HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#201 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 30. 21:26

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Viszi a PS3 a másolt játékokat.....legalábbis én már csomó oldalon láttam letölthető PS3 játékokat. Xbox360 4ever !!!Kép

de flashelésről még nem hallodtak... akkor meg alapból viszi? :Đ jó is lenne
Nemsokára már lesz flashalés!De ha flashet a géped,nemfogsz tudni neten játszani!Me észreveszik!

Kb. mikorra várható és olyan meoldás lesz, mint a PS2 esetében is volt??
Kb féléven belül!Reméljük!Kép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#202 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 22:22

Nade mire írod ki a gammákat? BR lemezre? Mert annyi pénzből már veszel eredetit használtan...

#203 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 05. 31. 05:46

Idézet

Nade mire írod ki a gammákat? BR lemezre? Mert annyi pénzből már veszel eredetit használtan...
Ott a pont! :Đ
Kép
Kép
Kép

#204 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 31. 07:22

Idézet

Idézet

Ott a pont! :Đ
viszább olvastam, v lehet nem is itt hogy a legtöbb játék DVD-re fog kijönni.

#205 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 05. 31. 07:31

Én pont úgy tudom hogy egy csomó gamma BD-n jön. Hozzáteszem amíg elég a kapacitása a DVD-nek, addig azt kéne használniuk. De e BD térnyerését elősegítendő az is indokolt lenne ha azon jönnének a PS gammák.
Kép
Kép
Kép

#206 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 06. 05. 17:31

#207 Guest__*

Elküldve: 2007. 06. 05. 17:39

#208 Guest__*

Elküldve: 2007. 06. 06. 08:41

#209 Guest__*

Elküldve: 2007. 06. 06. 09:47

Gábor foci hsz-ei érdekesek. Mivel hogy nem látom őket néha. Mint mondjuk ezt ami elvileg itt kéne hogy legyen. Meg a BF2-set se láttam, amikor oda írt. Ez miért van?

#210 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 06. 16:30

Idézet

Gábor foci hsz-ei érdekesek. Mivel hogy nem látom őket néha. Mint mondjuk ezt ami elvileg itt kéne hogy legyen. Meg a BF2-set se láttam, amikor oda írt. Ez miért van?
mer egy rohatt veréb es ezt elvezi h itt szpoathatja a nepet, azer. senki nem latja nyugi

#211 Guest__*

Elküldve: 2007. 06. 07. 18:04

#212 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 16. 10:37

http://www.origo.hu/...0061219ps3.html

Nem a játékok boltokba került változatát tudjuk megmutatni, hanem ilyen HÁZILAG ÍROTT BLU RAY DVD_KEN VANNAK RAJTA A SZOFTVEREK. 2 perc 45 mp ->

flashelve van?

#213 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 16. 11:14

Idézet

Nem a játékok boltokba került változatát tudjuk megmutatni, hanem ilyen HÁZILAG ÍROTT BLU RAY DVD_KEN VANNAK RAJTA A SZOFTVEREK. 2 perc 45 mp ->

flashelve van?
Nemhiszem hogy fleshelve van!Amúgy nincs sok különbség az Xbox360 és a PS3 grafkólya között!Ezért nemveszik annyian,meg azése me drága!

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#214 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 16. 11:32

Idézet

Idézet

flashelve van?
Nemhiszem hogy fleshelve van!Amúgy nincs sok különbség az Xbox360 és a PS3 grafkólya között!Ezért nemveszik annyian,meg azése me drága!
Xboxot megveszed 90-ért flasheled 8-15ért és 650ért írsz rá gémet... és majdnem ps3 minőségben tolod... amíg ps3-at veszel 140-ért flashelni nem tod, de gammát vegyél rá, főleg így hogy még gyászok.

#215 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 16. 20:39

Idézet

Idézet

Idézet

flashelve van?
Xboxot megveszed 90-ért flasheled 8-15ért és 650ért írsz rá gémet... és majdnem ps3 minőségben tolod... amíg ps3-at veszel 140-ért flashelni nem tod, de gammát vegyél rá, főleg így hogy még gyászok.
Az Xboxot már nem érdemes flashelni!Mivel leleszel tiltva a netről!Tehát megkell venni a játékokat 16.000-ft ért!

#216 Guest__*

Elküldve: 2007. 06. 16. 21:38

Így van. De nem kötelező neten játszani.

#217 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 16. 22:16

Idézet

én is ezt mondom. és nettől meg szíves örömest megválok, ha cserébe csak 650ft lesz nekem 1 gém. plus flash.

#218 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 16. 23:09

Idézet

Idézet

én is ezt mondom. és nettől meg szíves örömest megválok, ha cserébe csak 650ft lesz nekem 1 gém. plus flash.
Ahogy gondoljátok!De ha veszel Boxot,akkor beszerzeed a Halo 3-atis hozzá!Azt meg neten érdemes tolni!

#219 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 16. 23:24

Idézet

Idézet

Idézet

Ahogy gondoljátok!De ha veszel Boxot,akkor beszerzeed a Halo 3-atis hozzá!Azt meg neten érdemes tolni!

És miért gondolod, h "must have" a HALO?? Van még 1000+1 jó játék boxon. Én konzolokon pl. jobban csípem az autós gémeket.. (pl.: Burnout) Na nekem az a must have kategória.. Kép Persze ízlések és pofonok.. Nem azt mondom, h rossz gáma a Halo, mert tényleg egész ütős darab..
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#220 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 17. 00:03

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

És miért gondolod, h "must have" a HALO?? Van még 1000+1 jó játék boxon. Én konzolokon pl. jobban csípem az autós gémeket.. (pl.: Burnout) Na nekem az a must have kategória.. Kép Persze ízlések és pofonok.. Nem azt mondom, h rossz gáma a Halo, mert tényleg egész ütős darab..
Meg hát nemlehet tudni hogy gyárilag rossz-e a gép,működik,elviszed flashelni,és nemjó!Aztmár nemfogják kicserélni!

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.