HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 4

#341 Felhasználó inaktív   krisz0103 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 30. 19:44

Sziasztok!CoD4ben a vga-m (Msi 7600gs silent 512 mb) különböző objektumokat nem jelenít meg(pl. hordók, autók egyszínű fekete stb.). 1 kölcsön vgaval (Asus 7600gs silent 256mb) a játék hibátlanul müködött. Más játékban ilyen nincs. Legújabb driverek vannak fent. Mi lehet a baj???Legyetek szívesek, ha tudtok segítsetek!

#342 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 30. 20:07

Ááááá ez hatalmas játék!!!!! KépKépKépKépKépKépKép
Egyébként az claymore, mire jó? Mármint persze lehetne taktikázni vele, hogy mondjuk egy ajtóhoz odarakom és akkor csak a másikat kell néznem, de a játékmenet jó nagy százaléka folyamatos előrenyomulás, szal nincs idő használni...
Ti mennyi idő aladt csináltátok meg a SAS kiképzést? Kép:Đ

#343 Felhasználó inaktív   Pekferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 20:18

Idézet

Egyébként az claymore, mire jó? Mármint persze lehetne taktikázni vele, hogy mondjuk egy ajtóhoz odarakom és akkor csak a másikat kell néznem, de a játékmenet jó nagy százaléka folyamatos előrenyomulás, szal nincs idő használni...
Multi Kép

#344 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 20:28

De single-re gondoltam KépKép

#345 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 11. 30. 20:59

Idézet

Ááááá ez hatalmas játék!!!!! KépKépKépKépKépKépKép
Ti mennyi idő aladt csináltátok meg a SAS kiképzést? Kép:Đ
Hát a SAS kiképzésnek nekifutottam vagy 10x, de a 20mp-es limitet (amire pontot kapsz) nem sikerült elérnem. 30mp alá bemegyek, de a 20mp-et nem tudtam megcsinálni. Pedig HARD-on már végignyomtam, és van mögöttem 7 óra multizás. Ami durvább mint a singli...
Kép
Kép
Kép

#346 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 21:09

Még mindig nem kaptam meg a COD-ot, pedig már úgy játszanék vele..Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#347 Felhasználó inaktív   Dentis 360 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 21:27

Idézet

Még mindig nem kaptam meg a COD-ot, pedig már úgy játszanék vele..Kép
Hát én meg egyenlőre nem is fogok kapniKépKép.Pedig én is hogy játszanék vele!!!A demót is megszámlálhatatlanszor végig vittem,fura,hogy nem tudom megunni,pedig nem is a legjobb pálya van benne...KépKép

http://card.mygamercard.net/nxe/HUN%20Doki.pngSteamCard

#348 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 11. 30. 22:09

Kár, hogy nincs benne rendes single plalyer mód, mint a Battlefield játékokban. Szerintem a Battlefield 2 még mindig jobb játék online módban is. De amúgy a COD4 is nagyon jó, csak hamar meguntam. És lessz Battlefield 3 is!!! Yesss!!!

#349 Guest__*

Elküldve: 2007. 12. 01. 00:19

Idézet

Kár, hogy nincs benne rendes single plalyer mód, mint a Battlefield játékokban. Szerintem a Battlefield 2 még mindig jobb játék online módban is. De amúgy a COD4 is nagyon jó, csak hamar meguntam. És lessz Battlefield 3 is!!! Yesss!!!
Te miről beszélsz? Mi az, hogy nincs benne rendes single player mod? Ebben az FPS-ben van az egyik legjobb sztori, amit az idén láttam. Ezzel szemben a BF2-ben abszolute nincs single player mod. Hacsak azt nem vesszük annak, hogy botok ellen ugyanazt csinálod, amit multiplayer modban lehet.

#350 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 20:21

lenne 1 nagy keresem! van vkinek servere? es hozza cb mod? vagy vmien war mod? mer lett rendelve fgctol, de nincs hozza semmi war mod. ha vkinek van, pls vegyen fel azt kuldje el:)thxKép

#351 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 20:37

Idézet

Idézet

Te miről beszélsz? Mi az, hogy nincs benne rendes single player mod? Ebben az FPS-ben van az egyik legjobb sztori, amit az idén láttam. Ezzel szemben a BF2-ben abszolute nincs single player mod. Hacsak azt nem vesszük annak, hogy botok ellen ugyanazt csinálod, amit multiplayer modban lehet.
hehe azért nézem hogy BF2-ben "rendes" single player mód, a COD4-ben meg nincs???

