HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes hírek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes hírek

#321 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 09. 18. 12:03

Idézet

.... még lehet élvezni is fogom, mivel nekem tetszett egyébként a Konstantin.
Nekem is tetszett. De minek belőle még egy? Azért annyira nem jó a téma szvsz.
Egy Eredeti Max Paynet feldolgozó egyszerű nyomozós film szerintem nagyobbat ütött volna. Sokan a név miatt fognak moziba ülni, de azok biztos csalódni fognak. Nem a látványban! Hanem a sztoriban.

Kép
Kép
Kép

#322 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 18. 12:33

Szerintem a Konstantin egy marha jó kis film. Hihetetlen jó benne Konstantin karaktere, illetve a beszélgetés a végén az ördöggel, ahogy cseverésznek, ku**a jó lett.

Azt viszont én is remélem hogy nem rontják el ilyen hülyeségekkel a Max Payne-t mint démonok. Mark Wahlberg viszont szerintem jó választás volt.

*(kutya)

I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#323 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 13:58

Idézet

Idézet

Egy Eredeti Max Paynet feldolgozó egyszerű nyomozós film szerintem nagyobbat ütött volna. Sokan a név miatt fognak moziba ülni, de azok biztos csalódni fognak. Nem a látványban! Hanem a sztoriban.
Ezek a démonok csak a fejében léteznek (szerintem)! Tudjátok, miután Max-nek megölték a családját, hát... bekattant! A film végén valamiféle csattanóra számítok, amiben elmondják hogy semmilyen démonok nem voltak ott csak Max képzelete játszott vele...
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#324 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 14:14

Idézet

Idézet

Idézet

Ezek a démonok csak a fejében léteznek (szerintem)! Tudjátok, miután Max-nek megölték a családját, hát... bekattant! A film végén valamiféle csattanóra számítok, amiben elmondják hogy semmilyen démonok nem voltak ott csak Max képzelete játszott vele...
Akkor is,ennek mi köze 'A Max Payne-hez'??

#325 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 25. 09:45

Nofene, Adam Sandler új filmje a Bedtime Stories lehet vicces lesz. A bemutatója tetszett. Történet röviden: Sandler mesét mesél a gyerekeknek melyek másnapra valóra vállnak. Trailer ITT

#326 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 25. 10:07

Idézet

Nofene, Adam Sandler új filmje a Bedtime Stories lehet vicces lesz. A bemutatója tetszett. Történet röviden: Sandler mesét mesél a gyerekeknek melyek másnapra valóra vállnak. Trailer ITT
Gyerkes limonádé, de egyes jelenetek marha jók. Mikor pl a rádiót kapcsolgatja a kocsiban, hát azt párszor visszatekertem! Az az arckifejezés.... BESZARÁS! :Đ :-D :) :) :) :D :D
Mikor meg az eladó szemége fúj, s bizonygatásképp, hogy nem lehet az olyan rossz, a sajátjába is... LOL Az tisztára mint a Szörny Rt-ben mikor Wazovszky a szemébe spray-zett. BESZARÁS.
Gondolom az ilyen jelenetek fogják majd eladni a filmet, nem a sztori.

Kép
Kép
Kép

#327 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 25. 18:09

Jááj, ha ezt szegény Obi meglátja kitér a hítéből...

http://filmbuzi.hu/a...-i-am-legendet/

http://kasyfilm.buzz...I_am_Legend-et/

Hasonlítsátok össze a két poszt dátumát. Kép

#328 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 25. 18:25

Idézet

Jááj, ha ezt szegény Obi meglátja kitér a hítéből...

http://filmbuzi.hu/a...-i-am-legendet/

http://kasyfilm.buzz...I_am_Legend-et/

Hasonlítsátok össze a két poszt dátumát. Kép
Hát igen... Mostmár a buzinál is jobb vagy!Kép

#329 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 25. 18:44

Most nézem csak hogy megy ilyen film Moziünnep alatt hogy Kegyenc Fegyenc, Rob Schneider új filmje. Erről edig nem is hallotam, de tuti megnézem ünnep alkalmából :Đ

#330 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 25. 18:55

Idézet

Most nézem csak hogy megy ilyen film Moziünnep alatt hogy Kegyenc Fegyenc, Rob Schneider új filmje. Erről edig nem is hallotam, de tuti megnézem ünnep alkalmából :Đ
Én a Trópusi vihart akarom megnézni hétvégén. Valakinek van valamilyen tapasztalata róla? Jó filmnek tűnik és az sg is jó értékelést adott neki. A ZseniKémet látta valaki, vélemény?

