Konzol vs. PC
Elküldve: 2006. 11. 28. 14:47
Mindegyik más szempontból jó. úgyhogy szerintem szűkíteni kéne a kört arra, hogy miben jobb. Ha a játékokra, akkor szerintem egyértelműen a konzol. hisz ahhoz nem kell drágán megvásárolni a grafikai cuccokat ha netán kihoznak egy új játékot és a mienk már elavult.
Michael O'neil
Elküldve: 2006. 11. 28. 14:53
Idézet
Mindegyik más szempontból jó. úgyhogy szerintem szűkíteni kéne a kört arra, hogy miben jobb. Ha a játékokra, akkor szerintem egyértelműen a konzol. hisz ahhoz nem kell drágán megvásárolni a grafikai cuccokat ha netán kihoznak egy új játékot és a mienk már elavult.
Akkor ezek szerint ami írtál,olcsóbb a konzol.
Hamár ott tartunk hogy melyik miben jobb:
Konzolnak jobb az ár/érték aránya.
Konzol olcsóbb
Konzol időtállób.
------------
Ez mind nem igaz a pc-re,
drága,
nem időtálló,
ár érték aránya kicsi,
viszont okosabb...
DX10 csak a ps3 ban van.
Aegia Physix .... spec eggyik konzolban sincsen.
Kár vitatkozni rajta.
megtudom mindkettőt védeni.
meg támadni is.
Elküldve: 2006. 11. 28. 17:31
Ahogy írtam mindegyik más miatt jó. Tény ,hogy a PC okosabb, de akkor már az ember döntse el mit akar játszani vagy gépezni. Csak annyit tudok mondani, hogy meg van mindegyiknek a maga szépsége. A legjobb ha beszerez az ember mind a kettőből egyett és akkor le van a gond a PC-n netezik vagy amit akar, míg a konzolon játszik és így nem kell pénzt költeni a gépére.
Michael O'neil
Elküldve: 2006. 11. 28. 17:43
Amúgy konzolos vagyok,de kb:5 évig nyomultam PC-n és amikor kihoztak egy új játékot (Doom 3) akkor rohantam videókártyát venni, hogy tudjak rajta játszani, DE amikor kihozták a Quake 4-t és a F.E.A.R.-t és azt már nem vitte úgy a kártyám ahogy azt vártam és épp jött a szül. napom számolgattam egy kicsit és rájöttem, hogy persze jó a PC semmi bajom vele, de nekem nem volt kedvem kb: 40000Ft-t költeni megint ezért kértem szépen egy Xbox-t, mert azt egy szer megveszem és legalább nem kell rá többet költenem.Úgyhogy megvan mind a kettőnek az erőssége, hisz a PC-t irodai munkákra, míg a konzolt a játékokra fejlesztették ki. Hisz ha belegondolunk először max. Sega-val ( jó kis sárga kazetta) tudtunk játszani, és akkor még csak elméletben létezett, hogy PC-n játszunk.(max. aknakereső, Pac-man)
Michael O'neil
Elküldve: 2006. 11. 28. 18:38
Én akkor sokalltam be a pc-s játékoktól amikor megvettem a GTR-t
és szembesültem a MacroVision nevű másolásvédelemmel.
Asszem így hívják az orosz csodát.A gépem beadta tőle az unalmast.
Azóta csak konzol, a pc meg maradjon meg netezni , fényképeket
nézegetni stb...
Ja és ráadásul jön x360 ra a cucc.
Ded73
Elküldve: 2006. 11. 28. 19:30
Eggyik sem jobb a másiknál mivel 2 külön kategória de ha mind kettő van az a jó

I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2006. 11. 28. 19:44
Idézet

Teljesen igazad van kiegészítik egymást .
Konzol játékra ,PC minden másra.
Ded73
Elküldve: 2006. 11. 28. 20:40
Idézet
Idézet

#11 Guest__*
Elküldve: 2006. 11. 28. 21:17
Idézet
Idézet
Idézet

PC 4EVER!!!!!
Elküldve: 2006. 11. 28. 21:22
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

PC 4EVER!!!!!
Elküldve: 2006. 11. 28. 21:58
Ez olyan mint ha arról vitatkoznánk meliyk a jobb a kutya vagy a macska??

I wanna waste her monthly blood
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2006. 11. 28. 22:05
Idézet
...gyor olcsó net ahonnan leszeded ingyen a játékokat...
Mellesleg én nem is vitatkoznék erről a témáról, hisz az, hogy PC tulaj vagyok nem zárja ki, hogy ne őrülnék meg egy konzolért, ha magaménak tudhatnám. Az meg más kérdés, hogy nincs miből ekkora kiadásokat tenni.

