HWSW Informatikai Kerekasztal: Konzol vs. PC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Konzol vs. PC

#121 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 17. 23:52

Idézet

PC télleg jobb mint a konzol! A pc-t nem kell beledugdosni a TV-be. És ha fotelben ülve akarok játszani, előveszem a régi siralmas Mcdonalds-os Sonic-os Gameboy utánzatokat!

De szerintem ez mindhiába, a konzol végül elnyomja a Pc-t és a Pc csak szövegírásra lesz jó! Végül mindenki konzolozni fog, hozzá kell majd szokni a konzolokhoz az új rendszerhez! És aki majd mégis Pc-t használ azt kiközösítik és eltiporják.

Azt hozzáteszem, h a PS3-ba yellow dog Linux rendszer futkározik, és nem kizárt a szövegírás sem.. Kép persze billel..
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#122 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 19. 00:36

Pontosítok..
a sony ps3 támogatja hogy második oprendszerként egy linux (speciális disztribúció és kernel) is futhasson az eredeti op rendszer mellett.
Ez a linux teljes értékű, ugyanúgy mint pc-n.

Innen származnak a ps3 ISO k is.
Nem kell nagy kreativitás hozzá.
Mintha egy linuxos pc-n csinálnál ISO t egy rendes lemezből...
A spéci linux disztro támogatja a Blue-ray olvasót ami a ps3 ban van.

Micsoda... öngól.

#123 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 03. 23. 13:11

Playstation 3PS3
/jatekok/PS3/playstation3/box.jpg
"Új generációs Playstation játékkonzol. Teljesítménye nemhogy többszöröse elődjének, de még a csúcskategóriás PC-k sem vetekedhetnek vele!"

Ezzel a PC-vel kapcsolatos kijelentéssel azért tudnék vitatkozni.

#124 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 03. 23. 13:27

Idézet

Playstation 3PS3
"Új generációs Playstation játékkonzol. Teljesítménye nemhogy többszöröse elődjének, de még a csúcskategóriás PC-k sem vetekedhetnek vele!"

Ezzel a PC-vel kapcsolatos kijelentéssel azért tudnék vitatkozni.

Így van ezzel lehetne vitatkozni! Valahogy úgy, hogy:

""Új generációs Playstation játékkonzol 160eFt-ért! Teljesítménye többszöröse elődjének, és az X360 konzolon kívül - ami mellesleg 100eFt - csak a csúcskategóriás PC-k vetekedhetnek vele, igaz azokért 300-400eFt-ot is le kell tenni a kedves vevőnek!"

Így kábé pontos lenne...

KépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép

#125 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 23:41

Ennek a topic nak az alapvető kérdése:
a konzol, vagy a pc erősebb?

az én válaszom erre:
MELYIK konzol, ÉS mikor????

#126 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 26. 18:45

Most nagyon el vagyok bizonytalanodva. Már elavult a gépem, és egy kis pénzem is összegyűlt, így fejleszthetnék, de nem tudom, hogy jobb-e inkább XBOX 360-t venni. Kérem, hogy minnél többen válaszoljanak, lehetőleg erős érvekkel.

#127 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 19:02

Naná hogy megéri! Kép Főleg ha a pénz problémát jelent... én is ez miatt váltottam. Kevesebbet nem fogsz kapni, ezt garantálom! Kép Sokmindenre jó ez a kis cucc... más érv nagyon nem jut eszembe. :Đ Olvass vissza, talán több infót találsz. A kérdés az, hogy most meg tudsz e venni egy gépet amin szaggatás nélkül elmennek a gammák (gondolom igen ha boxon gondolkozol) és össze tudsz e kapargatni a következő alkalomra annyi pénzt hogy újból fejleszthess, amikor már nem indulnak el a játékok. Kérdés megér neked ez a sok pénz, gyüjtögetés annyit hogy egérrel és bill-el játsz...

