HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 600
  • 601
  • 602
  • 603
  • 604
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#12021 Felhasználó inaktív   Goofey84 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 01. 08:40

Sziasztok! Lenne egy buta kérdésem. Jöhet olyan játékhoz update ami nem telepíti fel magát? Előre is köszi a válaszokat.

#12022 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 08:44

Sziasztok, az előbb az új ps3-mas hardware-vel kapcsolatos cikkhez írtam, és közölték velem, hogy talán itt jobb helye lenne a kommentemnek, ha megengeditek bemásolnám egybe az egészt:

Sziasztok srácok, kb. egy éve olvasom a gamekapocs oldalát, de csak most jutottam el odáig hogy be is regisztráljak =)

És ez alkalomból egy kérdéssel rögtön le is támadnálak titeket:
-Tehát a helyzet az hogy tegnap ballagtam és összejött a pénzem a hõn áhított PS 3 csodagépre.
-Örömmel olvastam ezt a cikket, mintha ezt a vérfrissítést csak nekem idõzítették volna, tehát egy CECH-2100A szeretnék mostmár beszerezni.
-Kérdésem lényege az lenne hogy, honnan fogom tudni hogy a dobozban ez lapul? Illetve tudnátok-e ajánlani valami online boltot ahonnan ezt a kütyüt tudnám (majd) megrendelni emberi összegért persze.

-És egy pici off ha megengeditek: Nem vagyok teljesen képbe, hogy hazánkban milyen az online támogatása a konzolnak, értem itt ez alatt, hogy a ps networkot el lehet-e innen érni és hogy tudok-e demókat meg ilyesmiket letölteni majd (esetleg valami linket leírásról nagyon megköszönnék)

ui: örülök hogy rászántam magam a reg-re és immár tagja vagyok a közösségnek, (bocsi ha kicsit elragadtattam magam az elsõ hozzászólásomba)

#12023 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 01. 08:51

Idézet

Sziasztok, az előbb az új ps3-mas hardware-vel kapcsolatos cikkhez írtam, és közölték velem, hogy talán itt jobb helye lenne a kommentemnek, ha megengeditek bemásolnám egybe az egészt:

Sziasztok srácok, kb. egy éve olvasom a gamekapocs oldalát, de csak most jutottam el odáig hogy be is regisztráljak =)

-Tehát a helyzet az hogy tegnap ballagtam és összejött a pénzem a hõn áhított PS 3 csodagépre.
-Örömmel olvastam ezt a cikket, mintha ezt a vérfrissítést csak nekem idõzítették volna, tehát egy CECH-2100A szeretnék mostmár beszerezni.
-Kérdésem lényege az lenne hogy, honnan fogom tudni hogy a dobozban ez lapul? Illetve tudnátok-e ajánlani valami online boltot ahonnan ezt a kütyüt tudnám (majd) megrendelni emberi összegért persze.

-És egy pici off ha megengeditek: Nem vagyok teljesen képbe, hogy hazánkban milyen az online támogatása a konzolnak, értem itt ez alatt, hogy a ps networkot el lehet-e innen érni és hogy tudok-e demókat meg ilyesmiket letölteni majd (esetleg valami linket leírásról nagyon megköszönnék)

ui: örülök hogy rászántam magam a reg-re és immár tagja vagyok a közösségnek, (bocsi ha kicsit elragadtattam magam az elsõ hozzászólásomba)
Magyarán te Slim-et akarsz abból szerintem a 250gb-at vedd. El lehet érni a Network-ot de, hogy de mókkal is tudjál játszani azt csak úgy ha hamis címmel regisztrálsz(Amerikai, Angol). Én überkonzolt ajánlom mert ott szoktma én is vásárolni, de máshol ugyan ennyiért kapsz hozzá járékot is, ebben majd más eligazít.

#12024 Felhasználó inaktív   Goofey84 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 08:52

Idézet

Az online támogatás működik kis hazánkban, lehet demokat tölteni és multizni is ingyen, annyi a trükje, hogy angolként kell regisztrálni magad a ps3 networkre (meg kell adnod neki egy létező angol címet)

#12025 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 09:08

Köszönöm a gyors válaszaitokat!

Tehát ha jól értem akkor ha valódi magyar címemmel regisztrálok be, nem érhetem el a demókat, de a networknek attól még tagja vagyok, és multizhatok is?

#12026 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 09:10

Idézet

Tehát ha jól értem akkor ha valódi magyar címemmel regisztrálok be, nem érhetem el a demókat, de a networknek attól még tagja vagyok, és multizhatok is?
Igen. Sokan úgy csinálják, hogy magyaron játszanak és akkor oda gyüjtik a trophykat stb, és egy külön profilba vannak nekik angol vagy USA-s account(vagy mind2) és onnan meg csak a demókat szerzik.

