HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 4

#661 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 08. 20:37

Idézet

Használj olyan 48 órás hülyeséget... Kép
Az a hülyeség garantálja, hogy nem bannolják a flashelt gépet.:Đ

#662 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 08. 21:06

Idézet

Idézet

Az a hülyeség garantálja, hogy nem bannolják a flashelt gépet.:Đ
Lehet vmi szart beleépíteni a boxba hogy ne bannolják a gépet!Kép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#663 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 09. 09:44

Idézet

Az tényleg jó ötlet! Ha ekkora a kereslet erre akkor nyitok neki egy külön topic-ot hogy ne keljen kérdezősködni.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#664 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 10:26

Én az összes Call of Duty-val játszottam nagyon jók.A Call of Duty 4 az nagyon rövid azt hittem hogy több pálya van benne.

#665 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 02. 11. 10:49

Idézet

Én az összes Call of Duty-val játszottam nagyon jók.A Call of Duty 4 az nagyon rövid azt hittem hogy több pálya van benne.
Így van ez...a minőség a mennyiség rovására ment. De mondjuk ezt én sem értem, ha már kész egy játék fizikai motorja, kész az emberek, tárgyak 3D-formája, kész a textúrák....akkor miért gond még pár pályát beleszerkeszteni? Szerintem az nem vesz el annyi időt, mint maga a mag megalkotása. Persze azért ha veteranon játszik vele az ember, akkor jópár óra élményt (szentségelést) nyújt.
Kép
Kép
Kép

#666 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 15:41

Idézet

Idézet

Így van ez...a minőség a mennyiség rovására ment. De mondjuk ezt én sem értem, ha már kész egy játék fizikai motorja, kész az emberek, tárgyak 3D-formája, kész a textúrák....akkor miért gond még pár pályát beleszerkeszteni? Szerintem az nem vesz el annyi időt, mint maga a mag megalkotása. Persze azért ha veteranon játszik vele az ember, akkor jópár óra élményt (szentségelést) nyújt.
szerintem azért nincs benne annyi pálya, mert a sztori az így is túl hosszú ha azt veszed. A csernobili visszaemlékezés is + bele, még kúszhattál fél percig szegény gyerekkel akinek már mind1. Milyen pályát javasolnátok ti még, ami a sztoriba bele illett volna?
Kép

#667 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 11. 15:47

Idézet

Idézet

Idézet

szerintem azért nincs benne annyi pálya, mert a sztori az így is túl hosszú ha azt veszed. A csernobili visszaemlékezés is + bele, még kúszhattál fél percig szegény gyerekkel akinek már mind1. Milyen pályát javasolnátok ti még, ami a sztoriba bele illett volna?
Pl oda a közelkeleti tankmentős, TVállomásos pályarészre beférhetett volna egykét diverzáns küldetés...Nekem nagyon bejött az a sivatagos, szélfútta, ördögszekeres hangulat.
Kép
Kép
Kép

#668 Felhasználó inaktív   viceviktor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 17:53

mit kell csinálni akkor ha szinte minden szerver elsönek ki disconectel aztán global bannol a pb miatt?hogy a pb-t hogy lehet frissírteni mert egyyszer leszedtem egy olyan progit de szart se ért.

előre is kösz!

alaplap: MSI  P35 platinum, cpu: Intel core 2 duo ,E6850 3GHz ,vga: BFG tech 8800GT OC2 512 MB,GDDR3 ,ram: 2x1GB, 800 MHz, Kingmax ,merevlemez:  Maxtor 250GB sata2 ,monitor: ASUS VW195U 19" ,gépház: Raidmax Sagitta 2

#669 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 18:29

Ti hányszor vittétek végig a Call of Duty 1,United Offensive,2,4??
Valaki tudna ajánlani olyasmi játékot mint a Call of Duty?
Előre is kössz!

#670 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 18:41

Idézet

Előre is kössz!
Brothers in arms...bár abba sokkal többet kell taktikázni...végülis arra épül az egész játék...de nekem jobban tetszett mint a Call Of Duty II. WW-vel foglalkozó részei...tényleg az új BiA mikor jön?

