HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#661 Felhasználó inaktív   Ballantines 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 02. 13:13

Idézet

Tudtommal még nem lehet chipelni.

Köszi. Tehát ez azt jelenti, hogy a letöltős oldalakon lévő játékokat még semmilyen módon nem lehet elindítani?

Az XBOX360 már chippelhető, jól tudom?

#662 Felhasználó inaktív   Hero 14 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 13:17

Idézet

Idézet

Tudtommal még nem lehet chipelni.

Köszi. Tehát ez azt jelenti, hogy a letöltős oldalakon lévő játékokat még semmilyen módon nem lehet elindítani?

Az XBOX360 már chippelhető, jól tudom?

Jól tudod, a PS3-mat nem lehet chippelni, az xbox 360-at meg már régóta. Ki tudja mikor lehet majd chippelni a ps3-mat, lehet hogy 1 hónap, de lehet 1 év is... nemtudni...
Armor King

#663 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 02. 13:44

Xbox-ot flashelni szokták, ez szoftveres átalakítás... PS3-al meg asszem vinyóról lehet elindítani másolt gammát... Már találkoztam warezon backuppal... :Đ

#664 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 14:27

sajnos csak jogtiszta játékkal lehet ps3on játszani egyenlőre

#665 Felhasználó inaktív   ps3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 15:19

Biolencse! Sajnálom de már eladtam az F1-emet!

Nagyon hamar elment szinte egyik napról a másikra!

De tudom ajánlani ezt:

http://www.vatera.hu....html?us=okteam

Nagyon olcsó,és megbízható emberke!

Licitálj, a végefelé és olcsón a tied!Kép

#666 Felhasználó inaktív   tOMiiiiK@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 15:46

lac15, amit am ultkor adtál cimet azon nincsenek házszámok, legalábbis én nem találtam! Vki segítsen már vmi tutkó cimet, házszámot adni(vagy mutatni), mert már nagyon érdeklnek a demók a store-on!!
Aki tud segítsen plz! Előre is köszi!
PSN ID: tOMiiiiKa

#667 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 16:12

Idézet

lac15, amit am ultkor adtál cimet azon nincsenek házszámok, legalábbis én nem találtam! Vki segítsen már vmi tutkó cimet, házszámot adni(vagy mutatni), mert már nagyon érdeklnek a demók a store-on!!
Aki tud segítsen plz! Előre is köszi!
azt mondtam h házszámra irj be 1 tetszőleges számotde akkor leirok neked 1 variációtváros:seattleutca:s wellerházszám:15irányitószám:98103

#668 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 16:17

jah és state-hez:vancouver

#669 Felhasználó inaktív   tOMiiiiK@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 16:19

KÖSZIKépKép

#670 Felhasználó inaktív   PS3!!!!!! 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 21:01

biolencse küldtem privit a játékkal kapcsolatban!

#671 Felhasználó inaktív   jkhuihsaid256 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 21:08

Bakker! Írjátok már le a PSN nevetekeeeeeet!!!Kép Kép

#672 Felhasználó inaktív   Ballantines 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 11. 02. 21:08

Idézet

Xbox-ot flashelni szokták, ez szoftveres átalakítás... PS3-al meg asszem vinyóról lehet elindítani másolt gammát... Már találkoztam warezon backuppal... :Đ

Köszönöm a segítséget mindenkinek. Bocs a hülye kérdésekért, de eddig rengeteg fórumot elolvastam és legalább annyi rajongója van a PS3-nak mint az XBOX-nak, tehát nehéz objektíven dönteni. Nekem semmi tapasztalatom sincs egyikkel kapcsolatban sem, úgyhogy próbálok infót szerezni a döntéshez.

Egyébként olvastam olyat is, hogy az XBOX-ból már kihozták a maximumot és nem nagyon fog fejlődni a grafika, míg a PS3 pár év múlva "csodákra" lesz képes. Ez igaz lehet?

#673 Felhasználó inaktív   jkhuihsaid256 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 21:11

Idézet

Idézet

Köszönöm a segítséget mindenkinek. Bocs a hülye kérdésekért, de eddig rengeteg fórumot elolvastam és legalább annyi rajongója van a PS3-nak mint az XBOX-nak, tehát nehéz objektíven dönteni. Nekem semmi tapasztalatom sincs egyikkel kapcsolatban sem, úgyhogy próbálok infót szerezni a döntéshez.

