HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 604
  • 605
  • 606
  • 607
  • 608
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#12101 Felhasználó inaktív   lebron james 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 03. 20:54

Én meg úgy tom hogy 500gb a max

#12102 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 03. 21:36

És az SSD-vel mi a helyzet? Valaki próbált már beletenni a PS-be?

#12103 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 03. 22:37

Idézet

És az SSD-vel mi a helyzet? Valaki próbált már beletenni a PS-be?
Hát én nem nagyon hallottam ill láttam SSD vinyót PS-be szerintem, ha lehet azokat FAT32-be formázni akkor elvileg kéne nekie. De nem biztos csak én így gondolom hogy lehetséges.

#12104 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 03. 22:38

Idézet

Én meg úgy tom hogy 500gb a max
Én is úgy tudom hogy 500 a határ.

És egy másik téma. Megvan a 100. trófeám.KépKép

#12105 Felhasználó inaktív   Krekk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 04. 08:11

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Én ugy tudom,hogy max csak 250 GB-ot isemeri fel
Biztos, hogy felismeri még az 1 Terrásat is, de, hogy nem 250 a határ az 1000%. Nekem most egy 500as vinyó van a ps3ban és az egész tárhely a rendelkezésemre áll, illetve a rendszer sebessége se változott. Tényleg csak annyi kell, hogy fat32 legyen, de ezt a ps3 megcsinálja, szóval ha vesztek egy új vinyót csak be kell rakni és kész. (persze ha recovery-zni akartok, előtte nem árt egy back up-ot csinálni egy külső fat32-es adattárolóra)

#12106 Felhasználó inaktív   bajor 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 05. 01:57

Üdv én mint új ps3 Slim tulajdonos. Lenne egy kérdésem . Szóval elég új a gép. 2hónap talán. Eddig egy nyitott hátulja tévéállványon volt. Most szerváltam egy újat zárt a hátulja meg a hely is szűkösebb. Szóval kevesebb a szelőzés. Illetve egy kis lyuk van a kábeleknek talán annyi . Nos ma azt vettem észre kr.va hangos meg olyan gyorsan pörög szerintem a ventilátor. Eddig semmi ilyen probléma nem volt. Ez lehet a zárt tvállvány miatt? Egyenlőre játékba semmi minőség romlást nem észleltem. Nos Lehet ez a hiba az állvány miatt? Vagy kezdjek parázni?

#12107 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 05:14

Idézet

Üdv én mint új ps3 Slim tulajdonos. Lenne egy kérdésem . Szóval elég új a gép. 2hónap talán. Eddig egy nyitott hátulja tévéállványon volt. Most szerváltam egy újat zárt a hátulja meg a hely is szűkösebb. Szóval kevesebb a szelőzés. Illetve egy kis lyuk van a kábeleknek talán annyi . Nos ma azt vettem észre kr.va hangos meg olyan gyorsan pörög szerintem a ventilátor. Eddig semmi ilyen probléma nem volt. Ez lehet a zárt tvállvány miatt? Egyenlőre játékba semmi minőség romlást nem észleltem. Nos Lehet ez a hiba az állvány miatt? Vagy kezdjek parázni?
Szerintem a zárt hely lesz a probléma kulcsa, ha utána is csinálja a gép akkor sajnos szerintem szervíz, addig ameddig még garós. De lehet hogy a nagy meleg is közre játszik.

#12108 Felhasználó inaktív   Krekk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 07:27

Idézet

Szedd ki az álványból. Azért hangos, mert a gép a belső hőmérsékletének megfelelően állítja a ventillátor fordulatszámát. Mivel nem tud rendesen szellőzni, a belső hőmérskélet megnövekszik és ezt a szellőzés intenzitásának fokozásával akarja ellensúlyozni. Ez teljesen természetes, nincs benne semmi hiba. A hiba ott van, hogy ez zárt állványba raktad. Hosszútávon gondolom nem tesz neki nagyon jót ha így van, de attól nem kell félni, hogy 2 hónap alatt visszafordíthatatlan károkat okoztál. Viszont komolyan tedd valami redndes, jól szellőző helyre, mindekinek jobb lesz.

