HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 657
  • 658
  • 659
  • 660
  • 661
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#13161 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 19. 12:48

feltörés ide, vagy oda, ki a f*szom fog kiadni 60k-t egy blu-ray íróért, + a flashelés lenne kb 20k, (javítsatok ki ha tévedek), az összesen 80k, abból meg már kijön 8 játék

#13162 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 12:53

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A PS3 nincs feltörve baromsághoz: http://index.hu/tech...laystation3-at/
Egy filmware és máris nem működnek a másolt játékok.
Egy ügyes hacker és máris újra működnek a másolt játékok: http://www.gamestar....irmware-et.html
oké, menj vissza az xbox topikba, aki ps3at vett az nem akarja feltörni a gépét, ezért vette meg, inkább multizik, és kiélvezi az eredeti játék nyújtotta előnyöket, fel lehet törve, akkor sem éri meg, linkelheted a hackernek a fejét is, akkor sem éri meg, inkább örülj, hogy neked boxod van, mi meg örülünk, hogy ps3unk, nemvágom h mit kell kötekedniKép
Free userbars

#13163 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 12:54

Idézet

Idézet

Idézet

A PS3 nincs feltörve baromsághoz: http://index.hu/tech...laystation3-at/
Egy filmware és máris nem működnek a másolt játékok.
Egy ügyes hacker és máris újra működnek a másolt játékok: http://www.gamestar....irmware-et.html
Ez utóbbi cikk egy kicsit még erőssebb mint amit az előbb linkeltél
"Hat hónapot bírt, végül elbukott a PS3 másolásvédelme. " A valóság azonban az volt , hogy egy két játékot tudott futatni és azt sem hibátlanul. George Hotz feltörésének hírét pedig egy nyílt levéllel fogadta a Sony. Amiben azt írták hogy azért kételkednek a teljes sikerben, de ha így is van akkor ellenörizni fogják az online gépeket és sorban banolják őket (ahogy a MS is tette), de ez valahogy nem történt meg. Hgy miért az más kérdés.
Lehetséges hogy a törés mégsem annyira sikeres vagy hogy a törés ellenére a BD akkora visszahúzó erő hogy nem terjedttel. A lényegen nem változtat a PS3-ra annyira nem terjedtt el a crack hogy egyenlőre nem lehet warez PS3-ról beszélni, még ha elméletben létezik is.
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#13164 Felhasználó inaktív   Yami 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 19. 12:54

Idézet

feltörés ide, vagy oda, ki a f*szom fog kiadni 60k-t egy blu-ray íróért, + a flashelés lenne kb 20k, (javítsatok ki ha tévedek), az összesen 80k, abból meg már kijön 8 játék
Olyan 30k körül van egy BR író (ha nem hiszed: http://www.argep.hu/...ct_1197828.html).
És nagyából 10k lenne a flashelés.

De én kérek elnézést nem gondoltam, hogy ilyen nagy lelki trauma lesz nektek ez a flashelés dolog.
Én személy szerint egyáltalán nem vagyok warez párti, csak azért írtem mert nem szeretem a dezinformálást.

#13165 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 13:04

Idézet

Idézet

Olyan 30k körül van egy BR író (ha nem hiszed: http://www.argep.hu/...ct_1197828.html).

De én kérek elnézést nem gondoltam, hogy ilyen nagy lelki trauma lesz nektek ez a flashelés dolog.
Én személy szerint egyáltalán nem vagyok warez párti, csak azért írtem mert nem szeretem a dezinformálást.
én sem vagyok warez párti, amúgy én br írónál 60k-ról tudtam, haverom azt mondta

#13166 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 13:11

Idézet

Idézet

én sem vagyok warez párti, amúgy én br írónál 60k-ról tudtam, haverom azt mondta
Akkor haverodd rosszúl tudta Kép
Egyébként szerintem Yami nem akart kötekedni csak leírta amit gondol a dologról és szerintem jó dolgokat is írt csak az elmélet és a gyakorlat eléggé külön utakon jár ezesetben. A témához még annyit tennék hozzá, hogy szerintem a PS3 warezt ha lenni is rá mód (vagy ha van is) a használt játék piac fogja még nagyon fel. Ha vársz egy kicsit 4-5k ért jó játékokat vehetsz ha meg újat szeretnél akkor kitolod egy hét alatt és becseréled egy másik újabbra max 1k ráfizetéssel. Ezek mellett ki akarná kockáztatni az ingyen online mókát.
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#13167 Felhasználó inaktív   sleber8 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 13:14

Idézet

Idézet

Plusz egy jobb minőségű BD lemez 3k. Akkor alap egy gagyibb BD író 30k, flashelés 10k, játékonként min. 3k, nincs online játék, nincsenek online szolgáltatások, nincs garancia, se méltányossági gari, stb.
Nos én úgy vagyok vele, hogy folyamatosan cserélgetek 3-4 játékot és szinte a veszteségem a játékonkénti 500Ft postaköltség.
Megéri így nekem a flashelés?

#13168 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 13:37

Hadjuk már ezt a hülyeséget! A PS-t qurvára nem sikerűlt még senkinek sem feltörnie, nem régen adta fel Geohot is!
http://playstationco...y.hu/blog/23509

#13169 Felhasználó inaktív   Yami 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 13:40

Idézet

Idézet

Idézet

Plusz egy jobb minőségű BD lemez 3k. Akkor alap egy gagyibb BD író 30k, flashelés 10k, játékonként min. 3k, nincs online játék, nincsenek online szolgáltatások, nincs garancia, se méltányossági gari, stb.
Nos én úgy vagyok vele, hogy folyamatosan cserélgetek 3-4 játékot és szinte a veszteségem a játékonkénti 500Ft postaköltség.
Beszélt itt valaki rólad? Amúgy egyelőre nincs PSN letiltás a flashelésért. Az csak Xbox Live módi.
Amúgy ez a cserélgetős móka amit tolsz se sokkal jobb a wareznál.