És honnan veszed ezt a Battlefield3-at????? Talán a Bad Company?
Kép

#352 Felhasználó inaktív   omlas91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 21:07

Szerintem a COD4 egy sirály játék, csak egy a bajom vele: túl rövid és könnyű. Erre biztos hogy az lesz a válaszotok hogy játszak nehezebb fokozaton, de akkor is. Éppen ma játszottam rajta először a haveromnál, és 6 (!!!!!!!!) óra alatt átvittem, és ez nálam rekord. Ehhez képest a COD2 marha nehéz játék mert ott a legkönyebb fokozaton egy picit meg kellett erőltetnem magam. DE egyébként király játék. GRATULÁLOK a készítőknek.

Evil is powerfull, but courage is solid.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

PSN ID: napPALI91

#353 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 21:10

Idézet

Szerintem a COD4 egy sirály játék, csak egy a bajom vele: túl rövid és könnyű. Erre biztos hogy az lesz a válaszotok hogy játszak nehezebb fokozaton, de akkor is. Éppen ma játszottam rajta először a haveromnál, és 6 (!!!!!!!!) óra alatt átvittem, és ez nálam rekord. Ehhez képest a COD2 marha nehéz játék mert ott a legkönyebb fokozaton egy picit meg kellett erőltetnem magam. DE egyébként király játék. GRATULÁLOK a készítőknek.
jácc neten xD
Kép

#354 Guest__*

Elküldve: 2007. 12. 01. 21:17

Idézet

Idézet

Idézet

hehe azért nézem hogy BF2-ben "rendes" single player mód, a COD4-ben meg nincs???

És honnan veszed ezt a Battlefield3-at????? Talán a Bad Company?
Lesz BF3 2008 közepe fele.

#355 Felhasználó inaktív   viceviktor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 23:36

Vki jáccik írott cod4 el??:Đ micsoda kérdés.

hamarosan énis megyek:D

alaplap: MSI  P35 platinum, cpu: Intel core 2 duo ,E6850 3GHz ,vga: BFG tech 8800GT OC2 512 MB,GDDR3 ,ram: 2x1GB, 800 MHz, Kingmax ,merevlemez:  Maxtor 250GB sata2 ,monitor: ASUS VW195U 19" ,gépház: Raidmax Sagitta 2

#356 Felhasználó inaktív   Anti93 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 12. 03. 20:27

LOL! En meg nem vittem vegig teljesen, de ma multizok!!!

#357 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 22:33

Idézet

LOOOOL ezen halálra röhögtem magam tesó KépKépKép Hallod még csak Hardeneden nyomom de vannak részek amik 30 percbe tellnek, sőtt szerintem többe is KépKép és akkor nem nehéz játék... LOL szerintem ez az egyik leghoszabb, ha nem a leghosszabb játék amivel Single playerben legtöbb időt töltöttem KépKép

#358 Felhasználó inaktív   Pekferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 22:40

Idézet

Idézet

LOOOOL ezen halálra röhögtem magam tesó KépKépKép Hallod még csak Hardeneden nyomom de vannak részek amik 30 percbe tellnek, sőtt szerintem többe is KépKép és akkor nem nehéz játék... LOL szerintem ez az egyik leghoszabb, ha nem a leghosszabb játék amivel Single playerben legtöbb időt töltöttem KépKép
én veteranon nyomom :Đ, és 1 pálya kb 15perc (x 360on) de PC-n lehet gyorsabb lenne

#359 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 04. 00:14

Idézet

Idézet

LOOOOL ezen halálra röhögtem magam tesó KépKépKép Hallod még csak Hardeneden nyomom de vannak részek amik 30 percbe tellnek, sőtt szerintem többe is KépKép és akkor nem nehéz játék... LOL szerintem ez az egyik leghoszabb, ha nem a leghosszabb játék amivel Single playerben legtöbb időt töltöttem KépKép
Persze..persze! Karácsonykor Gold?? Kép

#360 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 12. 04. 05:42

Idézet

Persze..persze! Karácsonykor Gold?? Kép

IGEN!!!! :Đ
Kép
Kép
Kép