#12109 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 11:29

Írtam nektek pár nappal ez előtt, hogy PS3 vásárlása előtt állok... És ugyebár az új CECH-2100A szériából szeretnék már rendelni. Felvettem a konzolvilág.hu-t msn-re és érdeklődtem a széria felől. Nem akarok senkit megsérteni de egy olyan valaki ült a gép előtt aki nem hogy konzolt nem látott, de még szerintem azthiszi hogy betárcsázós net van mindenhol.
Az illető annyira értetlen volt hogy az elképesztő, olyan fél órámba tellett megmagyarázni neki hogy mit is szeretnék.

Ez egy részlet a beszélgetésünkből:

(12:29) Ádíííí: Üdv, sziasztok
(12:30) Ádíííí: nemtudom tegeződhetünk-e, bízom benne hogy igen
(12:31) Ádíííí: playstation 3 vásárlására szeretném adni fejemet
és a ti boltotok bizonyult a leg szimpatikusabbnak
(12:32) Ádíííí: meg is rendeltem volna a masinát, ha a napokban nem jelenik meg az új CECH-2100A széria
(12:32) Ádíííí: kérdésem lényege annyiból áll, hogy ezt mikor lehetlessz kapni nálatok, illetve ez az árban jelent-e valamiféle differenciát?
(12:33) Ádíííí: válaszotokat előrre is köszönöm
(12:35) - Konzolvilág Ko: Hello!
ps3ból slimünk van csak
120 gigás és 250 gigás
ennél újabb nincs

Ez már szerintem önmagában sokmindent elárul, végül mire sikerült megértetnem vele hogy mit is szeretnék azzal küldött el a bús pics*ba hogy 1-2 hónapnál hamarabb ne számítsak rá. Szerintem ez egy konzolokra szakosodott üzletnél elfogadhatatlan.

Azonban ma ért a kellemes csalódás, felhívtam a consolevorne.hu-t, és egy nagyon segítőkész srác vette fel a telefont, egyből le is vágta hogy mit szeretnék és biztosított a-felől, hogy jövőhét kedden-szerdán már rendelhetem a konzolt, mindenkinek csak ajánlani tudom őket. (Nem mellesleg olcsóbbak is.)

#12110 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 05. 11:34

Idézet

Írtam nektek pár nappal ez előtt, hogy PS3 vásárlása előtt állok... És ugyebár az új CECH-2100A szériából szeretnék már rendelni. Felvettem a konzolvilág.hu-t msn-re és érdeklődtem a széria felől. Nem akarok senkit megsérteni de egy olyan valaki ült a gép előtt aki nem hogy konzolt nem látott, de még szerintem azthiszi hogy betárcsázós net van mindenhol.
Az illető annyira értetlen volt hogy az elképesztő, olyan fél órámba tellett megmagyarázni neki hogy mit is szeretnék.

Én ismerem őket személyesen,párszor voltam már náluk.Hát,talán 1 srác van ott aki érti miről van szó,a többi nem...Egyébként nekem 2 napba telt mire benyögték h "nincs"...

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#12111 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 11:46

Egészen elképesztő ez 2010-ben, nem várom el hogy nyalják ki a... De istenem ők még nem hallottak arról hogy a vevőnek mindég igaza van és ő az első.

#12112 Felhasználó inaktív   krizsa22 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 11:55

Sziasztok!

Mikor a killzone-ba jön egy ilyen nagy boss azt hogy lehet kicsinálni mert én akármit csináltam nem jött össze!!!

