HWSW Informatikai Kerekasztal: Konzol vs. PC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Konzol vs. PC

#1 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 11. 28. 14:04

Itt lehet vitatkozni arról, hogy melyik a jobb!

#2 Felhasználó inaktív   Oneil 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 28. 14:47

Mindegyik más szempontból jó. úgyhogy szerintem szűkíteni kéne a kört arra, hogy miben jobb. Ha a játékokra, akkor szerintem egyértelműen a konzol. hisz ahhoz nem kell drágán megvásárolni a grafikai cuccokat ha netán kihoznak egy új játékot és a mienk már elavult.
Michael O'neil

#3 Felhasználó inaktív   torze 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 14:52

Kinek a pap kinek a papné!

#4 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 14:53

Idézet

Mindegyik más szempontból jó. úgyhogy szerintem szűkíteni kéne a kört arra, hogy miben jobb. Ha a játékokra, akkor szerintem egyértelműen a konzol. hisz ahhoz nem kell drágán megvásárolni a grafikai cuccokat ha netán kihoznak egy új játékot és a mienk már elavult.

Akkor ezek szerint ami írtál,olcsóbb a konzol.

Hamár ott tartunk hogy melyik miben jobb:
Konzolnak jobb az ár/érték aránya.
Konzol olcsóbb
Konzol időtállób.
------------
Ez mind nem igaz a pc-re,
drága,
nem időtálló,
ár érték aránya kicsi,
viszont okosabb...

DX10 csak a ps3 ban van.
Aegia Physix .... spec eggyik konzolban sincsen.

Kár vitatkozni rajta.

megtudom mindkettőt védeni.
meg támadni is.

#5 Felhasználó inaktív   Oneil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 17:31

Ahogy írtam mindegyik más miatt jó. Tény ,hogy a PC okosabb, de akkor már az ember döntse el mit akar játszani vagy gépezni. Csak annyit tudok mondani, hogy meg van mindegyiknek a maga szépsége. A legjobb ha beszerez az ember mind a kettőből egyett és akkor le van a gond a PC-n netezik vagy amit akar, míg a konzolon játszik és így nem kell pénzt költeni a gépére.
Michael O'neil

#6 Felhasználó inaktív   Oneil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 17:43

Amúgy konzolos vagyok,de kb:5 évig nyomultam PC-n és amikor kihoztak egy új játékot (Doom 3) akkor rohantam videókártyát venni, hogy tudjak rajta játszani, DE amikor kihozták a Quake 4-t és a F.E.A.R.-t és azt már nem vitte úgy a kártyám ahogy azt vártam és épp jött a szül. napom számolgattam egy kicsit és rájöttem, hogy persze jó a PC semmi bajom vele, de nekem nem volt kedvem kb: 40000Ft-t költeni megint ezért kértem szépen egy Xbox-t, mert azt egy szer megveszem és legalább nem kell rá többet költenem.Úgyhogy megvan mind a kettőnek az erőssége, hisz a PC-t irodai munkákra, míg a konzolt a játékokra fejlesztették ki. Hisz ha belegondolunk először max. Sega-val ( jó kis sárga kazetta) tudtunk játszani, és akkor még csak elméletben létezett, hogy PC-n játszunk.(max. aknakereső, Pac-man)
Michael O'neil

#7 Felhasználó inaktív   Ded73 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 18:38

Én akkor sokalltam be a pc-s játékoktól amikor megvettem a GTR-t

és szembesültem a MacroVision nevű másolásvédelemmel.

Asszem így hívják az orosz csodát.A gépem beadta tőle az unalmast.

Azóta csak konzol, a pc meg maradjon meg netezni , fényképeket

nézegetni stb...

Ja és ráadásul jön x360 ra a cucc.

Ded73

#8 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 28. 19:30

Eggyik sem jobb a másiknál mivel 2 külön kategória de ha mind kettő van az a jó :Đ
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#9 Felhasználó inaktív   Ded73 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 19:44

Idézet

Eggyik sem jobb a másiknál mivel 2 külön kategória de ha mind kettő van az a jó :Đ
Teljesen igazad van kiegészítik egymást .

Konzol játékra ,PC minden másra.

