HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 627
  • 628
  • 629
  • 630
  • 631
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#12561 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 19. 17:59

Idézet

Mi az amit fontos nezni egy tv nél ha játékra használom? Milyen márkájú tv az ami jó? És kösz szépen a segítségetKép:Đ
A képfrisítést kell nézni ha játékra veszed, azt pedig sajna nem adják olcsón. A 3D TV-k is részben a 200Hz frisítés miatt drágák. A Nem 3D esetében a 100Hz már simán jó, de ennek forumokon tesztképpekel jól utánna olvashatsz, ha érdekel. Mo-n én a Samsungot ajánlom a Sony nagyon jó de nagyon drága Philips és sharp is nagyon jó, de abból nem lehet tudni milyen panel van a gépben az LG-ről nagyon vegyesek a vélamények úgy vettem észre azokból csak a drágább kategóriát szeretik az emberek.
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#12562 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 18:05

Mi a különbség egy platinum, és egy síma játék között ? Csak annyi, hogy más a dodoz?

#12563 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 18:10

Idézet

Mi a különbség egy platinum, és egy síma játék között ? Csak annyi, hogy más a dodoz?
Igen.

#12564 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 19. 18:53

ps3-at szeretnék venni és azt szeretném megkérdezni hogy hol a legolcsóbb?Mert én láttam év eleje körül slimet 120Gb-ost a konzolvilágban 65ezerért de már ott is felment 70-re(ezt amúgy nemértem hogy mért emelkedik az ára)70ezer alatt nem lehet kapni sehol?

#12565 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 19:01

Idézet

ps3-at szeretnék venni és azt szeretném megkérdezni hogy hol a legolcsóbb?Mert én láttam év eleje körül slimet 120Gb-ost a konzolvilágban 65ezerért de már ott is felment 70-re(ezt amúgy nemértem hogy mért emelkedik az ára)70ezer alatt nem lehet kapni sehol?
Nagyon nem, a zseniális magyar politika remekének köszönhetően sokat romlott megint a forint ezért lett drágább.
gfdgsb432flodensjgfds

#12566 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 19:29

Idézet

Idézet

Nagyon nem, a zseniális magyar politika remekének köszönhetően sokat romlott megint a forint ezért lett drágább.
És az ilyen kisebb konzolboltokba le lehet vonni az áfát vagy már ők levonták és azér tudják ilyen olcsón adni?

#12567 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 19:31

Idézet

Idézet

És az ilyen kisebb konzolboltokba le lehet vonni az áfát vagy már ők levonták és azér tudják ilyen olcsón adni?
Elméletileg az áfa azokon is rajta van csak a beszerzési költséggel és a haszonkulcsal operálhatnak, de van ahol azért anniyra olcsó mert illegálisan árúlják áfa nélkül. Ezutóbbi inkább csak játékokra jellemző és nem hiszem hogy konzol boltok ezt csinálnák.
gfdgsb432flodensjgfds

#12568 Felhasználó inaktív   Riot 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 19:32

Namost mint mostanában itt sokan én is tervezem egy ps3 beújítását,és szeretnék hozzá egy értelmesebb monitort venni mivel egy 88centisre nemnagyon van keretem egy ilyenen gondolkoztam .Szerintetek még egy ilyenen élvezhető a képminőség vagy talán már kicsi?

#12569 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 19:35

Idézet

Idézet

Idézet

Elméletileg az áfa azokon is rajta van csak a beszerzési költséggel és a haszonkulcsal operálhatnak, de van ahol azért anniyra olcsó mert illegálisan árúlják áfa nélkül. Ezutóbbi inkább csak játékokra jellemző és nem hiszem hogy konzol boltok ezt csinálnák.
de akkor 70ezer helyett cssak 52500 lenne.Ja és köszi a választKép

#12570 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 19:35

Idézet

Namost mint mostanában itt sokan én is tervezem egy ps3 beújítását,és szeretnék hozzá egy értelmesebb monitort venni mivel egy 88centisre nemnagyon van keretem egy ilyenen gondolkoztam .Szerintetek még egy ilyenen élvezhető a képminőség vagy talán már kicsi?
Biztos vagyok benne, hogy ezen nagyon szépen fog menni a játék, az élvezhetőségéhez kétség sem fér :Đ.
gfdgsb432flodensjgfds

#12571 Felhasználó inaktív   Riot 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 19:36

Idézet

Idézet

Biztos vagyok benne, hogy ezen nagyon szépen fog menni a játék, az élvezhetőségéhez kétség sem fér :Đ.
köszi a választKép

#12572 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 19:38

Idézet

azta... ez már milyen monitor?ilyet még nem is láttam.Ez szerintem megéri.