Egyébként olvastam olyat is, hogy az XBOX-ból már kihozták a maximumot és nem nagyon fog fejlődni a grafika, míg a PS3 pár év múlva "csodákra" lesz képes. Ez igaz lehet?

Igen. Valóban többre lesz képes a PS3! Elég csak megnézni a Killzone 2-t, vagy a Metal Gear Solid 4-et, vagy épp a Gran Turismot!Kép + megbízhatóbb, több extra van benne, Blu-ray lejátszó stb......

#674 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 21:13

lac13 a psn accom

#675 Felhasználó inaktív   tOMiiiiK@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 21:24

Bakker, még mindig problémám van a ps store-al, ugyanis amikor reggelni akarok, azt irja ki angolul h ebben az országban nem érhető el a ps store. na most én psn-nél hungary-t választottam ki, hogyha mondjuk us-t választok akkor már beenged?

Amugy az Xbox csak most menő, később lefog maradni, szoval PS3-at vegyél!!!

#676 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 21:54

Hát azt aki azért vesz Xboxot mert "menő" azt csak sajnálni tudom... Kép Egyébként azért ezek a dolgok nem ilyen egyértelműek. Még a fejlesztők, készítők se tudják, nem hogy mi... Mindenki azt hiszi hogy a PS3-nak már csak be kell indulnia és akkor majd megállíthatatlan lesz mint egy tank... Kép Éppenséggel mindenki elfelejti hogy azért az MS nem fog ülni a popóján... Elő fog rukkolni vmivel. Ezt már leírtam párszor, de most is megejtem: PS3-ra lesz végre sok játék, egyre olcsóbb. Xbox megbízhatóbb lesz, 3LED-et végre elfelejthetjük (már most sem jelent olyan méretű problémát mint annó, csak ezt még meg kell értetni az emberekkel... azok után meg amit csináltak régebben, nehéz lesz)
ez is olcsóbb lesz.
A gépek képességei meg megint nem egyértelműek előttünk, szal fölösleges jósolgatni hogy melyik lesz a szebb ennyi meg ennyi idő múlva. :Đ

#677 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 22:22

Idézet

Hát azt aki azért vesz Xboxot mert "menő" azt csak sajnálni tudom... Kép Egyébként azért ezek a dolgok nem ilyen egyértelműek. Még a fejlesztők, készítők se tudják, nem hogy mi... Mindenki azt hiszi hogy a PS3-nak már csak be kell indulnia és akkor majd megállíthatatlan lesz mint egy tank... Kép Éppenséggel mindenki elfelejti hogy azért az MS nem fog ülni a popóján... Elő fog rukkolni vmivel. Ezt már leírtam párszor, de most is megejtem: PS3-ra lesz végre sok játék, egyre olcsóbb. Xbox megbízhatóbb lesz, 3LED-et végre elfelejthetjük (már most sem jelent olyan méretű problémát mint annó, csak ezt még meg kell értetni az emberekkel... azok után meg amit csináltak régebben, nehéz lesz)
ez is olcsóbb lesz.
A gépek képességei meg megint nem egyértelműek előttünk, szal fölösleges jósolgatni hogy melyik lesz a szebb ennyi meg ennyi idő múlva. :Đ

Ööö.. versus topicba pls.. van egy olyan érzésem, h lesz ennek következménye.. Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#678 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 22:25

Idézet

Bakker, még mindig problémám van a ps store-al, ugyanis amikor reggelni akarok, azt irja ki angolul h ebben az országban nem érhető el a ps store. na most én psn-nél hungary-t választottam ki, hogyha mondjuk us-t választok akkor már beenged?

Amugy az Xbox csak most menő, később lefog maradni, szoval PS3-at vegyél!!!
már tegnap óta ezt mondom de mind1:d

#679 Felhasználó inaktív   Callation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 22:26

Idézet

Idézet

ez is olcsóbb lesz.

Ööö.. versus topicba pls.. van egy olyan érzésem, h lesz ennek következménye.. Kép
Nem vagyok boxos és Ps-m sincs de Dzsekk-nek igaza van!

Figyeljünk oda ellenségeinkre, mert ők az elsők, akik felfedezik hibáinkat.
Még a legbutább embertől is lehet tanulni valamit.
A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.
Infulenza: jobb adni mint kapni

#680 Felhasználó inaktív   Ballantines 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 11. 02. 23:52

Felesleges elvinni a versus topicba, mert részemről ennyi volt, ahogy látom lehetetlen eldönteni melyik mellett érdemes voksolni. Köszönöm az infókat, majd feldobok egy pénzt vásárlás előtt :Đ

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.