De egyébként meg érdekes, mert én is végigrohantam a pálya nagyrészén, aztán jön egy rész amit meg képtelenség megcsinálni... Pl amikor ledobnak helikopterből, tengerészgyalogosként és egy heylre besűrülünk, az ellen meg szemből meg oldalról jön, háztetőn is RPG-sek. De ha előre mentem tök mind1 hogy lezuzok mindenkit egy oldalon mert a haverokat kinyírják 3 perc alatt és hátbatámadnak. Nah azzal szenvedtem a legtöbbet... veternánon.
Call of Duty 4
Elküldve: 2007. 12. 04. 11:58
Simán 

Addig végignyomom veteranon is. Elöször úgy kezdtem el de akkor már nincs több kihívás...
Így meg majd végignyomhatom még1x veteránon
De te meg szójjá' haverodnak mert új box nélkül nemigen... 
De egyébként meg érdekes, mert én is végigrohantam a pálya nagyrészén, aztán jön egy rész amit meg képtelenség megcsinálni... Pl amikor ledobnak helikopterből, tengerészgyalogosként és egy heylre besűrülünk, az ellen meg szemből meg oldalról jön, háztetőn is RPG-sek. De ha előre mentem tök mind1 hogy lezuzok mindenkit egy oldalon mert a haverokat kinyírják 3 perc alatt és hátbatámadnak. Nah azzal szenvedtem a legtöbbet... veternánon.
Elküldve: 2007. 12. 05. 19:05
Lenne egy jó ötletem. vagyis legalább nerkem tetszik. aki multizik az biztos tudja miről beszélek. na amikor megölünk 3 embert halál nélkül kapunk radart ugye? na ha 5 öt ölünk akkor bombázás ugye? na ha 7 et akkor helikoptert ugye? mi lenne ha 10 kill-nél kapnánk egy kutyát és elengedhetjük, az meg random megtámadja az első embert akit meglát (persze ellenséget). nekem nagyon tetszene. igaz 1 szer tudtam eljutni 10 killig halál nélkül, de akkor elfogadtam volna egy ebet.
Elküldve: 2007. 12. 05. 19:19
Idézet
Lenne egy jó ötletem. vagyis legalább nerkem tetszik. aki multizik az biztos tudja miről beszélek. na amikor megölünk 3 embert halál nélkül kapunk radart ugye? na ha 5 öt ölünk akkor bombázás ugye? na ha 7 et akkor helikoptert ugye? mi lenne ha 10 kill-nél kapnánk egy kutyát és elengedhetjük, az meg random megtámadja az első embert akit meglát (persze ellenséget). nekem nagyon tetszene. igaz 1 szer tudtam eljutni 10 killig halál nélkül, de akkor elfogadtam volna egy ebet. 
Elküldve: 2007. 12. 05. 19:26
Idézet
Idézet
Persze..persze! Karácsonykor Gold??
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2007. 12. 05. 20:06
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2007. 12. 06. 20:47
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2007. 12. 06. 20:59
...gyertyával a kezembe fogok jáccani! Glek csillagszórót fog tartani! Tjames meg a karácsonyi halat, amit Ő csinált???...Jááááj dik, de sukáááár lesz!! Csááááájjjjjjééééé, aztán senki ne fürdjön leeeee!!!

