HWSW Informatikai Kerekasztal: Konzolhoz való Képmegjelenítő - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Konzolhoz való Képmegjelenítő

#241 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 23. 11:40

Idézet

Idézet

mert ezek remek moncsik mondjuk filmezeshez,vagy jatekhoz,meg sok egyeb pc-s alkalmazashoz,de grafikai munkara nem igazan jok.A merete pedig foleg grafikusok koreben divik.Tobb moncsigyarto betort mar a nagy meretu kijelzok piacara,de a szolgaltatasaik megmaradtak atlagosnak,ezert atlagos felhasznalashoz fasza mind,es folosleges egy uberdraga model.Nekem Eizo-m van,abbol kijonne harom Samsung,de azokat mar egy Lightroom-nal is kevesnek ereznem.Foleg a szinhuseguket.Szerintem itt keresendo az arkulonbseg oka,meg a beepitett szurok es egyeb felhasznalobarat megoldasok.
Magyarul, nekem átlagfelhasználónak, szinte mindegy. :Đ Nem vagyok grafikusművész, AutoCad-hez nem kell nagy színélesség.... játszani alig játszom.... (ARMA kézhezvételéig egyáltalán nem)
Szóval....én is úgy gondoltam, minek adnék ki 150-et egy szaros moncsira.... köszi, megerősítettél :-D
Alapból szinte mindeyik monitor nem a legjobb beálításon üzemelhttp://techline.hu/t...l_letoltes.aspx
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#242 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 13:29

Idézet

[font=" Tahoma; font-size: 12px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]Ugyan a topikcím a konzolokhoz keres képmegjelenítőt, de nem akartam új topikot nyitni a kérdésemhez:
Kéne a PC-mhez egy 24"-os monitor. A kinézett típus:
24" Samsung 2494HS LCD 5ms 300cd/m2 50000:1 16:10 HDMI
Ez Q olcsó s nem értem miért? Miben tud kevesebbet, mint társai? A megjelölt adatok alapján mindent tud ami nekem kell (bár azt ebből nem tudom hogy matt, vagy tükrös a felülete)
Vélemények???? Egy héten belül meg akarom venni, sőt ha van raktáron, már korábban....
Esetleg más 5let????

szerk:
HUH ez még olcsóbbbb
24" LG W2452TX-PF LCD 2ms 400cd/m2 10000:1 16:10 DVI
[/font]
Nincs neked egy kicsit sok költő pénzed?Kép
Amugy sztem elég lenne egy 22"-os monitor legalább tisztább a képe ugyan akkora felbontásnál.Kép

#243 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 07. 23. 13:36

Idézet

Idézet

[font=" Tahoma; font-size: 12px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]Ugyan a topikcím a konzolokhoz keres képmegjelenítőt, de nem akartam új topikot nyitni a kérdésemhez:
Ez Q olcsó s nem értem miért? Miben tud kevesebbet, mint társai? A megjelölt adatok alapján mindent tud ami nekem kell (bár azt ebből nem tudom hogy matt, vagy tükrös a felülete)
Vélemények???? Egy héten belül meg akarom venni, sőt ha van raktáron, már korábban....
Esetleg más 5let????

szerk:
HUH ez még olcsóbbbb
[/font]
Amugy sztem elég lenne egy 22"-os monitor legalább tisztább a képe ugyan akkora felbontásnál.Kép
Dolgozom, maszekolok. Nem szarom a pénzt, de gondolom 6 évente megérett a PC-m az upgrade-re, a monitorom meg korodbéli lehet :Đ Na jó ez kicsit talán túlzás.... de a monitorom biztos van 8-9-10 éves. 19" CRT.
Gondolkodtam a 22"-on is, de azzal semmit nem nyerek. Az a baj, hogy a Word, az Excel, mint vertikálisan görgethető, a 19" (4:3) és a 22" (16:10) vertikális mérete meg megegyezik. Szóval nekem az kell hogy a monitor hasznos tere függőlegesen legyen nagyobb. A szélte arra jó, hogy autoCadnél blokkokat, sémákat húzzak félre, hogy akoat bármikor elővehessem. Sokat agyaltam ezen, de a 22" nem lenne előrelépé méretben sajnos, kénytelen vagyok 24"-ban gondolkodni.
Kép
Kép
Kép

#244 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 23. 13:51

Idézet

Idézet

Idézet

Esetleg más 5let????