#12573 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 19:48

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

augusztusba lehet hogy én is veszek egy PS3mat tudnátok ajánlani pár címet amit feltétlenül ki kell próbálni? a GTA 4 az kötelező :Đ
Heavy Rain, God of War 3, Uncharted 1-2, Killzone 2. Én részemről ennyi a 4-ből hármat kipörgettem, 2-öt meg kiplatináztam.KépKép
+ LBP, Metal Gear Solid 4 (!!!) és persze a multi címek.
Öjnye, a Resistance de csúnyán kimaradt mindenkinél KépKép
Mert az első része annyira nem jött be hogy pár óra játék után adtam is el.

#12574 Felhasználó inaktív   Riot 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 20:24

Idézet

Idézet

azta... ez már milyen monitor?ilyet még nem is láttam.Ez szerintem megéri.
az a legjobb ebben a monitorban hogy ezt vagy ilyeneket (nemtudom már) a teszkóban 35 colosként és 80 ezerért árulnak:):Đ

#12575 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 20:39

Idézet

abszolút nem kicsi, nekem 26'' van, és tökéletesen elégedett vagyok vele.persze kinek mekkora igénye van.Kép
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#12576 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 20:59

Nekem sokáig a Ps3-hoz egy sima Tv-t használtam ami nem is HD nem is Lcd nem is Led és nem is ...stb. Nekem úgy is ki******túl élvezhetőek voltak a játékok :Đ Most újítottam be egy Hd ready tv-re 82 cm-eres de így már igazán atomjó a kép, meg a játékok is ugyanolyan élvezhetőek :-D és pár játék amit kötelező kipróbálni : Uncharted 1-2 (1-2. rész PLATINUMRA KIVITTEM :OO) tekken 6 killzone2 ,COD modern warfare 2. ( MULTIPLAYER nevem : s19970226 :) -> vegyél fel :DD) God of War, Ratchet, GTA IV, Heavy Rain meg még sorólhatnám, Úgyhogy ha Xbox vagy Ps között kell dönteni akk. hagyne mondjam melyik jobb :)

! Hala Madrid !
Rise & Grind

#12577 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 13:48

olyat nem lehet csinálni, hogy egy játékot többször kijátszani? ugyértem, hogy nekem az AC2 platinás de szertném még egyszer megcsinálni az összes trófeát. nah ilyen lehetséges? pl ugy h kitörlöm a mentett adatokat...

jah és a trófeák ne vesszenek el

#12578 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 13:51

Idézet

olyat nem lehet csinálni, hogy egy játékot többször kijátszani? ugyértem, hogy nekem az AC2 platinás de szertném még egyszer megcsinálni az összes trófeát. nah ilyen lehetséges? pl ugy h kitörlöm a mentett adatokat...

Hát a trófeákat kitörölni nem lehet max új profil a mentéskitörlésével pedig ugyan ott vagy hogy a trófeák megmaradnak.

#12579 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 14:07

Idézet

Idézet

Hát a trófeákat kitörölni nem lehet max új profil a mentéskitörlésével pedig ugyan ott vagy hogy a trófeák megmaradnak.
csakmert láttom olyat h pl a bioshokot valaki kiplatinázta és elkezte megint.... nemtom hogyvan ez na mind1

#12580 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 15:49

Idézet

Idézet

Idézet

csakmert láttom olyat h pl a bioshokot valaki kiplatinázta és elkezte megint.... nemtom hogyvan ez na mind1
Vannak játékok amikben külön nézi a különböző országok kiadásait, ilyen pl X-Boxon a Bioshock is, hogy külön számolja a német verziót. Lehet hogy ez PS-en is így van.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 627
  • 628
  • 629
  • 630
  • 631
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.