Idézet
Idézet
Naná hogy megéri!

Főleg ha a pénz problémát jelent... én is ez miatt váltottam. Kevesebbet nem fogsz kapni, ezt garantálom!

Sokmindenre jó ez a kis cucc... más érv nagyon nem jut eszembe.

Olvass vissza, talán több infót találsz. A kérdés az, hogy most meg tudsz e venni egy gépet amin szaggatás nélkül elmennek a gammák (gondolom igen ha boxon gondolkozol) és össze tudsz e kapargatni a következő alkalomra annyi pénzt hogy újból fejleszthess, amikor már nem indulnak el a játékok. Kérdés megér neked ez a sok pénz, gyüjtögetés annyit hogy egérrel és bill-el játsz...
Ha jól értelmezem, amit írtál, akkor a PC mellett tetted le a voksod. Egyébként a box mellett szól a grafika és a jó játékok, pl.: Lost Planet, Saint's Row, majd GTA IV (lehet, hogy jön PC-re), stb. PC mellett szól, hogy nem kell csippelni (mindenkitől bocs), meg néhány durva játék. Amúgy drágább, és fejleszteni is kell. De még gondolkodom.
Nem, az Xbox mellet... amint mondtam a pénz miatt (bocs, ha kicsit nehézkesen fogalmazok

) Nem olyan vészes a chippelése a boxnak (flashelése, ez csak szoftveresen változtatja meg).
A játékokról: PC-n az FPS-ek és az RTS-ek vannak előnyben az egér és a bill. miatt... boxon a bunyós játékok és az RPG, ja és az autósok. De szerintem az FPS-ek is nagyon királyak, igaz más élmény, csak meg kell szokni az irányítást. A TPS-ek nagyon királya... nekem szinte csak azom van. Ebben a stílusban nem éreztem, hogy hátrány a kontroller.