HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#561 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 16. 18:51

Idézet

Sziasztok! Szeretnék majd PlayStation 3-at venni(bár még pár hónap, mire összegyűlik rá a pénzem), de lenne pár kérdésem(lehet, hogy hülye kérdések): 1. Nekem LCD TV-m lesz és azon is jól néznek ki a játékok vagy vegyek inkább HD TV-t? 2. Mit kell csinálni, hogy tudjak Multizni ill. netezni rajta? 3. Szerintetek melyek azok a játékok, amelyeket érdemes megvenni rá? 4. Mikor lesz PS Store és ez ingyenes lesz? Köszönöm a válaszokat!

Lényegretörő válaszok:
1. LCD TV = HDTV
2. Router (internet-megosztó) kell hozzá
3. Burnout Paradise (2008 tavasza), Unreal Tournament 3 (2007/2008)
4. Szintén 2008 tavasza, és állítólag most 30-n elérhető lesz egy publikus beta Home. Mindezt ingyen és bérmentve!

És most leírtam mire vágyom.. Kép Legalább a PSP már megvan! Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#562 Felhasználó inaktív   xyz15 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 16. 19:00

Idézet

Idézet

Sziasztok! Szeretnék majd PlayStation 3-at venni(bár még pár hónap, mire összegyűlik rá a pénzem), de lenne pár kérdésem(lehet, hogy hülye kérdések): 1. Nekem LCD TV-m lesz és azon is jól néznek ki a játékok vagy vegyek inkább HD TV-t? 2. Mit kell csinálni, hogy tudjak Multizni ill. netezni rajta? 3. Szerintetek melyek azok a játékok, amelyeket érdemes megvenni rá? 4. Mikor lesz PS Store és ez ingyenes lesz? Köszönöm a válaszokat!

Lényegretörő válaszok:
1. LCD TV = HDTV
2. Router (internet-megosztó) kell hozzá
3. Burnout Paradise (2008 tavasza), Unreal Tournament 3 (2007/2008)
4. Szintén 2008 tavasza, és állítólag most 30-n elérhető lesz egy publikus beta Home. Mindezt ingyen és bérmentve!

És most leírtam mire vágyom.. Kép Legalább a PSP már megvan! Kép
Köszi a választ!

#563 Felhasználó inaktív   xyz15 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 19:01

Idézet

Idézet

Ha szánsz rá egy kis időt akkor olvass vissza!!mert minden le van írva pontosan!

Ok, majd visszaolvasok!

#564 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 19:16

Idézet

Köszi a választ!

Nincs mit és várunk még vissza ide fórumozni! Kép

#565 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 19:22

Ladies & Gentlemen!

Magyar Motorstorm bajnokság indulóban!

1. díj: 1 db PlayStation®3 alapgép
2. díj: 1 db PlayStation®Portable (PSP) alapgép
3. díj: 3 db PlayStation®3 szoftver: 1 db Heavenly Sword, 1 db Warhawk, 1 db Formula One Championship Edition

Kontrollert a kézbe és irány a dobogó!

Részletek itt..

#566 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 20:47

ööö akinek nincs PS3-ma indulhat a fődíjért vmi úton-módon?Kép

#567 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 21:22

Idézet

ööö akinek nincs PS3-ma indulhat a fődíjért vmi úton-módon?Kép

Ha továbbolvasol minden kiderül..

#568 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 10. 19. 11:22

PS3-ból lesz még starter pack?! Vagy már egyáltalán nem lesz?! Esetleg más játékokkal?!
Azért,mert ha már egyáltalán nem lesz,akkor még most kell beruháznom egyre,de gyorsan.
Ez a 40GB-os,1joy-os,,játék nélküli,elöző gen-es sony konzol játékok támogatása nélküli PS3 95000Ft-ért nem annyira éri meg sztem.

1joy = 15000Ft
2játék = kb. 34000Ft
+20GB vinyó = ????? Ft
támogatja a PS2-es játékokat is = felbecsülhetetlen!Kép

Xbox360 nem tom,h mikor lesz hardware-ileg teljesen stabil... Talán már soha....Kép
Na mind1!!! PS3,télen-nyáron!KépKépKép

#569 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 19. 11:34

PS3 Starter Pack: a készlet erejéig. Azt írták a hírek, hogy teljesen leálltak a gyártásával. A raktáron lévőket még eladják, aztán meg marad a butított változat...legalábbis egy darabig, amíg ki nem jön a 80 gigás. Egyébként én is hasonló véleményen vagyok, mint te. Starter Pack novemberben beköltözik a szobámba, a PS2 mellé Kép
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#570 Guest__*

