HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#601 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 29. 19:26

Idézet

LOL ... Kép Jó alibi... Asszonynak aszondja "bemegyek a laborba mert már nagyon közel vagyunk az áttöréshez" és nyomja hajnalig a Motorstormot... KépKépKép Összeköt 8 monitort és ilyen 6 méteres kijelzőn nyomja 9000p-ben KépKépKép

Egyébként én szolnoki vagyok... KépKép De nyugi én nem fogom elvinni előled a PS3-at! Képhttps://forum.hwsw.h...default/071.gif

(jah télleg miközben megírtam a hszt eszembejutott hogym ár erre rájöttünk hogy szolnokiak vagyunk! https://forum.hwsw.h...efault/071.gif)

#602 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 29. 19:29

Jaja! Üdv városbéli cimbora! Lehet, hogy ma is elmentünk egymás mellett a városban, csak nem tudunk róla. Ez tök jó. KépKép
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#603 Felhasználó inaktív   tOMiiiiK@ 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 29. 20:03

Idézet

Idézet

Nem szolnoki vagyok, de Szolnoktól csak 40 km-re lakok!Kép
Én szerdán megyek érte!
El ne hozd előlem az utolsót. Kép Akkor nagyon szomorú lennék.
Mellesleg fel lehet rá telepíteni olyat, hogy szövegszerkesztő, vagy például photoshop??? Az ilyen és ehhez hasonló programok felrakásához majd elképzelhető, hogy a segítségeteket kérem. Az internetkapcsolat meg annyi, hogy bedugom a kábelt a hátuljába és már fogja is a jelet? Nem nagyon értek az ilyenekhez. Segítsetek nekem! Oks? Köszi! :Đ
Szombaton azt mondták h még 16 darab van, és naponta 1-2 visznek. az enyém meg amugy is félre van rakva! Kép
PSN ID: tOMiiiiKa

#604 Felhasználó inaktív   tOMiiiiK@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 20:05

Idézet

Idézet

LOL ... Kép Jó alibi... Asszonynak aszondja "bemegyek a laborba mert már nagyon közel vagyunk az áttöréshez" és nyomja hajnalig a Motorstormot... KépKépKép Összeköt 8 monitort és ilyen 6 méteres kijelzőn nyomja 9000p-ben KépKépKép

Egyébként én szolnoki vagyok... KépKép De nyugi én nem fogom elvinni előled a PS3-at! Képhttps://forum.hwsw.h...default/071.gif

(jah télleg miközben megírtam a hszt eszembejutott hogym ár erre rájöttünk hogy szolnokiak vagyunk! https://forum.hwsw.h...efault/071.gif)
Ezen jó nevettemhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/071.gifhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/071.gif Mekkora lenne már, lehet h ott sunyulnak a laborban aztán játszanakhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/002.gif
Vagy lehet felakarják törni a ps3-at, aztán ész nélkül zerawolnak majdhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/026.gif

#605 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 20:59

Idézet

Ja. Nekem nincs PC-m. Soha nem is volt. És ha ezek megoldhatók a PS3-mal, akkor valószínűleg még egy jó darabig nem is lesz. Szóval lehet rajta ilyeneket csinálni? Szövegszerkesztő meg photoshop feltelepítés? Nekem ezekre szükséem lenne.

Tehetsz rá linuxot, de az iszonyat lassú lesz. Számomra úgy van ez, h 1 PC szinte kötelező egy háztartásban. PC és konzol; ezt nem lehet egy kalap alá venni..

Off: Nem akarsz feldobni egy avatart? Csak jobb lenne, mint a kérdőjel..Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#606 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 21:01

Idézet

Idézet

Ajjj ne is mond.. én is tolnám velük a Motorstorm LAN-partyt.. https://forum.hwsw.h...default/071.gif

#607 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 30. 10:46

Idézet

Idézet

Ja. Nekem nincs PC-m. Soha nem is volt. És ha ezek megoldhatók a PS3-mal, akkor valószínűleg még egy jó darabig nem is lesz. Szóval lehet rajta ilyeneket csinálni? Szövegszerkesztő meg photoshop feltelepítés? Nekem ezekre szükséem lenne.

Tehetsz rá linuxot, de az iszonyat lassú lesz. Számomra úgy van ez, h 1 PC szinte kötelező egy háztartásban. PC és konzol; ezt nem lehet egy kalap alá venni..