#12027 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 09:16

Idézet

Idézet

Igen. Sokan úgy csinálják, hogy magyaron játszanak és akkor oda gyüjtik a trophykat stb, és egy külön profilba vannak nekik angol vagy USA-s account(vagy mind2) és onnan meg csak a demókat szerzik.
Kezdek megvilágosodni =D Hirtelen azthittem hogy egy gép = 1 account és az így "beleég" vagy ilyesmi, de ha lehet így is csinálni akkor boldogság van =)

Egy olyan kérdésem lenne még, hogy ismerősöm ajánlotta az angol eBay-t, hogy onnan egész korrekt áron be lehet szerezni a játékokat, kérdésem az hogy nektek erről mi a véleményetek, illetve ti honnan szerzitek őket? (a Sony címek érdekelnek a legjobban)

#12028 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 11:04

Idézet

A PS felismeri a feliratot a filmhez,ha az egy külön fájl?:Đ
Media Serveren keresztül igen

#12029 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 11:09

Idézet

Sziasztok, az előbb az új ps3-mas hardware-vel kapcsolatos cikkhez írtam, és közölték velem, hogy talán itt jobb helye lenne a kommentemnek, ha megengeditek bemásolnám egybe az egészt: ....
Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy a gép dobozán felvan tűntetve az alaplap típúsa, de ezt még elvileg nem lehet kapni. De a dobozon rajta van a sorozat szám.Kép

#12030 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 11:53

Idézet

Idézet

és ezt a media serveres dolgot, hogy tudom megoldani?mert nekem is van pár felíratos filmem, amihez nem jeleníti meg a felíratot.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#12031 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 12:02

Idézet

Idézet

Idézet

és ezt a media serveres dolgot, hogy tudom megoldani?mert nekem is van pár felíratos filmem, amihez nem jeleníti meg a felíratot.
Hát ha routheren keresztül van megosztva a net akkor csak lekell Szedned a Media Server-rt feltelepíteni elindítani, és lényegében kész is. (Annyit kell még csinálni, hogy a Media Server-nek van egy menüpontja ahol hozzá lehet adni mappákat, hogy miket láss PS-en) És ezután a PS meg is találja a kapcsolatot a PS és a gép között. (Csak az a lényeg hogy a proginak mennie kell hogy működjön a kapcsolat.) Ha nem routheresen, akkor egy is UTP vagy keresztkábellel összekötöd a gépet és a PS-st és ugyan az lesz mint amit előszőr leírtam.

#12032 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 14:26

Idézet

Idézet

Sziasztok, az előbb az új ps3-mas hardware-vel kapcsolatos cikkhez írtam, és közölték velem, hogy talán itt jobb helye lenne a kommentemnek, ha megengeditek bemásolnám egybe az egészt: ....
Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy a gép dobozán felvan tűntetve az alaplap típúsa, de ezt még elvileg nem lehet kapni. De a dobozon rajta van a sorozat szám.Kép
Köszönöm a kiegészítést, teveztem is hogy mégegyszer rákérdezek, de megelőztél. És lehet tudni erről valamit hogy mikor lesz rendelhető kb. ?

#12033 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 14:30

Idézet

Idézet

Idézet

Köszönöm a kiegészítést, teveztem is hogy mégegyszer rákérdezek, de megelőztél. És lehet tudni erről valamit hogy mikor lesz rendelhető kb. ?
Háááát szerintem max 1-2 hónap de szerintem az a nagyon max. (Ha csak a Sony nem akar valami nagy akcióval együtt árulni az új gépet.)

#12034 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 14:36

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Háááát szerintem max 1-2 hónap de szerintem az a nagyon max. (Ha csak a Sony nem akar valami nagy akcióval együtt árulni az új gépet.)
úúúh 1-2 héten belül akartam rendelni, nembaj legalább jobb lesz így az éretségim =D

#12035 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 02. 12:13

Valahogy nem lehet érzékenyebbe ténni az analógot? Mert MW2-ben ez az invisible elég gyenge... Egeret meg nem akarok venni.

#12036 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 02. 12:29

Idézet

Valahogy nem lehet érzékenyebbe ténni az analógot? Mert MW2-ben ez az invisible elég gyenge... Egeret meg nem akarok venni.
Elvileg ha multi közben nyomsz egy Start-ot és ott Options, akkor ott lehet. (Ha jól láttam.)

Valakit MotorStorm: Pacific Rift érdekel?

#12037 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 02. 13:51

Idézet

Idézet

Elvileg ha multi közben nyomsz egy Start-ot és ott Options, akkor ott lehet. (Ha jól láttam.)

eladod??:O

#12038 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 02. 14:05

Idézet

Idézet

Idézet

Hát sajnos pénz szűkében vagyok és ja. Kép De ha nem kell senkinek se akkor megtartom és hajszolom tovább a trófeákat.:Đ

#12039 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 02. 14:06

Amúgy a jövő héten majd kikéne próbálni a multiját amit beszéltünk Kép

#12040 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 02. 14:14

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hát sajnos pénz szűkében vagyok és ja. Kép De ha nem kell senkinek se akkor megtartom és hajszolom tovább a trófeákat.:Đ
platinázd ki elöbb !

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 600
  • 601
  • 602
  • 603
  • 604
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.