HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 615
  • 616
  • 617
  • 618
  • 619
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#12321 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 26. 19:18

Idézet

Idézet

Idézet

Már csak pár nap és megérkezik a az elsö play station 3-asom Kép
Kezdetnek Killzone 2, és inFamous Kép
Remek kezdés.Majd folytasd Uncharted 2 és Heavy Rain.Majd ha már tele leszel zsetonnal akkor meg a God of War 3.
A Killzone 2 nekem személyes nagykedvencem, k*rva jó.
Szerintem az Uncharted 2-t feltétlen szerezd meg. Azt hiszem novemberben jött ki, de még mindíg neki van a legszebb grafikája + nagyonkirály játékmenet. :Đ

#12322 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 26. 19:30

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Már csak pár nap és megérkezik a az elsö play station 3-asom Kép
Kezdetnek Killzone 2, és inFamous Kép
Remek kezdés.Majd folytasd Uncharted 2 és Heavy Rain.Majd ha már tele leszel zsetonnal akkor meg a God of War 3.
A Killzone 2 nekem személyes nagykedvencem, k*rva jó.
Szerintem az Uncharted 2-t feltétlen szerezd meg. Azt hiszem novemberben jött ki, de még mindíg neki van a legszebb grafikája + nagyonkirály játékmenet. :Đ
Milyen pénzekért lehet őt most meg szerezni a leg barátiabban?

#12323 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 19:33

Idézet

Csak PS3-on van a legszebb grafja.

#12324 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 19:35

Idézet

Idézet

de a srác most vesz gépet ugyhogy gondolom nem wii-ről beszélek...

#12325 Felhasználó inaktív   Krekk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 19:36

Idézet

Idézet

Ezt hogy érted? Tudsz szebb játékot mondani az U2-nél (esetleg a God of War III)?

#12326 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 19:41

Idézet

Idézet

Idézet

Ezt hogy érted? Tudsz szebb játékot mondani az U2-nél (esetleg a God of War III)?
Pl. Crysis. Nekem az U2 olyan meseszerű kicsit. Heavy Rain-ek a grafikája jobban tetszik meg persze a GoW-nak.

#12327 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 19:42

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Pl. Crysis. Nekem az U2 olyan meseszerű kicsit. Heavy Rain-ek a grafikája jobban tetszik meg persze a GoW-nak.
heavy rain??? XD

#12328 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 19:43

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Istnem nem értem mi tetszik az embereknek a Crysis-ba, lehet bennem van a hiba de szerintem egy középszerű szar volt már a maga korában is. Irreálisan magas gépigényért cserébe, kapsz egy agyon HDRezett bug-tengert. A kettő sem tűnik semmivel igényesebbnek az eddig látottak alapján, ha látványvilágot kell összehasonlítani egy UC2 simán megeszi.

#12329 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 19:43

Idézet

heavy rain??? XD
Miért mi bajod vele?

#12330 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 19:45

Idézet

Idézet

heavy rain??? XD
Miért mi bajod vele?
semmi-semmi.... xD

#12331 Felhasználó inaktív   Bumbi_King 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 19:46

Idézet

Istnem nem értem mi tetszik az embereknek a Crysis-ba, lehet bennem van a hiba de szerintem egy középszerű szar volt már a maga korában is. Irreálisan magas gépigényért cserébe, kapsz egy agyon HDRezett bug-tengert. A kettő sem tűnik semmivel igényesebbnek az eddig látottak alapján, ha látványvilágot kell összehasonlítani egy UC2 simán megeszi.
Nekem ugyan PC-n van meg a crysis de akkor sem szar (saját vélemény).nekem 1 bug nem volt benne és a gépigény meg nem is nagy ahoz képest h milyen szép.uncharted 2-t még nem láttam most nem állok ugy h lesz új játékom, de a crysi-nek akkor is szép a grafja.

