HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes hírek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes hírek

#281 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 10. 13:49

Idézet

Hallottátok? Elhunyt Bernie Mac .KépKép Kíváló színész volt
R.I.P. for himKépKép
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#282 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 11. 16:59

Innen állitólag lelehet tölteni a Far Cry trailert.Nem tudom hogy az új-e vagy régi mert nincs QT-m igy nem tudtam megnézni.

#283 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 08. 12. 12:57

A PoP topikba már linkeltem, de gondoltam ebben a topikban talán mégjobb helye van, ezért most (szokásomtól eltérően) másodszorra is beszúrom. Íme:

KÉSZÜL A POP FILM! Jake Gyllenhaal alaposan kigyúrva, szakállal, felvétel közben

Kép

Kép
Kép
Kép

#284 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 13. 06:42

Itt a cégnél valamiért nem látom a hír kommenteket (HELP TOPIK).... De látom hogy hírnek kikerült a Pop film forgatása, amiről tegnap délben küldtem klépet! :Đ YEEEAHHH
Kép
Kép
Kép

#285 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 16. 20:27

Gondoltátok volna ?Kép Stallone lett volna a Beverly Hills-i zsaru?Kép hát én így utólag el nem tudnám képzelni vele. Kép

Mellesleg tudom hogy ez nem tartozik ide, de ez minden idők legsikertelenebb olimpiája. Ha holnap a férfiak nem nyernek aranyat ( amire van esély ), akkor a vivók történetük legrosszabb eredményjét hozzák. 108 év óta nem volt példa ilyen olimpiára, hogy még egy aranyérmünk sincsen. Egyszeráen legéégtek a vióvk. Mindegyiktől érmet vártunk, voltak köztük athéni ezüst érmesek, és 5.ek lettek. Na mindegy. a 8-10 aranyos korszak már rég véget ért, örülök ha 3-at nyerünk.Kép

#286 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 26. 20:20

Lessz új Hegylakó, csak nemtom minek. Mostanába nagyon rákattantak a feldolgozásokra ahelyett valami új jót készitenének.

#287 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 12:24

Dragon Ball film screenshotok ! Láthatjátok a sárkány-gömböt, Piccolo végleges kinézetét és Son Goku-t harc közben!

#288 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 03. 12:28

Idézet

Dragon Ball film screenshotok ! Láthatjátok a sárkány-gömböt, Piccolo végleges kinézetét és Son Goku-t harc közben!
YEEEEAHHHH. Csak aztán be ne tiltsák ezt is itthon, mint a rajzfilmet (hogy a holló vájja ki a szemüket!)
Kép
Kép
Kép

#289 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2008. 09. 03. 12:38

Idézet

Idézet

YEEEEAHHHH. Csak aztán be ne tiltsák ezt is itthon, mint a rajzfilmet (hogy a holló vájja ki a szemüket!)
Jah emléXem..Vmi hülyegyerek kiugrott az emeletről és ezért lett betíltva...Jónak tűnik:-)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#290 Felhasználó inaktív   ObiOne 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 03. 12:41

Idézet

Fájdalmas képek számomra.. Nevetséges lesz.

#291 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 12:47

Idézet

Idézet

Számomra is.Nem elég a játék belőle?

#292 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2008. 09. 03. 12:56

Idézet

Idézet

Idézet

Tényleg elég kis költségvetésűnek tűnik:S
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#293 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 03. 13:12

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Tényleg elég kis költségvetésűnek tűnik:S
Chow Yun Fat azért csak név a színészek közt, nem? Lehet hogy kis költségvetésű... de én kíváncsi vagyok rá, mindenképp megnézem!
Kép
Kép
Kép

#294 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 03. 13:25

Valaki tud valami konkrétumot a Fűrész ötödik részéről???
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#295 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 13:41

Idézet

Idézet

Te is nézted?

Hát nem is tudom, szerintem több mint gagyi a film... Piccolo, na ezen nevettem! Még csak nem is zöld (még ha nem is Piccolo szerepel rajta, ahnem a gonosz "apja") Son Goku is, hogy néz már ki? Azért hajat animálhattak volna neki, meg egy picike műizmot (meg akkor is ha kis fütykös korban van)! Nem akarom oltani a DB-t, mert az egyik legnagyobb fanja vagyok csak hát én ennél sokkal de sokkal többet vártam.Kép

Kasy, ez az eredeti filmből van?
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#296 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 13:48

Idézet

Idézet

Idézet

Te is nézted?

Hát nem is tudom, szerintem több mint gagyi a film... Piccolo, na ezen nevettem! Még csak nem is zöld (még ha nem is Piccolo szerepel rajta, ahnem a gonosz "apja") Son Goku is, hogy néz már ki? Azért hajat animálhattak volna neki, meg egy picike műizmot (meg akkor is ha kis fütykös korban van)! Nem akarom oltani a DB-t, mert az egyik legnagyobb fanja vagyok csak hát én ennél sokkal de sokkal többet vártam.Kép

Amiken Piccolo, Frieza van az fake, Cell szintén. A sárkán-gömbös poszter nem nem a filmből van, az SS Goku kép dettó. Igazából csak a két Gokus japó poszter, a forgatási kép, és a két színész összehasonlítása az animével az igazi.

#297 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 03. 13:51

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Te is nézted?

Amiken Piccolo, Frieza van az fake, Cell szintén. A sárkán-gömbös poszter nem nem a filmből van, az SS Goku kép dettó. Igazából csak a két Gokus japó poszter, a forgatási kép, és a két színész összehasonlítása az animével az igazi.
Hát igen, kicsit kusza a képmaontage. Van ott Jackie Chan, Jet Li, meg istentudjamégki. Gondolom azért csak nem vonul fel benne minden ma ismert harcművész-színész :Đ
Kép
Kép
Kép

#298 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 13:53

Idézet

Idézet

Te is nézted?

Egy filmbe szerintem sok lenne három főellenfél:)Arról nem is beszélve hogy Freeza a Namekon bukkant fel elösször.

#299 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 13:55

Idézet

Hát igen, kicsit kusza a képmaontage. Van ott Jackie Chan, Jet Li, meg istentudjamégki. Gondolom azért csak nem vonul fel benne minden ma ismert harcművész-színész :Đ
A majomfejú fickó, Jackie meg Jet Lee már egy másik film képei, a végén meg a Death Note filmmel fejezi be.

#300 Felhasználó inaktív   battlefield2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 09. 16:13

szlovák oldalon gorilla.sk ( REGIOKOD 2 fimek )lehet olyan MAGYAR szinkronos és feliratos BLU RAY filmeket venni ami magyarországon nem kaphato ! baszzus nem igaz hozzánk csak a szutyok blu ray filmek kerűlnek?!
amugy ezek gondolom máshol europában is lehet venni.
igaz azok se valami nagyok pl: alvin és a mokusok hitman meg még pár de jobbak ami magyarországon kaphato pl:oviapu
tor tura 2 superbad avagy miért ciki a sex,kabalapasi,elbaltázott nászéjszaka,rumlis vakácio,stb minek ezekenek HD minőség? nagy szarok

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.