HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes hírek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes hírek

#681 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 03. 13:09

Idézet

Idézet

Most azonnal MINDENKI nézze meg a Terminator Salvation legújabb trailerét ITT
Lehetőleg HD-ban.
Eszméletlen!!!!! Ennyire jó nem lehet, mint amit ez a bemutató sugal! Hát erre lehet egymás után kétszer be fogok ülni a moziba!!!! Eszméletlen!!! Az akció, a történet, a látvány, de még a zene is!!!!!
Traileret nem szoktunk pontozni de ez látva eddig 10/10 a film!!!!

Ui: Eszméletlen!!!!!! :Đ
Wunderbar.Schwarzi nélkül is gurulni fog a szekér úgy látom.De olyan Quake 4 érzésem volt a katonával kapcsolatban.Mint mikor Kane-t Stroggá alakítják,és úgy folytatja a csatát.:-D
Látom te is ilyen korán táncra hívod Jamest.KépTudom,tudom.CSATTTTT!!!Kép
Na most már kezdelek unni földim! A tegnapi is a te felfújt baromságodból állt: hogy nem szabad már kérdeznem sem. Pedig mint később mások is jelezték a kérdés jogos volt egy B kategóriás film esetén. Nem a 10 pontosok, hanem a te ilyen piszkálódásaid kezdik már elérni az ingerküszöböm. Nem tudnád már abbahagyni? Az lesz a vége, hogy törlöm magam!
[color= #000000" class="Apple-style-span]Ne vedd komolyan, csak hülyülök! :)[/color]

Kép
Kép
Kép

#682 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 03. 14:49

Idézet

Idézet

Wunderbar.Schwarzi nélkül is gurulni fog a szekér úgy látom.De olyan Quake 4 érzésem volt a katonával kapcsolatban.Mint mikor Kane-t Stroggá alakítják,és úgy folytatja a csatát.:-D
Na most már kezdelek unni földim! A tegnapi is a te felfújt baromságodból állt: hogy nem szabad már kérdeznem sem. Pedig mint később mások is jelezték a kérdés jogos volt egy B kategóriás film esetén. Nem a 10 pontosok, hanem a te ilyen piszkálódásaid kezdik már elérni az ingerküszöböm. Nem tudnád már abbahagyni? Az lesz a vége, hogy törlöm magam!
[color= #000000" class="Apple-style-span]Ne vedd komolyan, csak hülyülök! :)[/color]
Tudom hogy nem törölnéd magad,ne aggódj :Đ(Igen,ez is poén volt,nem kell leírni hogy "Hidd el én nem aggódom.")Másik:Már egy megjegyzést sem szabad tenni?Mivel 10/10 adott rá Scoo,a trailer láttán,gondoltam jogos a megjegyzésem már ahogy ismerlek téged.Te is 10 pontot adnál rá netán?Ha nem akkor nyugodtan is vehetted volna a megjegyzést.

"Nem a 10 pontosok, hanem a te ilyen piszkálódásaid kezdik már elérni az ingerküszöböm. "
Na vajon ki érezte magát így pár héttel ezelött?

Csöppet sem az a zavaró hogy nem értessz egyet az emberrel.Az mindennapi dolog.De azt nem értem hogy miért nem elég egy "Miért adnál maximális pontszámot erre a filmre?" kérdést feltenni?Le kell írni mellé kis regénybe hogy szerinted ő miért úgy pontozta a filmet,ahogy pontozta,közben még elsorolni hogy vajon mi befolyásolhatta a pontozást hogy ő annyit mert rá adni?A Barátok Köztös megjegyzésed meg nekem csak szimplán ezt jelentette:"Biztos sz*r szappanoperán éltél hogy ennyi pontot adtál a filmre."Bocs,hogy nekem így esnek le a dolgok,biztos megint velem van valami.Kép

#683 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 03. 15:05

Idézet

Idézet

Idézet

Tudom hogy nem törölnéd magad,ne aggódj :Đ(Igen,ez is poén volt,nem kell leírni hogy "Hidd el én nem aggódom.")Másik:Már egy megjegyzést sem szabad tenni?Mivel 10/10 adott rá Scoo,a trailer láttán,gondoltam jogos a megjegyzésem már ahogy ismerlek téged.Te is 10 pontot adnál rá netán?Ha nem akkor nyugodtan is vehetted volna a megjegyzést.

"Nem a 10 pontosok, hanem a te ilyen piszkálódásaid kezdik már elérni az ingerküszöböm. "
Na vajon ki érezte magát így pár héttel ezelött?

Csöppet sem az a zavaró hogy nem értessz egyet az emberrel.Az mindennapi dolog.De azt nem értem hogy miért nem elég egy "Miért adnál maximális pontszámot erre a filmre?" kérdést feltenni?Le kell írni mellé kis regénybe hogy szerinted ő miért úgy pontozta a filmet,ahogy pontozta,közben még elsorolni hogy vajon mi befolyásolhatta a pontozást hogy ő annyit mert rá adni?A Barátok Köztös megjegyzésed meg nekem csak szimplán ezt jelentette:"Biztos sz*r szappanoperán éltél hogy ennyi pontot adtál a filmre."Bocs,hogy nekem így esnek le a dolgok,biztos megint velem van valami.Kép
Nem olyan mint az oviban? Kép Ha valakivel nem értek egyet....pfff.... ugyanúgy szívam joga, minthogy másnak hogy velem ne értsen. Nemde? A lényeg, hogy egy véleménykülönbségből ne legyen vita! Kép
Kép
Kép
Kép