Ja és a crysis játékélménye nekem amikor új volt megunhatatlan volt legalább 4x végigvittem (és én max grafon mer apám gépe akkor még istenkirály volt és szinte minden ment rajta max-on) plusz a nanoruha+a fegyverfejlesztés saját kezűleg+plusz a cryengine 100% rombolható környezet (max a köveket nem lehetett rombolni de az mind1 mert ugye ki áll le lődüsni a semmit) na de a lényeg h a Crysis nekem még mindig az 1ik kedvenc játékom de persze csak az AC2 után:)
ASSASSIN'S CREED 2 FOREVER!!!
Nothing is true, evrithing is permitted. -- Hasan Sabbah
Our life is made by the death of others. -- Leonardo Da Vinci

#12332 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 19:47

Idézet

Hát igen, minimumon tényleg nem egy meseszép... :Đ

Most azért fikázod mert szebb a grafikája? Ha látványról van szó egyértelműen GOW III, de grafikailag sokkal részletgazdagabb a Crysis.

#12333 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 19:49

Idézet

semmi-semmi.... xD
Ha már nem pif-pufról szól egy játék, hanem érteni is kell mit magyaráznak benne akkor már nincs is értelme ugye?

#12334 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 19:49

Idézet

Idézet

Nekem ugyan PC-n van meg a crysis de akkor sem szar (saját vélemény).nekem 1 bug nem volt benne és a gépigény meg nem is nagy ahoz képest h milyen szép.uncharted 2-t még nem láttam most nem állok ugy h lesz új játékom, de a crysi-nek akkor is szép a grafja.
A Crysis csak pc-n létezik. Amit mondtam persze szintén magánvélemény volt, nem akartam senkit megbántani, csak már kicsit kiakadtam azon hogy ha szép grafról van szó, akkor mindenki ezzel példálózik, én és közeli ismerőseim azon a véleményen vagyunk hogy egy középszar játék minden tekintetbe.

#12335 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 19:50

Idézet

Idézet

semmi-semmi.... xD
A 11 ugye a korod? Meg is látszik. Ha már nem pif-pufról szól egy játék, hanem érteni is kell mit magyaráznak benne akkor már nincs is értelme ugye?
Adatlapja szeirnt 16 éves.

#12336 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 19:51

Idézet

Idézet

Idézet

semmi-semmi.... xD
A 11 ugye a korod? Meg is látszik. Ha már nem pif-pufról szól egy játék, hanem érteni is kell mit magyaráznak benne akkor már nincs is értelme ugye?
Észrevettem.Kép

#12337 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 19:52

Idézet

Idézet

semmi-semmi.... xD
nem 11 hamen 12. énkérek elnézést és amugy szerintem te se sokat játszhattál azzal a játékkal

#12338 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 19:53

Idézet

A Crysis csak pc-n létezik. Amit mondtam persze szintén magánvélemény volt, nem akartam senkit megbántani, csak már kicsit kiakadtam azon hogy ha szép grafról van szó, akkor mindenki ezzel példálózik, én és közeli ismerőseim azon a véleményen vagyunk hogy egy középszar játék minden tekintetbe.
Mért az UC nem csak PS3-on létezik? Kép Crysis 2 lesz konzolra és már az szebb mint az UC. Képzeld a Crysist először minimum grafon toltam végig mégis mai napig kedvenc játékom.

#12339 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

semmi-semmi.... xD
Észrevettem.Kép
Am bocs klemind nem kötekedni akarok, de most ő a grafot becsmérelte és te a játékmenettel példálóztál? Kép
Nem azért sok esetben igazad lenne, szomorú de így van, csak most azért sántít a dolog szeirntem....

#12340 Felhasználó inaktív   Krekk 

• Tag
  • PipaPipa

Én toltam a Crysist, láttam videón milyen amikor mindent kihoz magából és messze nincs az UC2 nyomában véleményem szerint. Az UC2 technikailag is nagyon jó (szép éles textrúák stb) továbbá a látványvilága is magávalragadó. A Crysis látványvilága semmilyen nem volt számomra, a víz fogott meg egyedül. De az már a Far Cry Insticts Predatorban is megvolt.

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 615
  • 616
  • 617
  • 618
  • 619
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.