Elküldve: 2006. 11. 28. 22:15
Idézet
Idézet
Idézet

Mivan?! PS3 MEG XBOX360 EMULÁTOR?
Esetleg 10 év múlva. Még normális ps2-es emulátor sincs.
A pc arra való hogy a neten ilyen hülyeségekről vitázzunk!
Na megyek xbox-ozni CSÁÁÁ.
Ded73
#16 Guest__*
Elküldve: 2006. 11. 29. 08:32
Én sosem értettem az elvakult PC-seket, hogy legalább azt a tényt miért nem ismerik el, hogy a Konzol 1000-szer jobb játékra, na mind1.
A PC netezésre, zene hallgatásra meg filmnézésre való? Ez igaz. De az XBox360 és PS3 nem??? DE!!!!!!!! A PC-re 5 év alatt mennyit versz el és Konzolra, azért nagyon nagy különbségek vannak!
Mit is mondtam 5 év, a Gamer Tv-ben ami a 4-es csatornán megy (Story4 Tv) azt nyilatkozták hivatalosn a Sony fejesei, hogy a PS3 annyira jövőbe mutató, hogy az is előfordulhat, hogy még 10 évig nem látunk majd PS4-et!!!!!!!!
Egy Konzolt is jó formán arra kötöd rá, amire akarod, mivel mindegyiknek van komponens csatija és bocs, de HD Felbontásban élvezheted a játékot a 125 cm-es Plazma Tv-n a fotelből!!!!
Ja a PS3 esetében HDMI csatin Full HD Felbontásban (1080p), az már orgazmus lesz a köbön!!!!!!!!!
A PC netezésre, zene hallgatásra meg filmnézésre való? Ez igaz. De az XBox360 és PS3 nem??? DE!!!!!!!! A PC-re 5 év alatt mennyit versz el és Konzolra, azért nagyon nagy különbségek vannak!
Mit is mondtam 5 év, a Gamer Tv-ben ami a 4-es csatornán megy (Story4 Tv) azt nyilatkozták hivatalosn a Sony fejesei, hogy a PS3 annyira jövőbe mutató, hogy az is előfordulhat, hogy még 10 évig nem látunk majd PS4-et!!!!!!!!
Egy Konzolt is jó formán arra kötöd rá, amire akarod, mivel mindegyiknek van komponens csatija és bocs, de HD Felbontásban élvezheted a játékot a 125 cm-es Plazma Tv-n a fotelből!!!!
Ja a PS3 esetében HDMI csatin Full HD Felbontásban (1080p), az már orgazmus lesz a köbön!!!!!!!!!
Elküldve: 2006. 11. 29. 08:40
Idézet
Én sosem értettem az elvakult PC-seket, hogy legalább azt a tényt miért nem ismerik el, hogy a Konzol 1000-szer jobb játékra, na mind1.

Elküldve: 2006. 11. 29. 09:14
Azt el kell ismerni,hogy jelenleg a konzolok vannak lépéselőnyben
.Az X360 és a PS3 olyan grafikai teljesítménnyel rendelkezik,amit MI PC-sek kb. 1 év múlva fogunk látni a monitorunkon.Akkor már valószínűleg elterjedtebbek lesznek a nextgen videókarik,ezáltal a PC-s játékfejlesztők is bátrabban fogják alkalmazni a bennük rejtőző ficsőröket.A Vista+DX10 kombináció is elterjedtebb lesz,és akkor újra méltó ellenfelei leszünk a konzolos csodáknak
.
Egyébként sztem egész más a feelingje a kettőnek(PC vs Konzol).Én imádom buherálni a PC-met(szoftveres és hardveres téren is).A konzollal mit csinálhatok?Berakom a DVD-t,Play game,és ennyi.De ugyebár ezt erre készítették,aki konzolt vesz,az nem akar a Windows beállításaival b@szakodni.
Néha én is elgondolkodom,hogy le kellene cserélni a PC-met X360-ra (pedig a PC-m sem olyan gyengusz gép(C2D6600+7900GT+2GBRAM)),de én nem tudnám elképzelni,hogy egér+bill. után én átáljak gamepad-ra.Próbáltam a HALO-t,de 5 perc után feladtam.Sztem ha FPS,akkor bill.+egér.A stratégiai játékokról nem is beszélve.
Azzal sajnos egyet kell értenem,hogy tényleg költségesebb a PC.A mostani gépfejlesztésem árából 2.5 prémium packos X360-at vehettem volna.De ugye mondjuk az X360-hoz nem árt egy HDTV,ami szintén nem olcsó dolog.
Vannak érvek és ellenérvek mindkettő esetében.Mint lentebb írta valaki:"kinek a pap,kinek a papné".

Egyébként sztem egész más a feelingje a kettőnek(PC vs Konzol).Én imádom buherálni a PC-met(szoftveres és hardveres téren is).A konzollal mit csinálhatok?Berakom a DVD-t,Play game,és ennyi.De ugyebár ezt erre készítették,aki konzolt vesz,az nem akar a Windows beállításaival b@szakodni.
Néha én is elgondolkodom,hogy le kellene cserélni a PC-met X360-ra (pedig a PC-m sem olyan gyengusz gép(C2D6600+7900GT+2GBRAM)),de én nem tudnám elképzelni,hogy egér+bill. után én átáljak gamepad-ra.Próbáltam a HALO-t,de 5 perc után feladtam.Sztem ha FPS,akkor bill.+egér.A stratégiai játékokról nem is beszélve.
Azzal sajnos egyet kell értenem,hogy tényleg költségesebb a PC.A mostani gépfejlesztésem árából 2.5 prémium packos X360-at vehettem volna.De ugye mondjuk az X360-hoz nem árt egy HDTV,ami szintén nem olcsó dolog.
Vannak érvek és ellenérvek mindkettő esetében.Mint lentebb írta valaki:"kinek a pap,kinek a papné".
#19 Guest__*
Elküldve: 2006. 11. 29. 16:46
Idézet
Idézet
Találj ki jobb kifogást!!!! FPS-t és stratégiát úgy nyomhatod, ahogy PC-n! Ja és C&C 3-at kinyomják XBox360-ra!!!!!! Bocsesz
Elküldve: 2006. 11. 30. 23:58
igen ám! nem áll szándékomban kötekedni de ha nemlenne pc nemhiszem hogy tudnátok konzolozni!! vagy talán konszollal írják a programokat??