szerk:
HUH ez még olcsóbbbb
[/font]
Dolgozom, maszekolok. Nem szarom a pénzt, de gondolom 6 évente megérett a PC-m az upgrade-re, a monitorom meg korodbéli lehet :Đ Na jó ez kicsit talán túlzás.... de a monitorom biztos van 8-9-10 éves. 19" CRT.
Gondolkodtam a 22"-on is, de azzal semmit nem nyerek. Az a baj, hogy a Word, az Excel, mint vertikálisan görgethető, a 19" (4:3) és a 22" (16:10) vertikális mérete meg megegyezik. Szóval nekem az kell hogy a monitor hasznos tere függőlegesen legyen nagyobb. A szélte arra jó, hogy autoCadnél blokkokat, sémákat húzzak félre, hogy akoat bármikor elővehessem. Sokat agyaltam ezen, de a 22" nem lenne előrelépé méretben sajnos, kénytelen vagyok 24"-ban gondolkodni.
nekem ket 22" van mar:)neked is el kellene kezdened ket moncsiban gondolkoznod lassan.

#245 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 23. 13:54

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Esetleg más 5let????

szerk:
HUH ez még olcsóbbbb
[/font]
nekem ket 22" van mar:)neked is el kellene kezdened ket moncsiban gondolkoznod lassan.
Egy időben volt egy 17"-os moncsim is a 19" mellett, és marha jó dolog. Már ötöltem ilyen verzión is, de egy 22"-os mellé hiába növelem egy 17"-ossal a horizontális képet, ha vertikálisan maradok a mostani szinten.
Az a géz, hogy a legtöbb progi mind lefele görget, legyen az Word, Excel, netböngésző, vagy TotalCommander.
Szóval kényszeredett helyzet a 24"....
pláne hogy ekkora képen tervezni már olyan lehet, mint egy tervezőasztalnál állva :-D

Kép
Kép
Kép

#246 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 14:07

Akkor neked ket 22"-os pivot kell JamesKépkicsit melyebben kellene abba a zsebbe nyulniKép

#247 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 23. 14:10

Idézet

Akkor neked ket 22"-os pivot kell JamesKépkicsit melyebben kellene abba a zsebbe nyulniKép
:Đ Ja nem kicsit mélyebben :-D
Kép
Kép
Kép

#248 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 31. 06:27

No megvan az áhított 24"-os LCD-m.
Kép

és íme arányaiban, hogy jelenik meg a lapimon az oldal...
Kép

Kép
Kép
Kép

#249 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 10:41

Én is nem rég újítottam be az LCD-met, csak ez 22"-es és 16:9-es szabványú. Látszik is, hogy szélesebb az LG-hez képest, viszont az hosszabb a 16:10-nek köszönhetően.

Kép
Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#250 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 31. 11:17

Idézet

Kép

De érdekes, hogy az én monitorom még be is van süllyesztve az asztalba, a tied meg nem hogy nincs, még egy kakasülőre is fel van rakva. Nem kényelmetlen ez?
Kép
Kép
Kép

#251 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 11:38

Egyáltalán nem kényelmetlen, a képen valóban rosszul fest, de csak így tudom megoldani a középső hangszóró miatt. Magas fotelben tökéletes. :Đ

#252 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 31. 11:43

Idézet

Egyáltalán nem kényelmetlen, a képen valóban rosszul fest, de csak így tudom megoldani a középső hangszóró miatt. Magas fotelben tökéletes. :Đ
Én inkább a hangfalat tenném fel egy polcra a moncsi fölé. Szaros kis polc kijönne 2-3000Ft-ból, meg négy furat a falba. :-D De ez én vagyok.
Kép
Kép
Kép

#253 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 12:38

Az úgy nekem rossz lenne. Állva nem tudnék Guitar Hero-zni, mert más szögből már nem úgy látni a képet, másik pedig, hogyha DVD-zek a beszédeket a monitor alól szeretném inkább hallani, nem pedig fölűle.

Amit inkább én csinálnék, az az hogy VESA állvánnyal a falra rakom. Csak most nincs erre pénzem...

#254 Felhasználó inaktív   kamiy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 19:57

Sziasztok!
Biztosan volt már róla szó, de talán így is kapok választ mert már teljesen megvagyok kavarodva.Kép

Monitort szeretnék venni tv helyett, leginkább anyagi megfontolásból. Viszont most az infót kaptam, hogy ha nem HDCP kompatibilis a monitor, akkor nem fog működni.
Itt viszont felmerül bennem több kérédés is:

• Ha azt írják a monitor leírásánál, hogy "DVI (HDCP)", akkor csak és kizárólag a DVI csatlakozó HDCP kompatibilis? Tehát hiába van rajta HDMI, kitörölhetem vele?
  • Illetve ha találok HDCP-s HDMI-s monitort és a HDMI csatlakozójára akarom a PS3-at dugni, DVI-t meg Set Top Box-ra, (vagy fordítva, tök mindegy) akkor ha nálunk is bejön a HDCP mizéria, akkor nem fogok tudni HD adást nézni??
  • Ha csak azt írják a monitor leírásnál, hogy "HDCP ready", akkor honnan tudjam, hogy melyik csatlakozóval jó?