Elküldve: 2007. 10. 19. 11:38

Ebben a Starter Pack-ban rezgősek a joy-ok?! Úgy emlékszem,h igen meglepő módon sajnos nem!Kép

#571 Guest__*

Elküldve: 2007. 10. 19. 11:47

Egyébként a PS3-mal tényleg csak annyi a bajom,h nincs még elég játék + h eredeti játékokat kell venni hozzá! Még ha lehetne cheatelni,akkor is mélyen zsebbe kéne nyúlni! Blu-ray-író kb.50eFt,1üres Blu-ray lemez kb.5eFt! Szóval gáz a 360-al szemben. Viszont az meg,ha kivan flash-elve,ha nincs = akkor is elb*szódik!Kép Na mind1! Azért ahogy körül néztem a NET-en lehet találni 7-9eFt-ért is játékot PS3-ra!:Đ
Sima TV-n tényleg nem érdemes használni?! Nekem mondjuk egy ilyen képcsöves Samsung-om van! Nem tom,h mennyire lenne jó a PS3-hoz! http://www.samsung.c.../ws_32z409p.asp

#572 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 14:48

Idézet

Egyébként a PS3-mal tényleg csak annyi a bajom,h nincs még elég játék + h eredeti játékokat kell venni hozzá! Még ha lehetne cheatelni,akkor is mélyen zsebbe kéne nyúlni! Blu-ray-író kb.50eFt,1üres Blu-ray lemez kb.5eFt! Szóval gáz a 360-al szemben. Viszont az meg,ha kivan flash-elve,ha nincs = akkor is elb*szódik!Kép Na mind1! Azért ahogy körül néztem a NET-en lehet találni 7-9eFt-ért is játékot PS3-ra!:Đ
Sima TV-n tényleg nem érdemes használni?! Nekem mondjuk egy ilyen képcsöves Samsung-om van! Nem tom,h mennyire lenne jó a PS3-hoz! http://www.samsung.c.../ws_32z409p.asp
Végy Wii-t!
Nyomatsz bele WiiKey-t,és nem megy tönkre se!Csak a frissítésekre ügyelj....Kép

#573 Guest__*

Elküldve: 2007. 10. 19. 15:13

Idézet

Idézet

Végy Wii-t!
Wii az ki van zárva! Nekem az túl gagyi!Kép
Én játszani akarok,nem hülyéskedni a játékokkal!Kép

#574 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 15:27

Idézet

Idézet

Idézet

Végy Wii-t!
Wii az ki van zárva! Nekem az túl gagyi!Kép
Én játszani akarok,nem hülyéskedni a játékokkal!Kép
Szerintem az a "túl gagyi" Super Mario Galaxy úgy megfingatná a népetKépKép

#575 Guest__*

Elküldve: 2007. 10. 20. 17:23

A haverom megvette a Fifa08-at PS3-ra, de nem magyar nyelvű a cucc. Holott abban a hitben élt, hogy a 07 után ez is tuti hogy honosítva lesz. De megdöbbenésére angol nyelvű verzió fogadta a TV képernyőjén. Ez egyedi probléma, vagy tényleg nincs magyar verziója az új Fifának PS3-mon?

#576 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 20. 17:28

Idézet

A haverom megvette a Fifa08-at PS3-ra, de nem magyar nyelvű a cucc. Holott abban a hitben élt, hogy a 07 után ez is tuti hogy honosítva lesz. De megdöbbenésére angol nyelvű verzió fogadta a TV képernyőjén. Ez egyedi probléma, vagy tényleg nincs magyar verziója az új Fifának PS3-mon?

PC, PS2, X360 gépezetekre van magyar szinkron.. valószínű lesz PS3-ra is ha meg lesz rá az elég kereslet..

#577 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 20. 18:25

Idézet

Idézet

PC, PS2, X360 gépezetekre van magyar szinkron.. valószínű lesz PS3-ra is ha meg lesz rá az elég kereslet..
Egyébként sztem ha megnézi a hátulját,le van írva h magyar-e.....

#578 Felhasználó inaktív   DerMedve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 07:38

Valakinek megvannak a DIRT-hez a Bonus Code-k. CSak azért mert nem akarok érte fizetni még 5 Eurót, nem volt elég a játékért a 18ezer Forint?

DerMedve[] - brought to you by TripleTags.com

#579 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 08:12

18 ezerért vetted?:Đ ezt nem mondod komolyan?!

#580 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 08:12

jah és amugy GT5 prolouge demo elérhető a Japan Store-n:P

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28