HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 628
  • 629
  • 630
  • 631
  • 632
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#12581 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 20. 19:22

Üdv. azt szeretném tudni hogy a ps3-hoz az eye camot mire lehet használni ? Pl: nem tudom semmire sem használni az Unchartedben vagy a tekken-ben , igaz?javascript:void(0);
! Hala Madrid !
Rise & Grind

#12582 Felhasználó inaktív   sgabo09 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 20. 19:55

Idézet

Üdv. azt szeretném tudni hogy a ps3-hoz az eye camot mire lehet használni ? Pl: nem tudom semmire sem használni az Unchartedben vagy a tekken-ben , igaz?javascript:void(0);
Igen ez így van. Chatelésre, videófelvételre, képkészítésre használható jelneleg. De van a PSN-en néhány nagyon kreatív és olcsó játék/program Kép
"Az élet szar játék, de odabasz a grafikája" 
sgabo09 

#12583 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 20:41

Idézet

Idézet

Igen ez így van. Chatelésre, videófelvételre, képkészítésre használható jelneleg. De van a PSN-en néhány nagyon kreatív és olcsó játék/program Kép
+EyePet

#12584 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 12:44

Használtan 60Gb-os ps3-at megéri venni 50ezerért?Van rá 1 hét garancia:)
Megbízhatók a 60Gb-osak?Nem mennek tönkre hamar?

#12585 Felhasználó inaktív   krizsa22 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 13:14

Nem tudja vki a medal beta val hol lehet játszani?

#12586 Felhasználó inaktív   Krekk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 14:07

Idézet

Én nem vennék. A 60-asok haldokolnak . Ez is megfog hamarosan vagy már meg is halt és javított.Inkább szedj össze még egy kis pénzt és vegyél 80asat vagy egy zsír új slimet.

#12587 Felhasználó inaktív   Krekk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 14:12

Idézet

olyat nem lehet csinálni, hogy egy játékot többször kijátszani? ugyértem, hogy nekem az AC2 platinás de szertném még egyszer megcsinálni az összes trófeát. nah ilyen lehetséges? pl ugy h kitörlöm a mentett adatokat...

jah és a trófeák ne vesszenek el
Ugyanabból a játékból (úgyértem, ugyanaz a lemez, régió) kétszer ugyanazt a trófeát ugyanazon profil alatt nem lehet kiszedni. Van egy-két játék ami külön nézi a régiók szerint (pl: Demon Soul's, Yakuza 3 stb). Aki kétszer kiplatinázza ugyanazt a játékot (ua lemez) az azt csinálja, hogy egy másik profil alatt tolja ki mégegyszer a játékot.
A trófeák pedig sohasem vesznek el, mert azt a Sony egy szerveren tárolja. (persze ehhez szinkronizálnod kell magad. Ha még sose voltál online akkor veszhet el trófea ha letörlöd a profilod a vinyóról vagy tönkremegy a vinyó, de akkor is az összes trófea bukik, specifikusan sosem)

#12588 Felhasználó inaktív   michnam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 15:03

A PSN-ben hol lehet a demokat letölteni?

#12589 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 15:51

Idézet

Idézet

Én nem vennék. A 60-asok haldokolnak . Ez is megfog hamarosan vagy már meg is halt és javított.Inkább szedj össze még egy kis pénzt és vegyél 80asat vagy egy zsír új slimet.
énis az újat ajánlom, mert mit csinálsz ha két hónap után elromlik?Kép megéri azt a plusz pénzt a garancia, és tudod hogy új, nem csiáltak vele semmit mielőtt hozzádkerültKép
Free userbars

#12590 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 15:59

Idézet

Idézet

Idézet

énis az újat ajánlom, mert mit csinálsz ha két hónap után elromlik?Kép megéri azt a plusz pénzt a garancia, és tudod hogy új, nem csiáltak vele semmit mielőtt hozzádkerültKép
köszönöm a válaszokat.Akkor az újnál maradok.És kell 250Gb vagy elég a 120Gb is?

