HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes hírek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes hírek

#581 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 15. 14:36

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Én még nem olvastam és mivel pont a hétvégén néztem meg a 3. részt így nekem friss ropogós a hír. Kösz.
Egyébként baromira nem értek egyet azzal, hogy legyen 4. része a sorozatnak, mert

SPOILER:
az lesz benne, hogy egy seregnyi Alice klón fog rahangálni és legyilkolni mindenkit? Mert elvileg úgy lett vége a sorozatnak, hogy ezt a jövőképet vázolták fel.
az sem baj, ha egy seregnyi alice klón rohangál és gyilkolászik! 3.-ba nekem meg pont az a kedvenc részem amikor L.A.-ban vannak és jönek a konténerből a félholtak, bár az nem tiszta, hogy ,hogy kerül oda az eiffel torony meg az a sok műalkotás?
Az Las Vegas és ott van mindenféle műalkotásból egy kicsi Kép
Erre magamtól is rájöttem.Kép

#582 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 15. 14:42

Idézet

Idézet

Idézet

az sem baj, ha egy seregnyi alice klón rohangál és gyilkolászik! 3.-ba nekem meg pont az a kedvenc részem amikor L.A.-ban vannak és jönek a konténerből a félholtak, bár az nem tiszta, hogy ,hogy kerül oda az eiffel torony meg az a sok műalkotás?
akkor örülök hgy amíg írtam te közben megvilágosodtál, mert amit előtte írtál abból nem ez derült ki :Đ

#583 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 15. 15:35

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

akkor örülök hgy amíg írtam te közben megvilágosodtál, mert amit előtte írtál abból nem ez derült ki :Đ
jó, de hogyan jöttek oda?? ki vitte oda?

#584 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 15. 16:34

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

jó, de hogyan jöttek oda?? ki vitte oda?
ezt lehet hogy félre értem de mit? az Eiffel-tornyot?, mert az ma is áll Las Vegasban

#585 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 15. 16:37

Idézet

Idézet

ezt lehet hogy félre értem de mit? az Eiffel-tornyot?, mert az ma is áll Las Vegasban
jó, de szabadság szobor az nincs las vegasbanKép

#586 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 15. 16:42

Idézet

Idézet

Idézet

jó, de szabadság szobor az nincs las vegasbanKép
pedig de :Đ http://www.top7.hu/site.php?data[action]=magazin&data[id]=178&data[article]=yes

#587 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 16. 08:51

Figyelem! A következő trailer megtekintése után felfokozott idegállapot, erős mostakarom érzés várható.
X-men: Wolverine

Azt hiszem ez egy új trailer.

#588 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 01. 16. 09:24

Idézet

Figyelem! A következő trailer megtekintése után felfokozott idegállapot, erős mostakarom érzés várható.

Valami nem smakkol nekem a linkkel....
Kép
Kép
Kép

#589 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 09:27

Idézet

Idézet

Valami nem smakkol nekem a linkkel....
dito

#590 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 10:19

Javítva. Kösz, hogy szóltatok.
Egyébként lehet nem új, de az tuti, hogy HD-ben még nem láttam.

#591 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 16. 10:24

Idézet

Nemtom a film milyen lesz, de az biztos hogy vizuális orgazmus! :Đ
Kép
Kép
Kép

#592 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 16. 10:45

Idézet

Hugh Jackman kitett magáért,gyúrt mint állat. Megdöntötte saját rekordját fekvenyomásban /150kg/Kép.

Nekem az eddigi részek nagyon bejöttek,úgyh bizakodó vok. Házimozival brutál jó volt...

#593 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 10:47

Idézet

Idézet

És ezt hogyan kell megnyitni?A HD-nál abszolút nem történik semmi,a másik három ablaknál pedig azt írja ki töltsem le a legújabb QuickTime Playert,aminek már letöltöttem és telepítettem az ingyenes változatát az elöbb.Utálom hogy mindenhez ilyen felesleges bloatware kell.

#594 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 10:57

Idézet

És ezt hogyan kell megnyitni?A HD-nál abszolút nem történik semmi,a másik három ablaknál pedig azt írja ki töltsem le a legújabb QuickTime Playert,amit aminek már letöltöttem és telepítettem az ingyenes változatát az elöbb.Utálom hogy mindenhez ilyen felesleges bloatware kell.
Próbáld dupla klikkel. Hátha úgy megnyitja a HD-t. Érdemes vele szenvedni, mert azért nem mindegy, hogy youtube minőségbe vagy full képernyőn hd-ban nézi az ember. Egyébként lehet újra kellene indítanod a géped, mert lehet csak akkor lesz teljes a telepítés.