Előre is köszi

#12113 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 14:15

faszom kivan ! Rendeltünk egy joyt angliából egy boltban 1 hónapja de volt az a vulkános izé ezért sokat késet de ma megjött !
Szép , nem használt , gyári stb. csak hogy nem rezgőőőőőős ! Áhhhhhh olyan düh roham jött rám. Ennyit kértem , egy rezgőst és nem azt küldtek.........nem is vettem meg ! KépKép Most rendelhetek egyet M.o-ról. Ezt az oldalt néztem ki : multiformat.hu mert kereken egy tizes lesz. De ha tudtok olcsóban csak szoljatok!

#12114 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 14:31

Idézet

faszom kivan ! Rendeltünk egy joyt angliából egy boltban 1 hónapja de volt az a vulkános izé ezért sokat késet de ma megjött !
Szép , nem használt , gyári stb. csak hogy nem rezgőőőőőős ! Áhhhhhh olyan düh roham jött rám. Ennyit kértem , egy rezgőst és nem azt küldtek.........nem is vettem meg ! KépKép Most rendelhetek egyet M.o-ról. Ezt az oldalt néztem ki : multiformat.hu mert kereken egy tizes lesz. De ha tudtok olcsóban csak szoljatok!
Pffff az kemény. Kép Nem is tudtam hogy olyan Joy-t még lehet kapniKép Ha már van Joy-od akkor egy olyan ötletem lenne, (persze ha van PS2-őd) hogy venni hozzá egy átalakítót amivel a PS 2-es Joy-t rátudod kötni és az csak pár ezer Ft lenne

#12115 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 14:39

Idézet

Idézet

Pffff az kemény. Kép Nem is tudtam hogy olyan Joy-t még lehet kapniKép Ha már van Joy-od akkor egy olyan ötletem lenne, (persze ha van PS2-őd) hogy venni hozzá egy átalakítót amivel a PS 2-es Joy-t rátudod kötni és az csak pár ezer Ft lenne
a-a-a-a ! Nekem csak ps3 sisaxis dualshock vezeték nélküli kontroler kell csak! Kép

#12116 Felhasználó inaktív   vof 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 14:47

Sziasztok!

Akarok vennis egy ps3-mat, és a net dologgal nem vagyok képbe. Szóval milyen modem kell hozzá? (ha egyáltalán így hívják).

#12117 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 05. 15:45

Idézet

Sziasztok!

Akarok vennis egy ps3-mat, és a net dologgal nem vagyok képbe. Szóval milyen modem kell hozzá? (ha egyáltalán így hívják).
Semmi extra, csak bedugod a kábelt a PS3-ba és van internet.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#12118 Felhasználó inaktív   lebron james 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 15:55

Nagyjából tudom de valaki elmondaná hogy ha storeról veszel valamit pl egy játékhoz DLC-t) akkor ugye nem mindegy milyen kiegészítőt veszel a játékodhoz azt tudom hogy valahol rajta van a tokon hogy milyen körzetbe vagy mibe tartozik. De az hol van rajta? És milyen körzetek vannak? valaki részletezné ezt

#12119 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 16:24

Idézet

Nagyjából tudom de valaki elmondaná hogy ha storeról veszel valamit pl egy játékhoz DLC-t) akkor ugye nem mindegy milyen kiegészítőt veszel a játékodhoz azt tudom hogy valahol rajta van a tokon hogy milyen körzetbe vagy mibe tartozik. De az hol van rajta? És milyen körzetek vannak? valaki részletezné ezt
Nem, nem mindegy. A doboz hátulján van egy kis földgömb ikon ami mellet van egy szám vagy 1 vagy 2.
1 - USA 2 - Európa. Tehát, valószínüleg a játékaid 2-es régiószámúak, amikhez csak Európai ország store-jából letöltött dlc-k fognak működni. Értelemszerűen 1-es számú játékhoz amerikai account szükséges, ezért jó ha mind2 vanKép
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#12120 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 16:27

gameplay.co.uk GOW 3 kb 8500 ft postával együtt ha valakit érdekel!

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 604
  • 605
  • 606
  • 607
  • 608
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.