#13170 Felhasználó inaktív   Yami 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 13:45

Ha ettől jobban alszol, nyugodtan gondold így.

#13171 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 13:58

Szerintem a PS tulajok kb. 80% nem szertené ha lehetne másolt játékkap futtatni. Nekem a PS3 előtt kizáróan másolt játékokkal játszottam(kivétel a 2. PS2-mnél). Most ugyan ezt elmondhatom fordítva.
Egyébként feladtam a PS-em. Holnapra odaér, az ígérték, hogy nem lesz 1 óra a javítás szóval ha még aznap taliznak a futárral akkor holnap már meglehet, de inkább szerda.

#13172 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 19. 13:58

PRO-nak hülyeség felhozni a gépben rejtőző hardwareket.
1, konzolt általában egyszerű emberek / gyerekek vesznek, akiknek fogalmuk sincs mi van benne / illetve mit csinál a gép
2, a GPU sux
3, mivel célhardver mindkettő, egyik gépen sem fog "akadni" semmi, főleg nem exkluzívok

#13173 Felhasználó inaktív   sleber8 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 14:38

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Beszélt itt valaki rólad? Amúgy egyelőre nincs PSN letiltás a flashelésért. Az csak Xbox Live módi.
WTF? Miért nem jobb? A warez lemezkiirogatós dolog illegális büntetendő. A csere pedig nem, max a kiadók megszedik a vámjukat utána a DLC-kel. Egyébként a Sony kiadott egy közleményt Hotz barátunk szemzációja után hogy ha lenne flashelés akkor követnék a Microsoftos struktúrát.

#13174 Felhasználó inaktív   Yami 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 18:13

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

WTF? Miért nem jobb? A warez lemezkiirogatós dolog illegális büntetendő. A csere pedig nem, max a kiadók megszedik a vámjukat utána a DLC-kel. Egyébként a Sony kiadott egy közleményt Hotz barátunk szemzációja után hogy ha lenne flashelés akkor követnék a Microsoftos struktúrát.
Nem azt mondtam, hogy nem jobb csak azt, hogy nem sokkal. Végtére is ezzel a csere-berével sem érsz el mást, mint amit a warezosok. Azaz a készítők ebből sem látnak egy vasat se. Na jó persze nem egészen. Mert azért egyszer valaki megveszi azt a szoftvert is, csakhát utána ki tudja hány kézen megy át akik meg nem fizetnek érte.

#13175 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 18:20

Piramis nukuKép
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#13176 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 18:35

Idézet

Ha ettől jobban alszol, nyugodtan gondold így.
Ezt nekem írtad?

#13177 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 20. 22:14

Na akkor megkéne rendezni azt a bc2 meccset ! Tok hívni 4 embert !
Blint19 ! Valamit csinál a netel mert jönöd kell !

#13178 Felhasználó inaktív   deviques 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 09:13

Sziasztok. Volna egy kérdésem. Már egy idejes csak PS3-on játszottam, mert a laptopom nagyon gyenge volt a mostani játékokhoz. Most vettem egy jó számítógépet (legfőképp a StarCraft2 miatt) és szeretném ha ajánlanátok egy-két olyan játékot, amit érdemes játszani de nem jelent meg PS3-ra.
Gondoltam itt a Mass Effectre, azt már be is szereztem, a Crysis-t is lehet, hogy kipróbálom, de nagyon nagyon nem szeretem az FPS-eket, úgyhogy ilyenekből nem is nagyon kell több. Gondoltam még a Gears of War-ra.
Mit még?

Válaszotokat előre is köszönöm!

#13179 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 21. 10:07

Idézet

Sziasztok. Volna egy kérdésem. Már egy idejes csak PS3-on játszottam, mert a laptopom nagyon gyenge volt a mostani játékokhoz. Most vettem egy jó számítógépet (legfőképp a StarCraft2 miatt) és szeretném ha ajánlanátok egy-két olyan játékot, amit érdemes játszani de nem jelent meg PS3-ra.
Gondoltam itt a Mass Effectre, azt már be is szereztem, a Crysis-t is lehet, hogy kipróbálom, de nagyon nagyon nem szeretem az FPS-eket, úgyhogy ilyenekből nem is nagyon kell több. Gondoltam még a Gears of War-ra.
Mit még?

Válaszotokat előre is köszönöm!
Ha nem szereted annyira az FPS-eket, akkor mindenképpen ajánlom a Dragon Age: Origins-t. Igaz, megjelent PS3-ra, de PC-n klasszisokkal jobb, mint konzolon! A GOW is jó lehet.
Ajánlamám még a Metro: 2033-at is, ami ugyan FPS, de egynek jó lenne. Kink Arthur ( magyar stratégia ), C&C: Tiberium Twilight ( stratégia ). Most hirtelen ezek ugrottak be.
Visca el Barça!
PS3: dgabor6243

#13180 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 10:39

1. Mikor rendezük a meccset ? 2. Milyem módban ?

Sakal88 te mennyi embert tudsz hívni ?

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 657
  • 658
  • 659
  • 660
  • 661
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.