Idézet
Filmes hírek
#1321 Guest__*
Elküldve: 2010. 02. 02. 21:46
ÉS hol marad a Gamer?Gerard Butler és Michael C. is elég jót alkotott a filmben..
Elküldve: 2010. 02. 02. 21:49
Idézet
Idézet
ÉS hol marad a Gamer?Gerard Butler és Michael C. is elég jót alkotott a filmben..
- Nem, komoly
- Akkor jó, mert viccnek durva lett volna!
Szóval én nemis tudtam err mit írjak....köszi moloj!
#1323 Guest__*
Elküldve: 2010. 02. 02. 21:53
Idézet
Idézet
Idézet
Idei OSCAR jelöltek:
Elküldve: 2010. 02. 02. 22:04
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idei OSCAR jelöltek:
Elküldve: 2010. 02. 03. 13:43
Idézet
nekem ezek közül a The Blind Side tetszett a legjobban, de a tavalyi oscarkirály, a gettómilliomos engem kikészített, nem láttam benne többet mint egy elgondolkodtató dokumentumfilm, én szememben nem volt akkora alkotás ami annyi oscart megérne

Elküldve: 2010. 02. 03. 13:46
Idézet
Idézet
Idézet
Dennis Quaid? kérlek...
egyébként meglepett ez a District 9 ennyi jelölést kapott.
legjobb filmnek úgyis az Avatart fogják választani...
nyilván a legjobb vizuális cucc sem kérdés.
legjobb színész? hát azt mondják Jeff Bridges nagyot alkotott, bár én még nem láttam
Legjobb méllszereplő, alap hogy Christoph Waltz
amúgy fura kicsit komolyabb filmeket várnék el, bár igaz idén inkább limonádék voltak.
Elküldve: 2010. 02. 03. 13:53
Idézet

Elküldve: 2010. 02. 03. 15:05
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Dennis Quaid? kérlek...
legjobb színész? hát azt mondják Jeff Bridges nagyot alkotott, bár én még nem láttam
amúgy fura kicsit komolyabb filmeket várnék el, bár igaz idén inkább limonádék voltak.
Elküldve: 2010. 02. 03. 15:11
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Dennis Quaid? kérlek...
Elküldve: 2010. 02. 03. 15:21
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 02. 03. 15:23
Idézet
A "rákok" nem számítógéppel vannak csinálva, (gondolom) max a repülő. Az meg elég kevés legjobb látványra.
Elküldve: 2010. 02. 04. 04:14
Edge of Darkness
Hallottatok már róla? Mel Gibson új filmje! Rég nem láttuk Melt mégcsak hasonló szerepben sem. Marha kíváncsi vagyok rá! Egy kis előzetes:
http://www.youtube.c...h?v=qvRdGKxsmD8
Hallottatok már róla? Mel Gibson új filmje! Rég nem láttuk Melt mégcsak hasonló szerepben sem. Marha kíváncsi vagyok rá! Egy kis előzetes:
http://www.youtube.c...h?v=qvRdGKxsmD8
Elküldve: 2010. 02. 04. 07:24
Idézet
Idézet
A "rákok" nem számítógéppel vannak csinálva, (gondolom) max a repülő. Az meg elég kevés legjobb látványra.
Viszont ettől függetlenül esélytelen, hogy nyerjen. Az Avatar abban a kategóriában tuti győztes.
Elküldve: 2010. 02. 04. 10:46
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta
Elküldve: 2010. 02. 04. 11:05
Idézet
Idézet
Azt mondjuk várom. Olyanokat olvastam, hogy nem vágták meg a filmet, hogy 12-es korosztályt becsábítsák a mozikba. Úgyhogy lesz vér dögivel. És horror kategória alatt fut, ami mindenképp pozitív szerintem.
Egyébként R besorolást kapott az USA-ban, azaz 17 év alatt csak szűlővel. Ennél már csak az NC-17 a durvább.
Az R besorolás azt jelentheti, hogy reménykedhetünk, hogy tényleg igazi jó kis horror lesz.
-01.gif)
Elküldve: 2010. 02. 04. 11:33
Ugyanezt írtam. Nem vágják meg a filmet azért, hogy a 12-es korosztályt becsábítsák. Pont ezért írtam, mert így biztos lesz benne talán egy-két csepp vér is. Ami egy ilyen témájú filmnél nem árt...sőt akkor lenne bukás, ha nem lenne. Jövő héten meglátjuk. Valaki tud premier előtti vetítésről???
Elküldve: 2010. 02. 04. 11:44
Idézet
Ugyanezt írtam. Nem vágják meg a filmet azért, hogy a 12-es korosztályt becsábítsák. Pont ezért írtam, mert így biztos lesz benne talán egy-két csepp vér is. Ami egy ilyen témájú filmnél nem árt...sőt akkor lenne bukás, ha nem lenne. Jövő héten meglátjuk. Valaki tud premier előtti vetítésről???
Amiben nem egyezünk meg: azzal, hogy nem nem veszik ki a vért a 12-es korosztályt pont nem hogy nem csábítják be a moziba, hanem épp ellenkezőleg, szinte kitiltják őket (amerikába lehet komolyabban veszik ezt), de legalábbis a szülőnek azt üzenik, hogy bakker erre a filmre ne enged el a gyereked. Aminek én nagyon örülök.
Vagy szerinted azzal csábítják be a 12-18-s korosztályt, hogy vér lesz a filmben? A studiók nem így gondolkoznak. Hanem épp hogy kiveszik a vért, hogy a 12-18 évesek is beülhessenek a filmjükre.
Elküldve: 2010. 02. 04. 12:37
Idézet
Idézet
Amiben nem egyezünk meg: azzal, hogy nem nem veszik ki a vért a 12-es korosztályt pont nem hogy nem csábítják be a moziba, hanem épp ellenkezőleg, szinte kitiltják őket (amerikába lehet komolyabban veszik ezt), de legalábbis a szülőnek azt üzenik, hogy bakker erre a filmre ne enged el a gyereked. Aminek én nagyon örülök.
Victoria Concordia Crescit
Elküldve: 2010. 02. 05. 10:53
Avatar - The Last Airbender super bowl trailer
(tudom, hogy a film címében nincs benne az Avatar)
Egész jónak tünik ez az előzetes. Mivel a rajzfilmet szerettem, remélem ezt is jó lesz.

Súgó
A téma zárva.