#331 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 25. 19:03

Idézet

Idézet

Én a Trópusi vihart akarom megnézni hétvégén. Valakinek van valamilyen tapasztalata róla? Jó filmnek tűnik és az sg is jó értékelést adott neki. A ZseniKémet látta valaki, vélemény?
A gas az, hogy én is épp megnézni készülök a Trópusi Vihart és két nagyon különböző véleményt halottam két olyan embertől akiknek adok a véleményére ezzel kapcsolatban. Az egyikük azt mondta, hogy a trailerekben előtték az összes poént a másik azt, hogy néha meg kellet állítania, hogy ki tudja röhögni magát rendesen és folytathassa. Így kétségek között de bizakodva kezdek majd neki.

#332 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 25. 19:07

Nem ismerem két haverod, de Szerintem a másodiknak lesz igaza. Énse láttam még a filmet, de tuti megnézem most. De én meg csak jót hallotam a film lelől, hogy rég láttak már ilyen filmet min enyit nevetek. De hétvégén kiderül mi az én véleményem róla.

#333 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 25. 19:09

Idézet

Idézet

Idézet

A gas az, hogy én is épp megnézni készülök a Trópusi Vihart és két nagyon különböző véleményt halottam két olyan embertől akiknek adok a véleményére ezzel kapcsolatban. Az egyikük azt mondta, hogy a trailerekben előtték az összes poént a másik azt, hogy néha meg kellet állítania, hogy ki tudja röhögni magát rendesen és folytathassa. Így kétségek között de bizakodva kezdek majd neki.
Nem az összeset! PL.: A negyedénél az a fejes rész is nagy lesz, én ot állítottam meg, az beütött... Sőtt, amikor a a képernyőn beszélnek a rendezővel, ott is vannak jo részek...Kép Én speciel szarrá envettem rajta magam, tényleg ütősKép!

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#334 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 25. 19:10

Idézet

Nem ismerem két haverod, de Szerintem a másodiknak lesz igaza. Énse láttam még a filmet, de tuti megnézem most. De én meg csak jót hallotam a film lelől, hogy rég láttak már ilyen filmet min enyit nevetek. De hétvégén kiderül mi az én véleményem róla.
Ámen!
Legyen igazad és akkor mindannyian jól járunk! Kép

#335 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 25. 19:36

Nekem nagyon megjött a kedvem a filmhez, holnap meg is nézem és majd írok egy rövid véleményt.Kép

#336 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 25. 20:29

Eagle Eye tv spotok
Quantum of Solace képek
Karib tenger kalózai 4
Harold és Kumar 3

#337 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 19:31

Lehetséges egy Joker filmis akár. Brett Ratner úgy gondolja lehetne bőven csinálni róla is egy spinoffot, nagy érdeklődés volna iránta is. Szerintem is jóvolna egy Jokeres film, de csak olyan embereknek kéne csinálni a filmet kik A Sötét lovagban is dolgoztak, mert annak nemvolna értelme lenne még egy harmadik féle Joker a vásznon. A C. Nolan -es Joker karakterét viszont szívesen újralátnám, megtudnám hogy vált ilyenné stb.

#338 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 19:36

Idézet

Lehetséges egy Joker filmis akár. Brett Ratner úgy gondolja lehetne bőven csinálni róla is egy spinoffot, nagy érdeklődés volna iránta is. Szerintem is jóvolna egy Jokeres film, de csak olyan embereknek kéne csinálni a filmet kik A Sötét lovagban is dolgoztak, mert annak nemvolna értelme lenne még egy harmadik féle Joker a vásznon. A C. Nolan -es Joker karakterét viszont szívesen újralátnám, megtudnám hogy vált ilyenné stb.
Hát kénytelenek lesznek keresni egy 3. Jokert, mivel Heath Ledger már elhunyt...

#339 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 29. 19:46

Idézet

Idézet

Hát kénytelenek lesznek keresni egy 3. Jokert, mivel Heath Ledger már elhunyt...

JA! Hát ezt nem értettem én is. De aztán rájöttem! Lehet hogy azt akarta ezzel mondani, hogy Jack Nicholson legyen a Joker. Csakis így akarhatta mondani.... mivel kettőből egy már nem vigyoroghat a vásznon, harmadikat meg nem akar látni.... De Nicholsonnal mi lenne a film? Joker nyugdíjban? Vagy Joker az ágytál réme?

Persze az anomália az, hogy Nocholson Jkerja meg a vásznon halt meg....Kép Szóval akkor valami mégsem kóser.... csak kell egy harmadik....vagy.... játsza el Jokert Christian Bale! :Đ MEGALOL

Kép
Kép
Kép

#340 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 20:21

Nem a színészekre értetem nem kell 3. :Đ Hanem Jack és Ledger féle Joker karakter nem ugyan az, úgy értem egyik inkább hasonlít egy gengszeter vezére, még másik egy zseniális őrültre. Én a karakterbe értetem nemkéne harmadik, hanem a legújabb Jokernek kéne a története. De bocsánat hogy rossz a kifejező képeségem :-D

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.