HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes hírek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes hírek

#441 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 15. 14:02

Új Harry Potter trailer
Spirit videók
Guillermo de Toro Pinocchio filmet készít, egyéb távlati tervei is érdekesek
Star Trek lopott trailer

#442 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 16:57

http://www.sg.hu/cik...i_deneverembert

Ezt olvasátok el. Tiszta szánalom. Remélem jól beszopják.

#443 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 20:06

Twilight és Bedtime Stories részletek

#444 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 11. 15. 21:17

Idézet

Régebben leveleztem egy török gyerekkel, aki Batman-i volt. (nem mellesleg ők nem úgy ejtik a városuk nevét, hogy betmen, hanem bátmán)
Szerintem meg hülyeség a hír. Egy hülyegyerek újságíró egyszer csak felfedezi hogy van ilyen település, ozt kerít neki egy sztorit. Vicc. A kettőnek semmi köze egymáshoz, mivel se nem azt jelentik, másrészt meg az egyik tualjdonnév, a másik meg egy melléknévi főnév (vagy mi a rák). De ez olyan mintha pl Nyúl Kálmán perelné az éttermeket, hogy a nyúl nem szerepelhet az étlapon. Valszeg a BATMAN mint szó (jelentésétől teljesen függetlenül) a MARVEL (vagy fene tudja kinek a) levédett neve. Ilyentén nekik lenne joguk a települést perelni. De erre sincs joguk, mivel nekik az a tulajdonnevük, így ezért nem perelhetők. De aki egy kicsit is tanult cégjogot, az tudja ezeket.... (főiskolákon tölteléktantárgy)
Kép
Kép
Kép

#445 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 11. 15. 21:31

Szóval ezért lett a GTA-ban New York-ból Libety City Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#446 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 22:12

Idézet

Idézet

Régebben leveleztem egy török gyerekkel, aki Batman-i volt. (nem mellesleg ők nem úgy ejtik a városuk nevét, hogy betmen, hanem bátmán)
Szerintem meg hülyeség a hír. Egy hülyegyerek újságíró egyszer csak felfedezi hogy van ilyen település, ozt kerít neki egy sztorit. Vicc. A kettőnek semmi köze egymáshoz, mivel se nem azt jelentik, másrészt meg az egyik tualjdonnév, a másik meg egy melléknévi főnév (vagy mi a rák). De ez olyan mintha pl Nyúl Kálmán perelné az éttermeket, hogy a nyúl nem szerepelhet az étlapon. Valszeg a BATMAN mint szó (jelentésétől teljesen függetlenül) a MARVEL (vagy fene tudja kinek a) levédett neve. Ilyentén nekik lenne joguk a települést perelni. De erre sincs joguk, mivel nekik az a tulajdonnevük, így ezért nem perelhetők. De aki egy kicsit is tanult cégjogot, az tudja ezeket.... (főiskolákon tölteléktantárgy)
Persze, ezzel mindki tisztában van, épp ezért szánalom hogy perlni akarnak, nemtudom mi vette rá őket, enyire hülyék legyenek. Amúgy Batman még városnév addig a batman aztjelenti denevérember, azaz törökbe lefordítva xy ruh can volna a jelentése. Nagyon buták ezek.

#447 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 16. 11:33

Idézet

Ez nem cégjog, hanem józan paraszti ész.

#448 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 16. 11:45

A magyarok megoldják...

#449 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 16:08

Robotech adaptáció
Trailer mix

#450 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 11. 17. 16:19

Idézet

itt olvasom a cikkedben hogy az Akira meg Cowboy Bebop sőt Ghost In The Shell is lesz élőszereplősbe....
nna nne.....ezt hogy gondolták????
pl az Akiráról olvastam hogy Dicaprio csinálja nem? meg hogy nem teljesen ugyanaz lesz...
pppfffff szerintem előszereplősben nem fogják visszaadni a hangulatot de sőőttt a szereplőket sem tudják megformázni pl ki tud úgy verekedni mint Spike (CB) és én még egy olyan csajt sem láttam aki hasonlítana Faye-re (CB)
ennek nagyon rossz vége leszKép
annak ellenére hogy ezek nagy kedvenceim kivéve az a robotos cucc mégis ezt gondolom...
Kasy bocsánat hogy nincs sok köze a robotech-hez meg a trailerekhez de le kelett írjam

#451 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 17:20

Idézet

Idézet

itt olvasom a cikkedben hogy az Akira meg Cowboy Bebop sőt Ghost In The Shell is lesz élőszereplősbe....
pl az Akiráról olvastam hogy Dicaprio csinálja nem? meg hogy nem teljesen ugyanaz lesz...
pppfffff szerintem előszereplősben nem fogják visszaadni a hangulatot de sőőttt a szereplőket sem tudják megformázni pl ki tud úgy verekedni mint Spike (CB) és én még egy olyan csajt sem láttam aki hasonlítana Faye-re (CB)
annak ellenére hogy ezek nagy kedvenceim kivéve az a robotos cucc mégis ezt gondolom...
Kasy bocsánat hogy nincs sok köze a robotech-hez meg a trailerekhez de le kelett írjam
Szerintem kb. ugyanazlessz sorsuk mint a Dragon Ball-nak. Egy több 100 részből álló anime sorozatot nemlehet egy filmben visszaadni élőszereplősen úgy hogy normális is legyen.

