HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 4

#1341 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 23. 09:40

Idézet

Idézet

Multi-zni szeretnék pc-n de mikor belép a map-ra akk jó pár másodpercig és kidob aztán kiírja h server disconected!(nem eredeti) Vajon mi lehet a gond?
Mert pár hónapig jó volt és most meg nem jóKépKép
Szedj le vhonnan egy másik cd kulcsot.Az options-multiplayerbe tudod átirni.
szedtem le de most sem jó!!
Ugyan az a gond.Kép

http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]

#1342 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 23. 09:49

Idézet

Idézet

Idézet

Multi-zni szeretnék pc-n de mikor belép a map-ra akk jó pár másodpercig és kidob aztán kiírja h server disconected!(nem eredeti) Vajon mi lehet a gond?
Ugyan az a gond.Kép
Az 1.7-es patch-et is felraktad?Ha igen akkor biztosan a cd kulcsal van a baj.Keress másikat.

#1343 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 23. 10:49

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ugyan az a gond.Kép
Az 1.7-es patch-et is felraktad?Ha igen akkor biztosan a cd kulcsal van a baj.Keress másikat.
Najó lett!!Kép
Töltöttem le cd key generálót és most már működik!
Köszi a segítséget.Kép

http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]

#1344 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 23. 11:18

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ugyan az a gond.Kép
Najó lett!!Kép
Töltöttem le cd key generálót és most már működik!
Köszi a segítséget.Kép
Szivesen máskoris.Kép

#1345 Felhasználó inaktív   rokakoma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 23. 11:20

Azta mennyi piramisKép

Újabb példátlan történet a videojátékok kifürkészhetetlen világából. Taps. Köszönjük mindenkinek, lássuk drámai (vegyük komolyabbra a témát) sztorink főszereplőjét, aki éppen betöltötte tizenötödik életévét, de világgá rohant, miután szülei megtiltották számára, hogy újabb hónapokat töltsön el a Call of Duty 4: Modern Warfare névre hallgató szörnyeteggel.

Brandon Crisp szülei megszállottságra hivatkozva eltiltották csemetéjüket a modern háborús alkotástól, melynek szekerét az Infinty Ward marketinghadserege éppen Brandon korosztályában tolta a legkeményebben, legalább tudjuk, hogy milliós reklámköltségeik valakinél halmozottan megtérültek. Sajnos nem ennyire vidám története, miután megálljt parancsoltak feljebbvaló tisztjei (tényleg megkomolyodunk!) felhuppant kétkerekűjére és eltűnt. Október tizenharmadikán látták utoljára, ami igazán érdekes, hogy magával vitte Xbox 360 rendszerét is.

„Az elmúlt években Brandon hanyagolni kezdte a sportokat és rendkívüli módon belemerült a Call of Duty 4-be." Szülei gyakran arra lettek figyelmesek az éjszaka közepén, hogy ismeretlen bakák vezényszavakkal töltik be házuk légüres terét, és fiúk alvásra kijelölt barakkját. Dave Goodbrand őrmester (az apa, tényleg nem bírjuk ki) elárulta, miután csúnyán néztek porontyukra nem látták viszont.

Az édesapa mintha ellentmondásba keveredett volna saját szavaival, hogyan lehet évek óta játszani egy olyan produktummal, mely tavaly jelent meg. Szerencsére lekaparós jelvényszámmal nem büszkélkedhetünk. A rendőrség árgus szemekkel figyeli Brandon Crisp Xbox Live Gamertag-jét, azonban eltűnése óta még nem jelentkezett be a rendszerbe. Szegény srác, pont lecsúszott a World at War bétájáról.

Váratlan fordulat következett be a történetben. Egy mai napon nyilvánosságra hozott beszámoló alapján Brandon szülei attól félnek, hogy szeretett gyermeküket más játékosok csábították el és csalták csapdába. Ilyen nevetséges főcím láttán már nem is szeretnénk megkomolyodni.

„Attól félek, hogy találkozott egy online megismert személlyel. Megeshet, hogy előre kitervelt bűncselekmény áldozata lett, vagy valaki internetes szerencsejátékba rángatta bele. A pedofilok ehhez hasonló játékokban cserkészik be áldozataikat" - nyilatkozta még tegnap éjjel a gyötrődő családfő. „Azt mondtam neki, hogy nem kaphatja vissza konzolját. Erre azt felelte, hogy akkor én elmegyek itthonról."

Kellemetlenül érezhetjük magunkat. Ugye mindenki számára tiszta, hogy Brandon-t elcsalták, de nem „játékosok". Megtalálták a fekete báránykákat. Feltehetőleg olyan sérült személyek csábították el, akik a játékokon keresztül szednek össze gyerekeket. De nem játékosok. Reméljük Brandon esetét nem fújják fel túlságosan a külföldi médiában és tekintik a játékosokat perverz-gyermekrablóknak, akik Xbox Live-on keresztül kiszemelik, majd becserkészik fiatalkorú áldozatukat.
Kép

tjames lessed már a cod:waw forumot is...Kép

(-(-.(-.-).-)-)

#1346 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 10. 23. 11:37

Idézet

ájáj szőr! Kép
Kép
Kép
Kép

#1347 Felhasználó inaktív   rokakoma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 23. 11:46

Idézet

Idézet

ájáj szőr! Kép
Most az egyszer elnézem...de több sületlenséget nemvárok el tőled kátonáhKépKép

(-(-.(-.-).-)-)

#1348 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 24. 20:36

az miért van hogy egy szerveren csak 3 mapot tudok lejatszan aztan kidob a pb? következonap ismét beenged a szerver de cask 3 map erejéig, és minden szeróval ígyvan...

