HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes hírek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes hírek

#1321 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 02. 02. 21:46

Idézet

ÉS hol marad a Gamer?Gerard Butler és Michael C. is elég jót alkotott a filmben..
remélem ez csak poén volt

#1322 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 02. 02. 21:49

Idézet

Idézet

ÉS hol marad a Gamer?Gerard Butler és Michael C. is elég jót alkotott a filmben..
remélem ez csak poén volt

- Nem, komoly
- Akkor jó, mert viccnek durva lett volna!

Szóval én nemis tudtam err mit írjak....köszi moloj! :Đ
Kép
Kép
Kép

#1323 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 02. 02. 21:53

Idézet

Idézet

Idézet

Idei OSCAR jelöltek:

Remélem az Egek Ura sok oscart söpörbe, megérdemli.
akkor az AVATAR?
Habár nekem az Avatar tetszett, de annyira nem vágtam töle magamat hanyatt. Közelebb áll hozzám mondjuk egy Csillagok Háborúja. De az Avatar-t nem lehet összehasonlítani az Egek urával, mert teljesen másmilyen a két film.

#1324 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 02. 22:04

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idei OSCAR jelöltek:

Remélem az Egek Ura sok oscart söpörbe, megérdemli.
akkor az AVATAR?
Habár nekem az Avatar tetszett, de annyira nem vágtam töle magamat hanyatt. Közelebb áll hozzám mondjuk egy Csillagok Háborúja. De az Avatar-t nem lehet összehasonlítani az Egek urával, mert teljesen másmilyen a két film.
nekem ezek közül a The Blind Side tetszett a legjobban, de a tavalyi oscarkirály, a gettómilliomos engem kikészített, nem láttam benne többet mint egy elgondolkodtató dokumentumfilm, én szememben nem volt akkora alkotás ami annyi oscart megérneKép
Free userbars

#1325 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 03. 13:43

Idézet

nekem ezek közül a The Blind Side tetszett a legjobban, de a tavalyi oscarkirály, a gettómilliomos engem kikészített, nem láttam benne többet mint egy elgondolkodtató dokumentumfilm, én szememben nem volt akkora alkotás ami annyi oscart megérneKép
OSCAR-t sokszor szar filmek kapnak vagyis a becstelen brigatyk majd kapKép csak azért fog kapni mert tarantino rendezte....úgy is az lesz

#1326 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 03. 13:46

Idézet

Idézet

Idézet

WTF??? District 9 legjobb vizuál?? LOL, nincs is benne szinte. Dennis Quaid (Pandorum) hol van a legjobb színészek közt?
nincs benne effekt...valóban ezt igazi földönkívüliekkel forgatták, meg az űrhajó is valódi, teljesen igazad van.
Dennis Quaid? kérlek...

egyébként meglepett ez a District 9 ennyi jelölést kapott.
legjobb filmnek úgyis az Avatart fogják választani...
nyilván a legjobb vizuális cucc sem kérdés.
legjobb színész? hát azt mondják Jeff Bridges nagyot alkotott, bár én még nem láttam
Legjobb méllszereplő, alap hogy Christoph Waltz
amúgy fura kicsit komolyabb filmeket várnék el, bár igaz idén inkább limonádék voltak.

A földönkívűliek meg az űrhajó tudtommal nem vizuális.

#1327 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 03. 13:53

Idézet

KépKépKép hát akciós filmért biztos nem kap (senki sem szokott)......

#1328 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 03. 15:05

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

WTF??? District 9 legjobb vizuál?? LOL, nincs is benne szinte. Dennis Quaid (Pandorum) hol van a legjobb színészek közt?
nincs benne effekt...valóban ezt igazi földönkívüliekkel forgatták, meg az űrhajó is valódi, teljesen igazad van.
Dennis Quaid? kérlek...

legjobb színész? hát azt mondják Jeff Bridges nagyot alkotott, bár én még nem láttam
amúgy fura kicsit komolyabb filmeket várnék el, bár igaz idén inkább limonádék voltak.

nem, tényleg nem. Inkább audio
Kép
Kép
Kép

#1329 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 03. 15:11

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Dennis Quaid? kérlek...

KépKépKépkész

#1330 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 03. 15:21

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nincs igazad James! Én is észrevettem a filmben a kis zsironokat amin a makett ufo lógott. Néha még a bot is belóg, mivel gondolom béna volt az ufo-sbottartó asszisztens. Maguk a rákok, pedig egyértelműen igazi rákok. csak kicsit kiprepaláták őket és kőzelről mutatták, hogy átverjék a nézőket. Mozgatni szintén zsinorra mozgatták. Kép

#1331 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 03. 15:23

Idézet

A "rákok" nem számítógéppel vannak csinálva, (gondolom) max a repülő. Az meg elég kevés legjobb látványra.