Én a PC-t nem használnám ki teljes egészében. Meg nem is nagyon szeretem.
Hehe. A kérdőjel lecserélésén már gondolkodok a kezdetek óta. Egy felkiáltójel lesz a helyén Kép Csak még a tervezési stádiumban vagyok...a projekt megvalósítása így elképzeljető, hogy pár hétig még csúszni fog. Amint elkészülök vele, az ünnepélyes átadásra téged is meghívlak. Kép
Nem mellesleg pedig, holnap veszek PS3-at. Kép Azt, hogy a netet mikor köttetem be, még nem tudni, de akkor én is csatlakozok a motorstorm versenyekhez. Oks? Lesz valamilyen (vagy már talán van is?) GK-os közösség, akik tolják???
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#608 Felhasználó inaktív   tOMiiiiK@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 10:52

Idézet

Idézet

Idézet

Én a PC-t nem használnám ki teljes egészében. Meg nem is nagyon szeretem.
Hehe. A kérdőjel lecserélésén már gondolkodok a kezdetek óta. Egy felkiáltójel lesz a helyén Kép Csak még a tervezési stádiumban vagyok...a projekt megvalósítása így elképzeljető, hogy pár hétig még csúszni fog. Amint elkészülök vele, az ünnepélyes átadásra téged is meghívlak. Kép
Nem mellesleg pedig, holnap veszek PS3-at. Kép Azt, hogy a netet mikor köttetem be, még nem tudni, de akkor én is csatlakozok a motorstorm versenyekhez. Oks? Lesz valamilyen (vagy már talán van is?) GK-os közösség, akik tolják???
Nem tudom hogy van-e, de majd megoldjuk, lac15,meg ps3 is sztem biztos jönnének!Kép

#609 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 11:05

Majd jövőre én is joinolok, addig jó játékot nektek! KépKép

#610 Felhasználó inaktív   xyz15 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 13:39

Nekem egy sima Tv-m van és nézegettem konzolboltokban kábeleket és szerintetek érdemes komponens kábelt venni hozzá?

#611 Felhasználó inaktív   tOMiiiiK@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 10:11

Idézet

Nekem egy sima Tv-m van és nézegettem konzolboltokban kábeleket és szerintetek érdemes komponens kábelt venni hozzá?
Hmm,nem tudom lehet h jobb lesz a kép, de rosszabb tuti nem, szóval te tudod...
Wáááá, ma megyek a gépért, nem bírom kivárni!KépKép

#612 Felhasználó inaktív   xyz15 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 10:15

Idézet

Idézet

Hmm,nem tudom lehet h jobb lesz a kép, de rosszabb tuti nem, szóval te tudod...
Wáááá, ma megyek a gépért, nem bírom kivárni!KépKép
Kössz a választ, majd még gondolkozok rajta! Ááá, de jó neked!!! Nekem sajnos csak decemberre lesz meg rá a pénzem!Kép

#613 Felhasználó inaktív   xyz15 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 10:22

Amúgy melyik Ps3-at veszed, ezt az új 40Gb-osat vagy a régebbi 60Gb-osat?

#614 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 10:43

a legjobb választás minden képpen a 60an gigásmost az a 30ezer forint külömbség nem olyan sok +2 játékért meg + 1 joyértés még a ps2es játékot is viszi

#615 Felhasználó inaktív   xyz15 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 10:51

Idézet

a legjobb választás minden képpen a 60an gigás most az a 30ezer forint külömbség nem olyan sok +2 játékért meg + 1 joyért és még a ps2es játékot is viszi
Szerintem is az a legjobb. Remélem decemberben még lehet kapni, amúgy az a 2 játék az a Resistance és a Motorstorm nem? Az lenne a király ha mi választhatnánk ki, hogy melyik legyen az a 2 játék!:Đ

#616 Felhasználó inaktív   tOMiiiiK@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 10:58

Sokkal jobb biznisz a 60 GB-os, mert én 129.900.-ért veszem, 2db controller, 2db játék, a 40 GB-os meg 110.000. és semmit nem adnak hozzá, ráadásul nem is tud annyi mindent mint a 60 GB-os. Decemberig meg nem hiszem h marad Starter Pack, ahol én veszem ott szombaton is már csak 16 db volt.

#617 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 11:02

én 95ezerért tudok 40enest:Damugy majd ha megjön a ps3ad majd vegyél fel msnre aztán amit nem tudsz abban segiteklaceee13@msn.com

#618 Felhasználó inaktív   xyz15 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 11:04

Idézet

Sokkal jobb biznisz a 60 GB-os, mert én 129.900.-ért veszem, 2db controller, 2db játék, a 40 GB-os meg 110.000. és semmit nem adnak hozzá, ráadásul nem is tud annyi mindent mint a 60 GB-os. Decemberig meg nem hiszem h marad Starter Pack, ahol én veszem ott szombaton is már csak 16 db volt.
Uhh, már csak 16db volt? Akkor nagyon úgy tűnik, hogy marad a 40Gb-os! Na mindegy!Kép De a 40GB-os az nem 110.000Ft, hanem 95.000Ft, legalábbis a konzolstúdiónál, valszeg majd ott veszem meg!Kép

#619 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 11:13

decemberig szerintem lesz még starter pack de ha nem akkor lehet lesz 80anas helyetteamugy karácsonyra már sztem 85ért is lesz:D

#620 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 11:25

Jövőév elején jön a DualShock 3, én már azt a csomagot venném meg amibe ez van, és még lehet kedvezőbb is lesz az ára..

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.