#1349 Felhasználó inaktív   rokakoma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 24. 21:19

Idézet

az miért van hogy egy szerveren csak 3 mapot tudok lejatszan aztan kidob a pb? következonap ismét beenged a szerver de cask 3 map erejéig, és minden szeróval ígyvan...
99.9% hogy letöltötted a játékot és 99.9% hogy a cd kulcsot a telepitás után em változtattad meg és pb barátom lerugja a kis csalókat...

(-(-.(-.-).-)-)

#1350 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 10. 24. 21:22

Idézet

Idézet

99.9% hogy letöltötted a játékot és 99.9% hogy a cd kulcsot a telepitás után em változtattad meg és pb barátom lerugja a kis csalókat...
Próbáld eredetivel, nekem beváltKép

#1351 Guest__*

Elküldve: 2008. 10. 24. 21:28

Idézet

Idézet

Hé... ne csalózd le Dari barátomat!!! Még mindig ott a 0.01% és nekem az bőven elég. Kép Amúgy sztem is az lehet a problem XD

#1352 Felhasználó inaktív   rokakoma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 24. 21:37

Dari barátod éppen sirdogál segítségért és nemhogy meghálálná hogy elmondtam hogy mi a baja a játéknak hanem rámuszítja Mr.Devil-tKép

(-(-.(-.-).-)-)

#1353 Guest__*

Elküldve: 2008. 10. 24. 21:40

Idézet

Dari barátod éppen sirdogál segítségért és nemhogy meghálálná hogy elmondtam hogy mi a baja a játéknak hanem rámuszítja Mr.Devil-tKép

Ha rám gondolsz akkor csak szólok hogy senki nem uszított. Darival lassan 4 éve forumozunk együt és egyszerűen csak zavart hogy lecsalózod. Ennyi. ezen fentne akadj:D
Mellesleg nem sirdogál hanem kérdezett simán ^^

#1354 Felhasználó inaktív   rokakoma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 24. 21:47

Nékem ugatsz?!Vagy a házat örzöd?!

Amugy lényegtelenKépMert az csaló mind aki csak leszedi az olyan játékokat ami legalább annyit megérdemel hogy fizetsz érte 6000-8000 ft-t...

(-(-.(-.-).-)-)

#1355 Guest__*

Elküldve: 2008. 10. 24. 22:05

Idézet

Amugy lényegtelenKépMert az csaló mind aki csak leszedi az olyan játékokat ami legalább annyit megérdemel hogy fizetsz érte 6000-8000 ft-t...

Ez így van barátaim, le a csalókkalKép

#1356 Guest__*

Elküldve: 2008. 10. 24. 22:08

Idézet

Néked ugatok... amúgy sztem is lényegtelen... ezt nem csalásnak hívják hanem lopásnak.. csak hogy tisztába rakjuk a dolgokat. szal van külömbség. mindegy részemről a téma lezárva....Kép

#1357 Guest__*

Elküldve: 2008. 10. 24. 22:09

Idézet

Néked ugatok... amúgy sztem is lényegtelen... ezt nem csalásnak hívják hanem lopásnak.. csak hogy tisztába rakjuk a dolgokat. szal van külömbség. mindegy részemről a téma lezárva....Kép
Akkor akik sikkasztottak azokat ilyen alapon halálbüntetést kapnának!

#1358 Felhasználó inaktív   rokakoma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 24. 22:10

Nemis lopásnk híják hanem "Kalózkodásnak"

hehe na erre varjál gombot Kép

(-(-.(-.-).-)-)

#1359 Guest__*

Elküldve: 2008. 10. 24. 22:15

Idézet

Nemis lopásnk híják hanem "Kalózkodásnak"

hehe na erre varjál gombot Kép

mint mondtam részemről téma lezárva.... de te még ezt sem láttad. mindegy. Nem is értem minek kötegszem veled...
(mellesleg a kalózok loptak és nem csaltak. na erre inkább zippzárt vartam csak hogy újra bele tudjál kötni ha akarsz XD)

Halálbüntetés? hát ahogy érzed.. de nem tuom hogy Mo-n mióta jár a lopásért halálbüntetés. nem vagyunk mi franciák XD:)

#1360 Guest__*

Elküldve: 2008. 10. 24. 22:17

Idézet

mint mondtam részemről téma lezárva.... de te még ezt sem láttad. mindegy. Nem is értem minek kötegszem veled...
(mellesleg a kalózok loptak és nem csaltak. na erre inkább zippzárt vartam csak hogy újra bele tudjál kötni ha akarsz XD)

Halálbüntetés? hát ahogy érzed.. de nem tuom hogy Mo-n mióta jár a lopásért halálbüntetés. nem vagyunk mi franciák XD:)
Én csak rokokoma fejével akartam gondolkodni!

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.