#128 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 26. 19:41

Idézet

Naná hogy megéri! Kép Főleg ha a pénz problémát jelent... én is ez miatt váltottam. Kevesebbet nem fogsz kapni, ezt garantálom! Kép Sokmindenre jó ez a kis cucc... más érv nagyon nem jut eszembe. :Đ Olvass vissza, talán több infót találsz. A kérdés az, hogy most meg tudsz e venni egy gépet amin szaggatás nélkül elmennek a gammák (gondolom igen ha boxon gondolkozol) és össze tudsz e kapargatni a következő alkalomra annyi pénzt hogy újból fejleszthess, amikor már nem indulnak el a játékok. Kérdés megér neked ez a sok pénz, gyüjtögetés annyit hogy egérrel és bill-el játsz...
Ha jól értelmezem, amit írtál, akkor a PC mellett tetted le a voksod. Egyébként a box mellett szól a grafika és a jó játékok, pl.: Lost Planet, Saint's Row, majd GTA IV (lehet, hogy jön PC-re), stb. PC mellett szól, hogy nem kell csippelni (mindenkitől bocs), meg néhány durva játék. Amúgy drágább, és fejleszteni is kell. De még gondolkodom.

#129 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 20:03

Idézet

Idézet

Ha jól értelmezem, amit írtál, akkor a PC mellett tetted le a voksod. Egyébként a box mellett szól a grafika és a jó játékok, pl.: Lost Planet, Saint's Row, majd GTA IV (lehet, hogy jön PC-re), stb. PC mellett szól, hogy nem kell csippelni (mindenkitől bocs), meg néhány durva játék. Amúgy drágább, és fejleszteni is kell. De még gondolkodom.
Nem, az Xbox mellet... amint mondtam a pénz miatt (bocs, ha kicsit nehézkesen fogalmazok Kép) Nem olyan vészes a chippelése a boxnak (flashelése, ez csak szoftveresen változtatja meg).
A játékokról: PC-n az FPS-ek és az RTS-ek vannak előnyben az egér és a bill. miatt... boxon a bunyós játékok és az RPG, ja és az autósok. De szerintem az FPS-ek is nagyon királyak, igaz más élmény, csak meg kell szokni az irányítást. A TPS-ek nagyon királya... nekem szinte csak azom van. Ebben a stílusban nem éreztem, hogy hátrány a kontroller.

#130 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 21:02

Hogy PC-t fejlessz-e vagy Xbox-ot vegyél az attól függ hogy milyen géped van!Ha gyenge a PC-d akkor vegyél Xbox-ot.(1,7GHZ,Radon 9000,256-mb RAM) Ha viszont egy közepes géped van (2,7GHZ,512mb-RAM,GF 6600GT) Akkor jobban megéri fejleszteni!Vegyél bele +1GB_RAM-ot+Athlon 64 3500+ add el arégiVGA-t és vegyél egy GF 7600GT-t.Így tökkkkéletesen fognak majd futni az ideji játékok!!!!Ez egy olyan 80.000-Ft-ból jönne ki.A GTA IV megfog jelleni PC-re.

"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#131 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 21:17

Idézet

Hogy PC-t fejlessz-e vagy Xbox-ot vegyél az attól függ hogy milyen géped van!Ha gyenge a PC-d akkor vegyél Xbox-ot.(1,7GHZ,Radon 9000,256-mb RAM) Ha viszont egy közepes géped van (2,7GHZ,512mb-RAM,GF 6600GT) Akkor jobban megéri fejleszteni!Vegyél bele +1GB_RAM-ot+Athlon 64 3500+ add el arégiVGA-t és vegyél egy GF 7600GT-t.Így tökkkkéletesen fognak majd futni az ideji játékok!!!!Ez egy olyan 80.000-Ft-ból jönne ki.A GTA IV megfog jelleni PC-re.
De vajon ez meddig lenne időtálló? Meddig futnának rajta rendesen a játékok? Nekem ez volt a problémám a PC-vel... Kép

#132 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 21:43

Idézet

Idézet

De vajon ez meddig lenne időtálló? Meddig futnának rajta rendesen a játékok? Nekem ez volt a problémám a PC-vel... Kép
Hát ez 1-évig jólenne,azután megint kell bele venni dolgokat,de addigra lecsökkennek az árak,és így összelehetne állítani egy jó konfigót.Ha szép grafkón akarsz játszani,minden évben fejleszteni kell majd a vast!Kép

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#133 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 21:46

Idézet

Idézet

Idézet

Hát ez 1-évig jólenne,azután megint kell bele venni dolgokat,de addigra lecsökkennek az árak,és így összelehetne állítani egy jó konfigót.Ha szép grafkón akarsz játszani,minden évben fejleszteni kell majd a vast!Kép
Lehet hogy 2-évig is bírná,de akkor jövőre is fektess majd bele egy keveset .(KB 30000-ft)

#134 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 22:07

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Lehet hogy 2-évig is bírná,de akkor jövőre is fektess majd bele egy keveset .(KB 30000-ft)
Áhh szerintem 2 évig nem bírná... és már egy idő után le kéne venni a grafikát....
Én múlt karácsonyra kaptam egy 6600 GT. meg utánna márciusban egy AMD 3000+ t és már most szaggat pár játék...