#671 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 18:47

Idézet

Idézet

Érdekes, hogy mindenki azzal jön, hogy milyen rövid a CoD4. Szerintem egyáltalán nem rövid! Pont jó! :Đ Megaztán újrajátszhatóság is van... És a CoD4 a legújrajátszhatóbb (ejjj dö szép só Kép) amivel valaha játszottam. Én aztán meguntam a játékokat még a vége előtt... szal az SW Republic Commando volt nagy cucc annó, hogy 3x végigtoltam, persze 1-2 hónap/év eltéréssel. Ezt meg egyfolytában nyomtam... 3x-ra kezdtem újra, azt már nem akasztottam ki... Viszont nyomtam arcade módban is... :-D

#672 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 20:07

Idézet

Idézet

Előre is kössz!
Brothers in arms...bár abba sokkal többet kell taktikázni...végülis arra épül az egész játék...de nekem jobban tetszett mint a Call Of Duty II. WW-vel foglalkozó részei...tényleg az új BiA mikor jön?
A Brothers in Arms 2 Earned in Blood ez a legújjabb (szerintem).Több hírt a www.google.hu-n találsz!
A Hitman Blood Money-t 2X toltam végig és még mindig jónak tartom.

#673 Felhasználó inaktív   McSACC 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 09:31

Sajnos tényleg rövid a COD4 singleplayer része. Szerencsére multiban is nagyon élvezetes. Főleg Sabotage rajongóknak ajánlhatom a szerverünket. Nem kell feltétlenül eredeti játékkal rendelkezni. Tehát mindenkit szivesen látunk.

Na a csaló csírákat persze nem :Đ

80.249.169.2:28966

#674 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 12:35

Jó napot kívánok minden kedves CoD4 forumba látogató 360 tulajdonosnak!
Szeretnélek emlékeztetni benneteket arra h ma SZERDA van!!!! Remélem 21:00kor összetudunk ülni kicsit ölni egymást vagy mást! Ha nem szól közbe az Úr (a kedvesem) akkor én ott leszek! Sok szeretettel várok minden kedves hedcsát-ra váró egyént!

#675 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 13. 13:05

Idézet

Jó napot kívánok minden kedves CoD4 forumba látogató 360 tulajdonosnak!
Szeretnélek emlékeztetni benneteket arra h ma SZERDA van!!!! Remélem 21:00kor összetudunk ülni kicsit ölni egymást vagy mást! Ha nem szól közbe az Úr (a kedvesem) akkor én ott leszek! Sok szeretettel várok minden kedves hedcsát-ra váró egyént!
OK
Kép
Kép
Kép

#676 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 13. 20:09

MÁR CSAK EGY ÓRA! Remélem leszünk páran...
Kép
Kép
Kép

#677 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 14. 07:47

Idézet

Ja... pont páran voltunk!!! Te meg Én!!! Na meg persze a végére Balázs!

#678 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 14. 08:22

Idézet

Idézet

Ja... pont páran voltunk!!! Te meg Én!!! Na meg persze a végére Balázs!
Evvan. Mostantól többet fogok kólofozni, mivel elraktam a kormányt. (majd két hét TÖMÉNY Dirt-özés után sikerült végigvinnem :Đ ) Úgyhogy mostantól a R6V2-ig vegetálás jön....COD4 multi :-D
Kép
Kép
Kép

#679 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 14. 08:53

Idézet

Sajnos tényleg rövid a COD4 singleplayer része. Szerencsére multiban is nagyon élvezetes. Főleg Sabotage rajongóknak ajánlhatom a szerverünket. Nem kell feltétlenül eredeti játékkal rendelkezni. Tehát mindenkit szivesen látunk.

Ma ha minden jól megy, megpróbálkozom vele Kép Mikor szoktatok sokan játszani??
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#680 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 14. 15:18

Idézet

Idézet

Ma ha minden jól megy, megpróbálkozom vele Kép Mikor szoktatok sokan játszani??
Nemsokára én is ujra csatlakozok a PC-s COD4 es tábothoz!Nemrég Windows Reinstall volt,még nem raktam fel!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.