#1332 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 04. 04:14

Edge of Darkness
Hallottatok már róla? Mel Gibson új filmje! Rég nem láttuk Melt mégcsak hasonló szerepben sem. Marha kíváncsi vagyok rá! Egy kis előzetes:
http://www.youtube.c...h?v=qvRdGKxsmD8
Kép
Kép
Kép

#1333 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 04. 07:24

Idézet

Idézet

A "rákok" nem számítógéppel vannak csinálva, (gondolom) max a repülő. Az meg elég kevés legjobb látványra.
A rákok is számítógépel vannak csinálva. Nem ember bújt a bőrükbe. Szerinted, hogy a fenébe tudták volna máshogy megcsinálni, hogy úgy simán ugráljanak. A kis rák, meg kisember? Vagy hogy gondolod? Arról nem is beszélve, hogy a robot is cgi.
Viszont ettől függetlenül esélytelen, hogy nyerjen. Az Avatar abban a kategóriában tuti győztes.

#1334 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 04. 10:46

nemsokára aWolfman is a mozikban
2010. február 11.
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#1335 Felhasználó inaktív   manner 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 04. 10:51

Idézet

2010. február 11.
Azt mondjuk várom. Olyanokat olvastam, hogy nem vágták meg a filmet, hogy 12-es korosztályt becsábítsák a mozikba. Úgyhogy lesz vér dögivel. És horror kategória alatt fut, ami mindenképp pozitív szerintem. Kép

#1336 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 04. 11:05

Idézet

Idézet

2010. február 11.
Azt mondjuk várom. Olyanokat olvastam, hogy nem vágták meg a filmet, hogy 12-es korosztályt becsábítsák a mozikba. Úgyhogy lesz vér dögivel. És horror kategória alatt fut, ami mindenképp pozitív szerintem. Kép
Nem azért szokták megvágni a filmeket, hogy a 12-es korosztály is megnézhesse a filmet? azaz ha nem vágják ki a véres jeleneteket akkor magasabb korosztálybesorolást kap.
Egyébként R besorolást kapott az USA-ban, azaz 17 év alatt csak szűlővel. Ennél már csak az NC-17 a durvább.
Az R besorolás azt jelentheti, hogy reménykedhetünk, hogy tényleg igazi jó kis horror lesz.

Kép

#1337 Felhasználó inaktív   manner 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 04. 11:33

Ugyanezt írtam. Nem vágják meg a filmet azért, hogy a 12-es korosztályt becsábítsák. Pont ezért írtam, mert így biztos lesz benne talán egy-két csepp vér is. Ami egy ilyen témájú filmnél nem árt...sőt akkor lenne bukás, ha nem lenne. Jövő héten meglátjuk. Valaki tud premier előtti vetítésről???

#1338 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 04. 11:44

Idézet

Ugyanezt írtam. Nem vágják meg a filmet azért, hogy a 12-es korosztályt becsábítsák. Pont ezért írtam, mert így biztos lesz benne talán egy-két csepp vér is. Ami egy ilyen témájú filmnél nem árt...sőt akkor lenne bukás, ha nem lenne. Jövő héten meglátjuk. Valaki tud premier előtti vetítésről???
Szóval abban megegyezünk, hogy nem vágják ki a véres jeleneteket. Ennek mindketten örülönk is.
Amiben nem egyezünk meg: azzal, hogy nem nem veszik ki a vért a 12-es korosztályt pont nem hogy nem csábítják be a moziba, hanem épp ellenkezőleg, szinte kitiltják őket (amerikába lehet komolyabban veszik ezt), de legalábbis a szülőnek azt üzenik, hogy bakker erre a filmre ne enged el a gyereked. Aminek én nagyon örülök.

Vagy szerinted azzal csábítják be a 12-18-s korosztályt, hogy vér lesz a filmben? A studiók nem így gondolkoznak. Hanem épp hogy kiveszik a vért, hogy a 12-18 évesek is beülhessenek a filmjükre.

#1339 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 04. 12:37

Idézet

Idézet

Szóval abban megegyezünk, hogy nem vágják ki a véres jeleneteket. Ennek mindketten örülönk is.
Amiben nem egyezünk meg: azzal, hogy nem nem veszik ki a vért a 12-es korosztályt pont nem hogy nem csábítják be a moziba, hanem épp ellenkezőleg, szinte kitiltják őket (amerikába lehet komolyabban veszik ezt), de legalábbis a szülőnek azt üzenik, hogy bakker erre a filmre ne enged el a gyereked. Aminek én nagyon örülök.

Nem tudom emlékeztek -e amikor kijött a Jackass 2 (ami erősen korhatáros volt) mennyire megugrott a vele együtt futó valamilyen vígjáték jegyeladása? Ugye a korhatár alattiak megvétték a jegyet a másik filmre, a jegyet az előtérbe ellenőrizték, utánna meg beültek abba a terembe amibe a Jackass ment.
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#1340 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 05. 10:53

Avatar - The Last Airbender super bowl trailer

(tudom, hogy a film címében nincs benne az Avatar)

Egész jónak tünik ez az előzetes. Mivel a rajzfilmet szerettem, remélem ezt is jó lesz.

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.