Ded73

#10 Felhasználó inaktív   Left Behind 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 20:40

Idézet

Idézet

Szerintem a Pc mindennél jobb gyor olcsó net ahonnan leszeded ingyen a játékokat jáchacc pc-s, xbox360-as emulátor, ps3-as emulátor stb játékokkal a videókártyád kikötheted még kivetítőre is és persze nagyon sok TV-re vehecc hozzá ps vagy xbox-os jostikot csak kell hozzá zsé PC 4EVER és még nem soroltam fell 1 csomó mindent

#11 Guest__*

Elküldve: 2006. 11. 28. 21:17

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem a Pc mindennél jobb gyor olcsó net ahonnan leszeded ingyen a játékokat jáchacc pc-s, xbox360-as emulátor, ps3-as emulátor stb játékokkal a videókártyád kikötheted még kivetítőre is és persze nagyon sok TV-re vehecc hozzá ps vagy xbox-os jostikot csak kell hozzá zsé PC 4EVER és még nem soroltam fell 1 csomó mindent
Iagzad van!
PC 4EVER!!!!!

#12 Felhasználó inaktív   amd33 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 21:22

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Iagzad van!
PC 4EVER!!!!!
PC pc nekem eddig pc-m volt és csúcs pc-m mindíg vettem a jobnál jobb cuccokat a gépbe és baromi sok pénzem ment rá ezt meguntam és vettem egy x360-at hozzá egy widesreenes 19"-ios monitort és játékra nekem ez kell sokkal jobb gamekrta mint a pc netezős gépem meg maradt itthon!

#13 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 28. 21:58

Ez olyan mint ha arról vitatkoznánk meliyk a jobb a kutya vagy a macska??Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#14 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 22:05

Idézet

...gyor olcsó net ahonnan leszeded ingyen a játékokat...
Nem kötözködni akarok, de ez az oka annak, hogy a konzol van az élen és arra jönnek a jobbnál jobb játékok, nem PC-re.

Mellesleg én nem is vitatkoznék erről a témáról, hisz az, hogy PC tulaj vagyok nem zárja ki, hogy ne őrülnék meg egy konzolért, ha magaménak tudhatnám. Az meg más kérdés, hogy nincs miből ekkora kiadásokat tenni.

#15 Felhasználó inaktív   Ded73 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 22:15

Idézet

Idézet

Idézet

Mivan?! PS3 MEG XBOX360 EMULÁTOR?

Esetleg 10 év múlva. Még normális ps2-es emulátor sincs.

A pc arra való hogy a neten ilyen hülyeségekről vitázzunk!

Na megyek xbox-ozni CSÁÁÁ.

Ded73

#16 Guest__*

Elküldve: 2006. 11. 29. 08:32

Én sosem értettem az elvakult PC-seket, hogy legalább azt a tényt miért nem ismerik el, hogy a Konzol 1000-szer jobb játékra, na mind1.
A PC netezésre, zene hallgatásra meg filmnézésre való? Ez igaz. De az XBox360 és PS3 nem??? DE!!!!!!!! A PC-re 5 év alatt mennyit versz el és Konzolra, azért nagyon nagy különbségek vannak!
Mit is mondtam 5 év, a Gamer Tv-ben ami a 4-es csatornán megy (Story4 Tv) azt nyilatkozták hivatalosn a Sony fejesei, hogy a PS3 annyira jövőbe mutató, hogy az is előfordulhat, hogy még 10 évig nem látunk majd PS4-et!!!!!!!!
Egy Konzolt is jó formán arra kötöd rá, amire akarod, mivel mindegyiknek van komponens csatija és bocs, de HD Felbontásban élvezheted a játékot a 125 cm-es Plazma Tv-n a fotelből!!!!
Ja a PS3 esetében HDMI csatin Full HD Felbontásban (1080p), az már orgazmus lesz a köbön!!!!!!!!!

