Filmes hírek
Elküldve: 2008. 11. 15. 14:02
Új Harry Potter trailer
Spirit videók
Guillermo de Toro Pinocchio filmet készít, egyéb távlati tervei is érdekesek
Star Trek lopott trailer
Spirit videók
Guillermo de Toro Pinocchio filmet készít, egyéb távlati tervei is érdekesek
Star Trek lopott trailer
http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 11. 15. 21:17
Idézet
http://www.sg.hu/cik...i_deneverembert
Ezt olvasátok el. Tiszta szánalom. Remélem jól beszopják.
Szerintem meg hülyeség a hír. Egy hülyegyerek újságíró egyszer csak felfedezi hogy van ilyen település, ozt kerít neki egy sztorit. Vicc. A kettőnek semmi köze egymáshoz, mivel se nem azt jelentik, másrészt meg az egyik tualjdonnév, a másik meg egy melléknévi főnév (vagy mi a rák). De ez olyan mintha pl Nyúl Kálmán perelné az éttermeket, hogy a nyúl nem szerepelhet az étlapon. Valszeg a BATMAN mint szó (jelentésétől teljesen függetlenül) a MARVEL (vagy fene tudja kinek a) levédett neve. Ilyentén nekik lenne joguk a települést perelni. De erre sincs joguk, mivel nekik az a tulajdonnevük, így ezért nem perelhetők. De aki egy kicsit is tanult cégjogot, az tudja ezeket.... (főiskolákon tölteléktantárgy)
Elküldve: 2008. 11. 15. 21:31
Szóval ezért lett a GTA-ban New York-ból Libety City
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2008. 11. 15. 22:12
Idézet
Idézet
http://www.sg.hu/cik...i_deneverembert
Ezt olvasátok el. Tiszta szánalom. Remélem jól beszopják.
Szerintem meg hülyeség a hír. Egy hülyegyerek újságíró egyszer csak felfedezi hogy van ilyen település, ozt kerít neki egy sztorit. Vicc. A kettőnek semmi köze egymáshoz, mivel se nem azt jelentik, másrészt meg az egyik tualjdonnév, a másik meg egy melléknévi főnév (vagy mi a rák). De ez olyan mintha pl Nyúl Kálmán perelné az éttermeket, hogy a nyúl nem szerepelhet az étlapon. Valszeg a BATMAN mint szó (jelentésétől teljesen függetlenül) a MARVEL (vagy fene tudja kinek a) levédett neve. Ilyentén nekik lenne joguk a települést perelni. De erre sincs joguk, mivel nekik az a tulajdonnevük, így ezért nem perelhetők. De aki egy kicsit is tanult cégjogot, az tudja ezeket.... (főiskolákon tölteléktantárgy)
Elküldve: 2008. 11. 16. 11:33
Idézet
Régebben leveleztem egy török gyerekkel, aki Batman-i volt. (nem mellesleg ők nem úgy ejtik a városuk nevét, hogy betmen, hanem bátmán)
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
#450 Guest__*
Elküldve: 2008. 11. 17. 16:19
Idézet
itt olvasom a cikkedben hogy az Akira meg Cowboy Bebop sőt Ghost In The Shell is lesz élőszereplősbe....nna nne.....ezt hogy gondolták????
pl az Akiráról olvastam hogy Dicaprio csinálja nem? meg hogy nem teljesen ugyanaz lesz...
pppfffff szerintem előszereplősben nem fogják visszaadni a hangulatot de sőőttt a szereplőket sem tudják megformázni pl ki tud úgy verekedni mint Spike (CB) és én még egy olyan csajt sem láttam aki hasonlítana Faye-re (CB)
ennek nagyon rossz vége lesz
annak ellenére hogy ezek nagy kedvenceim kivéve az a robotos cucc mégis ezt gondolom...
Kasy bocsánat hogy nincs sok köze a robotech-hez meg a trailerekhez de le kelett írjam
Elküldve: 2008. 11. 17. 17:20
Idézet
Idézet
itt olvasom a cikkedben hogy az Akira meg Cowboy Bebop sőt Ghost In The Shell is lesz élőszereplősbe....nna nne.....ezt hogy gondolták????
pl az Akiráról olvastam hogy Dicaprio csinálja nem? meg hogy nem teljesen ugyanaz lesz...
pppfffff szerintem előszereplősben nem fogják visszaadni a hangulatot de sőőttt a szereplőket sem tudják megformázni pl ki tud úgy verekedni mint Spike (CB) és én még egy olyan csajt sem láttam aki hasonlítana Faye-re (CB)
annak ellenére hogy ezek nagy kedvenceim kivéve az a robotos cucc mégis ezt gondolom...
Kasy bocsánat hogy nincs sok köze a robotech-hez meg a trailerekhez de le kelett írjam
#452 Guest__*
Elküldve: 2008. 11. 17. 17:24
Idézet
Szerintem kb. ugyanazlessz sorsuk mint a Dragon Ball-nak. Egy több 100 részből álló anime sorozatot nemlehet egy filmben visszaadni élőszereplősen úgy hogy normális is legyen.
de nem az a lényeg hanem nézd meg ott is a szereplőket mi lett belőle az nem dragon ball.....
vicc ez az egész...
Elküldve: 2008. 11. 17. 17:27
Idézet
Idézet
Szerintem kb. ugyanazlessz sorsuk mint a Dragon Ball-nak. Egy több 100 részből álló anime sorozatot nemlehet egy filmben visszaadni élőszereplősen úgy hogy normális is legyen.
de nem az a lényeg hanem nézd meg ott is a szereplőket mi lett belőle az nem dragon ball.....
vicc ez az egész...
Ezentúl már csak sorozatokat, játékokat fognak megfilmesíteni (szarul), vagy már egy meglővő filmnek csinálni vagy 10 részt, vagy valami régit újrafeldolgozni. Az hogy valami új filmet is lássunk nemnagyon lesz.
Elküldve: 2008. 11. 17. 20:36
Idézet
itt olvasom a cikkedben hogy az Akira meg Cowboy Bebop sőt Ghost In The Shell is lesz élőszereplősbe....
nna nne.....ezt hogy gondolták????
nna nne.....ezt hogy gondolták????
DiCaprio producerként lesz jelen vállalatával. Valószínűleg sok lesz benne a számítógépes munka, de valóban nem tudják ugyanazt visszaadni. Egyébként nem is céljuk teljes mértékben, egy elég erős alapnak használják az anime-t.
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 11. 17. 20:37
Idézet
Idézet
vicc ez az egész...
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 11. 17. 20:39
Idézet
De nézd el nekik, kifogytak már minden ötletből a filmesek, és ezért muszály volt már ehez folyamodnuk:)
Ezentúl már csak sorozatokat, játékokat fognak megfilmesíteni (szarul), vagy már egy meglővő filmnek csinálni vagy 10 részt, vagy valami régit újrafeldolgozni. Az hogy valami új filmet is lássunk nemnagyon lesz.
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 11. 17. 20:43
OFF: Kay, pls MSN-re gyere fel! kösz
"Believe the lie" - The X-files
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Elküldve: 2008. 11. 17. 22:35
A lopott Star Trek trailer immár jó minőségben
A B kategóriás akciócsöcsök új trailer kaptak
Astro Boy képek
A B kategóriás akciócsöcsök új trailer kaptak
Astro Boy képek
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 11. 17. 22:54
Idézet
az új Star Trek előzetest eddg csak a FilePlanetről leszedve láttam, leglaábbis HD-ben. A hivatalos oldalon a régi jön be, a réginél még a 01-11-08 előzetese.
Sebaj. Az előzetes jó, de a Star Treket úgy hazavág, hogy szegény Roddenberry forog a sírjában. Rosszabb lesz ez, mint az Enterprise volt. A Kirköt alakító színészt már most pofán vágnám, Spock agresszívabb, mint Worf, a női szereplők meg a korhoz - mármint a msotani filmes iparhoz - hűen félmesztelen rohangálna majd a vásznon. Mindemellet a díszlet, az új vlág és egyebek totál kilógnak a sorból.
A háború: béke
A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő
A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő
Elküldve: 2008. 11. 18. 08:04
Idézet
Idézet
az új Star Trek előzetest eddg csak a FilePlanetről leszedve láttam, leglaábbis HD-ben. A hivatalos oldalon a régi jön be, a réginél még a 01-11-08 előzetese.Sebaj. Az előzetes jó, de a Star Treket úgy hazavág, hogy szegény Roddenberry forog a sírjában. Rosszabb lesz ez, mint az Enterprise volt. A Kirköt alakító színészt már most pofán vágnám, Spock agresszívabb, mint Worf, a női szereplők meg a korhoz - mármint a msotani filmes iparhoz - hűen félmesztelen rohangálna majd a vásznon. Mindemellet a díszlet, az új vlág és egyebek totál kilógnak a sorból.
Ha már az Enterprise előzmény sorozatot is savazták a rajnogók, akkor a film megnézése után elvetemült Klingon harcosok fognak összefogni a Borggal, hogy kiírtásk az összes kópiát.

Súgó
A téma zárva.