Elküldve: 2007. 12. 06. 21:07
Szerintetek: -A Call of Duty 5 az visszatér a 2. világháború témára, vagy marad a modern hadviselésnél?
ha a 2. vhnál marad akkor: -milyen az hogymár van egy modern, és akkor vissza a múltba játék
ha modern hadviselés akkor: -nézhetik lopásnak
-Újra kitalált sztori lesz???
ha igen: -akkor lehet benne bármi
ha nem: - megvan kötve a kezük és fogy a téma a múltból
-Mivel nem az iv csinálja hanem (azthiszem, nem biztos) az amelyik a 3 at is, akkor elképzelhető az, hogy lesz benne jármű.
ha igen: -akkor az tök jó mert ...
-ha modern hadviselés akkor lesz benne legalább helikopter, vagy valami légi jármű?
ha nem: -akkor ha a 3 ban volt, ebben miért nem?
-Legrosszabb esetben az lesz vele mint a battlefieldel. A 2 hatalmas sikert aratott, de a 2142 az hadnemondjamki hogy milyen. ergo ha a jövőben játszódik akkor leírja magát (legalább is előttem, mivel rühellem a jövőben játszódó gémeket)
Nem tudom miért írtam be, csak meg akartam osztani veletek hogy milyen gondolataim vannak.
ha a 2. vhnál marad akkor: -milyen az hogymár van egy modern, és akkor vissza a múltba játék
ha modern hadviselés akkor: -nézhetik lopásnak
-Újra kitalált sztori lesz???
ha igen: -akkor lehet benne bármi
ha nem: - megvan kötve a kezük és fogy a téma a múltból
-Mivel nem az iv csinálja hanem (azthiszem, nem biztos) az amelyik a 3 at is, akkor elképzelhető az, hogy lesz benne jármű.
ha igen: -akkor az tök jó mert ...
-ha modern hadviselés akkor lesz benne legalább helikopter, vagy valami légi jármű?
ha nem: -akkor ha a 3 ban volt, ebben miért nem?
-Legrosszabb esetben az lesz vele mint a battlefieldel. A 2 hatalmas sikert aratott, de a 2142 az hadnemondjamki hogy milyen. ergo ha a jövőben játszódik akkor leírja magát (legalább is előttem, mivel rühellem a jövőben játszódó gémeket)
Nem tudom miért írtam be, csak meg akartam osztani veletek hogy milyen gondolataim vannak.
Elküldve: 2007. 12. 06. 21:11
rafik: ÁMEN
láma: A 4 sikere miatt szerintem vétek lenne visszatérni a világháborúkhoz.
Elküldve: 2007. 12. 06. 21:12
Lehet, hogy az 5, az a lovagkorba fog jáccódni és űber f@sza várfoglalós, nyilazós, kardozós fps-t kapunk álom grafikával!
Elküldve: 2007. 12. 07. 08:49
Én az 5-öt jobban el tudnám képzelni modern időkben... Jelenleg az összeállítás nálam úgy nézne ki hogy COD4, Crysis enginnel
(és kicsit több mesterlövészkedéssel + járművek 
Elküldve: 2007. 12. 07. 16:23
Hello. Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha fellépek egy szeróra, betölt majd kiírja hogy kitiltottak a szerverről (bant kaptam). Ez van minden szerveren. Pedig már 52. szintig elvittem és most jelentkezett ez a probléma. Valaki tudna segíteni? Előre is köszi.
#373 Guest__*
Elküldve: 2007. 12. 07. 21:49
Szerintem biztos, hogy a jövőben fog játszódni a COD5, de vezethető jármüvakat tehetnének bele igazán.
Elküldve: 2007. 12. 07. 22:51
Nekem rémlik vmi olyan, hogy ugyan ebben a korban játszódik... gondolom más történet, meg ilyesmik. Nekem jöhet még pár ilyen!
Nagyon eltalálták (el is várom IW-sektől
), hihetetlen jó játék!
Elküldve: 2007. 12. 07. 23:52
Hello Minden COD4-ezőnek!Egy fontos kérdédem (észrevételem) lenne a programmal kapcsolatban!KONTROLL-al hogy lehetne játszani PC-n is?Előre is köszi a választ ill. segítséget!
Elküldve: 2007. 12. 07. 23:54
Idézet
Hello Minden COD4-ezőnek! Egy fontos kérdédem (észrevételem) lenne a programmal kapcsolatban! KONTROLL-al hogy lehetne játszani PC-n is? Előre is köszi a választ ill. segítséget!
Elküldve: 2007. 12. 09. 18:31
remélem azért a cod5 újra a mai időben fog játszódni, mertha a jövőben akkor utánna el fog szabadulni a pokol, mert egyre messzebb és messzebb mennek és ezzel elbasszák a gémet
Elküldve: 2007. 12. 09. 18:57
Idézet
remélem azért a cod5 újra a mai időben fog játszódni, mertha a jövőben akkor utánna el fog szabadulni a pokol, mert egyre messzebb és messzebb mennek és ezzel elbasszák a gémet
Amikor fellibbent hogy a 4 nem a világháború idején fog játszódni, akkor is mindenki aggályoskodott, ozt kiderült hogy jót tett a történetfrisítés. 1918 1948 1998 (+-pár év) után tőlem játszódhat 2998-ban is. CoD az Cod marad!
Elküldve: 2007. 12. 09. 19:00
Valaki segítsen!! Nem tudom felrakni a játékot. A telepítő indulásakor egyböl valami hibaüzenetet kapok. "unhalted extension""installacion now terminated"

Súgó
A téma zárva.