#17 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 11. 29. 08:40

Idézet

Én sosem értettem az elvakult PC-seket, hogy legalább azt a tényt miért nem ismerik el, hogy a Konzol 1000-szer jobb játékra, na mind1.
A PC netezésre, zene hallgatásra meg filmnézésre való? Ez igaz. De az XBox360 és PS3 nem??? DE!!!!!!!! A PC-re 5 év alatt mennyit versz el és Konzolra, azért nagyon nagy különbségek vannak!
Mit is mondtam 5 év, a Gamer Tv-ben ami a 4-es csatornán megy (Story4 Tv) azt nyilatkozták hivatalosn a Sony fejesei, hogy a PS3 annyira jövőbe mutató, hogy az is előfordulhat, hogy még 10 évig nem látunk majd PS4-et!!!!!!!!
Egy Konzolt is jó formán arra kötöd rá, amire akarod, mivel mindegyiknek van komponens csatija és bocs, de HD Felbontásban élvezheted a játékot a 125 cm-es Plazma Tv-n a fotelből!!!!
Ja a PS3 esetében HDMI csatin Full HD Felbontásban (1080p), az már orgazmus lesz a köbön!!!!!!!!!
az utolso "érvedbe" belekötnék, ugyanis én kikötöttem a PC-m HDTV-re (VGA csatival), a vezeték nélküli bill + egér párossal pedig ledöglök a kanapéra és hoppá máris ugyanaz a nextgen feeling, csak kontroller nélkül (ez utóbbi csak azért nincs, mert várom, hogy lemenyjen az USB-s X360 windows kompatilbis kontroller ára)
Kép
Kép

#18 Felhasználó inaktív   mcwolf 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 29. 09:14

Azt el kell ismerni,hogy jelenleg a konzolok vannak lépéselőnybenKép.Az X360 és a PS3 olyan grafikai teljesítménnyel rendelkezik,amit MI PC-sek kb. 1 év múlva fogunk látni a monitorunkon.Akkor már valószínűleg elterjedtebbek lesznek a nextgen videókarik,ezáltal a PC-s játékfejlesztők is bátrabban fogják alkalmazni a bennük rejtőző ficsőröket.A Vista+DX10 kombináció is elterjedtebb lesz,és akkor újra méltó ellenfelei leszünk a konzolos csodáknakKép.
Egyébként sztem egész más a feelingje a kettőnek(PC vs Konzol).Én imádom buherálni a PC-met(szoftveres és hardveres téren is).A konzollal mit csinálhatok?Berakom a DVD-t,Play game,és ennyi.De ugyebár ezt erre készítették,aki konzolt vesz,az nem akar a Windows beállításaival b@szakodni.
Néha én is elgondolkodom,hogy le kellene cserélni a PC-met X360-ra (pedig a PC-m sem olyan gyengusz gép(C2D6600+7900GT+2GBRAM)),de én nem tudnám elképzelni,hogy egér+bill. után én átáljak gamepad-ra.Próbáltam a HALO-t,de 5 perc után feladtam.Sztem ha FPS,akkor bill.+egér.A stratégiai játékokról nem is beszélve.
Azzal sajnos egyet kell értenem,hogy tényleg költségesebb a PC.A mostani gépfejlesztésem árából 2.5 prémium packos X360-at vehettem volna.De ugye mondjuk az X360-hoz nem árt egy HDTV,ami szintén nem olcsó dolog.
Vannak érvek és ellenérvek mindkettő esetében.Mint lentebb írta valaki:"kinek a pap,kinek a papné".

#19 Guest__*

Elküldve: 2006. 11. 29. 16:46

Idézet

Idézet

az utolso "érvedbe" belekötnék, ugyanis én kikötöttem a PC-m HDTV-re (VGA csatival), a vezeték nélküli bill + egér párossal pedig ledöglök a kanapéra és hoppá máris ugyanaz a nextgen feeling, csak kontroller nélkül (ez utóbbi csak azért nincs, mert várom, hogy lemenyjen az USB-s X360 windows kompatilbis kontroller ára)
Akkor elárulom, hogy PS2-re és most már XBox360-ra ugyanúgy rá lehet kötni az Egeret és a Billenytűzetet, mint a PC-re!!!!!!!!!!!
Találj ki jobb kifogást!!!! FPS-t és stratégiát úgy nyomhatod, ahogy PC-n! Ja és C&C 3-at kinyomják XBox360-ra!!!!!! Bocsesz

#20 Felhasználó inaktív   abello 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 30. 23:58

igen ám! nem áll szándékomban kötekedni de ha nemlenne pc nemhiszem hogy tudnátok konzolozni!! vagy talán konszollal írják a programokat??Kép

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó