HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes hírek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes hírek

#1561 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 12. 13:36

Valami eszméletlen hangulatos, látványos rövidfilm:

#1562 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 14:55

Zack Snyder Az őrzők legendája című animációs filmjének magyar szinkronos előzetese.

Valamint, megszületett a Kick-Ass magyar címe . Seggre ülsz tőle.

#1563 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 15:21

Idézet

Hát ez dúrva. Nem tudtam, ezen nevessek vagy sírjak, de végül mégis csak egy jót nevettem. Kép Ha akartam se tudtam volna kitalálni ilyen címet.

#1564 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 06:45

Idézet

Zack Snyder Az őrzők legendája című animációs filmjének magyar szinkronos előzetese.

Ez baromi gáz! Vajon hány napot agyaltak rajta, míg ez lett? Van egy olyan érzésem, hogy beszívott tizenhatéveseket kérnek meg ilyenkor. Az meg, hogy két hónappal később lesz itthon? Előre látom, hogy ebből bizony torrent lesz, nem mozilátogatás.

#1565 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 12:20

The Expendables magyar feliratos trailer

#1566 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 15:35

Harry Potter sátáni és Hitlerre hasonlít

Csak ha ezt eddig nem tudtátok volna, kemény anyag.

#1567 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 07:28

Kép

#1568 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 04. 15. 07:31

Idézet

Kép
Úúúúristen a csődör milyen plasztikbomba lett....van benne botox rendesen! A másik kettő teljesen rendben van...de Sly.....mint egy idült alkesz. Lassan vetekedhet Mickey "RAM" Rourkekal a legelcseszettebb plasztikai műtétek címért.
Kép
Kép
Kép

#1569 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 07:40

Idézet

Idézet

Úúúúristen a csődör milyen plasztikbomba lett....van benne botox rendesen! A másik kettő teljesen rendben van...de Sly.....mint egy idült alkesz. Lassan vetekedhet Mickey "RAM" Rourkekal a legelcseszettebb plasztikai műtétek címért.
Nekem is egyből ez ugortt be. Stallone nagyon durván néz ki. A többiek rendben vannak, de Sly az nem kicsit túlzásba esett. Mondjuk alapból se volt egy szépség.
Egyébként tudtátok, hogy a botox az nagyon rövid ideig hat csak? Max 4-6 hónap, utánna újból kell lövetni az anyagot.

#1570 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 15. 08:08

Idézet

Idézet

Idézet

Nekem is egyből ez ugortt be. Stallone nagyon durván néz ki. A többiek rendben vannak, de Sly az nem kicsit túlzásba esett. Mondjuk alapból se volt egy szépség.
Egyébként tudtátok, hogy a botox az nagyon rövid ideig hat csak? Max 4-6 hónap, utánna újból kell lövetni az anyagot.
Bezony, a botox csak időleges megoldás. Ezért is hívják kúrának.
Kép
Kép
Kép

#1571 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 04. 15. 08:26

Idézet

Idézet

Idézet

hát, a környékemen lakik jattos feri, neten már biztos, hogy mindenki látta.
atkív synthol felhasználó.

google keresőbe ha beírod, hogy synthol, a cimboráival együtt az első találatok között van :Đ
őszintén? istenverte barmok.

Kép

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1572 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 08:33

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

google keresőbe ha beírod, hogy synthol, a cimboráival együtt az első találatok között van :Đ
Atyaég!!! Nem is hiszem el, hogy valaki ilyet csinál magával. Ha belenéz a tükörbe akkor azt mondja vajon magában, hogy milyen jól néz ki?

#1573 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 10:06

Ezek betegek és ha jól olvastam egy fórumon akkor azok is maradnak. Állítólag ha nem edzel az olaj használata után akkor összeesik az izom viszont a bőr nem húzódik össze olyan gyorsan és iszonyatosan ronda lesz az ember.

#1574 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 04. 15. 10:26

Idézet

Ezek betegek és ha jól olvastam egy fórumon akkor azok is maradnak. Állítólag ha nem edzel az olaj használata után akkor összeesik az izom viszont a bőr nem húzódik össze olyan gyorsan és iszonyatosan ronda lesz az ember.
így van, valamint szereti a szervezet kidobni, nem szeretni az anyagot.
szívesen végignézetném ezekkel az emberekkel azt, hogy milyen az, amikor az emberből kiszívják a synthol-t. duuuuurva (youtube ha érdekel, de ne kaja előtt és után :Đ)

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1575 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 15. 10:48

Predators interjú: http://videa.hu/vide...c75rekWvTmNyrh7
Kép
Kép
Kép

#1576 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 21:31

ha bárkit érdekel az HBO-n most adják az Átnevelő tábor című filmet.érdekesnek igérkezik
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#1577 Felhasználó inaktív   kisrajczy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 16. 07:06

Én igazából 2 filmet várok.:
1.) WORLD of Warcraft Film adaptációja Kép
2.) Gears of War adaptáció. (De ez nem biztos, hogy idén kész lesz. Még többet olvashattok erröl is a GameStar-on. ^^)Kép

Kicsit vagyok WOW Kocka, ha XFire-m is be van nyomva. =) ^^

Regizni skacok! =D Magyar és ha összegyüjtötök egy bizonyos pontszámot, akkor házhoz viszik a cuccost. Szóval ... megéri. ^^

------------Made By Kisrajczy Design-------------------------------------------------------------------
És ha egy kicsit akarod hawerokat szivatni (idézöjelben), akkor ezt is küldd mindenkinek.: [LOADING█████] 99%] xD

#1578 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 16. 11:40

Idézet

Én igazából 2 filmet várok.:
1.) WORLD of Warcraft Film adaptációja Kép
2.) Gears of War adaptáció. (De ez nem biztos, hogy idén kész lesz. Még többet olvashattok erröl is a GameStar-on. ^^)Kép
van egy olyan topik, hogy ki melyik filmet várja a legjobban, szerintem ez inkább odavaló
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#1579 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 16. 12:14

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Kép
Te péceli vagy ?:-D

#1580 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 17. 06:48

Nem tudom ki látta közületek a Yip Man c. filmet. (angolul Ip Man) Ő volt többek között a híres Bruce Lee korai wing tsun mestere.
Kép
Nos aki nem látta még a Yip Man első részét (azt hiszem trilógiának van szánva) az pótolja, mert hamarosan jön a második rész!!!
A film honlapja már működik: http://www.ipman2-mo...om/en_main.html
És csak hogy meghozzam a kedvet a kungfu kedvelőknek, íme egy kis részlet az első részből, ám le szeretném szögezni hogy a film NEM folytonos bunyókból áll, hiszen ez egy életrajzi mű. Ám mivel Yip Man életének szerves része volt, hát a filmben is látható egykét ehhez hasonló látványos bunyó:
http://www.youtube.c...h?v=3qhPDEOYbx4
Biztos hogy a flim kedvéért kicsit látványosabbak az akciók, de mint történelmi életrajzi film, igencsak valóságon alapuló küzdelmek ezek. A második részben már benne van egy boxóval való küzdelem is, amihez hasonlóról van még a youtubeon is pár eredeti régi felvétel!
A Jet Li féle Huo Yuan Jia életét feldolgozó Fearless mellett Yip Man a második nagynagy kínai kedvencem!

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81