#452 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 11. 17. 17:24

Idézet

Szerintem kb. ugyanazlessz sorsuk mint a Dragon Ball-nak. Egy több 100 részből álló anime sorozatot nemlehet egy filmben visszaadni élőszereplősen úgy hogy normális is legyen.
na az meg a másik hogy az is sorozat volt és egy filmben akarják....
de nem az a lényeg hanem nézd meg ott is a szereplőket mi lett belőle az nem dragon ball.....
vicc ez az egész...

#453 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 17:27

Idézet

Idézet

de nem az a lényeg hanem nézd meg ott is a szereplőket mi lett belőle az nem dragon ball.....
vicc ez az egész...
De nézd el nekik, kifogytak már minden ötletből a filmesek, és ezért muszály volt már ehez folyamodnuk:)
Ezentúl már csak sorozatokat, játékokat fognak megfilmesíteni (szarul), vagy már egy meglővő filmnek csinálni vagy 10 részt, vagy valami régit újrafeldolgozni. Az hogy valami új filmet is lássunk nemnagyon lesz.

#454 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 20:36

Idézet

Természetesen nincs gond belőle, csak annyi ha hozzászólsz akkor azt oda a kommenthez, ha kérdésed van akkor a filmes kérdésekbe, de nyugodtan.
DiCaprio producerként lesz jelen vállalatával. Valószínűleg sok lesz benne a számítógépes munka, de valóban nem tudják ugyanazt visszaadni. Egyébként nem is céljuk teljes mértékben, egy elég erős alapnak használják az anime-t.

#455 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 20:37

Idézet

Idézet

vicc ez az egész...
A sorozat gerinctörténetét felhasználva egy egész estés filmbe építenek egy új szálat. Ugyanúgy, mint amikor az animéből csinálnak egy külön egész esés animét.

#456 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 20:39

Idézet

De nézd el nekik, kifogytak már minden ötletből a filmesek, és ezért muszály volt már ehez folyamodnuk:)
Ezentúl már csak sorozatokat, játékokat fognak megfilmesíteni (szarul), vagy már egy meglővő filmnek csinálni vagy 10 részt, vagy valami régit újrafeldolgozni. Az hogy valami új filmet is lássunk nemnagyon lesz.
A filmes témakörfeldogozás periódikusan váltakozik. Mindig jönnek olyan időszakok amikor újítással próbálkoznak minden áron. Lassan kiteljesedik és általánossá vállik a játékok feldolgozása, később visszább esik ez a dolog. Ugyanez fog történni az anime feldolgozásokkal, csak valami indulás, valami átütő.

#457 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 20:43

OFF: Kay, pls MSN-re gyere fel! kösz
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#458 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 22:35

A lopott Star Trek trailer immár jó minőségben
A B kategóriás akciócsöcsök új trailer kaptak
Astro Boy képek

#459 Felhasználó inaktív   The FreeMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 22:54

Idézet

az új Star Trek előzetest eddg csak a FilePlanetről leszedve láttam, leglaábbis HD-ben. A hivatalos oldalon a régi jön be, a réginél még a 01-11-08 előzetese.:Đ
Sebaj. Az előzetes jó, de a Star Treket úgy hazavág, hogy szegény Roddenberry forog a sírjában. Rosszabb lesz ez, mint az Enterprise volt. A Kirköt alakító színészt már most pofán vágnám, Spock agresszívabb, mint Worf, a női szereplők meg a korhoz - mármint a msotani filmes iparhoz - hűen félmesztelen rohangálna majd a vásznon. Mindemellet a díszlet, az új vlág és egyebek totál kilógnak a sorból.KépKép
A háború: béke
A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő

#460 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 18. 08:04

Idézet

Idézet

az új Star Trek előzetest eddg csak a FilePlanetről leszedve láttam, leglaábbis HD-ben. A hivatalos oldalon a régi jön be, a réginél még a 01-11-08 előzetese.:Đ
Sebaj. Az előzetes jó, de a Star Treket úgy hazavág, hogy szegény Roddenberry forog a sírjában. Rosszabb lesz ez, mint az Enterprise volt. A Kirköt alakító színészt már most pofán vágnám, Spock agresszívabb, mint Worf, a női szereplők meg a korhoz - mármint a msotani filmes iparhoz - hűen félmesztelen rohangálna majd a vásznon. Mindemellet a díszlet, az új vlág és egyebek totál kilógnak a sorból.KépKép
Nem szívesen lennék klaszikus Star Trek fan (special én csak a Voyager szeretem), mert ez a film bizony keményen tökönveri az eredetit. Látványosnak tuti látványos lesz, de ezek a tejfölösképű színészek durvák (Dawson és a haverok űrhajósast játszanak). Az, hogy Spock agresszív a lehető legnagyobb baromság. Meg egyébként is kinek volt az az elvetemült ötlete, hogy Sylar legyen Spock? A Heroesban is rühellem a képét, Spockként meg totál nem tudom elképzelni.
Ha már az Enterprise előzmény sorozatot is savazták a rajnogók, akkor a film megnézése után elvetemült Klingon harcosok fognak összefogni a Borggal, hogy kiírtásk az összes kópiát.

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.