#684 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 03. 18:14

díkrízisnullakettő, tédzsémsz Kép

#685 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 03. 18:49

Idézet

KépJóvanna Kép
De azért had küldjek még egy CSATT-ot az ajkai igazságbajnokának! Dcrysis:CSATT
Kép
Kép
Kép

#686 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 03. 19:10

Idézet

NorbKép

James"10/10"-nek a veszprémi bajnoknak is jár egy CSATTTTT!!!Kép

#687 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 03. 19:12

Idézet

James"10/10"-nek a veszprémi bajnoknak is jár egy CSATTTTT!!!Kép
Inkább egy sör, kössz Kép
Kép
Kép
Kép

#688 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 03. 20:28

Idézet

Lehetőleg HD-ban.
Eszméletlen!!!!! Ennyire jó nem lehet, mint amit ez a bemutató sugal! Hát erre lehet egymás után kétszer be fogok ülni a moziba!!!! Eszméletlen!!! Az akció, a történet, a látvány, de még a zene is!!!!!

HŰŰŰ A mindenit. Ez tényleg sok jóval kecsegtetKép
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#689 Felhasználó inaktív   erossa91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 03. 20:40

Idézet

Idézet

Lehetőleg HD-ban.

HŰŰŰ A mindenit. Ez tényleg sok jóval kecsegtetKép
hat tenyleg eszmeletlen es jo kis film ele nezunk majd remelhetoleg

#690 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 14:03

Nagyon Watchmen
Public Enemies
Terminator trailer mellé egy kis érdekesség

#691 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 15:25

Kasy, tudatod hogy a Batman 3-at 2011-re szánják? (kérlek válaszolj a Filmes kérdések-ben lévő kérdésemreKép Itt )
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#692 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 05. 05:41

A teganpia HD Terminátor trailer mellé most itt van magyarul, igaz szarabb minőségben...de hát nyelvében él a nép:

http://videa.hu/vide...PKEpdCAW5b0dfrn

Kép
Kép
Kép

#693 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 05. 09:36

Idézet

A teganpia HD Terminátor trailer mellé most itt van magyarul, igaz szarabb minőségben...de hát nyelvében él a nép:

http://videa.hu/vide...PKEpdCAW5b0dfrn

Huh, néhol mennyire mást mondanak, mint az eredeti. Gondolom a szájmozgás végett. Pl Az én vagyok az egyetlen reményed helyett Én még legyőzhetem.

Egyébként a trailer zenéje a nine inch nails: the day the world went away

#694 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 06. 09:33

A Stra Trek is kapott egy új, hosszú trailer-t. Fene se tudja milyen film lesz. Látványosnak látványos az tuti. Végre lesz egy sci-fi fillm amiben lesznek űrhajók, meg űrcsata is. De rég volt már ilyen.

#695 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 06. 17:42

A legújabb Harry Potter trailer
Végleges Wolverine trailer
Rémálom az Elm utcában dátum
3D-s, animált Mad Max 4

#696 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 07. 20:00

kasy ... engem szédítenek azzal, hogy valamikor lesz új Mortal Kombat film ... te erről mit tudnál nyilatkozni ?

#697 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 07. 20:24

Idézet

kasy ... engem szédítenek azzal, hogy valamikor lesz új Mortal Kombat film ... te erről mit tudnál nyilatkozni ?
http://www.imdb.com/title/tt0293429/
2010 -re van elvileg terveze. Kíváncsi leszek mi lesz belőle.

#698 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 07. 20:31

Idézet

Idézet

Láttam az 1-et és a 2-őt is.Király volt csak az ugrások meg effektek nem voltak valami "csúcstechnikaiak" bár akkor még nemvolt ilyen fejlett a technika.Ugyhogy várom.:Đ
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#699 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 07. 20:48

Idézet

Idézet

Idézet

Láttam az 1-et és a 2-őt is.Király volt csak az ugrások meg effektek nem voltak valami "csúcstechnikaiak" bár akkor még nemvolt ilyen fejlett a technika.Ugyhogy várom.:Đ
Láttam én is hogy az IMDB-n 2010-van kiírva, csakhogy 2009 februárjában kellett volna megjelennie... szóval Kasy biztos tudja miért késik! Gondolom most a készítők valami brutal 3.részt akarnak összehozni, hiszen nem csak ott folytatják ahol a 2 abbamaradt (ahol fel fog éledni a Creeper), hanem a rém történetét is megtudjuk majd. Gondolom nem másfél év megalkotni egy ilyet (tudtommal már 2 éve csinálják)!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#700 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 07. 20:54

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Láttam én is hogy az IMDB-n 2010-van kiírva, csakhogy 2009 februárjában kellett volna megjelennie... szóval Kasy biztos tudja miért késik! Gondolom most a készítők valami brutal 3.részt akarnak összehozni, hiszen nem csak ott folytatják ahol a 2 abbamaradt (ahol fel fog éledni a Creeper), hanem a rém történetét is megtudjuk majd. Gondolom nem másfél év megalkotni egy ilyet (tudtommal már 2 éve csinálják)!
Jaja, már elvileg voltak is szereplő jelöltek, de úgytűnik lecserélték őket, mert most már azok sincsenek kirakva.
Meg elvileg olyat is akartak még anno mikor kijött egy játék Sub-Zero-val, hogy csak róla csinálni egy filmet. De abból se lett semi.

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.