

Idézet

Én sztem egyértelműen Xbxo360!PS3... minek?Kijön rá a Halo 3?No!Kijön rá a Gears of War?No!Egy csomó gamma Xbox360-on lesz!Szinte nincs olyan játék ami nem lenne Boxon!Ha PS3-at veszel,barátkozz meg a tudattal hogy nem lesz vmi sok gammád rá!Amiket kiadna PS3-ra azok előbb utóbb jönnek Xboxra is,mivel kevés embernek van PS3-ja,és így a játékok sem fogynak,tehát a cégeknek muszály lesz 360-ra kiadni a gammákat!Ennyi!Kép
Ha lenne PS3-ad akkor meg tudnád hogy arra mi jön ki... Kép Nem ilyen egyszerű azért a dolog... pedig én örülnék neki a legjobban ha az lenne... Én 2 játékot hiányolok box-ra Killzone-t, meg a Lair-t (ugye ez az a sárkányos Kép) Be fog indulni azért a PS3-is (sajnos Kép) idővel... Szvsz nem fogja leverni az Xboxot, arról már lecsúszott... de azért ott lesz szép számban. Van mind2 konzolnak előnye és hátránya is de nem mondanám meg hogy melyik a jobb (persze saját véleményem az hogy Xbox RULEZ KépKép), azt döntse el mindenki maga, hogy neki mire van szüksége. :Đ

#251 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 17:30

felegyi!amit irtála ps3ról ugyanugy igaz az x360ra is , van olyan ami csak ps3ra jönki és van olyan ami csak x360ra de ezentól nem nagyon elsz olyan cim ami ne jöne ki mind2re , most az 1szer megegyeznek Glekel a nézeteim:D amugy tök fölös a konzolháboru mint már az elöbb leirtam van oylan ami csak x360 exlusive devan ami csak ps3 exclusive szal tök mind1
amugy meg h egyértelmüen x360 az tök hülyeség, azzal szokták ps3at fikázni h drágák rá a játékok, x360ra ugyananyi sőőt forza 2 20ezer volt 576.hu-n , a másik dolog h "ps3hoz kötelezőa hdtv" ezt szokták mondogatni nem pont ezela szavakal de igy szokták érteni, ez hülyeség sima tv-n ugyanugy szép mint az x360
mindenki azt szeret amit akar , nekem aps3 jön be jobban vkinek az x360
ezvan!Kép

#252 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 20. 18:56

Végre egészséges érveléseket olvashatok :Đ Ennek tökre örülök. Egyébként az a legegyszerűbb innentől, hogy Sebestyen vegyen azt, amihez legjobban fűlik a foga. Ennyi érv és ellenérv mellett és nem tudnék dönteni.
biolencse
Get your Portable ID!

#253 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 20:21

Idézet

Ha lenne PS3-ad akkor meg tudnád hogy arra mi jön ki... Kép Nem ilyen egyszerű azért a dolog... pedig én örülnék neki a legjobban ha az lenne... Én 2 játékot hiányolok box-ra Killzone-t, meg a Lair-t (ugye ez az a sárkányos Kép) Be fog indulni azért a PS3-is (sajnos Kép) idővel... Szvsz nem fogja leverni az Xboxot, arról már lecsúszott... de azért ott lesz szép számban. Van mind2 konzolnak előnye és hátránya is de nem mondanám meg hogy melyik a jobb (persze saját véleményem az hogy Xbox RULEZ KépKép), azt döntse el mindenki maga, hogy neki mire van szüksége. :Đ

És neked az miért lenne baj, hogy beindul a PS3?? Az én magánvéleményem meg az, hogy az X360 2 év múlva sehol sem lesz, mindenki visszatér a Sanyi-hoz, és talán érthető is.. és most nem a PS fan beszélt belőlem, csupán én így látom..Kép De ha az a kérdés, hogy most mit vegyen akkor xbox-ot kell hogy mondjak..
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#254 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 21:16

Idézet

Idézet

És neked az miért lenne baj, hogy beindul a PS3?? Az én magánvéleményem meg az, hogy az X360 2 év múlva sehol sem lesz, mindenki visszatér a Sanyi-hoz, és talán érthető is.. és most nem a PS fan beszélt belőlem, csupán én így látom..Kép De ha az a kérdés, hogy most mit vegyen akkor xbox-ot kell hogy mondjak..
Nem azt akarta mondani hogy sajnos beindul a PS3!Azt mondta hogy sajnos idővel!Tehát kell neki idő még beindul!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#255 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 21:59

Idézet

Nah vajon miért lenne baj... :Đ Ha nem indul be a PS3 akkor csak a Xbox marad, szal arra meg dőlnek a gammák... Én is normális ember vagyok ám... KépKép Nem abban lelem az élvezetet ha hallom hogy a másik jót játszik. Persze ez lehet kicsit mohón hangzik de szerintem mindenki a saját konzoljának drukkol, nem? Kép

lac15 mert olyan sokszor ütköznek a nézeteink? KépKép

#256 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 21. 10:02

Idézet

lac15 mert olyan sokszor ütköznek a nézeteink? KépKép

Ezekszerint igen, csak Te nem tudtál róla..Kép

#257 Felhasználó inaktív   apu70 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 21. 10:59

Sziasztok!Érdeklődéssel léptembe ide,mer lehet béna vok!Sanna nem inditja el a ps3am a 2es játékaimat?!tudja valaki ho ez mér van?Kép

#258 Felhasználó inaktív   Shodoc 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 21. 11:25

Nem minden játékot tud elindítani csak néhányat.

Nézd meg ezen az oldalon,hogy meilyik kompatibilis a PS3-mal. www.konzoljatek.extra.hu

#259 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 21. 11:41

Én az egyik konzolos magazinban azt olvastam, hogy a PS3 minden PS2-es játékot is vinni fog. Indoklásként hozzá fűzték, hogy a 3 technológiája nem támogatja a 2-es játékokat, ezért a PS3-ba beépítették pluszba a PS2-es technikát is, így azokkal a játékokkal sem lesz gondja, simán futnak majd rajta. Alant elhangzottak szerint akkor ez nem így van?
biolencse
Get your Portable ID!

#260 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 21. 12:11

Idézet

Én az egyik konzolos magazinban azt olvastam, hogy a PS3 minden PS2-es játékot is vinni fog. Indoklásként hozzá fűzték, hogy a 3 technológiája nem támogatja a 2-es játékokat, ezért a PS3-ba beépítették pluszba a PS2-es technikát is, így azokkal a játékokkal sem lesz gondja, simán futnak majd rajta. Alant elhangzottak szerint akkor ez nem így van?

Igen így van, kivétel az Európai gépekre nem igaz ez. Itt egy emulátort raktak bele, hogy spóroljanak az anyaggal és kib@sszanak Európával.. Kép Állítólag viszont ez szebb minőséget tud kihozni a PS2-es gémekből (de azért nem várjunk nextgen grafikát) Folyamatosan bővítik a "játékfelismerő" rendszerét, jobb szót nem tudtam kitalálni.. Kép

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.