#12591 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 16:10

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

köszönöm a válaszokat.Akkor az újnál maradok.És kell 250Gb vagy elég a 120Gb is?
szerintem 120 giga untig elég, nekem is annyi van, nem lehet még ezt se megtölteni serintem, max amerikában lehetne, ahol működnek mondjuk a filmbérlős szolgáltatások stb, de még ott is nehezen...KépKép
Free userbars

#12592 Felhasználó inaktív   Gabesz0311 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 16:19

Sima PC-s headsetet hogy lehet rákötni ps3-ra?
gabesz0311 

#12593 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 16:29

Idézet

szerintem 120 giga untig elég, nekem is annyi van, nem lehet még ezt se megtölteni serintem, max amerikában lehetne, ahol működnek mondjuk a filmbérlős szolgáltatások stb, de még ott is nehezen...KépKép
Akkor az lesz.És hol vegyem?És nilyen játékkal kezdjek?
Hol a legolcsóbbak a játékok?(új)

#12594 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 17:29

Idézet

Akkor az lesz.És hol vegyem?És nilyen játékkal kezdjek?
Hol a legolcsóbbak a játékok?(új)
multiformaton van pár jó cucc ! Többet én nem tok. Ilyet ajánlottak hogy ürberkonzol de ott olyan árak vannak hogy.........

#12595 Felhasználó inaktív   Zuglopowa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 18:05

Szerintem ha PS-en sok HD filmet nézel - amire tökéletesen alkalmas pár trükkel - vegyél minél nagyobb háttértárral nekem még a régi 40es van és 1 HD film fér rá a demók meg minden mellett szal így elég nehézkes mindig törölgetni. ha csak demókat töltessz le még a 40 giga is elég lesz...

#12596 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 18:15

Idézet

Szerintem ha PS-en sok HD filmet nézel - amire tökéletesen alkalmas pár trükkel - vegyél minél nagyobb háttértárral nekem még a régi 40es van és 1 HD film fér rá a demók meg minden mellett szal így elég nehézkes mindig törölgetni. ha csak demókat töltessz le még a 40 giga is elég lesz...
Föleg demokat töltenék le.És tényleg ez a demo dolog hogy van?Minden játéknak van demoja(pl.god of war 3,gta4 resistance 2...)És pl ha a motorstormnak van demoja úgy van hogy adnak egy pályát meg egy kocsit?ÉS a demok mindig fentmaradnak a storon és ingyenesen le lehet tölteni még a régi játékokét is? Köszönöm a válaszokat.

#12597 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 18:22

Idézet

Sima PC-s headsetet hogy lehet rákötni ps3-ra?
Csak az USB-s a jó.

#12598 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 18:38

Idézet

Idézet

Föleg demokat töltenék le.És tényleg ez a demo dolog hogy van?Minden játéknak van demoja(pl.god of war 3,gta4 resistance 2...)És pl ha a motorstormnak van demoja úgy van hogy adnak egy pályát meg egy kocsit?ÉS a demok mindig fentmaradnak a storon és ingyenesen le lehet tölteni még a régi játékokét is? Köszönöm a válaszokat.
nem minden játéknak van demoja, de általában szokott lenni a többségnek. gta4-nek pl nincs. de aza motorstormos dolog kb olyan, pnontosan nemtudom, mert nekem lemezes, eredeti van, de szerintem megéri megvenni mert iszonyat jó + a graf is megállja a helyét a mai játékokkal szemben.... és igen a demok fentvannak mindig és ingyenesek

#12599 Felhasználó inaktív   davidhaver. 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 18:55

ha a ps3-amhoz rendelek gitárt(guitar herohoz) akkor annak is iylen ps3-as gitárnak kell lennie vagy jóa ps2-es is?

#12600 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 19:02

Idézet

nem minden játéknak van demoja, de általában szokott lenni a többségnek. gta4-nek pl nincs. de aza motorstormos dolog kb olyan, pnontosan nemtudom, mert nekem lemezes, eredeti van, de szerintem megéri megvenni mert iszonyat jó + a graf is megállja a helyét a mai játékokkal szemben.... és igen a demok fentvannak mindig és ingyenesek
a Motorstorm Pacific Rift demoja 1 pályából és 3 járműből(sportkocsi, terepjáró, motor) áll. Uncsimmal rongyosra játszottuk anno

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 628
  • 629
  • 630
  • 631
  • 632
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.