#255 Felhasználó inaktív   kamiy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 15:43

Látom senki nem válaszol, de azért rendületlenül írok tovább! Kép
Láttam egy monitort: BenQ G2420 HD
A neten nagyon kevés infót találok róla. Van esetleg valaki, akinek van e monitorral kapocsalatban PS3 vonatkozásban bárminemű tapasztalata?
A hivatalos oldalon csak annyit írnak róla, hogy HDCP támogatott, de arról már nem írnak, hogy melyik csatlakozóra igaz ez.

#256 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 15:46

Idézet

A neten nagyon kevés infót találok róla. Van esetleg valaki, akinek van e monitorral kapocsalatban PS3 vonatkozásban bárminemű tapasztalata?
A hivatalos oldalon csak annyit írnak róla, hogy HDCP támogatott, de arról már nem írnak, hogy melyik csatlakozóra igaz ez.
ne írj lendületlenül hanem várj, mint bárki ha nem kap választ, vagy vegyél fel valakit msnre XD

#257 Felhasználó inaktív   adam0527 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 15:47

ez nem lenne jobb:BenQ E2200HD
full hd és hdmi 1.5-ös csatlakoztatható hozzá ha jól emlékszem.
amúgy én is vmi monitort keresek ps3-hoz most.
várom a jó ötleteket.
OFF:mindenkinek ajánlom a mindenkinek ajánlomat.:Đ
konzol,tv,mobil regsztrálós pontokért.

#258 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 16:50

Idézet

várom a jó ötleteket.
Nekem ien van. Amikor vettem pár héttel utánna iet vett pezsgő aztán még egy páran iet akarnak venni vagy már vettek is. Szerintem teljesen jó! Ajánlom.

#259 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 17:07

Idézet

BenQ G2420HD Widescreen Monitor (9H.L3ALB.QBE) Description BenQ invites you to embrace the ultimate Full HD visual enjoyment that’s tailored to complement your personal lifestyle – a full lineup of Full HD 16:9 LCD monitors made to fit your room and your budget perfectly. Here at BenQ, we believe that personal Full HD visual entertainment is the one true luxury that everyone should be able to own. So, indulge yourself in the world of Full HD digital entertainment – whether it’s playing your newest PS3 games, watching your favorite Blu-ray DVDs, or sharing with your loved ones the cherished moments caught by your HD camcorder! With the BenQ Full HD 16:9 LCD monitors, everything is lookin' great. BenQ’s exclusive Senseye technology gives you preset modes Standard, Dynamic, Movie, Photo that provide instant optimized settings for different usage scenarios. Senseye+Photo is an enhanced version that adds support for the industry-standard sRGB colour space, allowing you to obtain consistent results when you view and manipulate images on a G Series monitor and on other sRGB-compliant devices.

ezt irjak itt:http://www.oyyy.co.uk/product.php/98681/benq-g2420hd-widescreen-monitor-24-0-inch--1080i-1080p--tft-lcd-1000-1-300cd-m2--1920-x-1080--5ms-d-sub-dvi-d--hdmi-1-3-headphone-jack--glossy-black-

#260 Felhasználó inaktív   kamiy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 19:44

Idézet

várom a jó ötleteket.

Hát ezzel csak az a bajom, hogy 22-es. Mínél nagyobb, annál jobb! (amiről én írtam az ugye 24-es)Főleg, hogy Tv helyett is használnám set top box segítségével.

Szerk.:

Idézet

ezt irjak itt:http://www.oyyy.co.uk/product.php/98681/benq-g2420hd-widescreen-monitor-24-0-inch--1080i-1080p--tft-lcd-1000-1-300cd-m2--1920-x-1080--5ms-d-sub-dvi-d--hdmi-1-3-headphone-jack--glossy-black-

Pfff....ezt írják az oldalon:
Digital In - 1 x DVI-D (with HDCP)
HDMI Ports - 1 x HDMI 1.3

Kezdem úgy érezni, hogy reménytelen ezt a dolgot monitorral megoldani....Kép (Legalábbis megfizethető áron.)

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó