HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes hírek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes hírek

#641 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 19. 13:33

Idézet

Idézet

Idézet

Film készül Marian Cozmáról
http://www.origo.hu/...n-cozmarol.html

(arra én is kíváncsi leszek, hogy milyen ítéletek születnek majd...)
Köszi az infót... remélem tényleg rávilágítanak majd a filmben a MAI Magyarország helyzetére, és azok is megismerik a vidéki helyzetet akik nem "olyan helyen" laknak
Mi itt Veszprémben sem lakunk "olyan helyen", ezt nem tudom hogy érted.
Amire rá kell most már keményen világítani: a cigánykérdés. El kell ismerni hogy VAN cigánybűnözés, hogy NINCS cigány dolgozó, mégis folyamatosan támogatjuk őket.
Be kell látni hogy KÉPTELENEK az integrálódásra. Sőt ha így szaporodnak, nekünk kell majd integrálódnunk az ő fertőjükbe!
Engem csak az vigasztal,hogy lesz egyszer arrol is film,hogy hova tuntek a ciganyok egy het alattKép

#642 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 16:44

Lesz Superman rész??

#643 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 19. 16:49

Idézet

Lesz Superman rész??
Ez most kérdés akar leni vagy hír?:Đ Amúgy elvileg lesz , és a Wachowski-testvérek rendezik (Mátrix). Úgytudom egész történetet újradolgozák mint a Batman esetében.

#644 Felhasználó inaktív   whabaky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 17:32

Idézet

Idézet

Idézet

Film készül Marian Cozmáról
http://www.origo.hu/...n-cozmarol.html

(arra én is kíváncsi leszek, hogy milyen ítéletek születnek majd...)
Köszi az infót... remélem tényleg rávilágítanak majd a filmben a MAI Magyarország helyzetére, és azok is megismerik a vidéki helyzetet akik nem "olyan helyen" laknak
Mi itt Veszprémben sem lakunk "olyan helyen", ezt nem tudom hogy érted.
Amire rá kell most már keményen világítani: a cigánykérdés. El kell ismerni hogy VAN cigánybűnözés, hogy NINCS cigány dolgozó, mégis folyamatosan támogatjuk őket.
Be kell látni hogy KÉPTELENEK az integrálódásra. Sőt ha így szaporodnak, nekünk kell majd integrálódnunk az ő fertőjükbe!

Szia tjames. Tudom milyen a helyzet Veszprémben, mivel Füredi vagyok és relatíve sokat szoktam Veszprémben lenni, de én nem konkrétan erre céloztam, hanem pl Várpalota (ott éltem 5 évet), na meg Hajmáskér (Palotától kb 12km) és itt Győrben is van pl a Sziget.
Amúgy örülök ennek a hírnek, mert talán nem fognak olyan elferdített dolgok terjengeni, mint amiket 1-2 helyről hallok. Persze ehhez az kell, hogy tényleg a valós dolgokat dolgozzák bele a forgatókönyvbe.

Amúgy tud valaki egy körübelüli megjelenést a Transformers 2ről??

#645 Felhasználó inaktív   battlefield2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 19:01

ja Gyorben az ujvarosi ciganyok,rohadt mocskok

#646 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 22. 14:59

Büszkeség és balítélet - Zombikkal :
http://www.sg.hu/cik...telet_zombikkal
Büszkeség és Ragadozó:
http://www.sg.hu/cik...seg_es_ragadozo
Nemtudom ez most Humor topicba vagy ide tartozik, de az tény hogy elég fura. :Đ

#647 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 09:38

A 81. Oscar gála győztesei

#648 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 10:17

Idézet

Valahol nemtudnám megnézni a gálát? Mert nem tudtam megnézni, de szeretném, esetleg valahol ismétlés, vagy neten nincs fent? Nem valami összefoglaló kell, hanem az egész műsor.
Amúgy meg év filmje részemről a The Dark Knight volt. Az volt az a film ami többet nyújtott mint amit vártam, és végén úgy áltam fel hogy "huuuu ez aztán a film". Gettó milliomos se rosz, örülök hogy ő nyert.
Amúgy mi alapján jelölnek egy filmet legjobb film kategóriába? Azé kérdem hogy Batmant nemlehetett volna jelölni?

#649 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 10:24

Idézet

Idézet

Valahol nemtudnám megnézni a gálát? Mert nem tudtam megnézni, de szeretném, esetleg valahol ismétlés, vagy neten nincs fent? Nem valami összefoglaló kell, hanem az egész műsor.
Ha jól tudom minden évbem megismétlik a gálát egy kicsit összeszedetebb tolmácsolással. Bár nem találtam az RTL-nél műsorra tűzve az ismétlést. Amúgy nem tudok mondani sokat, talán ilyen fókusz, aktív hasonló műsorokban lesz összefoglaló.

#650 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 10:29

Arany Málna díjak
Legrosszabb film: Love Guru
Legrosszabb színész: Mike Myers (Love Guru)
Legrosszabb színésznő: Paris Hilton (A dögös és a dög)
Legrosszabb női mellékszereplő: Paris Hilton (Repo! - A genetikus opera)
Legrosszabb férfi mellékszereplő: Pierce Brosnan (Mamma Mia!)
Legrosszabb filmes páros: Paris Hilton és Christine Lakin vagy Joel David Moore (A dögös és a dög)
Legrosszabb előzmény, folytatás vagy feldolgozás: Indiana Jones és a Kristálykoponya királysága.
Legrosszabb rendező: Uwe Boll (1968: Tunnel Rats, A király nevében, Postal)
Legrosszabb forgatókönyv: Love Guru (Mike Myers és Graham Grody)
Életmű-díj: Uwe Boll (Németország válasza Ed Woodra).

#651 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 10:39

Idézet

Arany Málna díjak
Legrosszabb film: Love Guru
Legrosszabb színész: Mike Myers (Love Guru)
Legrosszabb színésznő: Paris Hilton (A dögös és a dög)
Legrosszabb női mellékszereplő: Paris Hilton (Repo! - A genetikus opera)
Legrosszabb férfi mellékszereplő: Pierce Brosnan (Mamma Mia!)
Legrosszabb filmes páros: Paris Hilton és Christine Lakin vagy Joel David Moore (A dögös és a dög)
Legrosszabb előzmény, folytatás vagy feldolgozás: Indiana Jones és a Kristálykoponya királysága.
Legrosszabb rendező: Uwe Boll (1968: Tunnel Rats, A király nevében, Postal)
Legrosszabb forgatókönyv: Love Guru (Mike Myers és Graham Grody)
Életmű-díj: Uwe Boll (Németország válasza Ed Woodra).
Ezekkel majdnem mind egyetértek. Pierce Brosnan-t túlzásnak vélem valamint a legrosszabb feldolgozás szerintem nem az Indy film, hanem inkább Disaster Movie and Meet the Spartans. Az viszont biztos, hogy a Love Gurunál egy lábtörés is viccesebb (elvégre arról később lehet sztorizni) és teljesen megérdemelten kapott Arany Málnát.

#652 Felhasználó inaktív   battlefield2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 10:59

Idézet

Idézet

Idézet

Ha jól tudom minden évbem megismétlik a gálát egy kicsit összeszedetebb tolmácsolással. Bár nem találtam az RTL-nél műsorra tűzve az ismétlést. Amúgy nem tudok mondani sokat, talán ilyen fókusz, aktív hasonló műsorokban lesz összefoglaló.
lehet torrenten lelehet tőlteni

#653 Felhasználó inaktív   Kolipoki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 12:43

Idézet

Ahogy így néztem a győztes listát eléggé ledöbbentem. Sztem most már ez az egész csak politikai játék. Nem a teljesítmény a lényeg hanem hogy a film hasznot hoz-e a politikai életnek. Hát itt tartunk.
Ne lötyögtesd ki a pálinkát Afrikában józanok a gyerekek!

#654 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 02. 23. 12:44

Idézet

Idézet

Ahogy így néztem a győztes listát eléggé ledöbbentem. Sztem most már ez az egész csak politikai játék. Nem a teljesítmény a lényeg hanem hogy a film hasznot hoz-e a politikai életnek. Hát itt tartunk.
Mesélj, a te listád hogy alakult volna?
Kép
Kép
Kép

#655 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 12:51

Idézet

Idézet

Idézet

He,én ebbe még beleszólni sem tudnék mivel csak a Sötét Lovagot láttam a fent felsorolt filmek közül.De az a Gettó Milliomos jó sok díjat bezsebelt.Nem az az a film amelyikben az a gyerek szerepel aki a Skinsben játsza Anwar szerepét?

#656 Felhasználó inaktív   Kolipoki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 13:08

Idézet

Idézet

Idézet

Nos az nem is lényeges hogy az én listámon a filmek hogyan rajzolódtak volna ki. De ha azt nézzük hogy a férfi főszereplő és a női mellék, teljesen mindegy milyen teljesítményű a többi, akkor is ök kapják mert közvetítik a melegek és leszbikusok elveit illetve támogatják az elfogadásukért harcolókat a játékukkal és gondolok még itt arra is hogy, az Indiában játszódó gettó milliomost ( nem tagadom nekem is nagyon tetszett csak valami még hiányzott belőle ) a "szociálisan érzékeny" amerikai nemzetnek igazán megnyugató érzés díjjazni mivel így kipipálhatják nekik is segítettek.
Ne lötyögtesd ki a pálinkát Afrikában józanok a gyerekek!

#657 Felhasználó inaktív   battlefield2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 10:35

Hamarosan megleszz a FUTURAMA 5.évad szinkronosan:D
Azért szar hogy a Nody a kisvasut nemtom hány évadját kiadják dvd-n, az igazi sikerese rajzfilm sorozatokat meg nem, pl Simpson család és Futurama,Tv sorozatok azért már jol jőnnek ,de ott is vannak egy két felesleges sorozat legalabis szerintem, meg kinem adott folytatások, de az még oké,
viszont még a futurama filmeket se adják ki, nem tud erről valaki valamit? mert USA-ban már pár filmet kiadtak DVD-n és egyet BLURAY-en is, jo lenne szinkronnal kiadnák itt is.

#658 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 11:09

Idézet

Azért szar hogy a Nody a kisvasut nemtom hány évadját kiadják dvd-n, az igazi sikerese rajzfilm sorozatokat meg nem, pl Simpson család és Futurama,Tv sorozatok azért már jol jőnnek ,de ott is vannak egy két felesleges sorozat legalabis szerintem, meg kinem adott folytatások, de az még oké,
viszont még a futurama filmeket se adják ki, nem tud erről valaki valamit? mert USA-ban már pár filmet kiadtak DVD-n és egyet BLURAY-en is, jo lenne szinkronnal kiadnák itt is.
Szerintem ez a jogok miatt van. Gondolom a kisvasút jogdíja jóval alacsonyabb, mint a többi. Ha jól tudom három Futurama film van. Hogy magyarul lesz e? Baromira kétséges. Inkább nézd meg feliratosan. Bár én szerettem ma magyar hangokat.
Kép

#659 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 26. 11:14

Valaki nem tudja, hogy a tavalyi Forma 1-es futamok közvetítéseit (RTL Klub) honnan lehetne beszerezni?

#660 Felhasználó inaktív   battlefield2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 11:21

Idézet

Idézet

Szerintem ez a jogok miatt van. Gondolom a kisvasút jogdíja jóval alacsonyabb, mint a többi. Ha jól tudom három Futurama film van. Hogy magyarul lesz e? Baromira kétséges. Inkább nézd meg feliratosan. Bár én szerettem ma magyar hangokat.
a FOX forgalmazza a futuramat és a simpson családot, ithon ugy tudom az INTERCOM forgalmazza a FOX filmjeit,
nem tudom ki tehet rola hogy nem adják ki de azért szerintem megprobalhatnak kiadni lenne pénz belőle,a kisvasutal:D semmi bajom csak azért irtam ha olyat kiadnak akkor tőbbi rajzfilm is jőhtne , de értem amit irsz a kőltségvetésről és igazad van.
amugy meg a magyarországi forgalmazok elég bénák,nem rég olvatsm hogy a TAKEN filmet nem merték ithon leadni moziban mert Francia film,igaz most márciusban megjelenik a port.hu ezt irja nem tudom mi de szerintem moziban
de akkor is már egy éves film jőhetet volna előbb is, főleg hogy sikeres már kb 3x behozta a gyártási kőltséget,amit értek.

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.