#135 Felhasználó inaktív   konzol7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 23:09

Idézet

Most nagyon el vagyok bizonytalanodva. Már elavult a gépem, és egy kis pénzem is összegyűlt, így fejleszthetnék, de nem tudom, hogy jobb-e inkább XBOX 360-t venni. Kérem, hogy minnél többen válaszoljanak, lehetőleg erős érvekkel.

Vegyünk egy 6 éves ciklust. Miért? Mert kb. ennyi ideig tart egy konzol élettartama. ( Persze ez tovább is kitolódhat, lásd: PS2 ) Ez alatt az idő alatt egy PC-re az a minimum, hogy 3x annyi pénzt dobsz ki, mint a konzol vételára!!! ( Feltéve ha fejleszted, hogy a játékok elinduljanak ) Ha csak az anyagi részét nézzük, akkor ez nekem elég erős érv! Kép

#136 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 20:30

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Áhh szerintem 2 évig nem bírná... és már egy idő után le kéne venni a grafikát....
Én múlt karácsonyra kaptam egy 6600 GT. meg utánna márciusban egy AMD 3000+ t és már most szaggat pár játék...
Természetesen minden évben kell fejleszteni a gépet,hogy bírja a strafát!Én nemfejlesztettem már 2-éve,de most fogom!Nekem csak egy új vidikari kell bele,de abból a legjobbat fogam venni,a procit 140.000-ft ér fogom megvenni!A karit is.És majd a RAM-ot is!Így nemkell majd fejleszteni egy jóideig!!!KépCsináld ezt teis!

#137 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 20:50

"a Procit 140 000Ft ért fogom megvenni"

Az már 1 x360 két játékkal!!!! És neked ugyanakkor még csak 1 procid van, amihez kell még RAM, meg videocard, meg még ez az!!! Tényleg megéri! csináljátok így ti is!Kép

#138 Felhasználó inaktív   Pekferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 21:27

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Természetesen minden évben kell fejleszteni a gépet,hogy bírja a strafát!Én nemfejlesztettem már 2-éve,de most fogom!Nekem csak egy új vidikari kell bele,de abból a legjobbat fogam venni,a procit 140.000-ft ér fogom megvenni!A karit is.És majd a RAM-ot is!Így nemkell majd fejleszteni egy jóideig!!!KépCsináld ezt teis!
sztem meg birná 2 évig mert nekem AMD 2500+ om van már 2-3 éve és Readon 9600am ami elég jól vitte a gémeket és 512mb ramom is volt és ez egész jól birta de aztán jöttek a jobb játékok(az Unreal 3.0 sok) és azt nem birta a VGA és lecseréltem GF 7600 gs -re meg vettem 512ramot és igy lett DUALban 1 GB ram és ez birni fogja sztem még sokáigKép

#139 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 03. 27. 21:39

Idézet

sztem meg birná 2 évig mert nekem AMD 2500+ om van már 2-3 éve és Readon 9600am ami elég jól vitte a gémeket és 512mb ramom is volt és ez egész jól birta de aztán jöttek a jobb játékok(az Unreal 3.0 sok) és azt nem birta a VGA és lecseréltem GF 7600 gs -re meg vettem 512ramot és igy lett DUALban 1 GB ram és ez birni fogja sztem még sokáigKép
Ja kb nyárig. Crysis-szel jönnek azok a gammák amik majd csak middle beállításokkal futnak. Sajna karácsonykor fejlesztened kell megint...és nem lesz olcsó!
Kép
Kép
Kép

#140 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 28. 09:27

Én éppen ezért halogatom nyárig a videókártyacserét. Mert a Crysist highba akarom nyomni. Addigra talán az ATI is kidob végre valamit és még lejjebb mennek az árak. És bumm akkor egy 8800GTX! És ha mégis kijön a játék áprilisban, akkor meg egy kis ideig hajlandó vagyok még közepes beállításokkal játszani.

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.