HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 593
  • 594
  • 595
  • 596
  • 597
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#11881 Felhasználó inaktív   maeda87 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 15. 21:03

Hello! valakit nem érdekel ezen játékok egyike? ( a legjobb lenne ha hajdúbiharmegyében lenne :Đ )

csere is érdekel !

The Darkness

Street Fighter IV

Genji Days of the Blade

mind karcmentes és sajnos kihasználatlen :-D

sziasztok!

#11882 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 17. 12:07

Írtam egy levelet a ps3trophycardnak, hogy megodható-e az, hogy lecserélik az angol zászlót magyarra a kártyámon, mivel UK felhasználó vagyok.Kép
Azt mondták, 5 dollárért átjavítják. Mellesleg szereztem egy trófeát 11:33kor, de a kártyán 9:33nak írja. Miért?

#11883 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 12:18

Én az időzónára tippelnék.

Valakit esetleg érdekelné a MotorStorm:Pacific Rift platinum kiadásban? (2x volt eddig használva.:Đ)

#11884 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 12:20

Idézet

Írtam egy levelet a ps3trophycardnak, hogy megodható-e az, hogy lecserélik az angol zászlót magyarra a kártyámon, mivel UK felhasználó vagyok.Kép
Azt mondták, 5 dollárért átjavítják. Mellesleg szereztem egy trófeát 11:33kor, de a kártyán 9:33nak írja. Miért?
és megcsináltatod ? Kép

#11885 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 12:21

Idézet

Idézet

és megcsináltatod ? Kép
Igen ha mayomka előtt járok majd és ha a kezdőoldalon az én kártyámat rakja kiKép
Félretéve a viccet meggondolom, de nem mostanában fogom megváltoztatni.

#11886 Felhasználó inaktív   PSfanboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 13:30

Sziasztok!

Elakadtam a FEAR 2-ben. Egy robot jön elő, és azt kell lőnöm, a gond csupán, hogy mindig valamiféle védőpajzsot képez a teste körül, így nem hatnak a löszereim. A pálya tele van emucióval és a csővekből gáz jön elő, amit le lehet állítani! Asszem összesen 3 ilyen van.
Hogy kell megölni a robotot?

#11887 Felhasználó inaktív   lebron james 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 14:30

Nincs meg véletlenül valakinek a u2 DLC-k egyike?

#11888 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 17:07

Idézet

En megveszem a RDR es a GTA EFLC, ha teheted vedd meg mind a kettot! ! ! KépKépKép
tényleg hamár itt tartunk ez a 2 új kiegészítő megy az alapjátékon kívül is vagy csak vele együtt?

#11889 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 17:09

Idézet

Idézet

En megveszem a RDR es a GTA EFLC, ha teheted vedd meg mind a kettot! ! ! KépKépKép
tényleg hamár itt tartunk ez a 2 új kiegészítő megy az alapjátékon kívül is vagy csak vele együtt?
Megy az alapjáték nélkül is, tehát nemkell hozzá a GTA IV
Kép

#11890 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 17:12

Idézet

Idézet

Idézet

Megy az alapjáték nélkül is, tehát nemkell hozzá a GTA IV
köszi :Đ

#11891 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 17. 17:47

Idézet

Sziasztok!

Elakadtam a FEAR 2-ben. Egy robot jön elő, és azt kell lőnöm, a gond csupán, hogy mindig valamiféle védőpajzsot képez a teste körül, így nem hatnak a löszereim. A pálya tele van emucióval és a csővekből gáz jön elő, amit le lehet állítani! Asszem összesen 3 ilyen van.
Hogy kell megölni a robotot?
Ha ugyanarra a robotra gondolunk, akkor próbálj meg shock gránátot küldeni rá, vagy rakéta vetővel.

#11892 Felhasználó inaktív   01lampa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 07:46

Sziasztok lene egy ilyen kérdésem hogy szerintetek megéri veni Ps 3 at hogyha van box om ??Bár azé gondolkozok rajta mert ki probálnám a gow ot a Heavy Raint killzont meg még sok játékot.sZOVAL NEKTEK MI A VÉLEMÉNYETEK ?Ja és még aszt h hol lene a legkedvezöb megveni GÉPET SZAL HOL A LEGOLCSOBKép

#11893 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 08:50

Idézet

Sziasztok lene egy ilyen kérdésem hogy szerintetek megéri veni Ps 3 at hogyha van box om ??Bár azé gondolkozok rajta mert ki probálnám a gow ot a Heavy Raint killzont meg még sok játékot.sZOVAL NEKTEK MI A VÉLEMÉNYETEK ?Ja és még aszt h hol lene a legkedvezöb megveni GÉPET SZAL HOL A LEGOLCSOBKép
szia, szerintem mindenképpen megéri, amikor énvettem akkor a platinumshop, consolecorner, konzolstudio(én itt vettem), voltak a legolcsóbbak, de sokan isteítik az überkonzolt is:)
(és egy tanács: a capslockot felejtsd el, mert nem szeretik egyik fórumon se, olyan mintha kiabálnálKép)

Free userbars

#11894 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 04. 18. 08:56

Idézet

Idézet

szia, szerintem mindenképpen megéri, amikor énvettem akkor a platinumshop, consolecorner, konzolstudio(én itt vettem), voltak a legolcsóbbak, de sokan isteítik az überkonzolt is:)
(és egy tanács: a capslockot felejtsd el, mert nem szeretik egyik fórumon se, olyan mintha kiabálnálKép)
PS3-ból 250 GB a legolcsobb a multiformat ott 70 ezer, 120 GB-nál pedig a konzolvilág de szerintem jobban megéri külföldről vásárolnod pl: http://www.shopto.net/ ha át számolod igy azért olcsobb...Kép

#11895 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 09:31

Idézet

Én itt szúrtam ki most egy akciót, 79 ezerért egy 250 gigás gép + 4 játék szerintem megéri ez is. Gamecityonline
Mondjuk én mindent eddig a Konzolok szervize.hu-nál szoktam venni, csak ott most nincs raktáron.

#11896 Felhasználó inaktív   PSfanboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 14:52

01Lámpa!

Mindenképpen vegyél PS3-at, ha tudsz! Megéri. A PS3 exkluzív címek, nagyon jók. Amiket felsoroltál, az is mutatja, hogy jók. Resistance 2, MAG, Uncharted 1-2, meg még egy csomó cím, amiért érdemes PS3-at venned!
Plusz ingyenes PS Network, multizás ingyen, és a Blu-ray filmnézés.

#11897 Felhasználó inaktív   PSfanboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 14:56

01Lámpa!

Én a helyedben mindenképpen 250 GB-os PS3-at vennék, mert elég sok játék instalál a HDD-re, és sokszor 4-6 GB-ot egy játék! Meg elég sok demót le tudsz tölteni, meg promóciós anyagokat a PSN-ről bőven.
Például: Pulse, illetve The Tester, stb...
Ezek az amerikai PS Store-ról érhetők el!

#11898 Felhasználó inaktív   01lampa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 17:47

köszönöm a sok infot mindenkinek és töbet nem lesz caps lock xdKép

#11899 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 17:52

Nem tudja valaki hogy az 576-ban árulják-e már a GTA IV: Episodes From LC-t.Mert mennék már megvenni.
,,A halálod még nem bizonyítja, hogy éltél.''

#11900 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 16:07

Valaki tudja,hogy PSN kártyán kivül milyen bankkártyával lehet UK Storre-ról vásárolni?VISA Electron-al nem engedi
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 593
  • 594
  • 595
  • 596
  • 597
  • Utolsó »