#595 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 11:22

Idézet

Idézet

És ezt hogyan kell megnyitni?A HD-nál abszolút nem történik semmi,a másik három ablaknál pedig azt írja ki töltsem le a legújabb QuickTime Playert,amit aminek már letöltöttem és telepítettem az ingyenes változatát az elöbb.Utálom hogy mindenhez ilyen felesleges bloatware kell.
Próbáld dupla klikkel. Hátha úgy megnyitja a HD-t. Érdemes vele szenvedni, mert azért nem mindegy, hogy youtube minőségbe vagy full képernyőn hd-ban nézi az ember. Egyébként lehet újra kellene indítanod a géped, mert lehet csak akkor lesz teljes a telepítés.
Megnéztem a Trailer Addict-en HD-ben.Nem rossz.Azt hittem gyerekfilm lesz majd,de úgy látszik nem alacsonyodnak olyan mélyre.A Magnetos filmet már várom.

#596 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 11:35

Idézet

Megnéztem a Trailer Addict-en HD-ben.Nem rossz.Azt hittem gyerekfilm lesz majd,de úgy látszik nem alacsonyodnak olyan mélyre.A Magnetos filmet már várom.
Trailer Addict? Eddig nem ismertem. Be is raktam a könyvjelzőim közé. Kösz. Ott találtam most két filmet. Az egyik a Franklyn. Érdekesnek tünik az a világ amit felvázolt, ráadásul a látvánnyal sincs gond.
A másik meg egy idióta film, de az első pár perce vicces. Meg a vége: -Mondd, hogy szexi vagyok. - Szexi vagy. - Most mond Klingonul. - Heghlu'meH QaQ jajvam.

#597 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 12:40

Idézet

Trailer Addict? Eddig nem ismertem. Be is raktam a könyvjelzőim közé. Kösz. Ott találtam most két filmet. Az egyik a Franklyn. Érdekesnek tünik az a világ amit felvázolt, ráadásul a látvánnyal sincs gond.
A másik meg egy idióta film, de az első pár perce vicces. Meg a vége: -Mondd, hogy szexi vagyok. - Szexi vagy. - Most mond Klingonul. - Heghlu'meH QaQ jajvam.
Én érdekesnek tartom ezt a Franklyn-t, jónak tűnik. Akit egyébként érdekel itt írtam egy kevesett a promó szövegéről amiből a tartalmat ki lehet olvasni. Valamint Artwork -ök jelentek meg a filmről, amik szerintem jól sikerültek.

#598 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 20. 13:04

[font=" Verdana; font-size: 12px; line-height: 17px" class="Apple-style-span"]Csütörtökön lesz egy éve, hogy 28 éves korában [color= #ffffff" class="Apple-style-span]meghalt Heath Ledger[/color], sziporkázó, de fájdalmasan [color= #ffffff" class="Apple-style-span]félbetört karriert[/color] hagyva maga után. Az Entertainment Weekly az évforduló alkalmából [color= #ffffff" class="Apple-style-span]28 oldalas fotógalériát[/color] közölt Ledgerről, amely áttekinti élete legfontosabb állomásait.[/font]
[font=" Verdana; font-size: 12px; line-height: 17px" class="Apple-style-span"]Szó esik a valószínűsíthető Oscar-jelölésről is Joker szerepéért A sötét lovag-ban - a jelölteket csütörtökön, az évforduló napján jelentik be.
[/font]
http://www.ew.com/ew...0252991,00.html
[color= #c0c0c0" class="Apple-style-span](forrás: [/color][color= #c0c0c0" class="Apple-style-span]http://www.origo.hu/...ordulojara.html[/color][color= #c0c0c0" class="Apple-style-span] )[/color]

Kép
Kép
Kép

#599 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 24. 16:09

Crank 2 HighKépVoltage új trailer : http://trailer.blog....voltage_trailer

Egyszerűen nembirom kivárniKépCsak jöjjön máárKépKépKép

#600 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 17:21

Idézet

Crank 2 HighKépVoltage új trailer : http://trailer.blog....voltage_trailer

Ez tényleg marha jó lesz. De áprilisig várni nanemár...Kép
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.